|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
2.2.2010 10:07:22   
Čebel@
kolumbo.....24. in sistematskegauser posted image

sjmm.....sem te hotla uprašat:vi ki ste vegeterjanci,ste že jedli pečeno polento?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
2.2.2010 10:08:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EJ URŠA kako kej ŽIGA in mleko...te hočm uprašat že en teden......Jst sm zanč kupila un mleku gute naht, k sm mislna d bo boljš spal, pa očitno Roksot ni bil všeč, ker je zelo gost, in je začel zavračat melko in zutri in zvečer......pol sm mu dala in alpskoin doma in ni blo nič boljš.....no zanč sm pol šla kupt spet navadn AM dvojko in je mal boljš......zutri se sicer kakšno urco matram da spije 150, zvečer pa 100ml in konc....ga ne prepričam za noben dnaruser posted image .......na splošn mu ful paše sadje, jogurt obvezno na žlico....aja pa vse cucle mor zamenjat, ker če hočm d mi mal več mleka spije more bit obveznmo u cucelj s črtami....za čaj pa cucelj 4ka.......

nism urša....sam nš je tud neki štrajku...sam ima rad gute nacht...najbrž zato, ker je prej pil AR..proti polivanju in je bil res gost...uporabljava 1,2,3 cucelj..gledam, da pije na 1, če je sam mlek...a tvoj to noče pol k že mlečno na žlico poje al je to mleko večerja...ker naš večerja na žlico ob 7h...pol pa ob pol9 spije ene 100-150ml, če je pa kak un vanila napitek pa kr celega..no, zdele malo manj, ker je že tok cajt kilavuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
2.2.2010 10:09:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm.....sem te hotla uprašat:vi ki ste vegeterjanci,ste že jedli pečeno polento?

ja seveda..že sladko kot naraste s slivami ali naribanimi jabolki...ali pa slano s koščki zelenjave ali samo z malo naribanega sira po vrhu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
2.2.2010 10:11:14   
Urša08
Punce mal vas zapuščam, grem naprej pedenčkat naše gnezdece, pa Žiga spat dat.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
2.2.2010 10:13:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ja seveda..že sladko kot naraste s slivami ali naribanimi jabolki...ali pa slano s koščki zelenjave ali samo z malo naribanega sira po vrhu

no jaz sem tega z zelenjavo in sirom jedla pa mi je dober,zato sem rekla da te uprašam ker vem da radi dobro jesteuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
2.2.2010 10:55:22   
baki
evo mene opet.pregled mam šele ob 14.15.sem ćist na trnih....čebel...nik se je pokakal,a tvoja tudi?sadje in navaden jogurt pa ga poženeuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
2.2.2010 11:03:58   
kayica24
Pozdravljene!

Nič se vam ne javljam, ker se imam za učiti..Ja, ni kaj, izpiti so spet tukaj..
No, sem pa pokasirala že eno 10-kouser posted image

Glede na to, da je nastopil "naš" mesec, želim VSEM PTIČKOM IN ČEBELICAM ZA NAPREJ IN ZA NAZAJ, VSE NAJ NAJ OB SVOJEM PRVEM POGLAVJU ŽIVLJENJA...BODITE ZDRAVI, SREČNI, RAZIGRANI, NASMEJANI, NAJ BO ČIMVEČ TRDNIH KORAKOV IN ČIMMANJ PADCEV...
VSE NAJ NAJ PA TUDI NAM MAMICAM, KI SMO TO KAR SMO...IN HVALA NAŠIM PTIČKOM IN ČEBELICAM...DA STE NAS TAKE NAREDILI...

Bodite fino, jaz pa nazaj za knjige...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 11:33:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
2.2.2010 11:43:10   
Urša08

KAYICA DOBR SE PIFLI PA SALT TUTuser posted image

URŠA NE KUPUJ DONS NOBENIH IGRAČ ZA MULČKE, AJ PROU!!!!!!!! TI UKAZUJEMuser posted image , LOH POJUTRIŠNEM, PREJ PA NEuser posted image

uvau kakšen ukazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta teden sigurno ne bo nobenga šopinga za igrače, ne bo zneslo. Po hrano bom šla kar v Tržič, pa po meso k mesarju tko da kranj odpade za šoping

Neposredna povezava do sporočila: 4109
2.2.2010 11:45:12   
Urša08
Pri nas si je Nejc zaželel makarončke tko da se že kuhajo, je tok neučakan da je že v stolčku in čakauser posted image user posted image user posted image Žiga še spi, ko se zbudi pojemo in šibnemo na sončkauser posted image .

