|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
28.6.2005 12:55:43   
Antigona
Tinka, sej bi tud jst da sem že fertik, pa bo treba še kr počakat...

No, saj mate res bolj malo do roka, tako da vas čist razumem da se ne upate okol vozit...
Pa drugič, morda potem ko bomo že vse mele :duda:

Jst sem si stvari za sabo ravno začela pripravljat, menda je že skoraj vse notri, za ta malega pa še nimam prištimano, ker sem ravnokar njegove cunce oprala, zdej jih morm pa še zlikat...

Morm pa še zmer nekaj stvari nabavit. Zdej mi je vsaj mizar končno naredu "dnevno" oz. predalnik za :duda:, pa delovno mizo, ki je dolga dva metra in je na eni strani računalnik, na ta drugi bom pa verjetno previjala. Kopala ga bom po vsej verjetnosti v kopalnici, bom za čez banjo naročila desko pri mizarju, na to bom pa banjco postavla in bo... Upam...

Sem bla pa danes pri frizerju in sem skrajšala laske, da bom mela čim manj dela z njimi, pa še malce manj mi bo vroče v glavo :bravo::bravo::bravo:

No uživajte še naprej in se beremo...

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JULIJE
28.6.2005 12:56:54   
bobek05
Joj punce, kako vas je lepo brat... Naš Anej zdaj pridno aja, pa sem skočila malo gor na forum..

Bolečine po CR so skoraj izginile.. tu in tam me še malo zvije v predelu trebuha, a bo že.. Z malim se mantramo s hranjenjem, ker ga je zlatenica toliko zdelala, da samo spi, pa ga je treba budit - se mi pa zdi, da je vsak dan bolje..

Glede plenic - jaz sem nabavla 40 tetra plenic, s tem, da sem jih kakšnih 10 razrezala na manjše dele, jih dala zarobit in jih sedaj uporabljam za brisanje pri umivanju, pa za slinčke pri hranjenju.. Plenic pa je čist dovolj, če še zraven uporabljate pleničke za enkratno uporabo.. Ampak punce, moram vas opozorit, da imam vsak dan poln koš Anejevih cotik, pa plenic in malih drobnarij, ker ga je treba previjat vsaj na 4 ure, pa velikokrat 1 pajac na dan ni dovolj, ker ga npr. polula ali pa umaže, ko pobruha malo mleka ipd. Tako da nekaj več pajackov že rabite.. Mi smo do sedaj še uporabljali pliš, sedaj pa je patron. sestra rekla, da naj mu oblečem samo bodi z dolgimi rokavi in hlačke brez rokavov (bombažne), da mu v tej vročini ne bo prevroče..

Ko imaš otroka komaj vidiš kaj rabiš in kaj ne.. Če bo katero kaj zanimalo naj kar vpraša...

Zdaj pa moram iti, ker se bo Anej zbudil in ga je potrebno previt in nahranit..

P.S.: Vse, ki boste rodile v MB - vzemite zraven pleničke za 1x uporabo, ker jim primanjkuje.. Oblačil za dojenčka NE potrebujete, razen za domov, z vložki vas tudi zalagajo, tako da ni potrebe vlačit svojih.

LP

Bobek in Anej

Neposredna povezava do sporočila: 27
   JULIJE
28.6.2005 13:13:15   
Grascakinja
Ooooooooooooooooo, Bobek :bravo::bravo::bravo:!!!!!

Kako lepoooooooo, da si se oglasila! Me veseli, da se tako lepo znajdete :bravo:! Kmalu bomo vse rabile inštrukcije - pa boš čist taprava za to!
Lepo se cartajte, naj bo Anejček priden ko :angel: in lepo papa in upam, da te cr-brazgotina kmalu sploh ne bo več nadlegovala! Rožice za vse! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Jessy, jaz imam tudi torbo pripravljeno od približno 1 mesec pred PDP. Je blo tko najlažje spat :zaspan:, ko veš, da če kaj pride, je vse prštimano.

Tinka74, PUPA se rima tudi na GOVEJA ŽUPA! :)-

Neposredna povezava do sporočila: 28
   JULIJE
28.6.2005 13:27:06   
LONA13
Ajd važi, se bomo zmenle k bodo naši tamalčki že mal večji, da bomo še o čem drugem jamrale - ne sam o nosečniških težavah.

Bobek lepo te je brat po dolgem času :bravo::bravo::bravo::bravo:.

Sem se fino najedla pa grem zdle majčkeno :zaspan:.

Pupa se rima tud z Lupa.

Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?