|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
16.1.2010 21:20:06   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravčke...
Lepo vas je bilo spoznatiuser posted image user posted image ,tako tavelike kot tamale...

Mi smo šli potem še na kosilo,pa malo k babi...

Majchy-še enkrat hvala tiuser posted image da si tovorila te paketeuser posted image .

surf, ej tebe pa sploh nisem zasledila katera si????? Sorry. Ampak, nas je blo kr velik pa si potem sploh nisem mogla vseh zapomniti.

user posted image Js pa tebe semuser posted image .Pa drugičuser posted image ....

jst sem si tebe zapomnla zato k imata particija in hana isto kapico:) upam, da nisem pomešala

user posted image točnouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
16.1.2010 21:20:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

vidim da se sploh ni dogajalo danes tuki goruser posted image

otročki nafutrani, gremo se počasi čofat, moža še ni s službeuser posted image

no men je blo tud fajn, se opravičujem vsem ki jim je erik vleku igrače z rok, upam da niste hude. drugače pa tale baba k nas je prišla ven vrčt sem pa misnla da nas bo kar s pogledom ven pometala...matr je grdo gledala...ja res je blo malo premalo cajta, sploh vozačice ste se mi kar mal zasmilile...mal zamudiš pol pa tista urca en dva tri okol pa je že treba it...

jest sem našo skupino potrdila, zdej jo pa nikjer ne najdemuser posted image ...na FB...wtf

no tok od mene vsem en lep večer pa polupčkejte čmrle in črlike...carice steuser posted image user posted image user posted image

levo zgoraj,..tam kjer iščeš prijatelje vtipkaj PTIČKI IN ČEBELICE potem ti bo pa ven vrgel

jst sme tud bolj leva na FB user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
16.1.2010 21:22:00   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

vidim da se sploh ni dogajalo danes tuki goruser posted image

otročki nafutrani, gremo se počasi čofat, moža še ni s službeuser posted image

no men je blo tud fajn, se opravičujem vsem ki jim je erik vleku igrače z rok, upam da niste hude. drugače pa tale baba k nas je prišla ven vrčt sem pa misnla da nas bo kar s pogledom ven pometala...matr je grdo gledala...ja res je blo malo premalo cajta, sploh vozačice ste se mi kar mal zasmilile...mal zamudiš pol pa tista urca en dva tri okol pa je že treba it...

jest sem našo skupino potrdila, zdej jo pa nikjer ne najdemuser posted image ...na FB...wtf

no tok od mene vsem en lep večer pa polupčkejte čmrle in črlike...carice steuser posted image user posted image user posted image

levo zgoraj,..tam kjer iščeš prijatelje vtipkaj PTIČKI IN ČEBELICE potem ti bo pa ven vrgel

jst sme tud bolj leva na FB user posted image user posted image user posted image user posted image

popravek DESNO ZGORAJ ()skrita skupina je in zato nikjer v profilu ne piše da si pridružena :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
16.1.2010 21:22:16   
SURF
Hvala za fotkeuser posted image user posted image user posted image ....

Lepo in mirno nočko.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
16.1.2010 21:22:17   
BarbaraGS
Katjusa thanks si bom pogledala. Eh ne skrbi po pravici povedano, sem tudi jaz skoro vse zamesala. Mislim, da se spomnim samo tiste katerih sem vec slik videla skozi celotno obdobje RR-ja. Drugace pa sem jih spoznala enih par in mi je tak hudo, ko se ne spomnim ne njihovega imena ne nicka, da bi jim lahko kaj napisala. Sem pravi pozabljivc za imena in obraze :(. Aja no une otrocicke katerih pogosteje vidim close up slikice tukaj sem si zapomnila in prepoznala.
Je pa res lepo videti na kupu toliko lepih nagajivckov :)

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
16.1.2010 21:22:35   
Katjusa
upam, da mi nov računalnik ne bo pisal sme namesto semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej mi še moj nekaj prčka po njemuser posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
16.1.2010 21:24:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Katjusa thanks si bom pogledala. Eh ne skrbi po pravici povedano, sem tudi jaz skoro vse zamesala. Mislim, da se spomnim samo tiste katerih sem vec slik videla skozi celotno obdobje RR-ja. Drugace pa sem jih spoznala enih par in mi je tak hudo, ko se ne spomnim ne njihovega imena ne nicka, da bi jim lahko kaj napisala. Sem pravi pozabljivc za imena in obraze :(. Aja no une otrocicke katerih pogosteje vidim close up slikice tukaj sem si zapomnila in prepoznala.
Je pa res lepo videti na kupu toliko lepih nagajivckov :)

se kr podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo si napisala in res je tako eni si ful hitro zapomnijo tako imena kot podobo men pa podoba še nekako ostane sam ime mi nobeno ne štimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1282
16.1.2010 21:24:19   
simonakr
čer! Dan je bil super preživet!

Men je vseen kam date slikce, itak si jih bom pol shranila na rač.

Se grem mal stiskat na kavč! Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 1283
16.1.2010 21:24:29   
Katjusa

Hvala za fotkeuser posted image user posted image user posted image ....

Lepo in mirno nočko.

lepo ajajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
16.1.2010 21:24:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

čer! Dan je bil super preživet!

Men je vseen kam date slikce, itak si jih bom pol shranila na rač.

