rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (14.2.2010 11:27:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, sem vidla, da sta se, mislim, da ly in saraya menle za enega, da je najel stanovanje na Pobrežju nas Sparom. Jaz pa mislim, da ni tak velka najemnina, če je čist novo pa na novo opremljeno. Glede na to, da pa ni v centru, pa je tudi ena prednost. Trgovine pa ni da ni okrog. So vse. Mi se tudi selimo v 2,5 sobno stanovanje, čist novo, pa smo ga sami opremili, pa mamo isto najemnino. glede na to....da ni v centru mesta je malo drago...napram ostalim...glede na to da pa je čist novo in opremljeno,pa ni dosti[sm=smiley1.gif] En drug kolega pa je pred časom živel na Borštnikovi v 2,5 sobnem,plačeval 300.....tud novejše....sedaj pa se je v Kamnico preselil k znanki,ki oddaja tam..,pa ima 200 eur...,pa še večje je....Je pa res...da se mora vozit tam...peški ne mora v meto..to pa je tud en strošek več[sm=smiley1.gif] Rina21...vi boste av Brezju si rekla,,,v hiši ali bloku? Ja, to je res, da peš ne moreš v mesto.. Jaz sem se nekak prepričala, da bom kolesarila na fax[sm=smiley1.gif] Pa ne zato, ker ne bi mela avta, ampak za kondicijo in postavo malo ;) Mava avto, pa še avtobusna je čist blizu. Ja, mi se selimo v Brezje, je pa čist nova večstanovanjska hiša. Imamo pa čisto svoj vhod (ni tak kot v bloku). Je pa not 6 stanovanj s tem, da je naše največje[sm=smiley1.gif] Čeprav ni v centru, se nama zelo dopade, pa še lokacija je tak, da si takoj na avtocesti, to pa nam ogromno pomeni.
|
|
|
|