|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
1.3.2010 21:54:39   
Februarka08
Mlavla in Blaža bravoooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image res obvladata!!!

No, če slučajno kera ni na FB (kar je malo verjetnouser posted image ) še tukaj par slikic našega praznovanjauser posted image
Potem pa lahko noč!

user posted image
user posted image

˝igriščeuser posted image ¨
user posted image
user posted image

Pa še enga lupčkauser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 726
2.3.2010 8:17:33   
pina-1
Dobro jutro.

Kako smo kaj?
PRi nas je, ne boste verjeli, posijalo sonce. Mater nam je to že pravi čudežuser posted image .

Moram pohvalit vse torte, ker so krasne. Bi bilo lepo eno skupno pakarno odpret, pa vsaka pokriva svoj teritorijuser posted image user posted image user posted image . To bi blo €user posted image user posted image user posted image .
Sicer sem pa jaz zdejle bolj malo ustavrjalna, ker ni volje in energije.A se bo tudi ta vrnila. PRej ali slej... Upam, pa da čim  prej.

No a bomo kako rekle??? Da mi nebi bil prevelik dolgcajt v službiuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 727
2.3.2010 20:30:48   
dolenjka
Bamby, berem, da si spet postala tetka user posted image user posted image Čestitkecuser posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.3.2010 21:09:11   
mlavla
Najprej hvala za vse komentarje :))

jencili..zate pa vidim, da boš šla lahko zdej v akcijo za izdelavo tortic, saj ti je dolenjka razkrila "veliko" tajno.. se že veselim tvojih izdelkov...

pri nas vse po starem..spimo še vedno zelooo malo..(beri blaž še ni prespal več kot 3 ure v kosu)..pa en nov zobek je prikukal na plano..pa še eden upam, da res kmalu pride...ker je Blaž že tako tečen..se mi že kar mal suka :)
Neža še vedno kašlja...drugače pa je njeno razpoloženje že čisto ok..

Je pa danes eno tako tapravo prijavila moji mami, ko ji je dala košček kruha v katerem je bila velika luknja..in ona čisto resno pogleda in pravi tuki luka je, teba šit jo (prevod: tukaj luknja je, treba zašit jo)..ma smo pokal od smeha..

februarka... vidim, da je bil Nodi letos zelo aktualen za najini smolčici user posted image

drugač pa bo ta teden naš ati skor skoz odsoten, ker bo delal na sejmu ..user posted image

nočko
pa prosim bodite mal bolj pridne pri pisanjuuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
2.3.2010 21:35:15   
Februarka08
Mlavla, upam da kmal začnete mal bolj spat! Joj, včasih res ne vem kaj mam, ko vsaj mal več spimo. Itak, Nodi je pa zakonuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 730
2.3.2010 22:01:22   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mlavla, upam da kmal začnete mal bolj spat! Joj, včasih res ne vem kaj mam, ko vsaj mal več spimo. Itak, Nodi je pa zakonuser posted image

ma počas sem že res tako utrujena postala...da sem v bistvu pol cel dan čist brez energije..pol se pa uspem nekak zalaufat šele proti večeru..in potem zopet sledi..nespanje..

ma po eni strani res že komaj čakam, da bo šla lahko Neža kaj v vrtec....sem že čist iz "reda" prišla...komaj folgam cunje, posodo, kuhanje itd..

ah zdej bo pa dost mojga jamranja..
grem kar kar hiter pod kovter..dokler je še tišina..

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 731
2.3.2010 22:09:46   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

ma počas sem že res tako utrujena postala...da sem v bistvu pol cel dan čist brez energije..pol se pa uspem nekak zalaufat šele proti večeru..in potem zopet sledi..nespanje..

ma po eni strani res že komaj čakam, da bo šla lahko Neža kaj v vrtec....sem že čist iz "reda" prišla...komaj folgam cunje, posodo, kuhanje itd..

ah zdej bo pa dost mojga jamranja..
grem kar kar hiter pod kovter..dokler je še tišina..

nočko

user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 732
2.3.2010 22:19:10   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Najprej hvala za vse komentarje :))

jencili..zate pa vidim, da boš šla lahko zdej v akcijo za izdelavo tortic, saj ti je dolenjka razkrila "veliko" tajno.. se že veselim tvojih izdelkov...

pri nas vse po starem..spimo še vedno zelooo malo..(beri blaž še ni prespal več kot 3 ure v kosu)..pa en nov zobek je prikukal na plano..pa še eden upam, da res kmalu pride...ker je Blaž že tako tečen..se mi že kar mal suka :)
Neža še vedno kašlja...drugače pa je njeno razpoloženje že čisto ok..

