|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 12:59:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a bo kera naročala.....
13.1.2010 19:10:12   
Martinčka
hej, a si mogoče pogledala te košare v baby centru v ljubljani? jaz sem jih nekaj tam vidla..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 20:34:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2010 10:05:38   
Martinčka
a si pa preverila koliko je poštnina?
Ker jaz sem ravno zadnjič želela eno posteljico kupit iz anglije pa so mi želeli poštnino računat 270 funtov! posteljica je pa bila 100!

Jaz grem ponavadi z naročanjem čisto do konca da vidim kakšen skupni znesek preden se odločim za naročanje:) me je izučilo ker sem za poroko večinoma iz anglije in amerike naročevala stvari...

Upam da se najde še katera ki bo naročila da ti uspe! Vem pa ja da imajo pri nas itak vse cene tako navite da te kap rukne... in to za vse stvari od cotk dalje! še dude sem zadnjič gledala kakšne so ceneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2010 10:11:40   
Tanja55
Za narocila v SLO po tem linku zgoraj je postnina 18 funtov.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 10:20:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanja55)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2010 10:24:32   
Martinčka
uf to si pa fajn ceno dobila... super!
če najdem kaj jaz na tej strani za sebe ti pa sporočim...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 10:37:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2010 11:57:40   
crvicek
zivepo, a si kaj preverla to spletno trgovino?

Jaz kar dost naročam iz tujine, ampak vedno na podlagi dobrih referenc....

Vzami to kot opozorilo!

Jaz sem te iste koške naročila v pramworld.uk in sem za full stvari plačala poštnino 26 GBP. Za en košek pa je poštnina nižja, saj gledajo težo in volumen pošiljke, Jih pa prej po majlu vprašaš kolk te pride poštnina. So full odzivni in zanesljivi in cene so full full nižje!

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 12:21:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2010 13:06:05   
crvicek
Zgleda da sem jaz zadnja dva v  bež  barvi vzela, če jih zdaj nimajo več.user posted image user posted image

Tudi meni so najlepše te pastelne nežne barve.user posted image

No upam, da ti uspe naročit izbran košek!

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2010 18:17:54   
anajan
Kaj pa če bi odšla na banko in prosila, da ti izdelajo kreditno kartico. Ne vem, kako si nekatere predstavljate, da bodo drugi plačevali za nekoga, ki ga niti ne poznaš. Kartico lahko dobi vsak.

Kako boš poskrbela za otroka, če še kreditne kartice zase ne moreš urediti!!!!!!

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2010 20:15:04   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: anajan

Kaj pa če bi odšla na banko in prosila, da ti izdelajo kreditno kartico. Ne vem, kako si nekatere predstavljate, da bodo drugi plačevali za nekoga, ki ga niti ne poznaš. Kartico lahko dobi vsak.

Kako boš poskrbela za otroka, če še kreditne kartice zase ne moreš urediti!!!!!!

user posted image

Meni je kot studentki niso dali. Sele ko sem dobila stipendijo sem jo dobila, prej ko sem delala preko studenta pa ne. Ceprav je bil zasluzek preko studentskega servisa vecji od stipendije, ni veljal za redni priliv. Vsaj ni tri leta nazaj. A ja, na NLB bi mi jo dali, ce bi kdo od mojih starsev imel odprt racun pri njih. Kaj pa ce nimas starsev?

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2010 20:21:06   
zmajaz

Nekateri pač NOČEJO imeti kreditne kartice - jaz recimo že ne, ker kot prvo, mi ni nič všeč, da ti komaj naslednji mesec trgajo in potem si ti zgodi, da sploh nimaš pregleda, koliko zapraviš za naprej, kot drugo pa se mi zdi brez veze plačevati 20 evrov letne članarine zanjo. Je pa še ena varianta za tiste, ki radi kupujejo prek spleta, pa je marsiko ne pozna - VISA ELECTRON - to je DEBETNA kartica, dobiš jo brezplačno, ni letne članarine, deluje pa isto kot običajna bankomat kartica Maestro (vse se ti takoj trga, dviguješ lahko z nji na bankomatih, plačuješ v trgovini ...), razlika je pa samo v tem, da ti jo sprejmejo povsod, kjer sprejemajo kreditno kartico VISO, medtem ko ti Maestro ne, zato lahko z njo plačuješ pri naročanju iz tujine. Tudi PayPal sem si z njo lahko uredila.

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2010 20:39:54   
zmajaz
Aja pa še to - za zivepo sem že jaz nedolgo nazaj nekaj naročala, pa je bilo vse tako, kot sva se dogovorili, tako da ji lahko brez skrbi zaupate, če bo katera kaj naročala in vzela še za njo zraven. user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 23:36:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajan)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.1.2010 11:49:56   
Martinčka

anajan oprosti, ampak tole je pa ultra grdo od tebe! mislim kakšne izjave nekateri dajete na forumih da se ti glava okrog obrne!!!

kakšne veze imata kreditna kartica in otrok? kvečjemu obratno.. če nočeš kreditne kartice si kvečjemu bolj pazljiv in se bojiš nediscipline kar lahko kreditna kartica kdaj prinese... tako da se vzdrži takšnih komentarjev! In tiste ki bodo želele bodo že plačale za nekoga ki ga ne poznajo, naj tebe to ne skrbi, ker ne vem zakaj bi bili vsi tako nezaupljivi...

groza! včasih pa res naletimo na takšne komentarje da joj!

aja glede kreditnih kartic sicer... jaz sem si jo naročala samo in izključno samo zaradi interneta ker drugače ni šlo..se mi je investicija vsekakor povrnila ker sem v tujini vedno dobila vse veliko ceneje kot pri nas... že vrečke za riž za poroko npr... sem plačala 30 eur, pri nas pa bi jih plačala 350!!! veš kakšna razlika da te kap!
drugače tudi jaz ne maram kreditne kartice in je nisem od poroke dalje uporabljala.. zdaj bo spet prišla v poštev ko bom za otročeka kupovalauser posted image ... zagotovo pa je res da te takšna klartica lahko kdaj zapelje in ti naredi katastrofo na računu zato res niso super.. jaz jo poskušam kar odmislitiuser posted image

pozdravček

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?