Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:21:12
|
|
|
|
arabela*
|
A bo danes prvič spala v vrtcu .....upam da bo lepo steklo..je sama izrazila željo,te pa naj
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:21:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya verjetno nimaš "živosrebrnega"...? toti je bil digitalni ki mi kaže da je podhlajena ja Pol sem ji z živosrebrnim merla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:21:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti bi lahko bila kaka kuharca botrca....full obvladaš ja, hvala
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:22:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je bila smešna, se pogovarjava zjutraj in jo vprašam če je njej Twetty všeč pa mi odkima in kaže NE. Pa jo vprašam še enkrat, pa spet ne. Ampak sem ji lepo povedala, da mami pa je všeč in bo zdaj dokler je še mala tudi njej, ker dobi za 1.roj.dan torto s Twettyem Ja saj ji ne more bit Če pa jo že 11 mesecev napadaš z Twettejem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:22:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya verjetno nimaš "živosrebrnega"...? toti je bil digitalni ki mi kaže da je podhlajena ja Pol sem ji z živosrebrnim merla ja digitalni so za en drek,ja... Mi od nekdaj samo navadnega uporablajmo in je super.......npr kaj pojem zraven,ko ji merim....da ne joka
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:23:52
|
|
|
|
arabela*
|
Nič mi ni...sem danes upravičeno tečna.....................Tisti dnevi...pa to
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:24:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Hvala Ly za pikapoke. Ma sploh ne vem...zakuhala sredi noči ob 2,50 in sam jokala. Jo probam..vroča tak da bi lahko jajca na njej spekla. Ji zmerim temperaturo pa mi kaže 35,1˙C verjetno nimaš "živosrebrnega"...? Jih ni več v prodaji, so samo alkoholni.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:25:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija je tud dobila Cicibanove ja, ker drugih tak nismo dobili Pa je prodajalka rekla,da je tolk mala, da naj na ježka, da si nebo odpirala. Ampak kak smo ji jih doma obuli si jih je sezula. Tak,da bom šla za na vezalke pa ji 2-krat zavezala, da si nebo mogla odvezat. Frača mala...takoj je pogruntala. Verjetno misliš crokse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:26:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A bo danes prvič spala v vrtcu .....upam da bo lepo steklo..je sama izrazila željo,te pa naj Seveda, bo lepo steklo. Saj pa je že velika punca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:26:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Hvala Ly za pikapoke. Ma sploh ne vem...zakuhala sredi noči ob 2,50 in sam jokala. Jo probam..vroča tak da bi lahko jajca na njej spekla. Ji zmerim temperaturo pa mi kaže 35,1˙C verjetno nimaš "živosrebrnega"...?[/b] Jih ni več v prodaji, so samo alkoholni. ma vem...kaj ne vidiš da je pod narekovajem ......... So alkoholni in iz neke druge kovine ...še.......tistega imam jaz
< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.1.2010 9:27:25 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:29:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja saj ji ne more bit Če pa jo že 11 mesecev napadaš z Twettejem. če pa je tak lepiii pa kulskiii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:29:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve imava še živosrebrnega... je že full star!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:30:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič mi ni...sem danes upravičeno tečna.....................Tisti dnevi...pa to bo bolje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:31:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja saj ji ne more bit Če pa jo že 11 mesecev napadaš z Twettejem. če pa je tak lepiii pa kulskiii Pa še res je.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:33:54
|
|
|
|
ly117
|
No te pa imej tistega ti in oz. ge je Luka tebi poslal. Liji pa pošilja novo slikico. Bo tale boljša.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:34:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja saj ji ne more bit Če pa jo že 11 mesecev napadaš z Twettejem. če pa je tak lepiii pa kulskiii faca je Naša M pa je na hello kitiko nora.........
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:34:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No te pa imej tistega ti in oz. ge je Luka tebi poslal. Liji pa pošilja novo slikico. Bo tale boljša. hvaaalllaaaa. Ja, bo bolje (bolj star, bolj nor... )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:34:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No te pa imej tistega ti in oz. ge je Luka tebi poslal. Liji pa pošilja novo slikico. Bo tale boljša. heee se že dere KITA KITA KITA...HELO KITA
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:34:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya faca je Naša M pa je na hello kitiko nora......... kot vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:35:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya heee se že dere KITA KITA KITA...HELO KITA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:36:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya heee se že dere KITA KITA KITA...HELO KITA Samo da so naši zadovoljni.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:36:38
|
|
|
|
arabela*
|
če katere želi v mullerju delat....rabijo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:38:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A bo danes prvič spala v vrtcu .....upam da bo lepo steklo..je sama izrazila željo,te pa naj
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:39:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič mi ni...sem danes upravičeno tečna.....................Tisti dnevi...pa to
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:39:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če katere želi v mullerju delat....rabijo sem že poslala prošnjo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Paket presenenjanada56Bi zlahka kupili zase ali komu drugemu paket presencenja v vrednosti npr.15 eur s poštnino vred?Da, 15 eur ni veliko za cel paket (
20%)
Da, rad imam presenečenja (
6%)
Da, če bi vedel, da dobim ok zadevo (
33%)
Da, vsec mi je, da je poštnina že všteta (
4%)
Ne, ker nimam rad presenečenj (
7%)
Ne vem, bi premislil, tudi 15 eur je denar (
31%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!