|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
28.1.2010 21:45:33   
Katjusa
sunnyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale gaja je pa taprava.... mislim, da se je bodo fantje kr mal baliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
28.1.2010 21:49:00   
Katjusa
grem jst počivat..... upam, da dons beni ne bo toliko kašljal in težko dihal..... se mi zdi, da je bil popoldne že kr mal boljši...... boščki so tako mali pa tko zabite noseke in ne razumejo, da je treba tega gospoda smrklčka stran brisat:)

lepo ajajte in uživajte v lepih sanjahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
28.1.2010 21:49:21   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

birdy zato pa sprašujem tle kaj nej naredim, da bo spaluser posted image user posted image user posted image nobenega ne obtožujem in nič samo želim mir v hiši.. to pa menda ni preveč in zakaj jih ne peljejo mal na zrak?

To je pa čist njihova odločitev. Zakaj ne grejo ven, lahko da majo dejavnosti, mogoče se jim zdi premraz, marsikej je lohk. Narest pa ne moreš nč. A že od septembra ne hod spat v vrtcu? Ker če od septembra spi šele doma pa vseen večerni ritem ohranja... Mene ne bi skrbel. Pa ne verjamem da je premal zmatran. Če bi bil ne bi takoj doma bil siten in zmatran, pol bi se še doma kako uro ganju po stanovanju najprej. Jst bi skor rekla da se mu v vrtcu preveč dogaja, pa da nič noče zamudit.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
28.1.2010 21:50:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

salt.....super da boš priča,se veselim s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss...čestitam za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image

urša......držim pestke da ste ven iz hudegauser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.....joj tale tvoja taščauser posted image user posted image .....mah res jo je najbolš pustit pa naj dela po svoje.....kok je pa stara če smem uprašat?

57 let

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
28.1.2010 21:51:21   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljene...
To ste čvekeuser posted image ...

Imam čisto novo novičko in sicer,da bom poročna priča moji the best frendiciuser posted image Sem zelo vesela,moj pa ne toliko kot jsuser posted image ...
Sedaj bom pa itak čist noter padla...

Vse vas lepo pozdravljam,čisto vsako posebejuser posted image .

Lep večer.user posted image

lepa novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
28.1.2010 21:55:24   
sunny24
birdy, pol si pa polno zaposlena! Pridna!!! user posted image user posted image user posted image   Se mi dopade, da je s tvojimi bejbami vse OK! user posted image

Ja, Gaja mi je pa res danes pobrala kak dan lajfa, pa 1 novo sivo lasko nardila...Smotka moja mala! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
28.1.2010 21:57:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

birdy zato pa sprašujem tle kaj nej naredim, da bo spaluser posted image user posted image user posted image nobenega ne obtožujem in nič samo želim mir v hiši.. to pa menda ni preveč in zakaj jih ne peljejo mal na zrak?

To je pa čist njihova odločitev. Zakaj ne grejo ven, lahko da majo dejavnosti, mogoče se jim zdi premraz, marsikej je lohk. Narest pa ne moreš nč. A že od septembra ne hod spat v vrtcu? Ker če od septembra spi šele doma pa vseen večerni ritem ohranja... Mene ne bi skrbel. Pa ne verjamem da je premal zmatran. Če bi bil ne bi takoj doma bil siten in zmatran, pol bi se še doma kako uro ganju po stanovanju najprej. Jst bi skor rekla da se mu v vrtcu preveč dogaja, pa da nič noče zamudit.

kako njihova sej pa so otroci naši ne njihovi?????
ko je začel hodit v vrtec je spal in nekje do decembra je po večini spal, nespanje je bilo bol izjema kot pravilo zdaj pa že cel december ne spi..... od začetka si je ogromno pel mi pripovedoval zdej pa je kr nekako v sebe potlačen in mi nič kej ne govori, zadnič so ble teževe s ščipanjem in se je potem po pogovoru uredilo.....
to da ne grejo ven pa ne mi rečt, da cel mesec nimajo časa druga k ene parkrat samo na teraso stopit..... zakaj so 2 skupini od 3 zujan oni pa not???????
seveda si zdej v teh vodah in jih zagovarjaš ampak meni se pa kot mami to ne zdi prav..... in potem rpide utrujen domov in kaj ima od snega? ne vem s emi zdi pač zima pomembna (ker mi je osebno tud zelo všeč) in zakaj nebi skupaj kot familija uživali namesto, da se kregamo zaradi njegovega jokanja in neposlušnosti, da je vse to posledice uitrujenosti sem pa prepričana ker kadar mi spi je zlati fantek......

