jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dan, da se spet mal javim Smo imeli zdej mal štale zaradi varstva Davida. Smo čez noč ostali brez varstva in sva ga mogla spet iskat. No sva ga že našla in se David že uvaja in jest sem spet končno v službi. Bilo je pa noro, jest čist nafilana s temi hormoni, čist čustvena, sem mislila, da se mi bo scufal. No zdej je to za nami, David se je načeloma lepo uvedel, edino zjutraj ima še orng krizico. Sicer hitro mine, ampak men je še vseen tok hudo, da pol še sama v avtu jokam, ko dež . No sej bo. Želim pa vsem februarčkom vse naj naj za njihove rojstne dneve. Pa mamicam vse pohvale za izdredno lepppppeeeeeeeeeeeeee tortice. Pina - sploh ne vem kaj naj rečem, ko sem prebrala kaj se vam je zgodilo. Dolenjka - vi pa mate fejst fanta. Pa hvala ti, ker si me poklicala ravno v pravem trenutku, da si me pomirila. Hvala ti še enkrat. Sem pa spoznala tvojo sestrico . Se s tvojim nečakom že veselo igrata in celo od njega kakšen avtoček si David lahko sposodi . Jencili - ti pa že itak veš, da sem ti hvaležna za vse pogovore in ker me poslušaš in mi stojiš ob strani Mlavla - upam, da čimprej začnete spat. Men je zdej tok fajn, ker David prespi celo noč. NO, upam, da bo tale ta drug tud tok priden. Čeprav 2 tok pridna met je po moje tko kot loto zadet Blacky - žal mi je, da se je tako izteklo. Sem bila tako vesela, ko sem prebrala veselo novico. Boste pa zelo kmalu še enga naročila ane. Tale angleček bo pa pazil na vas. Februarka - lušna škratka. Ampak mali pa tok hitro raste. Se mi zdi, da sta z Dolenjko ravnokar rodili. No, jest sem pa že v 17 tednu, trebušček pridno raste (se moram kej slikat, pa kakšno slikco vam privoščit). Me pa zelo mučijo glavoboli, pa ker premalo počivam me temu primerno boli tudi trebuh. No nč jamrat, ane Dolenjka. Aja, če ne prej se lahko zmenva za kofe 25.3., ko imam spet pregled, če boš mela čas? Če bom še kakšen dan prej kaj frej te pa pokličem, ok? No pridne bodte in se še kej tipkamo. zato sem tukaj