Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 5.3.2010 11:11:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili ooo,je kr ok, pol vam lahko pokažem pa še kakšno To vam namreč dolgujem zdaj že skoraj pol leta golobčka s pričama... pa še ena pocukrana ful lepe fotke, sploh jih nisem vidla, bravooo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 5.3.2010 11:13:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili da vidim, kako to zgleda... Aaaaa isto je oblečen kot tatko!!!Lepooooo!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 5.3.2010 11:20:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
Picknik za Februarske soncke 2008 !!! Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto... Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek.... Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel.... Pinici (2+2) Blazici (2+2)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 5.3.2010 12:57:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Picknik za Februarske soncke 2008 !!! Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto... Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek.... Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel.... Pinici (2+2) Blazici (2+2) evo še nas sicer moj še ne ve
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 5.3.2010 15:19:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Picknik za Februarske soncke 2008 !!! Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto... Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek.... Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel.... Pinici (2+2) Blazici (2+2) evo še nas sicer moj še ne ve ojla nas tudi štej... zdaj pa šibam ker moram po Vala... se javim čez vikend... danes greva z dragim feštat... zdaj lahko pijem... hehee kera tolažba
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 5.3.2010 18:33:46
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, berem, da si spet postala tetka Čestitkec Jap, ti si pa res prava vohunka . Drži res kot pribito, da sem postala tetka malemu Tobiji !!! Kako je pa zdaj to, da dobiš 3x cepivo za rotavirus? Je to zdaj po novem tako? Jaz sem Anajo samo 2x cepila . jencili, prekrasna nevesta si bila in fotke so sploh zakon . Najbolj mi je všeč una slika, na kateri je Taj isto oblečen kot oči . Super za srečanje februačkov, samo ne vem če bomo mi tokrat prišli . Še sporočim!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 5.3.2010 19:31:50
|
|
|
|
buči
|
Čer, sem tečna!!!! Stipe, mi tudi pridemo. Pina, sem brez besed. Žal se to tako pomete, ja. če pa hočeš kaj več naredit, te pa itak ustavijo. Jaz včasih ne vem več, se se mi sploh splača trudit!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 5.3.2010 22:57:00
|
|
|
|
jencili
|
čerrrrrr Bravo Stipe, uspelo ti je pridelat vsaj eno novo stran, če ne drugače. Jst bi tud z veseljem rekla, da pridemo, ker že takrat nismo bili, vendar pa se trenutno v naši hiši odvijakar nekaj projektov in do takrat res ne vem kako se bo odvijalo...sicer pa imamo še kar nekaj časa za prijave, pa bomo s časoma vidli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 6.3.2010 7:52:51
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čerrrrrr Bravo Stipe, uspelo ti je pridelat vsaj eno novo stran, če ne drugače. Jst bi tud z veseljem rekla, da pridemo, ker že takrat nismo bili, vendar pa se trenutno v naši hiši odvijakar nekaj projektov in do takrat res ne vem kako se bo odvijalo...sicer pa imamo še kar nekaj časa za prijave, pa bomo s časoma vidli ?? ??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 6.3.2010 7:54:13
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Aljaž je ponoči bruhal. Je potem povedal, da je zjutraj ena v vtrtcu, no veste kaj sledi! Matr, letos imam pa res že dovolj teh bolezni in vrtca!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 6.3.2010 8:00:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
