Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:18:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim Kak ti naj razložim? Ful slabo znamenje je,če te začnejo zobje mučit.In men so začeli.Zraven tega pa mi je tudi A. pogledala,še preden sem začela delat tukaj,kak kaj kaže in je kazalo samo slabo. ma daj..oprosti ampak samo na to da se boš zdaj zanesla kak misliš,da so zobje slabo znamenje? to pa prvič slišim.... Pa ti jaz povem,da so,vse kar je povezano z zdravjem.Sploh pa kake sanje o zobeh so zeeeeelo slab znak.Ja,se vedno na napovedi A zanašam,ker mi zmeraj ugane vse.Zdaj pa še to z zobmi in je bila pika na i. ja to vem,da sanje o zobeh prinašajo razne izgube.Ampak ne vedno v dobesednem pomenu,če me razumeš....lahko npr izguba volje,motivacije,energije...razno...jaz sem dostikrat imela že take sanje...Ampak naj bi se nanašale izrecno na izpadle zobe...v sanjah.. nekaj mi reci...a to je slab znak,ker so te zobje ravno sedaj tam začeli mantrat?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:18:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...daj ti meni reči..kak si živali lahko v hlev postavim in zakaj lahko same malenkosti kupujem (saj veš.....fb..pa to... ) Najprej ga moraš kupit,pol pa jih lahko noter postaviš.Greš pa na žival,npr.kravo,pa jo preneseš v hlev.Gre pa 20 krav v enega. aja...saj ga že imam..konja pa zunaj...krava pa mi je izginila nevemkam Ja,v hlevu jo imaš.Če se boš z puščico na hlev postavla,ti bo pokazalo,kolko jih je noter in kolko jih gre noter.Za konja pa se zdaj staja dela in jo moraš sama postavit,zato pa rabiš žeblje pa opeko,pa deske,pa kaj vem še kaj,to pa ti drugi pošiljajo/mo!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:18:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bi nekaj jedla,pa ne vem,kaj.Sem za kosilo pojedla malo juhice pa malo musake in me je celo popoldan taaaak želodec bolel,da joj.Imate kak predlog? hm..nekaj lahkega..kak jogurt..? Sem tudi imela v mislih,ja. pol pa gremo ruda
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:19:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim Kak ti naj razložim? Ful slabo znamenje je,če te začnejo zobje mučit.In men so začeli.Zraven tega pa mi je tudi A. pogledala,še preden sem začela delat tukaj,kak kaj kaže in je kazalo samo slabo. ma daj..oprosti ampak samo na to da se boš zdaj zanesla kak misliš,da so zobje slabo znamenje? to pa prvič slišim.... Pa ti jaz povem,da so,vse kar je povezano z zdravjem.Sploh pa kake sanje o zobeh so zeeeeelo slab znak.Ja,se vedno na napovedi A zanašam,ker mi zmeraj ugane vse.Zdaj pa še to z zobmi in je bila pika na i. ja to vem,da sanje o zobeh prinašajo razne izgube.Ampak ne vedno v dobesednem pomenu,če me razumeš....lahko npr izguba volje,motivacije,energije...razno...jaz sem dostikrat imela že take sanje...Ampak naj bi se nanašale izrecno na izpadle zobe...v sanjah.. nekaj mi reci...a to je slab znak,ker so te zobje ravno sedaj tam začeli mantrat? Jap,saj prej nisem imela težav z njimi.Imam na srečo vse zdrave.Če sanjaš izpad zoba,pomeni bolezen ali smrt najbljižjega.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:20:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v hlevu jo imaš.Če se boš z puščico na hlev postavla,ti bo pokazalo,kolko jih je noter in kolko jih gre noter.Za konja pa se zdaj staja dela in jo moraš sama postavit,zato pa rabiš žeblje pa opeko,pa deske,pa kaj vem še kaj,to pa ti drugi pošiljajo/mo! aja....mi še dost manjka...pa saj bo..imam voljo,če še druga ne
