RE: Mariborčanke XI. del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 8:14:31)

bravo marta za varstvo!!!! lepa služba!

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 8:15:07)

pa sem spet sama ....

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 8:44:58)

jutro[sm=smiley1.gif]

tudi jaz se sprašujem, zakaj več ne čvekate? je kaj narobe?? matcar, ly, tasa,...... ??

nebo[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 8:54:37)

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

pa sem spet sama ....

jaz sem tu..

kak je Lara? Timeja je spet jokica [sm=smiley13.gif] Je komaj zaspala..

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 9:12:09)

nobene nikjer[sm=smiley13.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 9:43:27)

tu sem tu ... sem mogla drva nanosit, da nas ne bo zeblo ... radosti kurjenja [sm=smiley1.gif] se pa tolažim da je dobro za mojo prečudovito postavo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 9:44:31)

tu sem tu ... sem mogla drva nanosit, da nas ne bo zeblo ... radosti kurjenja [sm=smiley1.gif] se pa tolažim da je dobro za mojo prečudovito postavo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pridna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jaz pa sem se prisilila v delanje seminarske[sm=smiley36.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 9:49:21)

ojej, pa ne spet bit pridna ... NEHAJ NEHAJ NEHAJ [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 9:52:57)

ojej, pa ne spet bit pridna ... NEHAJ NEHAJ NEHAJ [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif]

Če pa moram[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Moram jo oddat 25.[sm=smiley19.gif] Jaz pa še nič narejeno[sm=hudicek1.gif] S tem, da v sredo gremo domov, čet in pet pospravljamo stanovanje, soboto selimo (hladilnik, pralni in vse ostalo,....polagamo ploščice v kuhni - ok, to delajo drugi, ampak vseeno..), v nedeljo do konca prebelimo, ( s tem, da upamo, da bomo res že meli kuhno....) Pol pa jaz tak že moram it na fax.. Aja, pa moj še ma en zagovor v pon, tak da so pestri dnevi pred nami[sm=smiley13.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 10:04:39)

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Če pa moram[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Moram jo oddat 25.[sm=smiley19.gif] Jaz pa še nič narejeno[sm=hudicek1.gif] S tem, da v sredo gremo domov, čet in pet pospravljamo stanovanje, soboto selimo (hladilnik, pralni in vse ostalo,....polagamo ploščice v kuhni - ok, to delajo drugi, ampak vseeno..), v nedeljo do konca prebelimo, ( s tem, da upamo, da bomo res že meli kuhno....) Pol pa jaz tak že moram it na fax.. Aja, pa moj še ma en zagovor v pon, tak da so pestri dnevi pred nami[sm=smiley13.gif]

ojej vsaka vama čast ... greste v najmeniško???

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 10:08:19)

Ja, najemniško je, samo sva ga sama opremila, pa prebarvala[sm=smiley1.gif] Razen kuhno bo kupo lastnik (elemente + štedilnik + napo)[sm=smiley1.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 10:11:41)

Tak, grem počasi Timejo nahranit [sm=smiley1.gif] Pridem pozneje še kaj nazaj[sm=smiley1.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 10:12:40)

ok ... dober tek, pol mi pa povej kaj je dobla, da bom šla tut jaz kuhat, sem brez idej danes ...

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 10:58:16)

hvala[sm=smiley1.gif]

jedla je krompir, korenček in brokoli

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:06:36)

jaz sem ji glih dala 1/4 japke v roke, zdaj pa liže pa cuzi ... v glavnem se pa igra z njo [sm=jezicek.gif] saj počasi je zmanjkuje, japke namreč, ampak mala je taka zraven, da jo bom mogla pol celo spreoblečt [sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:11:37)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]

Spala nisem skoraj nič.....M je biksala in popila 4 male flaške mleka...3krat je prilezla k meni,potem še A matralo ponoči......zdaj sem kot zombi...[sm=smiley5.gif]

Zdaj se porihtamo in šibamo v trgovino....[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:12:33)

Kuhala ne vem kaj bom...najverjetneje kar krompirjev golaž na brzino,kaj več tak ne bom sposobna.....[sm=smiley1.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:19:48)

jaz sem ji glih dala 1/4 japke v roke, zdaj pa liže pa cuzi ... v glavnem se pa igra z njo [sm=jezicek.gif] saj počasi je zmanjkuje, japke namreč, ampak mala je taka zraven, da jo bom mogla pol celo spreoblečt [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Jaz ji pa še jabolke nisem tak dala, da bi jo cuzala. Rada pa ma kruh in banano na tak način[sm=smiley36.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:20:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Spala nisem skoraj nič.....M je biksala in popila 4 male flaške mleka...3krat je prilezla k meni,potem še A matralo ponoči......zdaj sem kot zombi...[sm=smiley5.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:49:43)

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

se pridružujem!

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:50:35)

mene pa je strah, da bi banano "odgriznila" pa da bi se ji kje potem zataknilo [sm=smiley13.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:50:44)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]

Zdaj se porihtamo in šibamo v trgovino....[sm=smiley1.gif]

Ljubica moja draga, mislim, da si bova medve lahko začele ponoči telefonirat in se pogovarjat...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:53:40)

RINA, VITABELA vajini dve [sm=duda.gif] sta mlajši kot moj, ampak jaz mu še nisem dala kruha in niti jabolke za cuzat...se davi že če mu banane ne pretlačim dobro...po moje bi si celo jabolko v usta dal...

Ej pa kako vedve to s kruhom pri 6 mesecih, kar žemljo ali kaj??? Kakšno??

Moj bo danes jedel piščančjo juhico in korenček, zmiksano na drobno, da se ne bi kje zadavil...

Se pa vidi, da ponoči nori, saj frajej spi že od 9,15...mami pa se uči ANG...how do you do??[sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 11:59:07)

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

RINA, VITABELA vajini dve [sm=duda.gif] sta mlajši kot moj, ampak jaz mu še nisem dala kruha in niti jabolke za cuzat...se davi že če mu banane ne pretlačim dobro...po moje bi si celo jabolko v usta dal...

Ej pa kako vedve to s kruhom pri 6 mesecih, kar žemljo ali kaj??? Kakšno??

Pred parimi dnevi sva mi2 jedla, T pa je spala. Ko se je zbudla, jo je U prinesel v kuhno k nama, pa je mel na mizi zraven krožnika malo skorjice od kruha, pa ga je pograbla, pa začela cuzat, pa sva ji pustla. Včasih ji dam malo skorjice ali od kruha ali pa od žemljice.

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 12:02:12)

mene pa je strah, da bi banano "odgriznila" pa da bi se ji kje potem zataknilo [sm=smiley13.gif]

Mene je tudi blo strah, samo jo kar lepo je. Na trenutke bi si najraje celo not porinla, samo ji pol nazaj držim[sm=smiley1.gif] Imam pa srečo, da če odgrizne večji del, ga takoj spuszi ven. če pa ji kaj zaleti, npr. kruh, banana ali keks, pa se ne ustraši, ampak se skašlja, pljune ven in se še nekaj časa dela nora in kašlja na prazno in se smeji, pol pa hoče dalje jest.
seveda jo imam vedno, ko je pod strogim nadzorom, da ne bo pomote...

Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>