bobek05
|
Joj punce, kako vas je lepo brat... Naš Anej zdaj pridno aja, pa sem skočila malo gor na forum.. Bolečine po CR so skoraj izginile.. tu in tam me še malo zvije v predelu trebuha, a bo že.. Z malim se mantramo s hranjenjem, ker ga je zlatenica toliko zdelala, da samo spi, pa ga je treba budit - se mi pa zdi, da je vsak dan bolje.. Glede plenic - jaz sem nabavla 40 tetra plenic, s tem, da sem jih kakšnih 10 razrezala na manjše dele, jih dala zarobit in jih sedaj uporabljam za brisanje pri umivanju, pa za slinčke pri hranjenju.. Plenic pa je čist dovolj, če še zraven uporabljate pleničke za enkratno uporabo.. Ampak punce, moram vas opozorit, da imam vsak dan poln koš Anejevih cotik, pa plenic in malih drobnarij, ker ga je treba previjat vsaj na 4 ure, pa velikokrat 1 pajac na dan ni dovolj, ker ga npr. polula ali pa umaže, ko pobruha malo mleka ipd. Tako da nekaj več pajackov že rabite.. Mi smo do sedaj še uporabljali pliš, sedaj pa je patron. sestra rekla, da naj mu oblečem samo bodi z dolgimi rokavi in hlačke brez rokavov (bombažne), da mu v tej vročini ne bo prevroče.. Ko imaš otroka komaj vidiš kaj rabiš in kaj ne.. Če bo katero kaj zanimalo naj kar vpraša... Zdaj pa moram iti, ker se bo Anej zbudil in ga je potrebno previt in nahranit.. P.S.: Vse, ki boste rodile v MB - vzemite zraven pleničke za 1x uporabo, ker jim primanjkuje.. Oblačil za dojenčka NE potrebujete, razen za domov, z vložki vas tudi zalagajo, tako da ni potrebe vlačit svojih. LP Bobek in Anej
|