sjmm
|
Čer! Vidm, da ste pogrešale mojo kuhno.... , jz tud, sam je kr pasal 1x na mizo dobit poln krožnik, sicer smo se prej snega nakidal, tak, da je res bilo fajn mal popedenan bit No, vse ste ble pridne...kuhale, cotke rihtale, pospravlale...hja, mene pa to jutri čaka, sam bom v nedeljskem tempu , pa še fotrček se je odloču, da jutr po ta velkem skonča kuhno, sam čakamo še elekromajstra v pondelk in pa da tišler moje načrte uresniči. urša....zgleda, da jo je malo položilo...revčka...urša..če boš kej brala...evo sam zate... Stanovanje se ni hotl nič pospravt, ko ns ni blo, upam, da nam jutri mal uspe uredit, no, sej otroške sem že v petek..HB..ostalo čaka. Glede cunj pa ne bom izgublala besed...imamo vsaj 8 kupov, pa poln pralc in sušilc, iz Litije smo pa še eno vrečko mokrih cot prinesli k so se šli mulci sankat in smučat na bližnji breg...ja, tkole je to. Zdej smo mal povečerjali, mali je zaspal v avtu, ko smo ob pol7 krenili iz Litije, tko, da bo verjetno še kake dobre pol ure, da bo šel spat...itak tak z veseljem tlele stolpke iz Lego kock podira, da ga ne smem motiti. AJA::TAMIKA:::NUJEN POPRAVEK PRI RECEPTU PITE...skuta je pasirana!!!!! OPROSTI!