dolenjka -> RE: Februarski sončki 2008 3.del! (20.1.2010 20:07:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka, ne gre za šparanje pri varnsoti, ampak za racionalen nakup. Mi že mamo en stolček do 4 let, pa ima ana zelo malo prostora še v nejm. Sprašujem bolj za info kako se odločit, ali kupti stol od 9-18 kg ali od 13-36 kg... Moje dete je mišelinasto in veliko, pa se boljimd abi kaj hitro prerasla stol do 18 kg... pol bi pa morala še en stol kupovat... mahhh A te stipe uboga zdej??? Pozdravi ga...pa en deci naj rukne bo koj boljše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sej zato sem pa napisala da potem mogoče kar MC Rodi [sm=zmeden.gif] [sm=smiley1.gif] Morda je bilo tako napisano, ker si pač omenila, da se bo občasno vozila v njem... Mišelinke bo pa itak pravi čas izgubila, pol boš pa imela akcijo k jo bojo fantje ganjali [sm=jezicek.gif] Stipe še kar uboga, velik si ne upa, ker mi ne more uiti [sm=jezicek.gif] Pa Pinotu povej, da ima še kako prav, ampak je pa vseeno moj bivši prijatelj sedaj [sm=jezicek.gif] Nizy, itak da moram, kdo pa bo namest mene [sm=zmeden.gif] [sm=smiley19.gif] Ti pa si faca, da imaš obe doma, jaz že ne bi...ampak itak ima vsak svojo zgodbo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|