|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
5.3.2010 11:11:37   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

ooo,je kr ok, pol vam lahko pokažem pa še kakšno user posted image

To vam namreč dolgujem zdaj že skoraj pol letauser posted image user posted image user posted image

user posted image
golobčka user posted image

user posted image
s pričama...

user posted image
pa še ena pocukranauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful lepe fotke, sploh jih nisem vidla, bravooo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.3.2010 11:13:40   
blaža

user posted image

da vidim, kako to zgleda...

Aaaaa isto je oblečen kot tatko!!!Lepooooo!!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.3.2010 11:20:06   
Stipe air force
Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...

Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih

Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled....

Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....

Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

Pinici (2+2)
Blazici (2+2)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.3.2010 12:57:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

Pinici (2+2)
Blazici (2+2)

evo še nasuser posted image sicer moj še ne veuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.3.2010 15:19:15   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Pinici (2+2)
Blazici (2+2)

evo še nasuser posted image sicer moj še ne veuser posted image

ojla nas tudi štej... zdaj pa šibam ker moram po Vala... se javim čez vikend... danes greva z dragim feštat... zdaj lahko pijem... hehee kera tolažba

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 755
5.3.2010 18:33:46   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Bamby, berem, da si spet postala tetka user posted image user posted image Čestitkecuser posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jap, ti si pa res prava vohunka user posted image user posted image . Drži res kot pribito, da sem postala tetka malemu Tobiji user posted image user posted image !!!

Kako je pa zdaj to, da dobiš 3x cepivo za rotavirus? Je to zdaj po novem tako? Jaz sem Anajo samo 2x cepila user posted image .

jencili, prekrasna nevesta si bila in fotke so sploh zakon user posted image user posted image user posted image . Najbolj mi je všeč una slika, na kateri je Taj isto oblečen kot oči user posted image user posted image user posted image .

Super za srečanje februačkov, samo ne vem če bomo mi tokrat prišli user posted image . Še sporočim!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
5.3.2010 19:31:50   
buči
Čer, sem tečna!!!! user posted image user posted image user posted image

Stipe, mi tudi pridemo.

Pina, sem brez besed. Žal se to tako pomete, ja. če pa hočeš kaj več naredit, te pa itak ustavijo. Jaz včasih ne vem več, se se mi sploh splača trudit!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 757
5.3.2010 22:57:00   
jencili
čerrrrrr user posted image

Bravo Stipe, uspelo ti je pridelat vsaj eno novo stran, če ne drugače.
Jst bi tud z veseljem rekla, da pridemo, ker že takrat nismo bili, vendar pa se trenutno v naši hiši odvijakar nekaj projektov in do takrat res ne vem kako se bo odvijalo...sicer pa imamo še kar nekaj časa za prijave, pa bomo s časoma vidliuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.3.2010 7:52:51   
buči

Jst bi tud z veseljem rekla, da pridemo, ker že takrat nismo bili, vendar pa se trenutno v naši hiši odvijakar nekaj projektov in do takrat res ne vem kako se bo odvijalo...sicer pa imamo še kar nekaj časa za prijave, pa bomo s časoma vidliuser posted image

?? user posted image ??

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.3.2010 7:54:13   
buči
Jutro. Aljaž je ponoči bruhal. Je potem povedal, da je zjutraj ena v vtrtcu, no veste kaj sledi! Matr, letos imam pa res že dovolj teh bolezni in vrtca! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.3.2010 8:00:15   
Stipe air force

Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci)

Pinići (2+2)
Blazići (2+2)

Februarkići (2+2)
Blackyći (2+1)
Bucići (1+Mlekarnar+2)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.3.2010 8:00:46   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro. Aljaž je ponoči bruhal. Je potem povedal, da je zjutraj ena v vtrtcu, no veste kaj sledi! Matr, letos imam pa res že dovolj teh bolezni in vrtca! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.3.2010 8:24:36   
Blacky*

user posted image user posted image user posted image

joj Buči... vas pa bolezen res ne pusti na miru... user posted image user posted image user posted image upam, da hitro mine

Neposredna povezava do sporočila: 763
6.3.2010 23:33:44   
jencili

?? user posted image ??

ne, ta ni eden od njih, mogoče pa se s časoma res št. projektov poveča še za enega user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 764
7.3.2010 8:30:05   
buči

?? user posted image ??

ne, ta ni eden od njih, mogoče pa se s časoma res št. projektov poveča še za enega user posted image

Zadnje čase so same user posted image okrog mene, tako da sem imela feeling, da bo še pri nas kaj nenapovedanega! Se mi je že sanjalo, pa je HB user posted image prišla!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 765
7.3.2010 11:20:42   
Stipe air force

?? user posted image ??