Se grem mal stiskat na kavč! Nočko!

lahko noč

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
16.1.2010 21:26:00   
BarbaraGS
SURF ja Patricijo sem si tudi jaz zapomnila, ker sta imeli z Eli vcasih kar podobne flese v razvoju, pa tudi Eli ima taksno kapico in ceveljcke :).

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.1.2010 21:34:58   
Onasiss
Barbara...nič nisi dolgočasila...sam res mi ni jasno... sicer nisem šla nič preverjat, sam jaz bi na tvojem mestu vseeno majčkeno pogoglala, pa pogledala bi si stanovanjski zakon....

Jaz bom tudi dala slikice v picaso in vam preposlala link....

No jaz sem danes oprala že 3 stroje cunj in jih posušila, sedaj pa je treba to še zlikat....

SREČANJE... NASLEDNJE NAJ BO KAK PIKNIKuser posted image user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.1.2010 21:39:20   
Onasiss
AJA... SEM ŽE NA SREČANJU TEŽILA S TEM... PA BOM ŠE ENKRAT.... LEPO LEPO PROSIM, DA NE CITIRAJTE PREVEČ, KER JE SMOTANO BRAT IN GLEDE NA TO, DA SEM SE PRIDRUŽILA MAMICAM,KI HODIMO V SLUŽBO, IN TAKRAT KO SI VZAMEM ČAS, RES NE VEM KAJ BEREM..... STVAR JE VIDETI GROZNA, ČE VSAKA  VSAKO CITIRA.... MISLIM PA, DA SMO TOK PISMENI, DA ZNAMO KAKO STVAR MALO LEPŠE NAPISAT.

HVALA ZA RAZUMEVANJE PA BREZ ZAMERE.... samo res bi vas rada brala in komentirala sam če pa vas 10 citira pa res ne vem kaj sploh berem ali kaj je bistvo.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.1.2010 21:44:36   
Katjusa
onasiss se bom trudla, da bom manj citirala...... ja ima to grdo navado priznam in se opravičujem, že v neprej.... ampak bom misla na touser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.1.2010 21:46:04   
Onasiss
katjusa... hvala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.1.2010 21:49:37   
Katjusa
pa mi je ratal slikce na FB naložit nisem vseh k to traja 100 let pa 3x ven vrže ampak nakaj pa je sotalo mate pa na picasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.1.2010 21:50:11   
Urša08
čer

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prvo  čestitke naši Eviti za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.1.2010 21:53:11   
Urša08
Punce brala nisem nč za nazaj tko da pojma nimam o čem teče besedauser posted image . Me hrbet boli tko da sem bolj na iziuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy in Tamika pogrešala sem vaju user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce na srečanju je bilo super. Lepo je bilo poklepetat z vami in vas spoznati (tiste ki se od prej še nismo) pa vsa pohvala možekom, ki so danes z vami prišliuser posted image user posted image user posted image A je katera preštela koliko nas je bilo? V glavnem sem uživala v vaši družbi user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.1.2010 21:53:46   
Katjusa
Joj joj evita tudi od nas vse čestitke za 11 mesecev..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super punca si in ostani takšna še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša hvala, ker si me spomnlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.1.2010 21:54:00   
Ajvy
KAtjuša..hvala za link...sem si zdej prebrala glede njega..tko da oprost za z.s.

Full me veseli ,da ste se imele the best..jst sem bla še cel dan poklapana...ampak kaj češ......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.1.2010 21:55:19   
Čebel@
da ne bo pomote:rezervirano je bilo 10.00-13.00 in nas je tista ženska ki nas je prišla ven veršt,zaj.. in nam skrajšala za 1 uro ker so pol eni imeli RDuser posted image .......naslednjič definitivno piknikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.1.2010 21:57:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

da ne bo pomote:rezervirano je bilo 10.00-13.00 in nas je tista ženska ki nas je prišla ven veršt,zaj.. in nam skrajšala za 1 uro ker so pol eni imeli RDuser posted image .......naslednjič definitivno piknikuser posted image user posted image user posted image

če bi pa to tam vedla pa nebi šla od tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem misla, da smo imel do 12. rezerviranouser posted image user posted image
kakorkoli samo da smo se videli....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.1.2010 21:58:27   
Katjusa
onasiss sorry sam tud tko se ne sme citatov delat? jst pol pisat ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image
al se ti gre sam za tiste dolge klobaseuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.1.2010 22:00:46   
Katjusa
ajvy ni panike sem ti tudi tam odgovorila, samo da si našla in upam, da boste prihodnjič tudi vi na slikicah.....

drgač pa punce se spomnite tistega daljnega poletja 2009 ko nas je kolumbo povabla k njenim staršem na bazen..... takrat bi blo tko super če bi na sblo več.... no sej men ni nič falilo ampak je blo fino.... prav tako na Zbiljah pri kolumbo smo mel časa kolkr smo hotl in torteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pa ste vedno tako hitro šle domov, seveda ne vse)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.1.2010 22:01:28   
Urša08
No en mal sem zdele prebralauser posted image user posted image user posted image

Jaz mislim da se skoraj vseh spomnim, nisem pa čist 100% - bi mogla ena seznam prisotnih mamic narest user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša pri vas pa res ni dolgčas, zmerej kej novga kupteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Surf jaz sem spomnim tebe in tvoje pupike in njene kapiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.