zmajaz -> RE: a bo kera naročala..... (15.1.2010 20:21:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajan Kaj pa če bi odšla na banko in prosila, da ti izdelajo kreditno kartico. Ne vem, kako si nekatere predstavljate, da bodo drugi plačevali za nekoga, ki ga niti ne poznaš. Kartico lahko dobi vsak. Kako boš poskrbela za otroka, če še kreditne kartice zase ne moreš urediti!!!!!! Nekateri pač NOČEJO imeti kreditne kartice - jaz recimo že ne, ker kot prvo, mi ni nič všeč, da ti komaj naslednji mesec trgajo in potem si ti zgodi, da sploh nimaš pregleda, koliko zapraviš za naprej, kot drugo pa se mi zdi brez veze plačevati 20 evrov letne članarine zanjo. Je pa še ena varianta za tiste, ki radi kupujejo prek spleta, pa je marsiko ne pozna - VISA ELECTRON - to je DEBETNA kartica, dobiš jo brezplačno, ni letne članarine, deluje pa isto kot običajna bankomat kartica Maestro (vse se ti takoj trga, dviguješ lahko z nji na bankomatih, plačuješ v trgovini ...), razlika je pa samo v tem, da ti jo sprejmejo povsod, kjer sprejemajo kreditno kartico VISO, medtem ko ti Maestro ne, zato lahko z njo plačuješ pri naročanju iz tujine. Tudi PayPal sem si z njo lahko uredila.
|
|
|
|