RE: Mariborčanke XI. del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:16:47)

Aja, sem vidla, da sta se, mislim, da ly in saraya menle za enega, da je najel stanovanje na Pobrežju nas Sparom. Jaz pa mislim, da ni tak velka najemnina, če je čist novo pa na novo opremljeno. Glede na to, da pa ni v centru, pa je tudi ena prednost. Trgovine pa ni da ni okrog. So vse.

Mi se tudi selimo v 2,5 sobno stanovanje, čist novo, pa smo ga sami opremili, pa mamo isto najemnino.

No, tak pač jaz mislim - pa brez zamere[sm=smiley1.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:17:45)

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Rina ok sem, hvala. Danes me samo malo želodec boli.

Kaj boš pa kuhala?

Kuhala bom piščanje rezance s čipsom v sirovi omaki in solato[sm=smiley1.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:18:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

saraya, če je kaj takega v zvezi s slo, ti rade volje pomagam. Na ZS ti bom poslala mail in telefonsko, če boš kaj rabila. [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] THNX

Malenkost, rada pomagam, če mam le čas[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:21:14)

[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:22:04)

Krompir narežeš na take lističe, kot je čips, samo da malo debelejše in jih csvreš kot pomfri[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:24:34)

Aja, sem vidla, da sta se, mislim, da ly in saraya menle za enega, da je najel stanovanje na Pobrežju nas Sparom. Jaz pa mislim, da ni tak velka najemnina, če je čist novo pa na novo opremljeno. Glede na to, da pa ni v centru, pa je tudi ena prednost. Trgovine pa ni da ni okrog. So vse.

Mi se tudi selimo v 2,5 sobno stanovanje, čist novo, pa smo ga sami opremili, pa mamo isto najemnino.

glede na to....da ni v centru mesta je malo drago...napram ostalim...glede na to da pa je čist novo in opremljeno,pa ni dosti[sm=smiley1.gif]

En drug kolega pa je pred časom živel na Borštnikovi v 2,5 sobnem,plačeval 300.....tud novejše....sedaj pa se je v Kamnico preselil k znanki,ki oddaja tam..,pa ima 200 eur...,pa še večje je....Je pa res...da se mora vozit tam...peški ne mora v meto..to pa je tud en strošek več[sm=smiley1.gif]

Rina21...vi boste av Brezju si rekla,,,v hiši ali bloku?

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:24:54)

Krompir narežeš na take lističe, kot je čips, samo da malo debelejše in jih csvreš kot pomfri[sm=smiley1.gif]

aha..kapito[sm=smiley1.gif]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:25:57)

Kaj boš pa kuhala?

Kalorično ampak zelo njami.[sm=smiley36.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:27:33)

glede na to....da ni v centru mesta je malo drago...napram ostalim...glede na to da pa je čist novo in opremljeno,pa ni dosti[sm=smiley1.gif]

En drug kolega pa je pred časom živel na Borštnikovi v 2,5 sobnem,plačeval 300.....tud novejše....sedaj pa se je v Kamnico preselil k znanki,ki oddaja tam..,pa ima 200 eur...,pa še večje je....Je pa res...da se mora vozit tam...peški ne mora v meto..to pa je tud en strošek več[sm=smiley1.gif]

Rina21...vi boste av Brezju si rekla,,,v hiši ali bloku?

Ja, to je res, da peš ne moreš v mesto.. Jaz sem se nekak prepričala, da bom kolesarila na fax[sm=smiley1.gif] Pa ne zato, ker ne bi mela avta, ampak za kondicijo in postavo malo ;) Mava avto, pa še avtobusna je čist blizu.

Ja, mi se selimo v Brezje, je pa čist nova večstanovanjska hiša. Imamo pa čisto svoj vhod (ni tak kot v bloku). Je pa not 6 stanovanj s tem, da je naše največje[sm=smiley1.gif]

Čeprav ni v centru, se nama zelo dopade, pa še lokacija je tak, da si takoj na avtocesti, to pa nam ogromno pomeni.

