Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 20:52:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A bomo počasi zaprle to temo? Zakaj? ja ker je taka tuga zadnje čase....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 20:54:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj vam RR tudi tak počasi dela?Znorela bom,kak se to deva. Ne meni dela za enkrat B.P. Hb,vsaj eni.Sem zgleda jaz zaj tota srečnica,ko ji vse šteka. Probaj računalnik še enkrt pognat. Meni včasih to pomaga. ma saj nekaj seje danes.....bolj počasen
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 20:55:00
|
|
|
|
marta82
|
Pa ni tak hudo da bi bilo treba kar štarcuno zapret...ne ga srat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 20:57:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa ni tak hudo da bi bilo treba kar štarcuno zapret...ne ga srat. ..a ti je kapnilo?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 20:57:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A bomo počasi zaprle to temo? Zakaj? ja ker je taka tuga zadnje čase.... Ja,se strinjam,samo bomo se pobrale.Vsaj jaz.Me pa to in delo res zadnje čase izčrpava.Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 20:58:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj vam RR tudi tak počasi dela?Znorela bom,kak se to deva. Ne meni dela za enkrat B.P. Hb,vsaj eni.Sem zgleda jaz zaj tota srečnica,ko ji vse šteka. Probaj računalnik še enkrt pognat. Meni včasih to pomaga. ma saj nekaj seje danes.....bolj počasen
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 20:58:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:00:49
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...daj ti meni reči..kak si živali lahko v hlev postavim in zakaj lahko same malenkosti kupujem (saj veš.....fb..pa to... )
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:03:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim mene tudi zanima
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:05:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim Kak ti naj razložim? Ful slabo znamenje je,če te začnejo zobje mučit.In men so začeli.Zraven tega pa mi je tudi A. pogledala,še preden sem začela delat tukaj,kak kaj kaže in je kazalo samo slabo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:06:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...daj ti meni reči..kak si živali lahko v hlev postavim in zakaj lahko same malenkosti kupujem (saj veš.....fb..pa to... ) Najprej ga moraš kupit,pol pa jih lahko noter postaviš.Greš pa na žival,npr.kravo,pa jo preneseš v hlev.Gre pa 20 krav v enega.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:08:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim Kak ti naj razložim? Ful slabo znamenje je,če te začnejo zobje mučit.In men so začeli.Zraven tega pa mi je tudi A. pogledala,še preden sem začela delat tukaj,kak kaj kaže in je kazalo samo slabo. Samo moraš predvsem svoj filing upoštevat... Kako se ti tam počutiš? Kaj ti intuicija pravi? Kakšen občutek imaš?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:09:04
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa bi nekaj jedla,pa ne vem,kaj.Sem za kosilo pojedla malo juhice pa malo musake in me je celo popoldan taaaak želodec bolel,da joj.Imate kak predlog?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:10:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim Kak ti naj razložim? Ful slabo znamenje je,če te začnejo zobje mučit.In men so začeli.Zraven tega pa mi je tudi A. pogledala,še preden sem začela delat tukaj,kak kaj kaže in je kazalo samo slabo. Samo moraš predvsem svoj filing upoštevat... Kako se ti tam počutiš? Kaj ti intuicija pravi? Kakšen občutek imaš? Nimam ravno dobrega občutka,jaz tudi ne.Hec je v tem,da imamo eno,ko dela samo čez vikende,je pa njihovega stanu,se pravi Albanka in ima več na uro kot jaz,ko mu praktično vodim vse skupaj.Pa sem mu rekla,sicer po ovinkih,da naj pač tolko gleda,da ne bom na koncu jaz najmanj od vseh noter na uro imela.Pa še z mojim se špetirama zaradi tega.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:12:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bi nekaj jedla,pa ne vem,kaj.Sem za kosilo pojedla malo juhice pa malo musake in me je celo popoldan taaaak želodec bolel,da joj.Imate kak predlog? Za želodec najbolje kakšno juho, bobi palčke, jogurt,... izogibaj se svežemu sadju in zelenjavi, pikantnemu, mastnemu,...