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:21:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bi nekaj jedla,pa ne vem,kaj.Sem za kosilo pojedla malo juhice pa malo musake in me je celo popoldan taaaak želodec bolel,da joj.Imate kak predlog? Za želodec najbolje kakšno juho, bobi palčke, jogurt,... izogibaj se svežemu sadju in zelenjavi, pikantnemu, mastnemu,... Ja,to tak vem,htela sem povedat,da sem po 4-h dneh komaj danes nekaj pojedla in je bilo očitno vseeno preveč.Mi pa diši čokolino,samo ne upam. Po moje ti čokolino ne bi škodil... Pa še grizd ga ne rabim Mislim,da si bom ga kr nardila.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:21:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,saj prej nisem imela težav z njimi.Imam na srečo vse zdrave.Če sanjaš izpad zoba,pomeni bolezen ali smrt najbljižjega. Ja ampak ni to res točno tak....verjemi pol bi jih jaz že veliko pokopala..... Sem ti napisala kake vrste izgube naj bi pomenilo....ne samo dobesedno...ne pametujem..samo sem se včasih full stem ukvarjala
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:22:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Če se ti slabo počutiš tam, premalo cenjeno, potem je pa to druga pesem ja...ker v strežbi ni tako težko najt druge službe. Pa ja,saj zato,pa še na uro bi imela več,bilo kam bi šla. Potem pa po moje tak nimaš kaj dosti za premišljevat. Ja,vem.Je pa po eni strani dnar na roko sproti,to pa tudi ni pes.Ne vem,kaj bom,bom med vikendom premislila.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:23:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v hlevu jo imaš.Če se boš z puščico na hlev postavla,ti bo pokazalo,kolko jih je noter in kolko jih gre noter.Za konja pa se zdaj staja dela in jo moraš sama postavit,zato pa rabiš žeblje pa opeko,pa deske,pa kaj vem še kaj,to pa ti drugi pošiljajo/mo! aja....mi še dost manjka...pa saj bo..imam voljo,če še druga ne
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:24:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,saj prej nisem imela težav z njimi.Imam na srečo vse zdrave.Če sanjaš izpad zoba,pomeni bolezen ali smrt najbljižjega. Ja ampak ni to res točno tak....verjemi pol bi jih jaz že veliko pokopala..... Sem ti napisala kake vrste izgube naj bi pomenilo....ne samo dobesedno...ne pametujem..samo sem se včasih full stem ukvarjala Ja,pri nas pa je bilo dobesedno tak.Pa saj ni važno,ni dobro vglavnem.Pa nič ne pametuješ.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:25:09
|
|
|
|
matcar
|
Si grem čokolino naredit,pridem takoj...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:25:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Če se ti slabo počutiš tam, premalo cenjeno, potem je pa to druga pesem ja...ker v strežbi ni tako težko najt druge službe. Pa ja,saj zato,pa še na uro bi imela več,bilo kam bi šla. Potem pa po moje tak nimaš kaj dosti za premišljevat. Ja,vem.Je pa po eni strani dnar na roko sproti,to pa tudi ni pes.Ne vem,kaj bom,bom med vikendom premislila. A tebi sproti denar bolj paše kot mesečno? Jaz sem ugotovila, da če dobivam sproti male vsote tudi sproti vse zapravim...sploh ne znam nič prišparat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:26:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pri nas pa je bilo dobesedno tak.Pa saj ni važno,ni dobro vglavnem.Pa nič ne pametuješ. ojoj.... no vglavnem...je velika razlika med izpadom zobu in zobov, ker če konstantno sanjaš da izpadajo,po več...je hudo,če pa en izpade,pa tiste izgubev prenesenem pomenu...če pa se majejo,pa pomeni bolezen
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:27:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A tebi sproti denar bolj paše kot mesečno? Jaz sem ugotovila, da če dobivam sproti male vsote tudi sproti vse zapravim...sploh ne znam nič prišparat. meni je tud sproti zakon .....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:28:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si grem čokolino naredit,pridem takoj... Dober tek.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:28:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pri nas pa je bilo dobesedno tak.Pa saj ni važno,ni dobro vglavnem.Pa nič ne pametuješ. ojoj.... no vglavnem...je velika razlika med izpadom zobu in zobov, ker če konstantno sanjaš da izpadajo,po več...je hudo,če pa en izpade,pa tiste izgubev prenesenem pomenu...