liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Zakaj pa se zajebavam.... Ker trdim, da ni vedno kriv voznik avta ampak včasih tudi pešec...... Ker mi ni bila poznana ta malenkost, da če je prehod 250 m oddaljen, mi ni treba stopiti nanj, ker cesto moram prečkati na njem le, če je bliže kot 100 m.....? Mislila sem, da si se ****, ko si rekla, da pešec komot toži voznico, ker je naredila vse, da je varno prečkala. Nisem se ****..... Da razjasnim stvari..... Prebrala sem le nekaj uvodnih postov, nisem brala vsega, kar ste že debatirale.....in v prvem postu, kjer sem pisala, sem povedala, da se mi zdi, da gre bolj za tožbo zaradi zagrenjenosti peške, ker je utrpela hude poškodbe.....požela sem takrat salve smeha, ker mi ni bila poznana ta malenkost, da če je prehod za pešce oddaljen več kot 100 m, mi kot pešcu ni treba prečkati ceste na njem...... In potem sem napisala, da če je peška res storila vse, kar je v tistih alinejah napisano, lahko gre v tožbo čiste vesti ,ker je naredila vse, da je varno prečkala cesto in jo je zbil avto, ki ni spoštoval cestnoprometnih predpisov.....in tebi se je to zdelo smešno in da se jaz zajebavam.....v prvem postu pa sem itak napisal, da dandanes lahko vsak gre v tožbo....važno je, da si najdeš dobrega odvetnika, da najdeš kako luknjo v zakonu in je.....
|