Je pa danes eno tako tapravo prijavila moji mami, ko ji je dala košček kruha v katerem je bila velika luknja..in ona čisto resno pogleda in pravi tuki luka je, teba šit jo (prevod: tukaj luknja je, treba zašit jo)..ma smo pokal od smeha..

februarka... vidim, da je bil Nodi letos zelo aktualen za najini smolčici user posted image

drugač pa bo ta teden naš ati skor skoz odsoten, ker bo delal na sejmu ..user posted image

nočko
pa prosim bodite mal bolj pridne pri pisanjuuser posted image

naslednjeleto bo idealna priložnost, samo pri meni se zna zgodit, da do takrat že pozabim vse touser posted image user posted image user posted image

Ej, a naša Meti se nič več ne javi?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 733
3.3.2010 10:17:09   
dolenjka
Dan user posted image

Mi2 s princem sva imela danes še tretje cepljenje za rotavirus, pa stehtali in izmerili so nas user posted image  8030g in 68 cm user posted image  user posted image  user posted image  Še mal,pa  bom mogla h kiropraktiku, da me mal naštela user posted image

Obvezno cepljenje bo pa še malo počakalo, ker pravi, da pljučka niso čisto čista, je imel malo sluzi. Sej men je prav, kar naj ga kasneje user posted image  Pravi P, da je totalna flegma, potrpežljiv po mamici user posted image  user posted image  user posted image
Pa spali so super danes, od 20h do 1.30, potem pa do 7h user posted image  Zdej pa pančka, da si odpočije od tetic, ki so ga šarmirale. Carica je v varstvu, Stipe je šel pa pancar dol vzet user posted image

Zdej moram pa mal rukerja v omari narest, ker sta otroka kar naenkrat na pol naga in bova mogla s Stipetom mal v šoping. Pa za carico grem ju3 v Geox za superge pogledat, sem klicala in imajo še nekaj popusta, pa številke so baje tudi še user posted image  Maksu sem pa včeraj od Kanza cele usnjene čeveljčke vzela za 20 EUR, pa še mal lufta je, tko da bodo mogoče do poletja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 734
3.3.2010 11:37:42   
Februarka08
Dolenjkauser posted image kakšne mere! Mene tud mal ˝skrbi˝ kaj bo vaga pokazala na 2. cepljenjuuser posted image user posted image

Uf, ura kliče, morm dat princeso spat, potem pa kosilo dat kuhatuser posted image pa še to samo za bejbo, za naju pa po dolgem času pripeljejo kar na domuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
3.3.2010 15:33:20   
listek1
dan,

da se spet mal javimuser posted image  Smo imeli zdej mal štale zaradi varstva Davida. Smo čez noč ostali brez varstva in sva ga mogla spet iskat. No sva ga že našla in se David že uvaja in jest sem spet končno v službi. Bilo je pa noro, jest čist nafilana s temi hormoni, čist čustvena, sem mislila, da se mi bo scufal. No zdej je to za nami, David se je načeloma lepo uvedel, edino zjutraj ima še orng krizico. Sicer hitro mine, ampak men je še vseen tok hudo, da pol še sama v avtu jokam, ko dež user posted image . No sej bo.

Želim pa vsem februarčkom vse naj naj za njihove rojstne dneve. Pa mamicam vse pohvale za izdredno lepppppeeeeeeeeeeeeee tortice. user posted image user posted image

Pina - sploh ne vem kaj naj rečem, ko sem prebrala kaj se vam je zgodilo. user posted image user posted image

Dolenjka - vi pa mate fejst fanta. Pa hvala ti, ker si me poklicala ravno v pravem trenutku, da si me pomirila. Hvala ti še enkrat. Sem pa spoznala tvojo sestrico user posted image . Se s tvojim nečakom že veselo igrata in celo od njega kakšen avtoček si David lahko sposodi user posted image .

