Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:30:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Svetovno,samo jaz bi vse htela videt,tudi to kar zakrijejo. Jaz tudi. Kaj češ, ne moreš vsega dobit. Pa idi pol gledat. Se pazačne tam okoli 22.40. Tnx,upam da ne bom pozabla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:31:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa nikoli. Mater sem brezvezna. če se boš dost z nami družla...te bo zmetalo
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:32:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Boš mogla nekaj naredit. kaj? Dobro vprašanje. Žal ti tu jaz ne morem svetovt. Mogoče pa bi bilo vseeno bolje če bi jo dala v vrtec. Ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:32:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Boš mogla nekaj naredit. kaj? Ne vem,samo to ni več vredi,kaj ti dela,pa cele dneve.Ne vem,no.Da mi ne boš zamerla kaj,samo dobro ti hočem.Mogoče bi jo blo res dobro v vrtec dat,pa boš pol vidla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:33:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Svetovno,samo jaz bi vse htela videt,tudi to kar zakrijejo. Jaz tudi. Kaj češ, ne moreš vsega dobit. Pa idi pol gledat. Se pazačne tam okoli 22.40. Tnx,upam da ne bom pozabla. Te bom jaz spomnila. sicer si pa daj zdaj tv na ID ker bo kmalu.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:33:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene je pipalo,samo komaj v 7-mem razredu. No pipa me še zaj pri 30-tih! mene je pipalo....komaj v srednji...ampak me sedaj najbolj Mene pa nikoli. Mater sem brezvezna. Nisi brezvezna.Mogoče pa še te bo,kaj veš.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:33:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Svetovno,samo jaz bi vse htela videt,tudi to kar zakrijejo. Jaz tudi. Kaj češ, ne moreš vsega dobit. Pa idi pol gledat. Se pazačne tam okoli 22.40. Tnx,upam da ne bom pozabla. Te bom jaz spomnila. sicer si pa daj zdaj tv na ID ker bo kmalu. Nemrem,si je moj dal film gor.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:34:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa nikoli. Mater sem brezvezna. če se boš dost z nami družla...te bo zmetalo Nebo me. Nisem tak karakter. Sem pa vedno za dobro drubo, to ka ve ste.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:34:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,samo to ni več vredi,kaj ti dela,pa cele dneve.Ne vem,no.Da mi ne boš zamerla kaj,samo dobro ti hočem.Mogoče bi jo blo res dobro v vrtec dat,pa boš pol vidla. pa saj ni cele dneve...Marisa se je za 70 % popravla...je full pridna postala.....tisto s kopalnico ne vem kaj ji je bilo...mogoče je sanjala...zvečer pa je že druga zgodbica
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:34:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa nikoli. Mater sem brezvezna. če se boš dost z nami družla...te bo zmetalo Še čudno,da je nena!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:35:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nemrem,si je moj dal film gor. Naženi ga spat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:35:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Še čudno,da je nena! hmmm
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:35:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nisi brezvezna.Mogoče pa še te bo,kaj veš. Nikoli se ne ve.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:35:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa nikoli. Mater sem brezvezna. če se boš dost z nami družla...te bo zmetalo Nebo me. Nisem tak karakter. Sem pa vedno za dobro drubo, to ka ve ste.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:36:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Še čudno,da je nena! hmmm Tak hude pa spet niste.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:36:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nemrem,si je moj dal film gor. Naženi ga spat. Če pa v dnevni spi z Maksom.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:37:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nemrem,si je moj dal film gor. Naženi ga spat. Če pa v dnevni spi z Maksom. Ja vem ja. Spat pa ga še vedno lahko naženeš.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:37:36
|
|
|
|
arabela*
|
Ups.......auf je.....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:39:13
|
|
|
|
ly117
|
Nič jaz se poslavljam za danes, ker drugač mi bo tazadja zaspala in odpadla. Nočko vsem in da se boste naspale in spočile.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:39:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,samo to ni več vredi,kaj ti dela,pa cele dneve.Ne vem,no.Da mi ne boš zamerla kaj,samo dobro ti hočem.Mogoče bi jo blo res dobro v vrtec dat,pa boš pol vidla. pa saj ni cele dneve...Marisa se je za 70 % popravla...je full pridna postala.....tisto s kopalnico ne vem kaj ji je bilo...mogoče je sanjala...zvečer pa je že druga zgodbica Po moje ji družba manjka.Prej je bla skozi A z njo,zdaj pa ko je v vrtcu pa nima nobenega-pa brez zamere. Mogoče se je sprijaznila,da A ni doma dopoldan,pa je zato bolj pridna.Samo sklepam,ker je pri meni enako z Maksom in Leo.Prav išče družbo,Saš pa še je premali,da bi ga folgal.Edino naganjata se z hojico in poganjalcem.Zato sem tudi htela Maksa dat v vrtec že zdaj,samo ni placa pri nas.Bom mogla do septembra počakat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:40:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nemrem,si je moj dal film gor. Naženi ga spat. Če pa v dnevni spi z Maksom. Ja vem ja. Spat pa ga še vedno lahko naženeš. Ni to tak ajnfoh. Ko se spravi za TV,sem jaz prošlost.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:41:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič jaz se poslavljam za danes, ker drugač mi bo tazadja zaspala in odpadla. Nočko vsem in da se boste naspale in spočile. Nočko,Ly!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:41:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ups.......auf je..... Ajoj!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:42:33
|
|
|
|
matcar
|
Te pa še jaz grem aji-aji. Nočko vsem skupaj in mirne sanje!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:43:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,samo to ni več vredi,kaj ti dela,pa cele dneve.Ne vem,no.Da mi ne boš zamerla kaj,samo dobro ti hočem.Mogoče bi jo blo res dobro v vrtec dat,pa boš pol vidla. pa saj ni cele dneve...Marisa se je za 70 % popravla...je full pridna postala.....tisto s kopalnico ne vem kaj ji je bilo...mogoče je sanjala...zvečer pa je že druga zgodbica Po moje ji družba manjka.Prej je bla skozi A z njo,zdaj pa ko je v vrtcu pa nima nobenega-pa brez zamere. Mogoče se je sprijaznila,da A ni doma dopoldan,pa je zato bolj pridna.Samo sklepam,ker je pri meni enako z Maksom in Leo.Prav išče družbo,Saš pa še je premali,da bi ga folgal.Edino naganjata se z hojico in poganjalcem.Zato sem tudi htela Maksa dat v vrtec že zdaj,samo ni placa pri nas.Bom mogla do septembra počakat. ej...če pa ti pravim...da se je full popravla...ko sva same čez dopoldan je pridna....res....se zamoti...edino tak občasno,kot npr danes jo zgrabi,pa cel dan samo na roke hoče ,za mano hodi,pa mama mama... Ne,.. M še bom eno leto imela doma....Zdaj bo toplo in bova lahko dost zunaj,pa igrala,pa park...ona ima full energije....tak da.......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?