če pa se majejo,pa pomeni bolezen Ja,nekak tak bi naj blo to.Pa ni dobro,vsaj za moje pojme.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:29:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Če se ti slabo počutiš tam, premalo cenjeno, potem je pa to druga pesem ja...ker v strežbi ni tako težko najt druge službe. Pa ja,saj zato,pa še na uro bi imela več,bilo kam bi šla. Potem pa po moje tak nimaš kaj dosti za premišljevat. Ja,vem.Je pa po eni strani dnar na roko sproti,to pa tudi ni pes.Ne vem,kaj bom,bom med vikendom premislila. A tebi sproti denar bolj paše kot mesečno? Jaz sem ugotovila, da če dobivam sproti male vsote tudi sproti vse zapravim...sploh ne znam nič prišparat. Vsak dan ne,mi tedensko izplača.Tak,da se kr nabere.Samo pa sem si preračunala,da zaslužim tedensko po urah skoraj za 50 uer manj,kot če bi delala pri I.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:30:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Si grem čokolino naredit,pridem takoj... Dober tek. Hvala,samo sem si kr jogurt vzela pa malo kruha,ker me spet želodec boli.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:31:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A tebi sproti denar bolj paše kot mesečno? Jaz sem ugotovila, da če dobivam sproti male vsote tudi sproti vse zapravim...sploh ne znam nič prišparat. [/quotin] meni je tud sproti zakon ..... Potem sem pa samo jaz tak čudna Če dobim enkrat na mesec pač plačam nujne položnica, kredit ipd. ostalo je za hrano, bencin,... pa itak do naslednje plače zmanjka. Če pa dobim sproti pa grem tankat al pa v štarcuno in ni več...potem mi pa položnice skozi padejo in zadnji moment krampam dnar skupaj za plačat...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:32:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,nekak tak bi naj blo to.Pa ni dobro,vsaj za moje pojme. ker ostale stvari če o zobeh sanjaš pa so okej.....celo zelo dobre
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:32:26
|
|
|
|
matcar
|
Lukec,vse naj naj za obmesečnico!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:33:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A tebi sproti denar bolj paše kot mesečno? Jaz sem ugotovila, da če dobivam sproti male vsote tudi sproti vse zapravim...sploh ne znam nič prišparat. [/quotin] meni je tud sproti zakon ..... Potem sem pa samo jaz tak čudna Če dobim enkrat na mesec pač plačam nujne položnica, kredit ipd. ostalo je za hrano, bencin,... pa itak do naslednje plače zmanjka. Če pa dobim sproti pa grem tankat al pa v štarcuno in ni več...potem mi pa položnice skozi padejo in zadnji moment krampam dnar skupaj za plačat... meni se zdi..če je sproti denar...je vedno...ker tisto enkratno vsoto potem prehitro porabiš
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:34:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lukec,vse naj naj za obmesečnico!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:34:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A tebi sproti denar bolj paše kot mesečno? Jaz sem ugotovila, da če dobivam sproti male vsote tudi sproti vse zapravim...sploh ne znam nič prišparat. [/quotin] meni je tud sproti zakon ..... Potem sem pa samo jaz tak čudna Če dobim enkrat na mesec pač plačam nujne položnica, kredit ipd. ostalo je za hrano, bencin,... pa itak do naslednje plače zmanjka. Če pa dobim sproti pa grem tankat al pa v štarcuno in ni več...potem mi pa položnice skozi padejo in zadnji moment krampam dnar skupaj za plačat... Ja,saj je pri meni enako,ko je plača oz.porodniška.Grem v nabavo,plačam položnice tankam avto,pa ni več nič.To pa imam za sproti za v štacuno,pa cigarete pa tak...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:35:50
|
|
|
|
arabela*
|
rr
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?