|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nagci na morju
29.6.2005 8:11:32   
Anonimen
js se pa s tabo zelo strinjam. do naše plaže na cresu vodi potka skozi borovce in ničkolikokrat sem se že komaj izognila, ma kaj razbiti flaši in pločevinki, celo človeškim drekom, ki ležijo sredi potke! mislim haloo!!! :zmeden: velikokrat smo ljudje večji prasci k pa živali!

lp, lara

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Nagci na morju
29.6.2005 8:25:16   
Olivija
meni bi se tudi zdelo žalostno, da bi naš :kuza: moral ostati doma. Na Šobec smo celo z dvemi psi hodili in lepo pobiral odpadke za njimi. Naš je na pol labradorec in blazno uživa v vodi in nevem, kdo ja dal ljudem pravico, da si pa čisto vse prilastijo na tej zemlji. S kakšno pravico smo si prisvojili morja in jezera? Meni so tiste krave v Bohinju prav simpatične , ki potacajo vse brisače in lepo vodo pijejo iz jezera ;).

V glavnem naš pes je lepo vzgojen, za njemu in tudi za najino punčko pobirava odpadke, tudi midva ne puščava svojih smeti okol.

Pa je šla ta debata v čisto drugo smer. Obadva Ana in Momo sta brez plenic in skupaj uživata vodne radosti.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Nagci na morju
29.6.2005 8:34:50   
Anonimen
Pa da pristavim še jaz svoj pisker.
Vedno z seboj vzela papirnate brisače pa kanglica je bila tako pri roki.Z papirjem kekulo pobrala z kanglico splaknila zraven pa še koga grdo pogledala,če je kej preveč face delal.
Če hočejo plaže brez otroškega lulanja in kak..pa naj grejo drugam.

Pa še o kužkih ki se tudi radi hladijo v vodi.
Več bolezni bo prinesel z seboj v vodo človek kot pa pes.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Nagci na morju
29.6.2005 12:08:55   
Sibil_
Po moje so pa javna kopališča za ljudi in otroke, in ker jih plačaš, naj bi bila čista.To pa pomeni, da so brez drekcov takih in drugačnih.:morje:
Na divjih koopališčih pa naj dela vsak kar hoče, tudi pes.
Lp,
Sibil

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Nagci na morju
29.6.2005 12:11:34   
tanaja*
Doma imamo 7 psov in prav vsi po vrsti uživajo v kopanju, čofotanju in plavanju, pa naj bo to potok, reka ali pa morje. Naj jim to vzamem, ker se nekomu zdi, da onesnažujejo vodo?? Absurdno se mi zdi, da se pes ne bi smel kopati tam, kjer se človek. Kot sem že napisala,veliko večja svinjarija se zliva v reke, potoke in morja, kot jo pusti za sabo en pes.

Odgovornost vsakega lastnika psa pa je, da za svojim ljubljenčkom počisti v urbanem okolju. Ne samo na plaži, tudi na urejenih zelenicah, na travnikih, skratka povsod, na urbanih področjih.

14 dni nazaj je bila v marini Portorož mednarodna razstava psov vseh pasem. Med čakanjem na Best In Show izbor, sem se odločila, da svojo bordojsko dogo malo osvežim v morju, ker je bilo hudo vroče. Ko sem prišla do obale, me je vse minilo. Morje je bilo čista svinjarija. Tako sem jo raje stuširala pod tekočo vodo na razstavnem prostoru. Kasneje mi je veliko lastnikov sledilo in osvežilo svoje pse.

Tudi psom je v teh dneh vroče in zakaj se ne bi ohladili v morju? Sorry, ne vidim razloga.
Tam, kjer je prepovedano voditi pse na plažo, je pa itak označeno s tablami in se lastniki psov tega držimo.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Nagci na morju
29.6.2005 12:18:05   
Anonimen
Mene in oje osebno kuža na plaži čisto nič ne moti.
Prav obratno radi zaplavamo v njihovi družbi,seveda če lastnik dovoli in potrdi da ni nevarnosti.
Prav pred dnevi smo občudovale veliko sivo psičko v družbi svoje družine,samo pogledat so prišli na Lucijsko plažo niso se imeli namena kopat pa jepriletel zaposlen na plaži in jih prav osorno nagnal.Drugi pa so odobravali.Mene je bilo prav sram,..tako obnašanje,prijaznost,tolerantnost...kje so te vrline končale?

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Nagci na morju
29.6.2005 12:43:56   
HuAnita
Adelina, smo malo skrenili s teme, a ne...? Ti že uživaš na :morje:, z ali brez :kuza:.
Se je pa spet pokazalo, da je bolje, da svojega MNENJA ne poveš na glas. Bo že. Toliko o strpnosti. ;)

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Nagci na morju
29.6.2005 13:42:29   
tanaja*
HuAnita, ti si povedala svoje mnenje, jaz pa svoje in argumentirala zakaj se ne strinjam s tabo.
O strpnosti pa...:zmeden2:... hm... ne zdiš se mi prav zelo strpna, če ne toleriraš psa v morju:zmeden2:...

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Nagci na morju
29.6.2005 13:42:53   
tanaja*
Aja, pa brez zamere, seveda:)

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Nagci na morju
29.6.2005 14:07:12   
saratanja
HuAnita.... ti kar povej svoje mnenje.

Čeprav se meni osebno ne zdi nič spornega pri kopanju psa v morju pa se mi zdi čisto sprejemljivo tudi to, da nekomu to ni v redu. Problem ni v tem. Problem je, da se pri nas kar povsod prepoveduje pse.
Rešitev bi bila v kopališčih, kjer so psi dovoljeni, tako kot so ponekod že upeljani kampi, ki so razdeljeni na dele dovoljenje za :kuza: in dele brez njih. Tako je zadoščeno vsem.