Jedilnik za žurko narejen, samo še sestavine spišem in en dan letim nabavit, potem v petek pa v peto in kuhat, pečt, pospravlat,...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
2.2.2010 11:48:45   
Urša08
Kolumbo nisi povedala kaj bo Rokso dobil za roj . dan? Pa obvezno mi obe torti slikaj, a provuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
2.2.2010 11:59:08   
TAMIKA3
dan dan user posted image
mi imamo sončka user posted image   user posted image user posted image
mai na bolniški user posted image
drugače kar gre user posted image
sem prebrala, da ste mele hude debate user posted image user posted image
kolumbo... a sem prav zastopila tvoj namig, si srečka user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
2.2.2010 12:05:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan dan user posted image
mi imamo sončka user posted image   user posted image user posted image
mai na bolniški user posted image
drugače kar gre user posted image
sem prebrala, da ste mele hude debate user posted image user posted image
kolumbo... a sem prav zastopila tvoj namig, si srečka user posted image user posted image

helov na vaš konc..naj Mai čim hitreje zaključi bolniškouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, jz sem tud že čist firbčna!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 12:07:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
2.2.2010 12:09:12   
sjmm
evo še 5 minut, pa tečem kuhat...naš bošček se je prej dobro nadrnjohcal na maminih rokah..zdej je k sonček...sam vn pamne mormva k je imel vročino...pa še ful je mraz..ata že iz šopinga...vse gut prnesu...sam mleko za Maja pa čist falil...je prinesu Milumil Gnacht, namest Aptamil  Gnacht....a mislite, da mu lahk vseen dam...menda zdej ne bo kake reakcije k je že tok velk??

aja, pa Maj je dobil risanko Rorija...zdej pa skoz sam musko nabijamo...svetovni divjak..ni kej

ajde...laufam v lonc metatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
2.2.2010 12:34:52   
tanci29
here i am...scorpio Tanci brez cajtauser posted image ...mislm da si me zadela u nulo. pa še mal bolj kolumbo, sicer sem zlo na brzaka prebralauser posted image k nimam cajtauser posted image

sva bile tam na kosilu, pršle dam je sam dol padla. zdele grem kuhat pol pa pod kosilncouser posted image

čebela-joj tole je pa res too much od mami, če ni skrivost kaj pa ti je rekla takega da je tako hudouser posted image

kolumbo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hej hej juhej...čestitke sej sem vedla kaj maš za bregom sam sem držala jezik za zobki

moji bližnji...ata škorpijon, mama rak, mož strelec. 2best friend vaga in devica.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
2.2.2010 13:17:25   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dons imam odščip materničnega vratu.sem mela 2x c bris.mater me je strah.a je že kera mela to?

Baki js sem med temi na žalost..sem iz 1 padla na c3user posted image ...zadnjič sem imela odščip,lohka se odločiš za lokalno ali pa na živo...js sem se odločla,da mi je naredila takoj in na živo,ker nimam časa v bolnici ležat,če ni nuja...in ti povem,da ni tako hudo,sploh ni...morala sem zakašlajti ko je odščipnila in to je pripomoglo,da sem se sprostila in za trenutek odmislila...kaj sedaj to pomeni...dokler ne dobim teh izvidov ni še nič 1oo%,če bi to držalo se nekaj rakastega hoče tvorit...to lahko telo samo pozdravi,lohka se nadaljujuje in opravijo kirurški poseg...ni panike za gnat,ker je še vse v začetku in hvala bogu opaženo in opazovano.
Tako je v mojem primeru.
Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi tebi,tako kot meni želim,da se v dobrem smislu konča,itak se bouser posted image !!!!!!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
2.2.2010 13:20:24   
Čebel@

oooooo TAMIKA, kje si bla celo jutro, ko sem pisala litanije o ovnihuser posted image .....glede namiga....mism d ja.....čakam petek, da bomo pol 2 krat pili....zamuja 8 dniuser posted image
sem te imela na sumu ko si Raho začupatilauser posted image user posted image user posted image .......držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4118
2.2.2010 13:20:58   
SURF
Tančy-Ista pesem ko pri namauser posted image se tvoja tudi na glavo postavlja preden zaspi,kot nojuser posted image .
Drugače tudi js ne dovoli tole grizenje in zaprem mlekarno...a kaj ko čez nekaj časa si pa premisli.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
2.2.2010 13:22:08   
tanci29
no čveke kje ste zdej...šlogarce pa to...naša župa se kuha...upam da se skuha do pol treh k pol morva it...spet me cajt prganjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
2.2.2010 13:22:16   
SURF

oooooo TAMIKA, kje si bla celo jutro, ko sem pisala litanije o ovnihuser posted image .....glede namiga....mism d ja.....čakam petek, da bomo pol 2 krat pili....zamuja 8 dniuser posted image
sem te imela na sumu ko si Raho začupatilauser posted image user posted image user posted image .......držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
2.2.2010 13:23:33   
SURF
JS SEM TUDI ŠKORPIJONuser posted image ,MOJ PA TEHNICA?kOLUMBO PROSIM KAK NASVETuser posted image ...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
2.2.2010 13:24:10   
SURF
pa čimprej mene tudi čas priganja...samo resnouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
2.2.2010 13:26:42   
SURF
Z mojim sva zopet nekaj na oddaljenih postajah..sem jezna nanj kuser posted image ...ma nikol se ne more postavit za najuuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
2.2.2010 13:27:01   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

pa čimprej mene tudi čas priganja...samo resnouser posted image

user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?