rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (12.2.2010 8:13:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja mi iz posvetovalnice: imamo 6980 g in 67 cm. se je skoz smejčkala, le ko je dobla pikico je malo pojokcala, pa je hitro blo konec. Bravo za mere[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Prava korenjakinja[sm=smiley1.gif] Pridna Lara, da ni nič jokala dolgo. Škoda, da ni mogla ponoči spati[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Bogica[sm=smiley19.gif] Nebo: ravno sem se z zdravnico pogovarjala: po 6 mesecu lahko daješ vse razen jajčk, morskih stvari razen ribe če želiš, v glavnem lahko vse, pa tudi sveže. pa z kravjim mlekom naj se počaka do 7 meseca, ker je pač umetno predelano, lahko pa daješ skute, jogurte, sire in podobne zadeve-pač kar je naravno zoreno. Hvala, da si to napisala, je zeloooo koristna informacija tudi zame[sm=smiley1.gif] glede fruchtzwergov pa ti povem to: brala sem da je to eno hudo sranje, ki ima sicer napisano da ima veliko kalcija, ampak po sestavinah gledano ta kalcije otroku potegne iz kosti in strokovnjaki odsvetujejo. Tudi za to informacijo hvala[sm=rozica.gif] rina, tvoj v laboratoriju dela? kaj študira? Moj študira elektrotehniko, samo majo tako imenovane laboratorije, kjer delajo meritve, izmeritve, ..... niti ne vem, kaj vse[sm=zmeden.gif] No, tam sta delala neke meritve za ne vem kaj že - mi je malo tuje področje[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] Tudi, ko delajo diplomo, morajo imeti določeno št. ur tam, oz. tam delajo nek del diplome, ker oni morajo nekaj "izumit", ne tak ko mi, ko "samo" napišemo[sm=smiley1.gif] Kaj pa tvoj študira?
|
|
|
|