Ja iz teme smo pa res skočili:) seveda bo naš mali nagec na morju, kolikor se bo le dalo.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Nagci na morju
29.6.2005 17:16:52   
cukrmali
no, mene psi nic ne motijo zaradi umazanije... tudi potacano brisaco bi prenesla ali pa tus od psa, ki prisiba z morja in se otrese... OK. ampak jaz se jih BOJIM! ful se bojim psov, se posebej se tecejo in ce ne vidim lastnika kje zelo blizu. se mi kr srce ustavi. tako da pac zaradi tega rajsi vidim, ce jih na plazi ni. nakako sem se privadila na dva psa - od tasce in od tete, kjer sem pogosto na obisku. vendar ce se le da, se tudi teh cimbolj izognem. zdaj se bojim se tega, da bi mojemu pikcu kateri izmed njih kaj naredil in bi se jih pol se on bal. sicer zelo skrivam pred njim moj strah do psov.
ja pa kaj cem - strah je najbrz moj problem...
malcek bo pa na morju najbrz nagec, vsaj do prve podobne storije kot jo je opisala Splisni:)-

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Nagci na morju
29.6.2005 17:34:39   
CUKRČEK
Mene nič ne motijo ne nagci in ne psi na plaži.... me pa moti to, da zadnje čase vse nekaj moti. Naj se končno začne vsak brigati zase in svet bo lepši.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Nagci na morju
29.6.2005 19:13:02   
tanaja*
Cukrmali
strahu pred psom ne moreš skriti, pa če se še tako trudiš:)-:)-:)-. Psi strah zavohajo. S tem, ko svojega :duda: (avtomatsko zaradi svojega strahu) "skrivaš" pred kužki, mu delaš medvedjo uslugo. 100 % si upam trditi, da se bo tudi tvoj :duda: bal psov! Kot sem že prej napisala, imam 7 psov. Pa ne 7 luštnih maltežančkov (da ne bo pomote- so prav luštni in prisrčni kužki :) ), ampak 5 bulterierjev, 1 bordojsko dogo in 1 dalmatinca! In prav vsi so vsak dan vsaj 8 ur na dan v stiku z mojim 5 letnim sinom in 3,5 mesečno hčerko. Seveda, pod mojo kontrolo. Psi so zelo družabna bitja in večina jih obožuje otroke. Poglej si moj album, boš videla kako Žiga uživa s psi. Bom dodala še kakšne slikice:bravo::bravo::bravo:.

Ti povem en šolski primer: soseda se panično boji psov. Seveda se jih njen 4 letni sin tudi. Doma imajo husky-ja. Naš Žiga je posledično zaradi naših psov, izjemno domač tudi s tujimi psi. Sta šla z babi eno leto nazaj k njim na obisk. Husky je bil kot vedno:grrr::grrr::grrr: privezan. No, ga je lastnica spustila in Žiga je šel k njemu (čeprav ga vedno opozarjam naj ne boža tujih psov, ker niso vsi taki kot so naši). Objel ga je in rekel : "Moj, moj, a si kej priden?" V tistem mu je pes skočil v obraz. Na srečo ni bilo nič hujšega. Hočem povedati, da s tem, ko je mamica kar naprej podila otroka stran od psa, je ta pes zasrovražil vse otroke. Ugotovil je, da sedaj ko je otrok pri hiši, je on manjvreden in je padel pod lestvici navzdol. S tem je naredila škodo tudi psu, ki vse otroke meče v isti koš.

Če se res tako zelo bojiš psov, pojdi z :duda: na ogled kakšne male šole za pse ali agility-ja. Ali pa razstave . Vsak lastnik te bo opozoril, če se pes ne pusti božati. Idealno je npr., ko imajo kakšna kinološka društva dan odprtih vrat. Res pojdi, mogoče se boš ti otresla strahu, pa še :duda: se bo navadil psov in kako se z njimi rokuje:bravo::bravo::bravo:.

Pa lep pasji pozdrav:)-

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Nagci na morju
30.6.2005 11:46:40   
cukrmali
nas misko se na sreco nic ne boji psov. to vem, ker ce ga ima kdo drug v narocju, pa pride kuza zraven, ga takoj zacne bozat, pa vlect za usesa, jaz sem sicer malo zivcna pri tem dogajanju, ampak sta psa res pridna in verjamem, da mu ne bosta nic hudega naredila. baje psi celo razlikujejo majhne otroke od odraslih in pustijo da z njimi pocnejo vse sorte...
tujih psov mu pa ne nameravam pustit bozat, ker v resnici nikoli ne ves, kako je pes vzgojen, ce ne poznas lastnika.
saj v zadnjih 5 letih ko ima moja teta psa, jaz pa tasco s psom, je ze dosti bolje z mojim strahom. prej sem se obrnila na cesti, ze ko sem na 100m vidla spuscenega psa. ni pa enostavno in vem, da psi zavohajo, ker ce nas je vec v druzbi, pes obvezno pride mene vohat pa tace dajat name, kot da bi vedu, da mi to ni vsec. zadnjic sem celo ze naredila nekaj NEVERJETNEGA: z mojim malim v narocju sem pocepnila k tetinemu psu (ki je en mali mesancek) in pustila, da ga je kuza povohal - in sem PREZIVELA! saj bo, res, verjemi, ne bi rada malemu privzgojila strahu do psov.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?