Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:27:10
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....če imaš še original zaprt in račun,naj nese zamenjat mleko salt......a ti si imela isto ko baki? ...... tanci.......ni skrivnost .......torej:ko sva že nekaj časa govorili po telefonu(običajne stvari),me je vprašala kdaj gremo k tamavmu(mojmu nečaku ki bo 8.2. imel 2 leti)...no in sem ji rekla da bomo šli,ko bo pač sestra povabila....in je začela da ji je ona sama naročila da naj folka ne vabi na RD ker pol kao prčakuješ darilo.....pa sem rekla da če ne bomo povabljeni da ne gremo,ker jaz se nikoli sama ne najavim oz. kar pridem na vrata.....no in mi je rekla da če v ponedeljek ne pridemo k tamali,potem ona ne pride k Hani na RD....haloooooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:28:08
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo je zaspana ni kej...ji oprostim k je glih u takem stanju surf-na glavo, na noge, na počez, vse žive koreografije pol pa k bi gumbek prtisnu pa spi...je prov smešno za vidt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:28:56
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no čveke kje ste zdej...šlogarce pa to...naša župa se kuha...upam da se skuha do pol treh k pol morva it...spet me cajt prganja tanci eto mene. Sem šla s tamalima vn na sončka, itak smo se oblačl pol ure, potem je pa Nejc čist zaspano sitkan postal tko da smo šli čez 15 minut že notr . Sedaj spi, midva z Žigom se pa crklava.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:29:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Z mojim sva zopet nekaj na oddaljenih postajah..sem jezna nanj k ...ma nikol se ne more postavit za naju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:30:37
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no čveke kje ste zdej...šlogarce pa to...naša župa se kuha...upam da se skuha do pol treh k pol morva it...spet me cajt prganja tanci eto mene. Sem šla s tamalima vn na sončka, itak smo se oblačl pol ure, potem je pa Nejc čist zaspano sitkan postal tko da smo šli čez 15 minut že notr . Sedaj spi, midva z Žigom se pa crklava. joj joj kok smo smešni...pa ta oblačenje mi gre tud že nekam...pol jih pa tok zadekam da se še premikat ne morta ...no erik se mora če če kam prlest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:31:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no čveke kje ste zdej...šlogarce pa to...naša župa se kuha...upam da se skuha do pol treh k pol morva it...spet me cajt prganja tanci eto mene. Sem šla s tamalima vn na sončka, itak smo se oblačl pol ure, potem je pa Nejc čist zaspano sitkan postal tko da smo šli čez 15 minut že notr . Sedaj spi, midva z Žigom se pa crklava. midve sva bili tudi na sončku Hanči se naliva s sokcem,ati je na poti domov,mami pa tukaj visi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:31:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Z mojim sva zopet nekaj na oddaljenih postajah..sem jezna nanj k ...ma nikol se ne more postavit za naju SURf tvojga bo pa res treba mal v red dat, kaj ste pa meli, če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:32:47
|
|
|
|
tanci29
|
čebela-rekla bi ji da jo sploh ne boš povabila pa bi ti njej zaprla usta...mah ja verjamem da te je užalila. ampak bo ziher prišla pomoje je to sam fora. ma pa sestra čuden sistem. kaj misli da če pa nobenga ne povabi, bojo pa kar prišli in najbrž bi vseeno čudno gledala če mu nebi prinesi darila za rd...kdo bi jih razumel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:32:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no čveke kje ste zdej...šlogarce pa to...naša župa se kuha...upam da se skuha do pol treh k pol morva it...spet me cajt prganja tanci eto mene. Sem šla s tamalima vn na sončka, itak smo se oblačl pol ure, potem je pa Nejc čist zaspano sitkan postal tko da smo šli čez 15 minut že notr . Sedaj spi, midva z Žigom se pa crklava. joj joj kok smo smešni...pa ta oblačenje mi gre tud že nekam...pol jih pa tok zadekam da se še premikat ne morta ...no erik se mora če če kam prlest oblečt jih moraš isto čez greš ven za 5 minut ali pa 2 uri komaj čakam poletje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:35:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-rekla bi ji da jo sploh ne boš povabila pa bi ti njej zaprla usta...mah ja verjamem da te je užalila. ampak bo ziher prišla pomoje je to sam fora. ma pa sestra čuden sistem. kaj misli da če pa nobenga ne povabi, bojo pa kar prišli in najbrž bi vseeno čudno gledala če mu nebi prinesi darila za rd...kdo bi jih razumel mah ne rabi ne ona ne sestra hodit......lohk si nekam zatakneta darila .......nobenga iz naše strani ne bom vabila,edino fotru bom rekla da se naj enkrat iz službe spotoma ustavi na pivu......sej sem ji rekla,da če je pogoj da gremo mi tja(nenajavljeni),potem ji ni treba hodit.....no in pol mi je vrgla slušalko dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:36:53
