dolenjka -> RE: Februarski sončki 2008 3.del! (23.1.2010 10:34:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili vsega po malem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], pa pri vas? Tara je danes premagala sama sebe, se zbudila v iber joku ob 00.30 in sem jo k sebi nesla (Stipe je spal na kavču) in ni in ni zaspala do 3h, ko se fasala pip***** in se je zbudil Maks, sem ga podojila, t je pa S na eni nogi odskakal v posteljo in dal komando za spanje [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] No, navita je že tudi celo ju3, miljavženkrat sem rekla da naj ne razbija, ker Maks spi in miljavžent prvič je dobila eno po roki in kazen. Brez igrač pol ure na miru sedet na sedežni, evo, še 5 minut pa je kazni konec [sm=hudicek1.gif] Zdej je pa čas za kako vzgojno, ker drugač se mi bo kmal na glavo posrala [sm=zmeden.gif] [sm=hudicek1.gif] To bi bilo v kratkem vse, pa glihkar sem jo previla, ker ji je v 2 urah plenica premočila tako, da je bil body od pasu dol čist moker, pa seveda hlače tut [sm=zmeden.gif] Zdej grem pa še tamalo rit previt [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|