Jencili - ti pa že itak veš, da sem ti hvaležna za vse pogovore in ker me poslušaš in mi stojiš ob strani user posted image user posted image

Mlavla - upam, da čimprej začnete spat. Men je zdej tok fajn, ker David prespi celo noč. NO, upam, da bo tale ta drug tud tok priden. Čeprav 2 tok pridna met je po moje tko kot loto zadet user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky - žal mi je, da se je tako izteklo. Sem bila tako vesela, ko sem prebrala veselo novico. Boste pa zelo kmalu še enga naročila ane. Tale angleček bo pa pazil na vas.

Februarka - lušna škratka. Ampak mali pa tok hitro raste. Se mi zdi, da sta z Dolenjko ravnokar rodili. user posted image

No, jest sem pa že v 17 tednu, trebušček pridno raste (se moram kej slikat, pa kakšno slikco vam privoščit). Me pa zelo mučijo glavoboli, pa ker premalo počivam me temu primerno boli tudi trebuh. No nč jamrat, ane Dolenjka. Aja, če ne prej se lahko zmenva za kofe 25.3., ko imam spet pregled, če boš mela čas? Če bom še kakšen dan prej kaj frej te pa pokličem, ok?

No pridne bodte in se še kej tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 736
3.3.2010 21:51:14   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan,

da se spet mal javimuser posted image  Smo imeli zdej mal štale zaradi varstva Davida. Smo čez noč ostali brez varstva in sva ga mogla spet iskat. No sva ga že našla in se David že uvaja in jest sem spet končno v službi. Bilo je pa noro, jest čist nafilana s temi hormoni, čist čustvena, sem mislila, da se mi bo scufal. No zdej je to za nami, David se je načeloma lepo uvedel, edino zjutraj ima še orng krizico. Sicer hitro mine, ampak men je še vseen tok hudo, da pol še sama v avtu jokam, ko dež user posted image . No sej bo.

Želim pa vsem februarčkom vse naj naj za njihove rojstne dneve. Pa mamicam vse pohvale za izdredno lepppppeeeeeeeeeeeeee tortice. user posted image user posted image

Pina - sploh ne vem kaj naj rečem, ko sem prebrala kaj se vam je zgodilo. user posted image user posted image

Dolenjka - vi pa mate fejst fanta. Pa hvala ti, ker si me poklicala ravno v pravem trenutku, da si me pomirila. Hvala ti še enkrat. Sem pa spoznala tvojo sestrico user posted image . Se s tvojim nečakom že veselo igrata in celo od njega kakšen avtoček si David lahko sposodi user posted image .

Jencili - ti pa že itak veš, da sem ti hvaležna za vse pogovore in ker me poslušaš in mi stojiš ob strani user posted image user posted image

Mlavla - upam, da čimprej začnete spat. Men je zdej tok fajn, ker David prespi celo noč. NO, upam, da bo tale ta drug tud tok priden. Čeprav 2 tok pridna met je po moje tko kot loto zadet user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky - žal mi je, da se je tako izteklo. Sem bila tako vesela, ko sem prebrala veselo novico. Boste pa zelo kmalu še enga naročila ane. Tale angleček bo pa pazil na vas.

Februarka - lušna škratka. Ampak mali pa tok hitro raste. Se mi zdi, da sta z Dolenjko ravnokar rodili. user posted image

No, jest sem pa že v 17 tednu, trebušček pridno raste (se moram kej slikat, pa kakšno slikco vam privoščit). Me pa zelo mučijo glavoboli, pa ker premalo počivam me temu primerno boli tudi trebuh. No nč jamrat, ane Dolenjka. Aja, če ne prej se lahko zmenva za kofe 25.3., ko imam spet pregled, če boš mela čas? Če bom še kakšen dan prej kaj frej te pa pokličem, ok?

