![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:25:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly i need you.. dobiš ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:25:41
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MARTINA25, maychi17 welcome Sem ju že jaz pozdravila pa ni odziva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:26:34
|
|
|
|
marta82
|
Teya D. lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:28:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MARTINA25, maychi17 welcome Sem ju že jaz pozdravila pa ni odziva. IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Teya D. lep pozdrav! ti rečem, nič nebo Mislim ej, če že berejo naj vsaj neke napišejo ali smo res tako zelo zanimive?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:28:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Teya D. lep pozdrav! pozdrav še od mene.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:33:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MARTINA25, maychi17 welcome Sem ju že jaz pozdravila pa ni odziva. IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Teya D. lep pozdrav! ti rečem, nič nebo Mislim ej, če že berejo naj vsaj neke napišejo ali smo res tako zelo zanimive? Saj odzdravle bi lahko.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:34:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly i need you.. dobiš ZS Odgovorila.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:36:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MARTINA25, maychi17 welcome Sem ju že jaz pozdravila pa ni odziva. IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Teya D. lep pozdrav! ti rečem, nič nebo Mislim ej, če že berejo naj vsaj neke napišejo ali smo res tako zelo zanimive? Saj odzdravle bi lahko. Mogoče niti ne pridejo do pozdravov. Berejo za nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:38:29
|
|
|
|
Teya D.
|
Dober večer evo meeeeeee berem čisto iz radovednosti, vmes bulim tv pa tak hitro klofate da komaj sledim, naenkrat zagledam gor svoje ime
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:39:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mogoče niti ne pridejo do pozdravov. Berejo za nazaj. Mogoče.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:39:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Dober večer evo meeeeeee berem čisto iz radovednosti, vmes bulim tv pa tak hitro klofate da komaj sledim, naenkrat zagledam gor svoje ime Oooooo celo ena ki se javi. Pohvaljena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:39:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Dober večer evo meeeeeee berem čisto iz radovednosti, vmes bulim tv pa tak hitro klofate da komaj sledim, naenkrat zagledam gor svoje ime pozdravljena. No, si prva katera je le uspela nekaj napisat. Saj nena nič pametnega klepetamo, kar imamo za povedat si povemo itak na kavicah in preko zs-jev ali smsih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:41:29
|
|
|
|
marta82
|
Teya nam poveš kaj o sebi? Od kod si ipd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:43:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Dober večer evo meeeeeee berem čisto iz radovednosti, vmes bulim tv pa tak hitro klofate da komaj sledim, naenkrat zagledam gor svoje ime Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee spregovorila je. Pa še kaj napiši, ne grizemo smo pa faj babe.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:45:08
|
|
|
|
tasa_m
|
ly imaš mail
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:45:56
|
|
|
|
ly117
|
Nič babike jaz grem ker mi je kišta začela tak počasi delat da bom pošizla. Tasa midve se pa še jutri čujema. Nočko vsem in eno bolho za pomočko.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:47:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly imaš mail Kaj si mi kaj poslala, ker nisem nič dobla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:47:57
|
|
|
|
Teya D.
|
Jaz stanujem v širši okolici mb-ja. Mam dve pupiki ki pridno spančkata. Mama pa tak kot vsaka od vas verjetno kdaj čaka atija da pride domov z dela. Nič posebnega skratka... Sem ravno brala temo, da so skušali ugrabit otroka v mb-ju. A ve katera kaj o tem? ( glede na to da ste mariborčanke ali se motim )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:49:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly imaš mail Kaj si mi kaj poslala, ker nisem nič dobla. jaa sem ti ja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:50:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jaz stanujem v širši okolici mb-ja. Mam dve pupiki ki pridno spančkata. Mama pa tak kot vsaka od vas verjetno kdaj čaka atija da pride domov z dela. Nič posebnega skratka... Sem ravno brala temo, da so skušali ugrabit otroka v mb-ju. A ve katera kaj o tem? ( glede na to da ste mariborčanke ali se motim ) Jaz nisem iz Mb (Slov. Bistrica), ostale pa večinoma so. Sem tudi to temo brala ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:50:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jaz stanujem v širši okolici mb-ja. Mam dve pupiki ki pridno spančkata. Mama pa tak kot vsaka od vas verjetno kdaj čaka atija da pride domov z dela. Nič posebnega skratka... Sem ravno brala temo, da so skušali ugrabit otroka v mb-ju. A ve katera kaj o tem? ( glede na to da ste mariborčanke ali se motim ) Jaz vem samo toliko,koliko je bilo tam napisano. In me je kr zmrazilo, sploh ne morem verjet da se to dogaja pr nam, čisto blizu mogoče Za razjokat, kam smo prišli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:50:58
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič babike jaz grem ker mi je kišta začela tak počasi delat da bom pošizla. Tasa midve se pa še jutri čujema. Nočko vsem in eno bolho za pomočko. Tudi moj računalnik je tako 'nadpovprečno' hiter, da lahko grem še vmes na wc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:51:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jaz stanujem v širši okolici mb-ja. Mam dve pupiki ki pridno spančkata. Mama pa tak kot vsaka od vas verjetno kdaj čaka atija da pride domov z dela. Nič posebnega skratka... Sem ravno brala temo, da so skušali ugrabit otroka v mb-ju. A ve katera kaj o tem? ( glede na to da ste mariborčanke ali se motim ) No, te si pa tak naša. Dobrodošla, pa večkrat se nam pridruži. Za poskus ugrabitve pa vsaj jaz vem kolko sem prebrala iz RR.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:52:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Tudi moj računalnik je tako 'nadpovprečno' hiter, da lahko grem še vmes na wc jaz pa se nebom pritoževala, ga še malo nucam,da vse napišem. Pol pa naj bo počasen koliko si sam zaželi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 22:52:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič babike jaz grem ker mi je kišta začela tak počasi delat da bom pošizla. Tasa midve se pa še jutri čujema. Nočko vsem in eno bolho za pomočko. Tudi moj računalnik je tako 'nadpovprečno' hiter, da lahko grem še vmes na wc
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.