Picknik za Februarske soncke 2008 !!! Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto... Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci) Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek.... Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel.... Pinići (2+2) Blazići (2+2) Februarkići (2+2) Blackyći (2+1) Bucići (1+Mlekarnar+2)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 6.3.2010 8:00:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro. Aljaž je ponoči bruhal. Je potem povedal, da je zjutraj ena v vtrtcu, no veste kaj sledi! Matr, letos imam pa res že dovolj teh bolezni in vrtca!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 6.3.2010 8:24:36
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro. Aljaž je ponoči bruhal. Je potem povedal, da je zjutraj ena v vtrtcu, no veste kaj sledi! Matr, letos imam pa res že dovolj teh bolezni in vrtca! joj Buči... vas pa bolezen res ne pusti na miru... upam, da hitro mine
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 6.3.2010 23:33:44
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: jencili čerrrrrr Bravo Stipe, uspelo ti je pridelat vsaj eno novo stran, če ne drugače. Jst bi tud z veseljem rekla, da pridemo, ker že takrat nismo bili, vendar pa se trenutno v naši hiši odvijakar nekaj projektov in do takrat res ne vem kako se bo odvijalo...sicer pa imamo še kar nekaj časa za prijave, pa bomo s časoma vidli ?? ?? ne, ta ni eden od njih, mogoče pa se s časoma res št. projektov poveča še za enega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 7.3.2010 8:30:05
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: jencili čerrrrrr Bravo Stipe, uspelo ti je pridelat vsaj eno novo stran, če ne drugače. Jst bi tud z veseljem rekla, da pridemo, ker že takrat nismo bili, vendar pa se trenutno v naši hiši odvijakar nekaj projektov in do takrat res ne vem kako se bo odvijalo...sicer pa imamo še kar nekaj časa za prijave, pa bomo s časoma vidli ?? ?? ne, ta ni eden od njih, mogoče pa se s časoma res št. projektov poveča še za enega Zadnje čase so same okrog mene, tako da sem imela feeling, da bo še pri nas kaj nenapovedanega! Se mi je že sanjalo, pa je HB prišla!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 7.3.2010 11:20:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: jencili čerrrrrr Bravo Stipe, uspelo ti je pridelat vsaj eno novo stran, če ne drugače. Jst bi tud z veseljem rekla, da pridemo, ker že takrat nismo bili, vendar pa se trenutno v naši hiši odvijakar nekaj projektov in do takrat res ne vem kako se bo odvijalo...sicer pa imamo še kar nekaj časa za prijave, pa bomo s časoma vidli ?? ?? ne, ta ni eden od njih, mogoče pa se s časoma res št. projektov poveča še za enega Zadnje čase so same okrog mene, tako da sem imela feeling, da bo še pri nas kaj nenapovedanega! Se mi je že sanjalo, pa je HB prišla! .......ti, ti, Buci.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 7.3.2010 13:27:53
|
|
|
|
bamby
|
elma, tudi tebi kot zadnji februarki iskrene čestitke za 2. rojstni dan!!! Upam, da ne bo zamere, ker je en dan z zamudo .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 7.3.2010 14:18:47
|
|
|
|
lillchy123
|
Elma, čestitke za drugi rojstni dan!!! buči, pa hitro se pozdravite pri nas smo tudi bolani, zato me ni nič na rr. HB je Luka zdrav, zdej ga jst neki biksam, oziroma moj želodček. je blo tok hudo, da sem bla v soboto na urgenci, dobila tablete proti bolečinam, jutri grem pa k moji zdravnici, da pove kako naprej. jem samo prepečenec in čaj, shujšala sem več kot kilo, čeprou mi to niti ne bo škodlo , pa povrhu sem še prou lepo prehlajena. skratka od kavča do WC-a prit je cel podvig. boli ko , komi diham in pulz mi gre po moje čez 200.... Hb zgleda da je mala pikica ok, ker mi vso energijo pobere. še sreča da mam v petek pregled pri G... grem nazaj na kavč... lep dan in uživajte na sončku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 7.3.2010 15:33:43