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:12:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim Kak ti naj razložim? Ful slabo znamenje je,če te začnejo zobje mučit.In men so začeli.Zraven tega pa mi je tudi A. pogledala,še preden sem začela delat tukaj,kak kaj kaže in je kazalo samo slabo. ma daj..oprosti ampak samo na to da se boš zdaj zanesla kak misliš,da so zobje slabo znamenje? to pa prvič slišim....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:13:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...daj ti meni reči..kak si živali lahko v hlev postavim in zakaj lahko same malenkosti kupujem (saj veš.....fb..pa to... ) Najprej ga moraš kupit,pol pa jih lahko noter postaviš.Greš pa na žival,npr.kravo,pa jo preneseš v hlev.Gre pa 20 krav v enega. aja...saj ga že imam..konja pa zunaj...krava pa mi je izginila nevemkam
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:13:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bi nekaj jedla,pa ne vem,kaj.Sem za kosilo pojedla malo juhice pa malo musake in me je celo popoldan taaaak želodec bolel,da joj.Imate kak predlog? hm..nekaj lahkega..kak jogurt..?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:13:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bi nekaj jedla,pa ne vem,kaj.Sem za kosilo pojedla malo juhice pa malo musake in me je celo popoldan taaaak želodec bolel,da joj.Imate kak predlog? Za želodec najbolje kakšno juho, bobi palčke, jogurt,... izogibaj se svežemu sadju in zelenjavi, pikantnemu, mastnemu,... Ja,to tak vem,htela sem povedat,da sem po 4-h dneh komaj danes nekaj pojedla in je bilo očitno vseeno preveč.Mi pa diši čokolino,samo ne upam.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:15:06
|
|
|
|
marta82
|
Če se ti slabo počutiš tam, premalo cenjeno, potem je pa to druga pesem ja...ker v strežbi ni tako težko najt druge službe.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:15:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa razmišljam,da bi tukaj nehala delat,ker so mi to samo znaki,da ne bo vse vredu. to malo razloži,prosim Kak ti naj razložim? Ful slabo znamenje je,če te začnejo zobje mučit.In men so začeli.Zraven tega pa mi je tudi A. pogledala,še preden sem začela delat tukaj,kak kaj kaže in je kazalo samo slabo. ma daj..oprosti ampak samo na to da se boš zdaj zanesla kak misliš,da so zobje slabo znamenje? to pa prvič slišim.... Pa ti jaz povem,da so,vse kar je povezano z zdravjem.Sploh pa kake sanje o zobeh so zeeeeelo slab znak.Ja,se vedno na napovedi A zanašam,ker mi zmeraj ugane vse.Zdaj pa še to z zobmi in je bila pika na i.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:16:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Če se ti slabo počutiš tam, premalo cenjeno, potem je pa to druga pesem ja...ker v strežbi ni tako težko najt druge službe. Pa ja,saj zato,pa še na uro bi imela več,bilo kam bi šla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:16:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bi nekaj jedla,pa ne vem,kaj.Sem za kosilo pojedla malo juhice pa malo musake in me je celo popoldan taaaak želodec bolel,da joj.Imate kak predlog? Za želodec najbolje kakšno juho, bobi palčke, jogurt,... izogibaj se svežemu sadju in zelenjavi, pikantnemu, mastnemu,... Ja,to tak vem,htela sem povedat,da sem po 4-h dneh komaj danes nekaj pojedla in je bilo očitno vseeno preveč.Mi pa diši čokolino,samo ne upam. Po moje ti čokolino ne bi škodil...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:16:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bi nekaj jedla,pa ne vem,kaj.Sem za kosilo pojedla malo juhice pa malo musake in me je celo popoldan taaaak želodec bolel,da joj.Imate kak predlog? hm..nekaj lahkega..kak jogurt..? Sem tudi imela v mislih,ja.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.2.2010 21:17:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Če se ti slabo počutiš tam, premalo cenjeno, potem je pa to druga pesem ja...ker v strežbi ni tako težko najt druge službe. Pa ja,saj zato,pa še na uro bi imela več,bilo kam bi šla. Potem pa po moje tak nimaš kaj dosti za premišljevat.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?