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ jaz bi ji pomoje rekla, kokr žeilš draga mamica, sej boš ti na zgubi Ne sekiraj se, glavno da boste vi trije skupaj, ostali pa kokr jim paše.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:37:56
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-rekla bi ji da jo sploh ne boš povabila pa bi ti njej zaprla usta...mah ja verjamem da te je užalila. ampak bo ziher prišla pomoje je to sam fora. ma pa sestra čuden sistem. kaj misli da če pa nobenga ne povabi, bojo pa kar prišli in najbrž bi vseeno čudno gledala če mu nebi prinesi darila za rd...kdo bi jih razumel mah ne rabi ne ona ne sestra hodit......lohk si nekam zatakneta darila .......nobenga iz naše strani ne bom vabila,edino fotru bom rekla da se naj enkrat iz službe spotoma ustavi na pivu......sej sem ji rekla,da če je pogoj da gremo mi tja(nenajavljeni),potem ji ni treba hodit.....no in pol mi je vrgla slušalko dol a dej no...kar slušalko ti je dol zabrisala...to je pa zelo grdo od mame!!!! zdaj bi pa vztrajala in je res nebi povabila. sorry res ampak tudi jaz bi bila užaljena na tvojem mestu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:40:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-rekla bi ji da jo sploh ne boš povabila pa bi ti njej zaprla usta...mah ja verjamem da te je užalila. ampak bo ziher prišla pomoje je to sam fora. ma pa sestra čuden sistem. kaj misli da če pa nobenga ne povabi, bojo pa kar prišli in najbrž bi vseeno čudno gledala če mu nebi prinesi darila za rd...kdo bi jih razumel mah ne rabi ne ona ne sestra hodit......lohk si nekam zatakneta darila .......nobenga iz naše strani ne bom vabila,edino fotru bom rekla da se naj enkrat iz službe spotoma ustavi na pivu......sej sem ji rekla,da če je pogoj da gremo mi tja(nenajavljeni),potem ji ni treba hodit.....no in pol mi je vrgla slušalko dol a dej no...kar slušalko ti je dol zabrisala...to je pa zelo grdo od mame!!!! zdaj bi pa vztrajala in je res nebi povabila. sorry res ampak tudi jaz bi bila užaljena na tvojem mestu. res sem trmasta in jo tudi slučajno ne mislim klicat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:46:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-rekla bi ji da jo sploh ne boš povabila pa bi ti njej zaprla usta...mah ja verjamem da te je užalila. ampak bo ziher prišla pomoje je to sam fora. ma pa sestra čuden sistem. kaj misli da če pa nobenga ne povabi, bojo pa kar prišli in najbrž bi vseeno čudno gledala če mu nebi prinesi darila za rd...kdo bi jih razumel mah ne rabi ne ona ne sestra hodit......lohk si nekam zatakneta darila .......nobenga iz naše strani ne bom vabila,edino fotru bom rekla da se naj enkrat iz službe spotoma ustavi na pivu......sej sem ji rekla,da če je pogoj da gremo mi tja(nenajavljeni),potem ji ni treba hodit.....no in pol mi je vrgla slušalko dol ma tole je kr neki u tri dni..kar mirno kri..zaradi bejbike tvoje...evo od nas za vas.... pa Majči še eno pusico pošilja..zdej gre pa spat!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:49:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-rekla bi ji da jo sploh ne boš povabila pa bi ti njej zaprla usta...mah ja verjamem da te je užalila. ampak bo ziher prišla pomoje je to sam fora. ma pa sestra čuden sistem. kaj misli da če pa nobenga ne povabi, bojo pa kar prišli in najbrž bi vseeno čudno gledala če mu nebi prinesi darila za rd...kdo bi jih razumel mah ne rabi ne ona ne sestra hodit......lohk si nekam zatakneta darila .......nobenga iz naše strani ne bom vabila,edino fotru bom rekla da se naj enkrat iz službe spotoma ustavi na pivu......sej sem ji rekla,da če je pogoj da gremo mi tja(nenajavljeni),potem ji ni treba hodit.....no in pol mi je vrgla slušalko dol ma tole je kr neki u tri dni..kar mirno kri..zaradi bejbike tvoje...evo od nas za vas.... pa Majči še eno pusico pošilja..zdej gre pa spat!! škoda mi je edino zaradi Hane ker bo prikrajšana na RD za družbo .....lupčka Majčiju nazaj in naj mirno pančka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:51:17
