Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:23:14
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dobro jutro, dober dan, ni lepo da si zaspan...aja večer je...uffff ALOOOO DEKLETA IN ŽENE KAKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi smo tako onako... Pa gre za silo.Pa ti? Vse ok? Mi ok, spimo edino slabo, drugače pa je SUPER...pravim, da če tako razmišljaš, tako je, torej pri tebi, lepo mu povej na ravnost, brez ovinkov in pika, the ende...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:23:41
|
|
|
|
ly117
|
oj, elevitka take mate vi. Saj bi ti rekla da ga bo minlo, samo ne vem kdaj ga bo. Pri nas nič novega. aja že mate kaki zobek?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:23:44
|
|
|
|
arabela*
|
Za nič mi n bi kar zalegnila...pa ledvica me boli ....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:24:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kak ste pa ve kaj ? kaj novega? 100 let vas nisem vidla Po starem,bolj ali manj.Delovno.Sranje,kak ga sračka.Bogica,se mi smiliš. Meni ga Saš na vsake tolko biksa ponoči,ko mu zobki grejo ven(smo še vedno brez),pa se mi hoče zmešat.Se vidi,da so skozi vsi trije bli pridni in ni blo težav.Upam,da se bo čimprej porihtalo pri vas.Me te tudi nismo vidle že lep čas.Daj se kaj videt,no.Pa na kako kavo pridita.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:24:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Za nič mi n bi kar zalegnila...pa ledvica me boli .... Potem pa kar spat, dokler še ni siren
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:25:42
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 oj, elevitka take mate vi. Saj bi ti rekla da ga bo minlo, samo ne vem kdaj ga bo. Pri nas nič novega. aja že mate kaki zobek? Ly nič še ... slini se pa kot da ima steklino in vse rine v usta že od tretjega meseca :( Zdaj ma neki trik da se doji 6 x na noč (druge tekočine sploh noče pit... steklenička mu je znanstvena fantastika)... joške mi bo čist zmozgal
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:26:11
|
|
|
|
nebo
|
ELEVITKA BO PRI DRUGEM BOLJŠE, NEEEEEEE, evo moj se je že zbudil prvič...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:27:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa ve,da ga imam.Pa bom kr martin predlog upoštevala,pa mu povedala,da sem boljšo službo dobila in jo sprejela.Pa bo kar bo. kak hočeš...jaz ne bi tega rekla..ker itak ti je že na začetku neko postavko povedal koliko bo plača...ali..? Ja,nič ni postavo postavke.Samo da mi zaenkrat,ker je pač začetek,več kot 3 eur ne more dat.Pa sem mu rekla čez čas,da mi I da 4,50 na uro,samo da pri njej ostanem,pa ga ni ganlo.Te pa nič.Za taki dnar pa nem delala.Čistilke dobijo več na uro.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:27:44
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 oj, elevitka take mate vi. Saj bi ti rekla da ga bo minlo, samo ne vem kdaj ga bo. Pri nas nič novega. aja že mate kaki zobek? Ly nič še ... slini se pa kot da ima steklino in vse rine v usta že od tretjega meseca :( Zdaj ma neki trik da se doji 6 x na noč (druge tekočine sploh noče pit... steklenička mu je znanstvena fantastika)... joške mi bo čist zmozgal Mi tudi, mi tudi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:28:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Za nič mi n bi kar zalegnila...pa ledvica me boli ....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:28:15
|
|
|
|
elevitka
|
Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:29:36
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ELEVITKA BO PRI DRUGEM BOLJŠE, NEEEEEEE, evo moj se je že zbudil prvič... hehehe nebo... vedno bolj sem na tem da nebo drugega jaz sem že 2 x letela danes zvečer ... nikak ne spi
