RE: Mariborčanke XI. del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:25:13)

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

kaj ne kapčaš?[sm=smiley36.gif]

sem imela vtis,da smo med samo vse odkrite in direktne...[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:27:03)

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Torej Saraya kaj je narobe, s čim smo se ti zamerile, kaj smo rekle, kje kdaj?? Hodimo sedaj nekaj okoli kot muce okoli vrele kaše, me pa zanima, in to res???

da ti dušo olajšam...nisi nič kriva...[sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:27:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Saraya glede na to, da sem te imela za bolj direktno, bi bil fajn da poveš katere so ali smo te 3 in kaj so/smo narediel. Ker meni res ni jasno. Če pa nočeš javno pa bi lahko vsaj po ZS-ju.

eto vidiš...prav tak vtis sem imela jaz o vseh[sm=smiley1.gif]

samo se mi pa ni zdelo pravično da napišeš tiste 3 pa tak vete za kaj se gre.
Glej meni se tudi ni za kregat, je boljše če pride do konflikta da se takoj razčisti.
Pa itak smo tu ve radovedne babe in tak kot je marta napisala nas rajcaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Pa da nebom dolgovezla, vglavnem faj bi bilo če stvar razčistimo ( no mogoče si že ) in smo spet v dobrih odnosih.

ly117 -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:28:48)

Torej Saraya kaj je narobe, s čim smo se ti zamerile, kaj smo rekle, kje kdaj?? Hodimo sedaj nekaj okoli kot muce okoli vrele kaše, me pa zanima, in to res???

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:30:27)

[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

kaj ne kapčaš?[sm=smiley36.gif]

sem imela vtis,da smo med samo vse odkrite in direktne...[sm=smiley1.gif]

Torej nismo al kaj?
Potem pa vsaj povej, če je bilo kaj tako resnega, da bi morale ostale tudi pazit na katero osebo, ki je neodkrita?

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:30:36)

No v to sem bila prepričana, da nisem nič kriva, saj stojim za svojimi dejanji in čisti računi dobri prijatelji, samo ne vem, zakaj se nekaj rajcamo tukaj gori, reci tako pa tako je in pika...[sm=zmeden.gif] sicer pa naj delajo pesti...po moško...[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:32:48)

čisti računi dobri prijatelji, samo ne vem, zakaj se nekaj rajcamo tukaj gori, reci tako pa tako je in pika...[sm=zmeden.gif] sicer pa naj delajo pesti...po moško...[sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:33:31)

joj ste firbčne..no[sm=smiley36.gif]

Ma ni mi za spletkarit,pa se tajno pogovarjat......

tiste tri,ki ste bile na kofeju...mene sicer ni bilo....itak da poimensko vem, katere ste bile...in ste me lepo ogovarjale.....kaj in o čem...sedaj ne bi hodila v detajle....ampak.....jaz vem..da npr...če grem na kofe in npr.Ly ali pa bilokatere ne bo zraven..ne bom ogovarjala..pa kaka je pa zakaj ne gre delat....pa blablala.....če me katera ne mara al pa ji nisem všeč mi naj jasno in glasno pove ali pa napiše ZS ali pa SMS..sploh ni problem,vse razumem.....sem razumevajoča[sm=smiley36.gif]......ker po pravici povedano se potem ko en bedak počutim....raje vidim,da mi napišem......"lenoba si..budalo si"...kot pa da se me šinfa naokoli....amen..

to pa je tudi vse......

ly117 -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:33:56)

Kje pa sta danes matcar in tasa? Ju še kdo drugi pogreša razen mene.

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:35:10)

zdaj pa grem v miru en čaj spit in se pogovarjat z mojim "možekom"[sm=smiley36.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:36:30)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Kje pa sta danes matcar in tasa? Ju še kdo drugi pogreša razen mene.

Tasa je v nezavesti od prevelikega računa za vrtec...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:38:05)

zdaj pa grem v miru en čaj spit in se pogovarjat z mojim "možekom"[sm=smiley36.gif]

Ej le glej, da ostane pri pogovarjanju...

Sicer pa vedi, da ženske smo, ste , so vedno malo opravljive, pa naj reče katerakoli, da ni pa je, in ne jemlji vsega resno in k srcu...imej raje svoje srce za tvoja dva [sm=duda.gif] ... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:40:55)

Aha Saraya zdaj mi je že več jasno... Ne vem sicer katere tri so bile, ker ne vem za kateri kafe se gre pa ne da se mi it nazaj po postih iskat. V glavnem niso vedno stvari take, kot so prikazane, če pa so pa...nikogar ne briga zakaj ti ne delaš, to je tvoja svar, vsak ima svoje prioritete, če ti znese hvala bogu...bolje biti z mirnimi živci doma, imet energijo za familijo, kot pa garat na šihtu in bit potem doma izčrpan in živčen...sevedas nekaterim drugega ne preostane, nekateri radi in z veseljem delajo, drugi pa imajo pač radi drugačno življenje...saj ti to vse veš, imaš v glavi poštimane stvari...zato naj te take govorice ne prizadanejo...ti veš kaj je zate najboljše.[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:41:29)

Sicer pa vedi, da ženske smo, ste , so vedno malo opravljive, pa naj reče katerakoli, da ni pa je, in ne jemlji vsega resno in k srcu...imej raje svoje srce za tvoja dva [sm=duda.gif] ... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

ma se nisem vzela tak k srcu..samo me je šokiralo,no ..čist res...[sm=smiley1.gif]...

