elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,nič ni postavo postavke.Samo da mi zaenkrat,ker je pač začetek,več kot 3 eur ne more dat.Pa sem mu rekla čez čas,da mi I da 4,50 na uro,samo da pri njej ostanem,pa ga ni ganlo.Te pa nič.Za taki dnar pa nem delala.Čistilke dobijo več na uro. aja..si mu že rekla..pol okej ja...ker res malo plača glede na to,ja Ja,seveda.Ker je htel,da še v sobotah delam,pa sem mu rekla,da te ok,samo da mi da I več,samo da ostanem pri njej.Pa je reko,da več ne more dat.Za 2 min pa mi reče,da imamo novo,ko bo za vikende samo delala,pa da se mu smili in da ji je dal 3,50 na uro.Haloooo? Jaz pa mu vse moram rihtat,pa kao vodit.Pa ne bom se več za taki dnar mantrala,res. Pa kaj se sekiraš kaj si bo on mislil???? klinc ga gleda... gnar ne raste na drevi !!! Pojdi tja kjer dobiš več.... in mu to tud povej da greš ker si dobila bolje plačano delo!!! pa malo sarkazma: reči mu da se sama sebi smiliš