Anonimen
|
Jaz sem pa včasih vedno imela Mišo s seboj na morju, v našem kampu je dovoljeno imeti pse. Miša se zelo grozno rada kopa, zato smo jo imeli seveda skozi s seboj na plaži. Je pa problem, ker moraš psa, ko pride z vode, ful nadzirat, ker se psu "utrga", ker bi se drgnil po vseh brisačah, ki so mu na voljo... Taktrat bi šele uživale:bravo:. Miša je imela svojo brisačo, ampak si jo moral paziti, da se je samo tam brisala. Včasih je bil problem v vldi, če se je kopala kakšna gospa, ki je imela na glavi sračje gnezdo. Ne vem, ali je Miša mislila, da je kakšen manjši otoček ali kaj, vedno je plavala direktno na gnmezdo. Kolikokrat smo kravlali tja, da smo jo prestregli.;) Zdaj pa imamo še Tiborja, pa ne morem dveh naenkrat po plaži lovit. Mi je prav žal, ker gre Miša tako rada v vodo, pa ne more z nami na morje. Pa še v hotelski bazen ji ne dovolijo iti, prasci:)-! Je pa bil ravno zadnjič en mladi labradorec na plaži, ki je nekomu ušel. Oooo, je bil hecen. Eni punćčki je čevelj odnesel, sta ga starša komaj nazaj dobila. Saj ga je prinesel nazaj, samo mu ga nobeden iz gobca ni upal spulit. Potem sem mu jaz začela kamne v vodo metat, je kot nor plaval in jih iskal. Potem sem enkrat, ko je ravno plaval po "trofejo", hitro tekla po storže, da sem mu potem te metala. Ker če je bil malo zunaj, je že kaj ušpičil. No, potem je pa ponj prišel lastnik in zabave je bilo konec. Res so hecni.
|