Januaaaarrrrrr (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LE&TA -> Januaaaarrrrrr (29.6.2005 21:53:38)

Mi smo se načofotali, res je ful pašalo, vreme je blo idealno, oblačno, pol se je pa začelo ful nabirat in sva kr spakirala s plaže. Tud v vodi sem bla sam enkrat, ker je pol ful svinarije prplavalo - to je pa slo obala!! Ma za prvič je blo OK!

Nannn jutri srečno, pol boš pa poročala o pikici, a gre :love: s tabo?

Renan, to je pa mal dosti cm, a ni? Sicer jih nimaš dosti, če z mano primerjam si suhica, al pa jst ne merim prav! A meriš čez popek, pod popkom?! Pr meni se je spremenilo za ene 4 cm, se nisem prej merila, tko sam predvidevam!
No se je vseeno, sam da ne bo preveč kg, pa da bo s pikico vse OK do konca!

Pupe, masirajte in mažite svoje bušije, pa jutri spet poklepetamo. Pa bo še en dan mimo! Upam da ne bo preveč deževen!

Nočko:angel:

Nannn -> Januaaaarrrrrr (29.6.2005 23:05:42)

Hojla,

Ijojj kva se je pri nas dogajal grooooza...kaksno neurje da me je bilo ful strah...zivim v Kamniku in pri nas je bilo res grozno...se na interentu sem brala novice da so nas omenil...brrr groza...

LE&TA itak da gre moj zraven...ne bi si nikoli oprostil da ga ne bi bilo...ze cel vecer mi omenja jutrisnji dan :bravo:

Hvala za lepe zelje in se vam jutri javim...

Lepo panckajte Nannn :kuza:

renan -> Januaaaarrrrrr (30.6.2005 11:10:24)

Jaz sem se izmerila tam, kjer je najširše. Saj mogoče sem že prej kaj malo zredila, vendar mislim, da se je moj trebuh očitno izbočil od male pikice, ker sem po naravi bolj drobne postave. Pa tudi se mi ni zdi, da bi toliko žrla, jem pomalo večkrat na dan in sladkarije mi sploh ne teknejo.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]