|
|
|
|
sjmm
|
joj, jz sem tok huda k se žlahta kr neki vtika pa nosove viha...sej moja mami ..kapo dol..je zlo obzirna na vseh področjih, sej sva z bratom že dost skoz dala..pa to je druga štorija...ma, včasih pa bi tlele u bajti kr vu luft skočila k tašča mojga skoz neki špona..ma ni dneva da ga ne bi neki nakurla..pa je spoštljiv, priden, skrbi za družino, za hišo...ona pa kr naprej..bal..bla..bla....pa še njegovi sestri..ma še tiste parkrat na let k pride na obisk jo tatolno povoz s svojimi glupimi...pa vsi pravijo, da je že ves lajf taka..pa kva mene briga...če se jz obnašam in ostali tud lepo in spoštljivo..pa nej se še ona tega nauči...mah zdej sm pa jz zašla....v glavnem čebel@...držim pesti za čim manj takih dogodkov
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:51:39
|
|
|
|
Urša08
|
Čebela ne sekiraj se zarad Hana, itak bo veliko ljudi in ne bo za nič prikrajšana, bo pa tvoja mami, če res ne bo prišla samo sem skor 100% da bo prišla na Hanin roj., dan, da kaj takega pa ne bo izpustila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:53:17
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ja ti maš tud eno tako čudno taščo k je ne najdeš vsak dan A se vsaj za roj. dan vnučkov kej potrudi - pride isti dan čestitat al kr pozabi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:53:53
|
|
|
|
Katjusa
|
Dan:) vidim, da ste me nekatere pogrešale enostavno mi ne znese bit več tolk na računalniku in ko pridem imete tolk natipkanega, že če samo bežno preletim to traja celo večnost (in če čem seznam imet na tekočem morem vse preletet ) tak da se opravičujem, tokom dneva bom seznam dopolnila pol pa prosim, da ga ketera prevzame. z možekom sma imela v nedeljo en fajt, ki je bil zelo koristen saj sma se potem vsaj 3 ure lepo pogovarjala o preteklosti prihodnosti in ugotovila zakaj sma tko živčna in zakaj sma se sploh butnla.... v glevnem en fajt ki je bil zelo zdrav in koristen za najn zakon florjan je dons ponoči jokal sem misla, da se mu kej sanja, ko sem prišla je reku da ga uho boli sem mu dala calpol in je zaspal, zjutraj pa sma šla k P in je dobilantibijotik in je rekla naj bom cel teden raje not v torek imama pa kontrolo..... pa so padli v vodo moji plani o praznovanju benijevega RD jah no sam da bi se florjan čim prej pozdravu....... mejte se in uživajte se javim kej ob priliki vsem sončkom, ki praznujejo oz. so praznovali pa vse naj naj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 13:57:25
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša lepo da si se mal javila, pa naj se Florjan čim prej pozdravi - ma unetje ušesk sklepam glede prepirčkov pa ja so sestavni del življenja, lepo da sta se pogovorila in rešila Kaj pa hišica?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 14:07:58
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika še za Maia da se čim prej pozdravi pa še zate da boš vse to zmogla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 14:08:26
|
|
|
|
tanci29
|
hej hana še kar spi...jo je vrtec čist zdelal...mal me edino skrbi kako bo jedla, ker pomoje kot kaže bolj slabo, še ko jo jest hranim. ma sej bo. nas bo kar nekaj praznovalo tale vikend vidim. mi smo tud kar zdej ker naslednjega so maškarce. katjuša-kako pa je bilo zdej kej v vrtcu s florijem...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 14:10:09
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-ej pa kaj hudiča majo ljudje od tega da skos svoje otroke maltratirajo, tega ne zastopim. dobr ne vem kako je ko odrastejo ampak si ne znam predstavljat, da bi se grdo do njih obnašala, tega pa res ne razumem. tamika-še od nas en kup pikic pokic ta vas urša-no vidš sta dca prav zračunala da bo en dan bolniške zadost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 14:10:23
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci a vi tudi ta vikend praznujete Mi imamo v soboto praznovanje, v nedeljo pa če bo dokaj lepo vreme šibnemo na vikend za dva dni mal v snežno idilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 14:11:42
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci ja očitno desci vejo jaz bi bla sigurno še en dan doma pa počivala. Pa sej a ni tvoj tud zlo hitr v službo popihal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?