Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:09:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja ki te si tasa? Matcar je tu, ti pa skačeš naokoli. Na marčevkah je. Sem opazla ja.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:09:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja ki te si tasa? Matcar je tu, ti pa skačeš naokoli. Na marčevkah je. je končno akcija pr marčevkah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:10:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,za Mullerja ste še debatirale.Ma tam ni mrtva ne bi delala.Je ena kolegica delala,pa ni zdržala več kor 3 mesece.Delala non-stop.Edino,vikendi pa prazniki so fraj,no sobote ne,samo dnara pa tudi ni bog ve kolko.Moje mnenje! to je meni velik + , v gostinstvu tega ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:12:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,za Mullerja ste še debatirale.Ma tam ni mrtva ne bi delala.Je ena kolegica delala,pa ni zdržala več kor 3 mesece.Delala non-stop.Edino,vikendi pa prazniki so fraj,no sobote ne,samo dnara pa tudi ni bog ve kolko.Moje mnenje! to je meni velik + , v gostinstvu tega ni Se da vse zmenit.V gostinstvu še prej.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:15:04
|
|
|
|
matcar
|
Bo pa sama tu gor,že vidim!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:15:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se da vse zmenit.V gostinstvu še prej. jah, odvisno kak je šef kak napreduje iskanje lokala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:15:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! če pa sem tu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:16:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! Pa neboš, saj sem jaz tudi tu. Samo nimam kaj pametnega za rečt. Mam tak dolgocajten lajf.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:16:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se da vse zmenit.V gostinstvu še prej. jah, odvisno kak je šef kak napreduje iskanje lokala? Nikamor ne napreduje,še vedno nič pametnega nisem našla.Imam pa upanje. Jaz že ne mislim komplicirat glede tega,ker mi je to najbolj glupo blo vedno.zato pa pravim,da se da vse zmenit.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:17:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! Pa neboš, saj sem jaz tudi tu. Samo nimam kaj pametnega za rečt. Mam tak dolgocajten lajf.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:17:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! če pa sem tu Ni videt! Me varaš z marčevkami.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:17:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! Pa neboš, saj sem jaz tudi tu. Samo nimam kaj pametnega za rečt. Mam tak dolgocajten lajf. Kaj pa te jaz naj rečem?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:18:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! Pa neboš, saj sem jaz tudi tu. Samo nimam kaj pametnega za rečt. Mam tak dolgocajten lajf. Čemu se pa ti režiš.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:18:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nikamor ne napreduje,še vedno nič pametnega nisem našla.Imam pa upanje. Jaz že ne mislim komplicirat glede tega,ker mi je to najbolj glupo blo vedno.zato pa pravim,da se da vse zmenit. Ja, imaš prav. Jaz si že zdaj nea morem privoščit da delam non stop popoldan do 22h, ker pol nebom nič z Lijo tega pa tu nočem ne.. Jaz iamm tud upanje!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:18:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! če pa sem tu Ni videt! Me varaš z marčevkami. jaz sem tak dobra, da sem lahko na 2 straneh hkrati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:19:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! Pa neboš, saj sem jaz tudi tu. Samo nimam kaj pametnega za rečt. Mam tak dolgocajten lajf. Kaj pa te jaz naj rečem? Pa ti maš tri pa nonstop neke opravke pa kaj jaz vem kaj. Jaz pa visim doma pa grem malo ven pol pa spet visim doma.