Hope2 -> RE: slovenka leta (14.1.2010 8:18:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Tudi jaz ne strinjam z odločbami o izbrisanih, tudi jaz se ne strinjam z politiko levice..... ampak govorit, da je nekaj oseba prišla na položaj za to , ker je nekomu nastavla je pa podlo. Ženska točno ve kaj hoče in to ji je potrebno priznat , pa nima veze koli9kokrat je nastavila svojemu PARTNERJU (ne 100 različnim moškim) Na žalost je tako, da smo mi ženske prve, ki morale priznati in podpretii slovenske političarke najdemo prve napade na njih. Zato,ker ženska ne živi z 400 euri plače in v domači halji ne čaka svojega moškega da mu skuha večerjo ter za njo ne skače cel trop otrok. Se opravičujem ampak tale seznam meni ne poda niti ene ženske, ki bi si bolj zaslužila ta naziv in slovenkam bila vzor, da se začnejo politično bolj angažirat. Nisem pa glasovala za niti eno ker sploh nisem spremljala zadeve. Dejstvo pa je da bi ženske morale voditi države, bi bilo veliko več miru in emni osebno ni lepšega ko gledam Angelo Merkel kako samozavestno vodi Nemčijo, pa Jadranko Kosor- z svojim odporom proti Sanaderju in dokler mi same ne bomo podprle žensk v politi bodo Slovenijo vodili moški- rezultate tega pa si lahko vsak dan ob 7 zvečer ogledamo na televiziji. Lej saj ni edina ministrica, zakaj pa niso potem izbrali ta drugo, ki je še bolj v "moškem" svetu[sm=zmeden.gif]. Aha zdaj vidim, da zagovarjaš, da je lepa in pametna, seveda una ta druga ni lepa[sm=smiley13.gif]. Pa niti približno ne zagovarjam da dajo delavki s 400 evri naziv slovenka leta, tu so še znanstvenice, managerke, športnice, umetnice....... Gleda jih cel svet po TV, pravtako naredijo še kaj več za ljudi, še kaj bolj pomembnega kot enim izbrisanim dat državljanstvo in kraljevat v moškem svetu, kot tu ene omenjate, da je zato faca in si zato zasluži[sm=zmeden.gif] Se pa čisto strinjam, da je podlo govorit, da je to dosegla zardi nastavljanja oz zaradi partnerja itd.itd. Grdo[sm=smiley13.gif].
|
|
|
|