Meceno
|
Takole punce, včeraj se ni javila Cipresa, niti ne PBJ, se pravi nam mankata dve :nosecka::nosecka:, še katera mogoče :zmeden: Včeraj sem zasledila da bi šla na :kava: še MALIKA PRAVLJICA ( zate ne vem, moreš pa še kozmetiko kupit a ne ? ), potem še SKY, TALČI in ziher bi šla še PBJ, samo ne vem kaj je z njo :zmeden: Ponoči me je začela hrbtenica konkretno trgat, sedaj je vse OK, pa prvi šus sem čutila kakor da se je :duda: še spustila ( :zmeden: , bom v četrtek videla pri G. )Baje so to radosti :nosecka: samo men ni fajn :grrr: Aja, pa medenica AVČ, AVČ,...:((:((:(( Kupila sem 6* previjalne pleničke (one bombažne), ker nisem bila sigurna če mi bo prijateljica zrihtala one tavelike,( njena mati dela v bolnišnici ;) ), pa sem včeraj dobila frišno zapakirane :bravo::bravo: še + 7 :bravo:, edino pleničke 80*80 morem še kupit, KOLIKO JIH RABIM ? Posteljica je tudi pripravljena, edino za previjalno se še moj :love: odloča ali bi samo na omarico zašravfal desko ali kar novo kupil oz brez predalov, samo z poličkami, jo imam lahko v kopalnici Zanima me kje boste ve kopale :duda: oz kar na previjalni:zmeden:, meni se zdi malo previsoko oz nerodno no ,... Sem se spet razpisala, je še dokaj hladno zunaj ,..:bravo: Pupa25 jaz bi kar rodila,nočem več čakat,... ampak do PDP imam še 21.dni :(( pa recimo še kao +14.dni ,.. se mi glih zmeša :grrr: Kaj pravite če bi jaz šla na bazen se kopat ( se bojim edino vnetja, saj veste kako me je to mučilo celo :nosecka: ), po drugi strani pa itak ni več nevarnosti če bi že sedaj rodila,... samo ne vem :zmeden: Zatekam, pa bi mi plavanje takoooo koristlo, majka ,...9nebesa MB :kava: Predlagam jutri dopoldne v Evroparku, spodaj (mislim da je Kafetarija oz Cafetarija )med 11. in 12.uro, lahko tudi še kaj predlagate ,...., ena :nosecka: ne more v četrtek, ajde, ajde :bravo::bravo::bravo: Lp Meceno
|