renan -> Januaaaarrrrrr (28.6.2005 21:27:47)
|
Januarčice sporočam vam veselo novico da je z mojo pikico vse v redu. Sem bila danes na nuhalni in cel pregled je bil res ena velika komedija vredna opisa. Moj zaklad je namreč globoko spal in le tu pa tam pomigal z nogami in rokami. Ginekologinja se je trudila in trudila, da bi ga predramila, da bi se obrnil v pravo smer za izmeritev nuhalne, pa se je obračal v vse mogoče položaje, razen v zaželjenega. po 40 min ultrazv. me je poslala ven, da naj se malo sprehodim, da se mali zbudi, in se potem vrnem. Pa pridem nazaj, in glej ga zlomka, zleknil se je lepo v sedeč položaj kot v kakšen fotelj in spet ga ni mogla spraviti, da bi se premaknil. Minilo je spet skoraj pol ure in potem, ko je že obupala, je vzela vaginalni ultrazvok in me je rukala, tako da verjetno nikoli v življenju ne bom želela preizkusiti vibratorja in končno uspela izmeriti nuhalno. In kar je največja fora v vsem tem, z vaginalnim uz je videla otrokov spol, in čeravno še ni sigurno, sem jo prepričala, da mi je pokazala malega pimpeka:)- Zdaj sem imela od vsega tega drezanja rahle krče , a vendar sem neizmerno srečna. Ah ja, dolg je že 6 cm in sem v 12t4dni. Lep pozdrav vsem in vse naj naj naj:sloncek:
|
|
|
|