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:29:56
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa ve,da ga imam.Pa bom kr martin predlog upoštevala,pa mu povedala,da sem boljšo službo dobila in jo sprejela.Pa bo kar bo. kak hočeš...jaz ne bi tega rekla..ker itak ti je že na začetku neko postavko povedal koliko bo plača...ali..? Ja,nič ni postavo postavke.Samo da mi zaenkrat,ker je pač začetek,več kot 3 eur ne more dat.Pa sem mu rekla čez čas,da mi I da 4,50 na uro,samo da pri njej ostanem,pa ga ni ganlo.Te pa nič.Za taki dnar pa nem delala.Čistilke dobijo več na uro. Predlagam,da čimprej odpreš svoj kafiček, pa bom jaz hodila k tebi na kofe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:31:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa ve,da ga imam.Pa bom kr martin predlog upoštevala,pa mu povedala,da sem boljšo službo dobila in jo sprejela.Pa bo kar bo. kak hočeš...jaz ne bi tega rekla..ker itak ti je že na začetku neko postavko povedal koliko bo plača...ali..? Ja,nič ni postavo postavke.Samo da mi zaenkrat,ker je pač začetek,več kot 3 eur ne more dat.Pa sem mu rekla čez čas,da mi I da 4,50 na uro,samo da pri njej ostanem,pa ga ni ganlo.Te pa nič.Za taki dnar pa nem delala.Čistilke dobijo več na uro. Predlagam,da čimprej odpreš svoj kafiček, pa bom jaz hodila k tebi na kofe Bi ga že zdavnaj,pa ni nič pametnega nikjer. Pa skozi še je to v planu.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:31:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 oj, elevitka take mate vi. Saj bi ti rekla da ga bo minlo, samo ne vem kdaj ga bo. Pri nas nič novega. aja že mate kaki zobek? Ly nič še ... slini se pa kot da ima steklino in vse rine v usta že od tretjega meseca :( Zdaj ma neki trik da se doji 6 x na noč (druge tekočine sploh noče pit... steklenička mu je znanstvena fantastika)... joške mi bo čist zmozgal Boga reva. Drugač pa meni da tudi Luka vse v usta. Zdaj še posebej morem met na očeh ko se po tleh puza.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:32:25
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa ve,da ga imam.Pa bom kr martin predlog upoštevala,pa mu povedala,da sem boljšo službo dobila in jo sprejela.Pa bo kar bo. kak hočeš...jaz ne bi tega rekla..ker itak ti je že na začetku neko postavko povedal koliko bo plača...ali..? Ja,nič ni postavo postavke.Samo da mi zaenkrat,ker je pač začetek,več kot 3 eur ne more dat.Pa sem mu rekla čez čas,da mi I da 4,50 na uro,samo da pri njej ostanem,pa ga ni ganlo.Te pa nič.Za taki dnar pa nem delala.Čistilke dobijo več na uro. Predlagam,da čimprej odpreš svoj kafiček, pa bom jaz hodila k tebi na kofe Bi ga že zdavnaj,pa ni nič pametnega nikjer. Pa skozi še je to v planu. SRČICA SAJ BO, kdor išče ta najde...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:32:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,nič ni postavo postavke.Samo da mi zaenkrat,ker je pač začetek,več kot 3 eur ne more dat.Pa sem mu rekla čez čas,da mi I da 4,50 na uro,samo da pri njej ostanem,pa ga ni ganlo.Te pa nič.Za taki dnar pa nem delala.Čistilke dobijo več na uro. aja..si mu že rekla..pol okej ja...ker res malo plača glede na to,ja
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:32:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit Saj sem predvidevala,da je to razlog.Mah,upam da se ti res poštima to. Mogoče bo boljše,ko bo malo lepše vreme,pa bolj toplo in bomo lahko zunaj sedele.Tak,ko smo nazadnje,ko smo se vidle.Takrat je bil priden.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:33:32
