|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
31.1.2010 12:02:06   
sjmm
Dan!

da vas pozdravim na brzake, pri nas dons ful neki pestro, kupi cunj, kuhamo župce, pol bo še pica, Jan pa ata se učita, no, bol vpijeta k učita, sem ta starmu en kofe skuhala, da se mal pomiri, mali je bil ko podrepna muhca...tečka, tečka.....včeri pa k rožca..očitno mu ni ok, da smo doma in se vsem nekam mudi neki delatuser posted image user posted image

drugač pa mi tud VSI SMRKAMO; nose zabasane do možganov..mislim..katastrofa..bomo bankrotiral na Strerimarju in Operilu....sem zjutri 2 kile pomaranč ožela, da so se napajal

Kolumbo...spet ste mel pestro k pri nas...evo ene mal zmatrane pošiljamo še k vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki...ej, ko jz pridem na rr ponavad tud magla..nimaš kej mamo različne urnikeuser posted image

tanči...ma dej no pošli mi ene borovničke, dons sm jih že kroničn potrebna, tele cune pri nas, pa so mi tud že vrh glave sedle, sem se dons razkurla, sem rekla, da naj mi kej pomagajo k med cotam komi najdem kako svojo..ker drgač jim bom kr s škafi direkt iz sušilca skipala po sobah...no, sej najbrž nebi, sam zagrozila sem pa ko ta velkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...nč, tanči...borovničke veljajo...se mormo enkat zmentuser posted image

urša...kako ste...že vsi objemate školjko ali ste šli mal na snegec..upam, da resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša, tamika....kje ste..dan!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy....sej verjamem, da te malo stiska zaradi začetka službe...evo sam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
31.1.2010 12:03:02   
sjmm
aja, pa seveda..čebel@...vau pridna...100 komadov...to bo pa pojedina!!! Kako kej princeska???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
31.1.2010 12:04:02   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

SJMM OBVEZNO RABŠ ENE BOROVNIČKE...AJDE DA BOŠ MELA DRUŽBO JIH BOM S TABO POL TE PA PRIDEM JUTR ISKAT PA GREVA NA SEGEDIN H KOLUMBO...

pol greš pa uhka še z mano praznujemo Australian day jutri...smo povabljeni na kosilo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam...sem že prštimanauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
31.1.2010 12:28:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

aja, pa seveda..čebel@...vau pridna...100 komadov...to bo pa pojedina!!! Kako kej princeska???user posted image
user posted image ....je treba nafutrat 15 lačnih ustuser posted image ......hvala-mala je super....končno ne kihamo in smrkamo(trkam)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
31.1.2010 12:30:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image ....je treba nafutrat 15 lačnih ustuser posted image ......hvala-mala je super....končno ne kihamo in smrkamo(trkam)user posted image user posted image user posted image

lepo slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..lepo praznujteuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
31.1.2010 19:32:54   
Urša08
čer

Kaj kej dogaja? sem najbrž čist outuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
31.1.2010 19:35:22   
Urša08
Eto mi smo prišli iz celodnevnega all inclusive pri mojih staršihuser posted image Je blo tako dobro se malce pocrklati, je blo tako slastno kosilo, pa buhtelni ob kavici, pa za večerjo še topli sendviči, smo se čist preveč najedliuser posted image user posted image user posted image . Nejc omagal ob pol sedmih v avtu tako da sva ga samo v postlo preložila, Žiga se še mal igra, jaz sem že izpod tuša v pidžamici , možek pa na kavčku.

Sedaj vas grem pa mal prebratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
31.1.2010 19:39:15   
Urša08
Sjmm eto jaz sem super, enodnevna virozica me je zapustila, Nejc tud superca, možek ok, Žigu pa mal iz noska teče, tko da zaenkrat nč ne smemo jamratiuser posted image user posted image user posted image user posted image Ste meli pester dan, no sej pri vas itak dogaja na polno. Cunje jao ta vikend mi je ratalo 3 stroje oprat in v sušilca vršt, za zlikat pa čaka spet za 14 dni cotuser posted image bo jutri likalnik delal. A si borovničke že spila, jaz sem jih maloprej pri tašči, k smo se za 10 minutk oglasiliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
31.1.2010 19:40:20   
Urša08

ej, kolumbo...pri vas že vsi spijo????

joj, sem tvoje2 vidla s frišnim frizurcam...me ful drži Majčlna mal ošišat...mu gre vse v oči in skoz si ušesa praska k so se mu kravžli not zavihal...pa me mika, da bi mal bol po fantovsko zgledal za ta prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm
ne ga strišt, tok lepe kravžalčke ma, dej ga sam spredi zarad uč postrišuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
31.1.2010 19:42:23   
Urša08
Ajvy kako ste praznovali včeraj? Kako je šlo prvi dan službe? Kako si padla en razred nižje, zakaj, kdaj so ti povedali?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
31.1.2010 19:45:15   
Urša08
čebelv uvau kok čuftov, super si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super za poročilo o Egiptu bom jutri vsa navdušena čakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
31.1.2010 19:52:00   
Urša08
Kolumbo jao jao pa kaj je vas spet doletelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eto da se končno pozdravite