Zadnje čase so same user posted image okrog mene, tako da sem imela feeling, da bo še pri nas kaj nenapovedanega! Se mi je že sanjalo, pa je HB user posted image prišla!

.......ti, ti, Buci..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 766
7.3.2010 13:27:53   
bamby
elma, tudi tebi kot zadnji februarki iskrene čestitke za 2. rojstni dan!!! user posted image user posted image  Upam, da ne bo zamere, ker je en dan z zamudo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 767
7.3.2010 14:18:47   
lillchy123
Elma, čestitke za drugi rojstni dan!!!

buči, user posted image user posted image user posted image user posted image pa hitro se pozdravite

pri nas smo tudi bolani, zato me ni nič na rr.  HB je Luka zdrav, zdej ga jst neki biksam, oziroma moj želodček. je blo tok hudo, da sem bla v soboto na urgenci, dobila tablete proti bolečinam, jutri grem pa k moji zdravnici, da pove kako naprej. jem samo prepečenec in čaj, shujšala sem več kot kilo, čeprou mi to niti ne bo škodlo user posted image , pa povrhu sem še prou lepo prehlajena. skratka od kavča do WC-a prit je cel podvig. boli ko user posted image , komi diham in pulz mi gre po moje čez 200....
Hb zgleda da je mala pikica ok, ker mi vso energijo pobere. še sreča da mam v petek pregled pri G...
grem nazaj na kavč...
lep dan in uživajte na sončku

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 768
7.3.2010 15:33:43   
Blacky*

?? user posted image ??

.......ti, ti, Buci..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja buči... bi pa še eno punčko imeli... kaj bi blo fino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
7.3.2010 15:34:48   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image Elma vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 770
7.3.2010 15:40:05   
Blacky*
dan,

kako kaj februarčki?

Mi2 sva bila danes v ZOO in sva uživala... prav fino je bilo, malo bolj hladno, a ko se sonček prikaže je prav lušno... ati pa dela user posted image ... upam, da bo hitro prišel...

Jencili super lepe fotke... še tukaj jih moram pohvaliti user posted image user posted image ... stilsko usklajeni do konca

Lillchy
drži se in čuvaj svojo malo pikico, upam, da hitro mine ta bolezen.

Stiiči... dobro da ste se končno pozdravili in svaka čast za ponovni prevzem organizacije, tokrat lahko rečemo že tradicionalnega februarskega srečanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
8.3.2010 8:53:11   
Stipe air force
Jutroooooooooooo...... user posted image

Sonce je... user posted image , res je pa dejstvo da bo Primorsko odpihnilo.... user posted image ..... Pri nas smo vsi boljs.... Maks ima prvi zooooooobek... enka spodaj.... user posted image user posted image user posted image ... je pa vseeno mal kaslja od nas fasal.... user posted image ....

DRAGE MAMICE... od Stipeta vse najboljse za 8. marec.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 772
8.3.2010 16:13:43   
Februarka08
Mamice, vsem en lep praznični dan user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 773
9.3.2010 7:46:39   
lillchy123
danuser posted image

vse najlepše za dan žena user posted image user posted image user posted image user posted image

stipići, čestitam za drastično izboljšanje razmer. maste zdaj tok izkušenj, da bi lohk kandidirali za zdravstvenega ministra user posted image user posted image user posted image

jaz bom zgleda še kar nekaj časa doma. sem zdej pokasirala še anginouser posted image tko da mora bit moj škratek še nekaj dni na počitnicah, da mi primejo antibiotiki. ga že noro pogrešam. si zdaj šele predstavljam, kako se je počutila ena mamica, ki je bila z mano v P, ki je zaradi prezgodnjega poroda in ker je imel sin kar nekaj težav, svojega ta velkiga škratka zaradi prepovedi obiskov ni videla nekaj tednov user posted image zdaj vem, zakaj je toliko jokalauser posted image user posted image

lep dan, pa držite se, da vas ne odpihne user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 774
10.3.2010 6:29:22   
buči

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

?? user posted image ??

ja buči... bi pa še eno punčko imeli... kaj bi blo fino user posted image

Drage moje, meni se utrga, da bi imela še enga! Zblaznim, moj se odseli, otroka me zapustita! Ne se ne zafrkavam! Ne bi zdržala vseh skrbi, ki so povezane z nosečnostjo in dojenlkom, ne bi zdržala tempa v službi in 3 oroke pa še dom. Pa spet je vmes pogodba za dč, pa ni prostora v hiši ...

Vi kar imejte bejbike, jih bom prišla povohat, ker tako lepo dišijo, se bom naslajala ob cortkanih fotkah, ob vaših lepih trebuhih, bom prijazna teta, ki jo lahko vedno pokličete, ko boste kaj potrebovale!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......