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:27:55)

Kaj boš pa kuhala?

Kalorično ampak zelo njami.[sm=smiley36.gif]

Se strinjam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:28:21)

Če bo katera izvedela, da se oddaja kakšna hiša ali del hiše (ali pa stanovanje z atrijem) v Mb ali okolici, naj mi prosim pove. Še vedno razmišljam o varstvu otrok...[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:29:36)

Če bo katera izvedela, da se oddaja kakšna hiša ali del hiše (ali pa stanovanje z atrijem) v Mb ali okolici, naj mi prosim pove. Še vedno razmišljam o varstvu otrok...[sm=smiley1.gif]

ti javim,če izvem[sm=smiley1.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:30:12)

Nameravaš ti varovati otroke? Kot zaseben vrtec? Če bom kje kaj zasledila, javim :)

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:34:23)

Nameravaš ti varovati otroke? Kot zaseben vrtec? Če bom kje kaj zasledila, javim :)

Ja s prijateljico se dogovarjava in premlevava, kako bi šlo skozi.

rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:34:53)

Ja s prijateljico se dogovarjava in premlevava, kako bi šlo skozi.

Super ideja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:51:56)

Sem kar starega po hamburgerje poslala...upam,da je kje odprto[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 12:05:25)

Grem zdaj pospravljat[sm=smiley1.gif]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 20:32:32)

Čer. Še nobene??[sm=zmeden.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 20:57:38)

Čer. Še nobene??[sm=zmeden.gif]

gledam en lep film na po tv[sm=smiley1.gif]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 22:15:57)

Zadnje čase je pa res mrtvilo tu. Kaj je narobe punce, da se nekatere ne klepetajo več?[sm=zmeden.gif]

Lahko noč.

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 22:50:03)

Zadnje čase je pa res mrtvilo tu. Kaj je narobe punce, da se nekatere ne klepetajo več?[sm=zmeden.gif]

Lahko noč.

po mojem danes praznujejo vse valentinovo z svojimi dragimi[sm=smiley1.gif]

matcar..se ne more javljat,ker nima trenutno interneta...

Ly ne vem kje hodi,pa tasa tudi ne.....[sm=zmeden.gif]

jaz pa lenarim na sedežni..pa gledam spet en lep film[sm=smiley1.gif]...dragi pa slika na karoserijo.........[sm=smiley1.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 7:17:57)

dobro jutro! [sm=smiley1.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 7:52:47)

UFFFFF jutro, kako to zgleda naspana noč...ej pa jaz ja ponoči še kuj dojim na 4 ure, halo....smo ja stari že 6,5 meseca..zvečer mu dam flaško, ampak se tam ob 12h začne prebujat, aja pa do 12h mu že kakšnih 2 krat popravim dudo, potem pa jupi, saj ne da bi se pogovarjal ali kaj, zbudi se, joška ali duda malo potegne ali pa tudi dosti, danes je recimo pil kuj iz obeh in zaspi...pa čez 2 uri spet..ne vem več kaj naj, a mu naj tudi ponoči naredim flaško, Pa pomoje se je fantek že navadil, da ga lepo ven vzamem in pocartam...[sm=zmeden.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 7:53:29)

Aja mimogrede, kaj je te s tem RR-jem, da se več nič ne oglašate???[sm=smiley13.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (15.2.2010 8:09:32)

ojej nebo, boga si, mi že spet spimo celo noč, je matranje po cepljenju že ponehalo .... hm po mojem se je fantek res navadil ... no mi dudo uporabljamo izjemno malo, ker sem pred meseci morala samo zaradi tega vstajat, da sem miški mali v njeno sobico hodla dudo popravljat [sm=zmeden.gif] pa sem rekla dost! zdaj pa lepo spi ponoči brez ... ti si še pridna s hujšanjem pa to?

Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>