Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ogledi stanovanj in nakup 15.1.2010 20:08:12
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Midva sva si ogledala več kot 10 stanovanj da sva našla pravega. Na prvi ogled sva šla lansko poletje, kupila pa sva ga šele decembra. Sva si res vzela čas in našla stanovanje, ki nama je všeč in tudi cena je sprejemljiva (Lj.). Uglavnem sva si stanovanja, ki so nama bila všeč 2x ogledala, ga zmerila, narisala tloris, odpirala okna, vrata...itd. Še posebi sva pogledala kakšen je parket, keramika. Uglavnem res sva si vzela čas. Pri dostih stanovanjih se je izkazalo, da so slike nekako lažejo. Npr. stanovanje je zgledalo ful luškano, oprema lepa, parket lep...na ogledu se je pa izkazalo, da je v slabem stanju vse skupaj. Vzemita si čas in se ne zaletita v prvo stanovanje. Nama ni žal, da sva čakala toliko časa, ker sva našla idealno stanovanje. Aja, pa stanovanje sva kupila prek zasebne ponudbe. Nama je škoda dat tista 2 procenta še agenciji. ja sit no , midva sva tud ravno kupila, ampak glih obratno - sva prisla v stanovanje, pogledala kopalnico, prestela, ce ima tri sobe, preverila ce ima fajn razgled (ima, na britof) pa se odlocila. Manj kot 10 minut za vse skupaj. zihr bom cez pol leta . No upam, tud da ne. aja, ampak tudi jaz bolj priporocam Liannin pristop. Just in case. a si kupila v Lenartu?
|
|
|
|
RE: Ogledi stanovanj in nakup 15.1.2010 20:09:56
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR Mariborčani imajo še eno prednost in sicer kupci ne plačujejo provizije. Za Ljubljano je to normalno, pri nas pa se tega bolj ali manj ne gre nobena agencija jo plača pa prodajalec lp ja in? Ponavadi kupca to nič ne boli in v 80 % prodajalci držijo ceno ne glede na to ali so stranke prišle preko agencije ali sami. Ni mi jasno, ampak drži,...
|
|
|
|
RE: Ogledi stanovanj in nakup 15.1.2010 20:23:53
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR Mariborčani imajo še eno prednost in sicer kupci ne plačujejo provizije. Za Ljubljano je to normalno, pri nas pa se tega bolj ali manj ne gre nobena agencija jo plača pa prodajalec lp ja in? Ponavadi kupca to nič ne boli in v 80 % prodajalci držijo ceno ne glede na to ali so stranke prišle preko agencije ali sami. Ni mi jasno, ampak drži,... To sem napisala zato, ker jo običajno prodajalec preloži na ramena kupca. Imam lastne izkušnje in še nekaj zgodb od sosedov,..... So pa na eni MB agenciji hoteli provizijo od obeh . Je pa res že nekaj let od tega. lp
|
|
|
|
RE: Ogledi stanovanj in nakup 15.1.2010 20:50:20
|
|
|
|
hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR a si kupila v Lenartu? ne ne, v tujini...
|
|
RE: Ogledi stanovanj in nakup 16.1.2010 16:07:39
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga [So pa na eni MB agenciji hoteli provizijo od obeh . Je pa res že nekaj let od tega. Sakj jo lahko zahtevajo, ampak vsota obeh provizi ne sme biti višja od 4% - eni vse preložijo na kupca, eni na prodajalca eni delijo, eni v primeru izključne prodaje (da prodajajo samo oni) razbremenijo prodajalca, v primeru, da ti stanovanje išče agencija včasih kupcu ne zaračunajo provizije - samo da si zazihrajo, da boš gotovo od njih kupil, saj potem dobijo provizijo od prodajalca. Je več možnosti glede plačevanja provizij.
|
|
|
|
RE: Ogledi stanovanj in nakup 19.1.2010 19:40:43
|
|
|
|
Moyca_
|
ker imamo pregled nad obiski naše spletne strani, me je moj ravnokar spraševal kaj sem delala da je tako poskočil obisk iz ringaraje dne 15.1.
|
|
|
|
RE: Ogledi stanovanj in nakup 19.1.2010 19:41:07
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR ker imamo pregled nad obiski naše spletne strani, me je moj ravnokar spraševal kaj sem delala da je tako poskočil obisk iz ringaraje dne 15.1. aja, nič samo čvekale smo
|
|
|
|
RE: Ogledi stanovanj in nakup 19.1.2010 19:50:21
|
|
|
|
Kliki
|
Nisem prebrala vsega jast ti svetujem takole. Vzemi si čas za ogled stanovanja. Kljub temu da so okna nova daj roko zraven in preveri če kaj piha, vhodna vrata ravno tako, preglej stene da se slučajno kje ne nabira že vlaga. Midva sva se fajn nat***** ker teh stvari nisva preverla in sedaj inava en kup vlage, bo teba vse sanirat to bo pa stalo kar nekaj eurov.
|
|
|
|
RE: Ogledi stanovanj in nakup 19.1.2010 19:55:42
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Nisem prebrala vsega jast ti svetujem takole. Vzemi si čas za ogled stanovanja. Kljub temu da so okna nova daj roko zraven in preveri če kaj piha, vhodna vrata ravno tako, preglej stene da se slučajno kje ne nabira že vlaga. Midva sva se fajn nat***** ker teh stvari nisva preverla in sedaj inava en kup vlage, bo teba vse sanirat to bo pa stalo kar nekaj eurov. pred nakupom definitivno temeljit pregled
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?