|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
16.1.2010 20:33:34   
tanci29
vidim da se sploh ni dogajalo danes tuki goruser posted image

otročki nafutrani, gremo se počasi čofat, moža še ni s službeuser posted image

no men je blo tud fajn, se opravičujem vsem ki jim je erik vleku igrače z rok, upam da niste hude. drugače pa tale baba k nas je prišla ven vrčt sem pa misnla da nas bo kar s pogledom ven pometala...matr je grdo gledala...ja res je blo malo premalo cajta, sploh vozačice ste se mi kar mal zasmilile...mal zamudiš pol pa tista urca en dva tri okol pa je že treba it...

jest sem našo skupino potrdila, zdej jo pa nikjer ne najdemuser posted image ...na FB...wtf

no tok od mene vsem en lep večer pa polupčkejte čmrle in črlike...carice steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.1.2010 20:36:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela teb pa ne morem poslat pa ne vem zakaj neuser posted image

user posted image user posted image user posted image ...dej mi plissssssssss na mail pošljiuser posted image

zrihtano:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.1.2010 20:38:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

moj mi je kupu mini pc tko, da po novem bom lahko še več čvekalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker bom kr iz dnevne prkloplena aja pa tak je mali, da ga bom tud v kuhinjo nesla pa batarija bo držala nekje 6 realnih ur piše sicer 8 sma tok ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no to je bil pa super nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi raje jakuzzi upam, da do jeseniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boste že mogoče vi imeli kako pametno ponudbouser posted image user posted image user posted image user posted image kako akcijo.... pa ne mislim samo za kopel ampak prav jakuzziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.1.2010 20:40:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

no men je blo tud fajn, se opravičujem vsem ki jim je erik vleku igrače z rok, upam da niste hude. drugače pa tale baba k nas je prišla ven vrčt sem pa misnla da nas bo kar s pogledom ven pometala...matr je grdo gledala...ja res je blo malo premalo cajta, sploh vozačice ste se mi kar mal zasmilile...mal zamudiš pol pa tista urca en dva tri okol pa je že treba it...

jest sem našo skupino potrdila, zdej jo pa nikjer ne najdemuser posted image ...na FB...wtf

no tok od mene vsem en lep večer pa polupčkejte čmrle in črlike...carice steuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kje so ble babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugič mormo imet več časa.....
fino bi blo če bi kdaj prav organiziral s kakim kosilomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je res pol to eno veliko druženje.... jst jih pol nisme pozdravla, se mi zdi k mal za otroki tekaš mal počvekaš in časa zmanjkauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.1.2010 20:42:38   
tanci29
katjuša kam si to pošiljala jest tud nimam nč....moj mail...
cikatanja@gmail.com
...thanx

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 16.1.2010 20:43:00 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.1.2010 20:45:12   
claud
TANCI- teb sm narocila brinovo kremo...... 15 ojro

KATJUSA...materina dusica.........15 ojro

JUTTA......materina dusica ........15 ojro

KOLUMBO...evkaliptus sprej.........10.90 ojro

ZA PLACILO SE ODLOCTE SAME...LAHKO NA TRR, LAHKO SE KJE ZMENMO....U CETRTEK PRIDE ROBAuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.1.2010 20:46:17   
Katjusa

cikatanja@gmail.com
...thanx

na zs nisi dobla linka?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.1.2010 20:46:38   
tanci29

cikatanja@gmail.com
...thanx

ej sorči sem vidl da je na zs ju hvala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.1.2010 20:47:20   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: claud

ZA PLACILO SE ODLOCTE SAME...LAHKO NA TRR, LAHKO SE KJE ZMENMO....U CETRTEK PRIDE ROBAuser posted image

HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.1.2010 20:47:51   
claud

HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

pROSMuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
16.1.2010 20:47:59   
Katjusa

jst ti bom kr na trr pa še poštnino zraven pa mi kr pošl

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
16.1.2010 20:48:35   
Katjusa

cikatanja@gmail.com
...thanx

ej sorči sem vidl da je na zs ju hvala

sej sem ti zdej še na mial poslala ziher je ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
16.1.2010 20:49:23   
Katjusa
punce, ki imate slikce a mi pošlje katera kej na mail bpkatja2@gmail.com pa bom dodala na picaso? prosim k moj je bolj malo slikaluser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.1.2010 20:50:59   
Katjusa
claud imaš zsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.1.2010 20:56:09   
Katjusa
zdej ste pa vse šle nekam..... grem za 10 minut na kolo sem čist iz forme padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.1.2010 21:07:20   
BarbaraGS
Zivjo:)