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:21:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz že ne mislim komplicirat glede tega,ker mi je to najbolj glupo blo vedno.zato pa pravim,da se da vse zmenit. Ti ne, maš pa take osebke tudi samo da te j v glavo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:21:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nikamor ne napreduje,še vedno nič pametnega nisem našla.Imam pa upanje. Jaz že ne mislim komplicirat glede tega,ker mi je to najbolj glupo blo vedno.zato pa pravim,da se da vse zmenit. Ja, imaš prav. Jaz si že zdaj nea morem privoščit da delam non stop popoldan do 22h, ker pol nebom nič z Lijo tega pa tu nočem ne.. Jaz iamm tud upanje!! Zato pa ravno,ker imam sama lauženke,pa vem kolko je važno,da si z njimi.Samo večina tega ne razume,sploh stari ne,ko imajo že froce odrasle,pa si svoj kruh služijo.Jaz imam namen tak naredit,da bo se delalo en teden zjutraj en teden popoldan s tem,da tista ki bo popoldan,bo ob 10-h šla domov,pa bom jaz naprej,razen če bo izrazla željo,da bi delala zaradi ur.Bom pa plačale vse,še četrtinke,če bo treba.Ker ene si tudi to beležijo.Prioriteto pa bojo imele zaposlene. Tudi kar se vikendov tiče in praznikov.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:22:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! če pa sem tu Ni videt! Me varaš z marčevkami. jaz sem tak dobra, da sem lahko na 2 straneh hkrati
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:23:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa sama tu gor,že vidim! Pa neboš, saj sem jaz tudi tu. Samo nimam kaj pametnega za rečt. Mam tak dolgocajten lajf. Kaj pa te jaz naj rečem? Pa ti maš tri pa nonstop neke opravke pa kaj jaz vem kaj. Jaz pa visim doma pa grem malo ven pol pa spet visim doma. Saj zadne cajte jaz tudi visim doma.Nikamor ne grem,še v štacuno ne.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:24:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zato pa ravno,ker imam sama lauženke,pa vem kolko je važno,da si z njimi.Samo večina tega ne razume,sploh stari ne,ko imajo že froce odrasle,pa si svoj kruh služijo.Jaz imam namen tak naredit,da bo se delalo en teden zjutraj en teden popoldan s tem,da tista ki bo popoldan,bo ob 10-h šla domov,pa bom jaz naprej,razen če bo izrazla željo,da bi delala zaradi ur.Bom pa plačale vse,še četrtinke,če bo treba.Ker ene si tudi to beležijo.Prioriteto pa bojo imele zaposlene. Tudi kar se vikendov tiče in praznikov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:25:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz že ne mislim komplicirat glede tega,ker mi je to najbolj glupo blo vedno.zato pa pravim,da se da vse zmenit. Ti ne, maš pa take osebke tudi samo da te j v glavo. Jap,sem prevečkrat občutla to.Zato sem se na froce zaklela,da jaz nikoli ne bom tega delala,ker se enostavno ne splača.Niti nisem taki tip človeka,da bi to delala.Bom pa imela red,to pa vsekakor.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:25:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj zadne cajte jaz tudi visim doma.Nikamor ne grem,še v štacuno ne. Ma smo midve ene boge reve. tudi zate.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:26:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zato pa ravno,ker imam sama lauženke,pa vem kolko je važno,da si z njimi.Samo večina tega ne razume,sploh stari ne,ko imajo že froce odrasle,pa si svoj kruh služijo.Jaz imam namen tak naredit,da bo se delalo en teden zjutraj en teden popoldan s tem,da tista ki bo popoldan,bo ob 10-h šla domov,pa bom jaz naprej,razen če bo izrazla željo,da bi delala zaradi ur.Bom pa plačale vse,še četrtinke,če bo treba.Ker ene si tudi to beležijo.Prioriteto pa bojo imele zaposlene. Tudi kar se vikendov tiče in praznikov. Res,no.Zato bojo študentke!
< Sporočilo je popravil matcar -- 20.1.2010 21:27:03 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 21:27:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz že ne mislim komplicirat glede tega,ker mi je to najbolj glupo blo vedno.zato pa pravim,da se da vse zmenit. Ti ne, maš pa take osebke tudi samo da te j v glavo. Jap,sem prevečkrat občutla to.Zato sem se na froce zaklela,da jaz nikoli ne bom tega delala,ker se enostavno ne splača.Niti nisem taki tip človeka,da bi to delala.Bom pa imela red,to pa vsekakor. Red je itak treba met. Ker drugače vse propade. Je pa odvisno od tipa človeka in koliko se da z njim zmenit in koliko je razumevajoč.
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?