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: jencili čerrrrrr Bravo Stipe, uspelo ti je pridelat vsaj eno novo stran, če ne drugače. Jst bi tud z veseljem rekla, da pridemo, ker že takrat nismo bili, vendar pa se trenutno v naši hiši odvijakar nekaj projektov in do takrat res ne vem kako se bo odvijalo...sicer pa imamo še kar nekaj časa za prijave, pa bomo s časoma vidli ?? ?? ne, ta ni eden od njih, mogoče pa se s časoma res št. projektov poveča še za enega Zadnje čase so same okrog mene, tako da sem imela feeling, da bo še pri nas kaj nenapovedanega! Se mi je že sanjalo, pa je HB prišla! .......ti, ti, Buci..... ja buči... bi pa še eno punčko imeli... kaj bi blo fino
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 7.3.2010 15:34:48
|
|
|
|
Blacky*
|
Elma vse najboljše
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 7.3.2010 15:40:05
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, kako kaj februarčki? Mi2 sva bila danes v ZOO in sva uživala... prav fino je bilo, malo bolj hladno, a ko se sonček prikaže je prav lušno... ati pa dela ... upam, da bo hitro prišel... Jencili super lepe fotke... še tukaj jih moram pohvaliti ... stilsko usklajeni do konca Lillchy drži se in čuvaj svojo malo pikico, upam, da hitro mine ta bolezen. Stiiči... dobro da ste se končno pozdravili in svaka čast za ponovni prevzem organizacije, tokrat lahko rečemo že tradicionalnega februarskega srečanja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 8.3.2010 8:53:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutroooooooooooo...... Sonce je... , res je pa dejstvo da bo Primorsko odpihnilo.... ..... Pri nas smo vsi boljs.... Maks ima prvi zooooooobek... enka spodaj.... ... je pa vseeno mal kaslja od nas fasal.... .... DRAGE MAMICE... od Stipeta vse najboljse za 8. marec....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 8.3.2010 16:13:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Mamice, vsem en lep praznični dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 9.3.2010 7:46:39
|
|
|
|
lillchy123
|
dan vse najlepše za dan žena stipići, čestitam za drastično izboljšanje razmer. maste zdaj tok izkušenj, da bi lohk kandidirali za zdravstvenega ministra jaz bom zgleda še kar nekaj časa doma. sem zdej pokasirala še angino tko da mora bit moj škratek še nekaj dni na počitnicah, da mi primejo antibiotiki. ga že noro pogrešam. si zdaj šele predstavljam, kako se je počutila ena mamica, ki je bila z mano v P, ki je zaradi prezgodnjega poroda in ker je imel sin kar nekaj težav, svojega ta velkiga škratka zaradi prepovedi obiskov ni videla nekaj tednov zdaj vem, zakaj je toliko jokala lep dan, pa držite se, da vas ne odpihne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 10.3.2010 6:29:22
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: jencili čerrrrrr Bravo Stipe, uspelo ti je pridelat vsaj eno novo stran, če ne drugače. Jst bi tud z veseljem rekla, da pridemo, ker že takrat nismo bili, vendar pa se trenutno v naši hiši odvijakar nekaj projektov in do takrat res ne vem kako se bo odvijalo...sicer pa imamo še kar nekaj časa za prijave, pa bomo s časoma vidli ?? ?? ne, ta ni eden od njih, mogoče pa se s časoma res št. projektov poveča še za enega Zadnje čase so same okrog mene, tako da sem imela feeling, da bo še pri nas kaj nenapovedanega! Se mi je že sanjalo, pa je HB prišla! .......ti, ti, Buci..... ja buči... bi pa še eno punčko imeli... kaj bi blo fino Drage moje, meni se utrga, da bi imela še enga! Zblaznim, moj se odseli, otroka me zapustita! Ne se ne zafrkavam! Ne bi zdržala vseh skrbi, ki so povezane z nosečnostjo in dojenlkom, ne bi zdržala tempa v službi in 3 oroke pa še dom. Pa spet je vmes pogodba za dč, pa ni prostora v hiši ... Vi kar imejte bejbike, jih bom prišla povohat, ker tako lepo dišijo, se bom naslajala ob cortkanih fotkah, ob vaših lepih trebuhih, bom prijazna teta, ki jo lahko vedno pokličete, ko boste kaj potrebovale!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......