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:44:55)

zakaj ti ne delaš, to je tvoja svar, vsak ima svoje prioritete, če ti znese hvala bogu...bolje biti z mirnimi živci doma, imet energijo za familijo, kot pa garat na šihtu in bit potem doma izčrpan in živčen...sevedas nekaterim drugega ne preostane, nekateri radi in z veseljem delajo, drugi pa imajo pač radi drugačno življenje...saj ti to vse veš, imaš v glavi poštimane stvari...zato naj te take govorice ne prizadanejo...ti veš kaj je zate najboljše.[sm=smiley1.gif]

ja...saj sem rekla...kakor komu paše....Trenutno sem doma,ker mi tak paše in kaj zaj?

Noben pa me ne vidi za nazaj,ko sem od 18 leta delala do pred letom in pol..brez dneva fraj...celo po dve službi,ker mi je pač bila kariera prioriteta v življenju......sedaj pa je tako in hvalabogu...[sm=smiley1.gif]...Sem pa tud taka...da če bi bila kriza...bi šla tud pometat ulice....[sm=smiley1.gif]..Vedno sem mnenja,da se delo najde za vsakega,če le želi delat[sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:46:01)

Grem jaz tudi v posteljo.
Saraya faj čajčkaj.

Nočko vsem.

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:49:30)

No vidiš Saraya ti veš zakaj... Nekatere punce so očitno drugačnega mnenja in so se o tem pogovarjale...To pač ljudje počnemo, se pogovarjamo drug o drugem. Šinfanje ni lepa lastnost in lahko prizadane, ampak ljudje to redno počnemo. Žal.

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:52:57)

Kariera, veš kaj je karieta, moja šefica, stara 38 let, magistra prava, vpisana na doktorat, tik pred pravosodnim izpitom, doma s Porchejom in dvema stanovanjama, oblečena b Maks Maro..., ampak BREZ [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]...vidiš to je kariera...aja p v službi od 7 do 19h, pa doma na prenosniku cele vikende...

Tako, da vsak svoje, pa bo najlepše...[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 21:59:19)

Marta pa še vedno ne vem, kaj greš jutri na kofetek[sm=smiley1.gif]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 22:07:46)

Težko verjetno, ker ima danes Tinej malo vročine.[sm=smiley13.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 22:11:52)

Težko verjetno, ker ima danes Tinej malo vročine.[sm=smiley13.gif]

Ufff bošček, upam, da je to samo enodnevna prijateljica....in da bo lepa noč...jaz tudi čakam, da bo ura 23h, da naredim inhalacije z mojim dečkom, potem pa aja tutaja, N že spi. moj možek pa je v službi...me kar sosed čuva danes...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Čao bao..

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 22:52:23)

Kariera, veš kaj je karieta, moja šefica, stara 38 let, magistra prava, vpisana na doktorat, tik pred pravosodnim izpitom, doma s Porchejom in dvema stanovanjama, oblečena b Maks Maro..., ampak BREZ [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]...vidiš to je kariera...aja p v službi od 7 do 19h, pa doma na prenosniku cele vikende...

ja...tud jaz bi mogoče tak.....ampak so okoliščine želele drugače in se sedaj posvečam otrokoma doma....[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (11.2.2010 22:53:36)

moj možek pa je v službi...me kar sosed čuva danes...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Čao bao..

seka nočne..pa to...priden[sm=bravo.gif]

vitabella -> RE: Mariborčanke XI. del (12.2.2010 7:27:49)

Tako, da vsak svoje, pa bo najlepše...[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

dobro jutro babnce ...

jaz sem tk hine, me bo pobralo ... naša mala je bila cepljena, celo noč auf, jokala, sem ji svečke dala, mala zdaj spi, jaz pa bom tudi po mojem čez dan mrnila za njo ... klinc pa ta cepljenja, samo kar je treba je treba. zdaj je bla že tretjič cepljena, punce kolikokrat bo še?

sem si vzela čas za branje, pa kavico skuhala (upam, da bo pomagala), drugače pač grem v posteljo. hej nebo, mislim, da sem že vidla tvojo šefico ... ima dolge rjave lase, pa očala in je taka kraftna ženska??? al to ni ona?

nebo -> RE: Mariborčanke XI. del (12.2.2010 7:47:50)

Jutro, ja mi tudi spimo za en drekec pekec...vsako uro sva bila gor, se dojila, eh ne vem več kaj naj...groza!!! Pa počasi se bom že navadla, človek postane imun.[sm=smiley1.gif]

Vitabela ja moja šefica taka fensi ženska, urejena v nulo (sicer so pri nas na pravnem oddelku vedno vsi urejeni v nulo, ni kavbojk in patik, če so so kavbojke, pa srajčka in elegantni čeveljci....[sm=zmeden.gif]), visoka suha, dolgi rjavi lasje, samo očal pa nima, mogoče kakšne sončne od Versačija...[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Čakam, da moj dečko zaspi, in grem jaz na kolo, da si malo energihe pridobim....

Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>