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 oj, elevitka take mate vi. Saj bi ti rekla da ga bo minlo, samo ne vem kdaj ga bo. Pri nas nič novega. aja že mate kaki zobek? Ly nič še ... slini se pa kot da ima steklino in vse rine v usta že od tretjega meseca :( Zdaj ma neki trik da se doji 6 x na noč (druge tekočine sploh noče pit... steklenička mu je znanstvena fantastika)... joške mi bo čist zmozgal Boga reva. Drugač pa meni da tudi Luka vse v usta. Zdaj še posebej morem met na očeh ko se po tleh puza. Ly si mislila rečt, ko se tvoja vileda puza...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:34:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 oj, elevitka take mate vi. Saj bi ti rekla da ga bo minlo, samo ne vem kdaj ga bo. Pri nas nič novega. aja že mate kaki zobek? Ly nič še ... slini se pa kot da ima steklino in vse rine v usta že od tretjega meseca :( Zdaj ma neki trik da se doji 6 x na noč (druge tekočine sploh noče pit... steklenička mu je znanstvena fantastika)... joške mi bo čist zmozgal Boga reva. Drugač pa meni da tudi Luka vse v usta. Zdaj še posebej morem met na očeh ko se po tleh puza. Jaz pa ne vem,po kom se je Saš vrgo.ta pa ne da nič v usta,razen pristkov.Bilo kaj mu dam od igrač pa grizal,ne da v usta popolnoma nič.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:34:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit Saj sem predvidevala,da je to razlog.Mah,upam da se ti res poštima to. Mogoče bo boljše,ko bo malo lepše vreme,pa bolj toplo in bomo lahko zunaj sedele.Tak,ko smo nazadnje,ko smo se vidle.Takrat je bil priden. hehe .. ja ker je spal
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:34:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit Saj sem predvidevala,da je to razlog.Mah,upam da se ti res poštima to. Mogoče bo boljše,ko bo malo lepše vreme,pa bolj toplo in bomo lahko zunaj sedele.Tak,ko smo nazadnje,ko smo se vidle.Takrat je bil priden. jaz še je sploh ne poznam
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:36:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit Saj sem predvidevala,da je to razlog.Mah,upam da se ti res poštima to. Mogoče bo boljše,ko bo malo lepše vreme,pa bolj toplo in bomo lahko zunaj sedele.Tak,ko smo nazadnje,ko smo se vidle.Takrat je bil priden. jaz še je sploh ne poznam Saraya... nič nisi zamudila zaj sem tak živčna razvalina ..... če se moje dete kaj zbrihta... bom priletela na kavo... saj me matcar zvesto obvešča ko se dobite
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:36:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 oj, elevitka take mate vi. Saj bi ti rekla da ga bo minlo, samo ne vem kdaj ga bo. Pri nas nič novega. aja že mate kaki zobek? Ly nič še ... slini se pa kot da ima steklino in vse rine v usta že od tretjega meseca :( Zdaj ma neki trik da se doji 6 x na noč (druge tekočine sploh noče pit... steklenička mu je znanstvena fantastika)... joške mi bo čist zmozgal Boga reva. Drugač pa meni da tudi Luka vse v usta. Zdaj še posebej morem met na očeh ko se po tleh puza. Ly si mislila rečt, ko se tvoja vileda puza... Ja to sem mislila.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:36:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,nič ni postavo postavke.Samo da mi zaenkrat,ker je pač začetek,več kot 3 eur ne more dat.Pa sem mu rekla čez čas,da mi I da 4,50 na uro,samo da pri njej ostanem,pa ga ni ganlo.Te pa nič.Za taki dnar pa nem delala.Čistilke dobijo več na uro. aja..si mu že rekla..pol okej ja...ker res malo plača glede na to,ja Ja,seveda.Ker je htel,da še v sobotah delam,pa sem mu rekla,da te ok,samo da mi da I več,samo da ostanem pri njej.Pa je reko,da več ne more dat.Za 2 min pa mi reče,da imamo novo,ko bo za vikende samo delala,pa da se mu smili in da ji je dal 3,50 na uro.Haloooo? Jaz pa mu vse moram rihtat,pa kao vodit.Pa ne bom se več za taki dnar mantrala,res.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?