![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:50:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me bo poklicala v soboto dopoldan, popoldan pa pride v MB. Tak da vam zaenkarat ne morem nič kaj več rečt. Tiste kere bote jutri prišle na kavo pa bote lahko vidle slikice. bla, bla, bla, bla.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:50:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vitabella,glede srečanja popoldan,sem jaz tudi ZA,bi se lahko komot dobile enkrat popoldan spet. Ja bi se lahko popoldan dobile in kako rekle. Vam javim za naslednji teden,ker še ne vem,al bom delala zjutraj al popoldan.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:50:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vitabella,glede srečanja popoldan,sem jaz tudi ZA,bi se lahko komot dobile enkrat popoldan spet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:51:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,Lea mi je nekaj za tebe pobarvala,tak da ti moram da v najkrajšem času... iiiiiii, ne gre mi drugih smeškov prilepit. Bi prilepla tistega ko je v 9. nebesih. Mej jutri cuj, pridem na hitro ko Lijo oddam v vrtcu. Okoli 9h. Ga bom jaz namesto tebe, če smem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:51:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,Lea mi je nekaj za tebe pobarvala,tak da ti moram da v najkrajšem času... iiiiiii, ne gre mi drugih smeškov prilepit. Bi prilepla tistega ko je v 9. nebesih. Mej jutri cuj, pridem na hitro ko Lijo oddam v vrtcu. Okoli 9h. Ok,tak imam v torbici,tak da bom ziher mela cuj...Pa še onih par majčk bom vzela s sabo kr.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:52:38
|
|
|
|
arabela*
|
..mater sem jezna.....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:53:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,Lea mi je nekaj za tebe pobarvala,tak da ti moram da v najkrajšem času... iiiiiii, ne gre mi drugih smeškov prilepit. Bi prilepla tistega ko je v 9. nebesih. Mej jutri cuj, pridem na hitro ko Lijo oddam v vrtcu. Okoli 9h. Ga bom jaz namesto tebe, če smem. HVAAAALAAAAA, sama prijaznost te je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:53:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..mater sem jezna..... kaj te jezi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:53:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,Lea mi je nekaj za tebe pobarvala,tak da ti moram da v najkrajšem času... iiiiiii, ne gre mi drugih smeškov prilepit. Bi prilepla tistega ko je v 9. nebesih. Mej jutri cuj, pridem na hitro ko Lijo oddam v vrtcu. Okoli 9h. Ga bom jaz namesto tebe, če smem. Sem bla zaj na srečanju bivših taxistov,ko smo včasih skupaj delali,se enkrat na leto dobimo.Pa je bla z mano,pa je nekaj risala,pa pobarvanke barvala,pa kak je to slikico vidla,je takoj rekla:To pa bom za N. pobarvala,pa ji daj,ko se vidita.In tak je tudi naredla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:54:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ok,tak imam v torbici,tak da bom ziher mela cuj...Pa še onih par majčk bom vzela s sabo kr. oki doki smoki !!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:54:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..mater sem jezna..... Kdo in kaj je pa zdaj tebe razjezo?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:54:32
|
|
|
|
arabela*
|
Ma naj gre vse skupaj nekaj Vedno,ko nekaj naprej planiram.......
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:54:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..mater sem jezna..... Kaj te muči?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:54:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem bla zaj na srečanju bivših taxistov,ko smo včasih skupaj delali,se enkrat na leto dobimo.Pa je bla z mano,pa je nekaj risala,pa pobarvanke barvala,pa kak je to slikico vidla,je takoj rekla:To pa bom za N. pobarvala,pa ji daj,ko se vidita.In tak je tudi naredla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:55:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma naj gre vse skupaj nekaj Vedno,ko nekaj naprej planiram....... kaj????
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:55:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma naj gre vse skupaj nekaj Vedno,ko nekaj naprej planiram....... kaj???? eh..pa jutri...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:56:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma naj gre vse skupaj nekaj Vedno,ko nekaj naprej planiram....... kaj???? eh..pa jutri... Ok!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:56:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma naj gre vse skupaj nekaj Vedno,ko nekaj naprej planiram....... kaj???? eh..pa jutri... Ja kaj jutri?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 21:59:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma naj gre vse skupaj nekaj Vedno,ko nekaj naprej planiram....... kaj???? eh..pa jutri... Ok! ne ne....bom kar napisala.... Jutri sem imela planirano,da grem lepo v miru na kofe k matcar.....pa še Ly kcoj pripeljem...maleči že vse pripravla,vse splanirala,da še usput oddam na davčno in gooo..in evo,najdem med papiri kartonček od zobarja na katerem piše.5.2 ob 10.00 slikanje in ob 11.00 zobar!!!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 22:00:52
|
|
|
|
matcar
|
In kaj boš naredla? Boš si prestavla?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 22:03:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar In kaj boš naredla? Boš si prestavla? Pa ne naj gre k zobaru. Pač nebom šla na kavo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 22:04:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar In kaj boš naredla? Boš si prestavla? najrajši bi si,ja...samo potem mi bo žal.... ..pa bogve kdaj me bo spet naročil... Pa itak me je tak strah,da sem že zdaj živčna,ko samo pomislim,da moram it Do kolkih pa ti delaš?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.