No pridne bodte in se še kej tipkamo.

zato sem tukajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 737
3.3.2010 22:15:01   
jencili
če je kera gor...na kok pikslov morm na shrani.si že dat slikce, da bojo tle kul za pogledat?user posted image
Pozabila sem...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 738
3.3.2010 22:32:44   
jencili
user posted image

da vidim, kako to zgleda...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 739
3.3.2010 22:36:27   
jencili
ooo,je kr ok, pol vam lahko pokažem pa še kakšno user posted image

To vam namreč dolgujem zdaj že skoraj pol letauser posted image user posted image user posted image

user posted image
golobčka user posted image

user posted image
s pričama...

user posted image
pa še ena pocukranauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 740
3.3.2010 22:47:43   
jencili
evo, zdej vam bom dala pa mir s slikcami in grem rajši spatuser posted image , ker me želodec boliuser posted image

nočko...

aja, pa punce..........................ne tok čvekat, ker ne uspet bratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 741
4.3.2010 20:10:24   
Stipe air force
Pred uro verouka sin sprasuje oceta: 
- Oci, kako je bilo ime Adamovi tasci?

Oce:
- Adam ni imel tasco. On je zivel u raju, sin moj.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 742
4.3.2010 20:12:39   
Stipe air force
Ceeeeeeeeer... user posted image  user posted image  user posted image

....a je kriza... ? user posted image  .... a organiziram srecanje konec maja ? user posted image .... mi smo koncno malo bolj med zdravimi... vas pa nikjer.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 743
4.3.2010 20:38:46   
buči
Čer. Sem dolžna še čestitke Neži in Larisi, ker me ni bilo nekaj dni gor.

Vse pohvale vsem pekarkam tort. Ste prav norice! Obvladate!

Pina, oprosti, ker drezam, če ti ni preveč zoprno govorit, me res zanima, kako ste "rešili" zadevo, kako se razleta oz. zapleta. Hvala, če mi boš lahko odgovorila.

Jencili, lepi ste bili!!!!!!

Stipe, a bodo čevapi pa meso izpod peke na pikniku? Potem pridemo! Pa kus kus ali pa hrenovke za Tilna in žganci in mleko za Aljaža. Mlekarnar bo zadovoljen s pivom, jaz z borovničkami. Upam, da nam letos uspe, ker skoraj ni verjetnosti, da spet fašemo norice kotlansko leto.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 744
5.3.2010 8:21:45   
pina-1
Jutro.

Joj tuki je pa res zatišje... Skoraj ni kaj bratiuser posted image

Stipe, piknik obvezno konec maja!!!!!

Buči,
hmm zadeva je v nekem čudnem stadiju, če mene vprašaš. Fant se je izpisal iz šole in to je za šolo rešen problemuser posted image user posted image . Drugače smo pa imeli včeraj roditeljsi sestanek in sem/smo ugotovili, da je vodstvo šole katastrofalno, da je center za socialno delo nesposoben.... Skratka edina ki je bila storkovna in ki je razumela problem je bila gospa iz svetovalnega centra.
Bi pa dodala samo to, da sedaj razumem, zakaj je v naši državi toliko družinskih tragedij, ker če kdo gre po pomoč na center za soicalno delo.... Ga v 15. letih mogoče rešijo, oz. ko poči...Ker da ti ena delavka na CSDju izjavi, da v petih mesecih intenzivnega dela na zadevi ( vsak dan pogovori z družino), oni še niso ugotovili da se temu otroku dogaja nekaj hudegauser posted image user posted image user posted image user posted image . Katastrofa.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 745
5.3.2010 10:37:11   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...

Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje....

Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled....

Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....

Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.3.2010 10:40:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

PINA FAMILY whole together.. znači 4osebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 747
5.3.2010 10:46:54   
Stipe air force

Pina, Pino, Mia, Ana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 5.3.2010 10:48:30 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.3.2010 11:09:29   
blaža
Evo, mi se tudi prijavimo!

A si našu način, da nas zbezaš na rr.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 749
5.3.2010 11:10:36   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo, mi se tudi prijavimo!

A si našu način, da nas zbezaš na rr.user posted image

Mi tudi vsi komplet, itak!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?