Super, da sem vas koncno srecala. Ne mi prosim zamerit, ampak v zivo sem precej sramezljiva in tezko pristopim. Tako, da res hvala vsem ,ki ste mi pomagale pri prvem koraku. Vsi malcki so super in tako sladki, da sem se kar topila. Ve ste pa vse prijazne in prijetne dekline.
Onasiss joj sorry ce sem prevec dolgocasila s tistim, ampak sem morala izkoristit priloznost, ker ne poznam nikogar, ki bi sel v to.
Tanci hvala za delitev tvojih izkusenj. :)
Katjusa kaksen pc pa to? Jaz sem nora na tehniko in me zanima kateri ima tako dobro baterijo, da se jaz mojemu mal zatezim v prihodnje :) Pa da vam cimprej rata plusek :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.1.2010 21:15:05   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

povejte mi,če dam slikice tudi na forum,ali samo na FB?????

zdej grem pa po nove škorneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če jih daš tukaj jih vsi vidijo,..nekatere pa to moti,..meni osebno je vseenouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.1.2010 21:15:08   
Katjusa
barbara
http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=64411 tega bomo imel smao za net mislim, da za kako grafično oblikovanje ne bo....   je pa to mini PC 11,6" ..... za na sedežno ravno dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za lepe želje..... sej sem pozabla katera siuser posted image sorry jst si ful težko zapomnim imena in vse pol tak trotl izpademuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zame bi vsaka mogla imet listek na čelu... tiste k sem večkrat vidla sem si jih že mal zapomnla tiste k sem pa dons prvič sem pa verjetno že pomešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al pa tud ne če bi vas zdej še enkrat vidla bi se mogoče spomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.1.2010 21:15:31   
BarbaraGS
BTW kaj je bilo to da nas je nekdo prisel ven metat in zakaj? jaz sem bila tak zatopljena, da sem ocitno to vse zamudila. Sem mislila, da je vedno tako kratko srecanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1269
16.1.2010 21:15:38   
SURF

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke...
Lepo vas je bilo spoznatiuser posted image user posted image ,tako tavelike kot tamale...

Mi smo šli potem še na kosilo,pa malo k babi...

Majchy-še enkrat hvala tiuser posted image da si tovorila te paketeuser posted image .

surf, ej tebe pa sploh nisem zasledila katera si????? Sorry. Ampak, nas je blo kr velik pa si potem sploh nisem mogla vseh zapomniti.

user posted image Js pa tebe semuser posted image .Pa drugičuser posted image ....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
16.1.2010 21:16:18   
Katjusa
aja otročki so mi dost bolj znani k slikice urejem si jih vedno dobro ogledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
16.1.2010 21:17:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

BTW kaj je bilo to da nas je nekdo prisel ven metat in zakaj? jaz sem bila tak zatopljena, da sem ocitno to vse zamudila. Sem mislila, da je vedno tako kratko srecanje.

ne rezervirano smo imel samo do 12 in so prišl 10 do povedat da mormo it......

Neposredna povezava do sporočila: 1272
16.1.2010 21:17:46   
Katjusa

Pozdravčke...
Lepo vas je bilo spoznatiuser posted image user posted image ,tako tavelike kot tamale...

Mi smo šli potem še na kosilo,pa malo k babi...

Majchy-še enkrat hvala tiuser posted image da si tovorila te paketeuser posted image .

surf, ej tebe pa sploh nisem zasledila katera si????? Sorry. Ampak, nas je blo kr velik pa si potem sploh nisem mogla vseh zapomniti.

user posted image Js pa tebe semuser posted image .Pa drugičuser posted image ....

jst sem si tebe zapomnla zato k imata particija in hana isto kapico:) upam, da nisem pomešala

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.1.2010 21:18:45   
črticaa

levo zgoraj,..tam kjer iščeš prijatelje vtipkaj PTIČKI IN ČEBELICE potem ti bo pa ven vrgel

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.1.2010 21:19:17   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Smo imele rezervirano do 12h...tudi js nisem prej nič vedela...ja bilo je pekratko.

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?