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
31.1.2010 19:55:24   
tanci29
helooo

evo nas doma...zjutraj malo na snegeca...no jest ne sem kuhala za malčka dva...pol smo šli pa na Avstralian day...je blo ful luštno, smo jedli meat pie and mash potatos, pili avstralsko vino za posladek pavlova...uglavnem fajn...malčka sta bila ful pridna, tko da je bilo res super. pa še fajn ker noben nima user posted image da nista kakšenga raztura nardila

urša-no sam da ste fajn, pa superca za razvajanje

sjmm-ej te držim za besedo....borovničke stafuser posted image

ajvy-kako je šlo

čebela-uauuu tole si pa bla pridna s čuftiuser posted image kaj so rekli gostje, da je ta mlada super kuharca

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
31.1.2010 20:20:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm eto jaz sem super, enodnevna virozica me je zapustila, Nejc tud superca, možek ok, Žigu pa mal iz noska teče, tko da zaenkrat nč ne smemo jamratiuser posted image user posted image user posted image user posted image Ste meli pester dan, no sej pri vas itak dogaja na polno. Cunje jao ta vikend mi je ratalo 3 stroje oprat in v sušilca vršt, za zlikat pa čaka spet za 14 dni cotuser posted image bo jutri likalnik delal. A si borovničke že spila, jaz sem jih maloprej pri tašči, k smo se za 10 minutk oglasiliuser posted image

glavno, da ste fajn, ej pri nas vsi smrkamo...bankrot s papirnatimi robčki in sterimarjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo, da ste uživali all inclusive..mi smo včeri, pa še mal za domov...ej smo siti čist do daske

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
31.1.2010 20:25:22   
tanci29
cucki u banji...zdej so aktualni avtočki hot weals ki spreminjajo barvo, sej so res luštni

jutri pa začneva s Hano uvajanje v vrtec...me kar malo stiska

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
31.1.2010 20:52:30   
Urša08
Tanci kaki avtki pa so to? Dej plis povej. Za jutri pa držim pestke da bo šlo lepo brez problemčkov in jokca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
31.1.2010 20:53:29   
Urša08
Sjmm nej se smrkanje čim prej neha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
31.1.2010 20:54:06   
Urša08
No eto komi damo ta mickenga ajat, že tavelik vstaneuser posted image pa mej kej od večera če lahko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
31.1.2010 21:06:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cucki u banji...zdej so aktualni avtočki hot weals ki spreminjajo barvo, sej so res luštni

jutri pa začneva s Hano uvajanje v vrtec...me kar malo stiska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
31.1.2010 21:07:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No eto komi damo ta mickenga ajat, že tavelik vstaneuser posted image pa mej kej od večera če lahko user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, poznamo....mi2 šele okol 11h se lahk dobr pogledava.....pa še takrat mali neki vriska vsake 5 minutuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
31.1.2010 21:09:07   
sjmm
uf, dons je pa redek promet tlele na rr-ju

Naši po ta velkem po sobah in postlah...zdej se greva pa še z Majčijem mal pocrklat...aja smo ugotovili, da smo še potrebni ta drugega spančka..tak, da zaenkrat še kr stari ritem najbolj pali

no, vas prečekiram še pol maluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
31.1.2010 21:11:07   
tanci29
urša-to so eni avtki, ki spreminjajo barvo pod mrzlo in toplo vodo...lohk jih kupiš v merkatorju al šparu, pa pomoje tud u drugih štacunah imenujejo se hot wheels...colour shifters..so pa taki ta micani

ja hvala za jutri sej bo...jutri sam kakšna urca bom pa itak z njo

erik panka...hana še ne se tuki neki mota okol...jest pa čakam zasebno kliniko

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 31.1.2010 21:13:52 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
31.1.2010 21:18:14   
tanci29
http://images.google.com/images?q=hot+wheels+colour+shifters&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:sl:IE-SearchBox&oe=&um=1&ie=UTF-8&ei=EeVlS5_zN8v6_Abc5YCCBA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCQQsAQwAw

evo urša takole so pakirani

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
31.1.2010 21:22:12   
Urša08
Sjmm hehehe ob 11 midva že spivauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci hvala za link, morm kakega kupit, to bo Nejcu všeč user posted image

Nejc na veliko razlaga, je ves poln energije, men jo pa počasi zmanjkujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 21:22:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.