konec koncov rabim samo nasvet kako naj otroka pripravim, da bo v vrtcu spaluser posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 28.1.2010 21:58:12 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
28.1.2010 22:02:43   
sjmm
No, vidim, da še vrtičkarske težave premlevate...ja, verjetno je res težko čist vsakemu posebej se posvetit, pa še v teh časih, ko si kot vzgojitelj ali učitelj takoj na dovoljeni meji, sem pa tud jz mnenja, da je Florijan verjetno že prevelik za jaslični ritem, smo imeli podobne težave z našim janom...ko je prišel v vrtec je bil med mlajšimi v skupini in je bil ful gut, se je naučil na kahlico hodit, pa sam jest, kar je po večini že kar obvladal...pol so pa skupine neki prebekslal in je ostal med malimi, ki so prišli na novo...vse se je podlo, še govort skor ne bi več znal, pa niso ble vzgojiteljice krive, pač je bil tak sistem k so ostali šli že k skupini, ki je imela takrat še malo šolo, on je bil pa pač še premlad in pol kr neki ni blo ok,tko, da smo ga kr izpisali, sam jz sem bla doma z Mihcem, saška je šla v šolo in je blo tko pač najlažje...drugače bi se pa pač morali prilagoditi...no, cel romanuser posted image

Kolumbo......čestitve tebi in tvojemu, še mnogo lepih let, naj vajina barka lepo zvozi vse viharje, naj ima mirno morje, veliko sončnih zahodov in izpolnjenih želja, pa še kak bejbi seveda
user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
28.1.2010 22:23:11   
birdy
Katjuša, zdej si me pa resno razpizdila. Če mislš da jim boš ti narekovala ritem se motiš. Če bi upošteval želje vsake mame bi se vzgojiteljcam resno zmešal.
Sam to bom še rekla ker te mam res poln kur.ac da ne dojameš da ne bojo delal tko k ti hočeš. če ti ni všeč kako majo ga mej pa doma ne pa v vrtcu. Če se ne zavedaš da se gre za prilagajanje skupini in da je očitno tko kt je, pol pa tud ne vem.
In ne gre se zato v kerih vodah sem in v kerih nisem. Nikol ampak res nikol pa nisem bla pametna kaj bi mogl narest in da to ni vredu. in se zavedam da ko dam otroka v vrtec da bo tam tud kej kar mi ni všeč. Zato pa še ne nardim cele drame iz tega ampak se pač sprijaznim!!!!!!
Pa ne mislm več debatirat s tabo ker očitn ne dojameš. Če mislš da sem tko k Kolumbo k je pol na vsak način skušala popravt kar je rekla se motš.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
28.1.2010 22:36:41   
sjmm
Vidim, da ste še hude....ja, spet nasprotujoča mnenja, pa sej to je normalno.

Jz tud mislim, da lahko starši kvečjemu damo kako pripombo, pobudo, izrazimo kako željo, ki ni nujno, da bo upoštevana,sej sigurno imajo vzgojiteljice polno glavo želja in pripomb....kakšne zadeve se pač izpostavijo na sestankih, pa potem le naredijo, kar se pač da.

samo tu je res masa zahtevnih otrok in ponavadi 1 ali 2 vzgojiteljici...vem, kako je to...moja dobra prijateljica je 18 let delala v jaslih in se trudila na vso moč, poleg svojih 5 otrok, no ob 5 je ostala doma, sej ima svoj vrtec, a neuser posted image user posted image

ne vem, katjuša...po mojem je tudi težko za vzgojiteljice, da bi se popolnoma posvetile samo 1 otroku in razglabljale zakaj ne spi, še posebej, če ni men najmlajšimi...verjetno je Florijan že prerasel tole spanje ob pol12h

tudi potem v šoli se ne ubadajo z individumi, temveč morajo le ti slediti skupini, drugače pa moramo sami starši poskrbeti, da jim je posameznik sposoben slediti...z malenkostmi se ne ubadajo več....tko je blo včasih ko smo bli mi majhni, pa še takrat so imeli kak čuden prijem za doseganje ciljev...tako,da lahko kot mamica treh šolarjev povem, da je potrebno prvo urediti zadeve doma, pol se pa še kej v šoli da pomenit..no, take so moje izkušnjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 23:24:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3411
29.1.2010 7:27:09   
baki
dobro jutro......vidim da ste mele pester večer.jst pa pravim da čist zastopim katjušo.pri katji ko je bla stara 3 leta so me vzgojiteljice prosile če je nerabijo več polagat ker enostavno ne gre več,pa sem rekla da prav.pol pa ko so šli ostali spat je šla ona v drugo skupino.če ne gre pač ne gre.pol se je pa navadla da enostavno ni šla več spat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
29.1.2010 7:40:38   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tisa vse najboljše in najlepše. Bodi zdrava, vesela, radovedna punca, veliko igrivih uric s sestrico in veliko veliko cartanja z mamico in očijem. Lepo izkoristite ta posebni dan in lepo praznujte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
29.1.2010 7:42:47   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tisa vse najboljše in najlepše. Bodi zdrava, vesela, radovedna punca, veliko igrivih uric s sestrico in veliko veliko cartanja z mamico in očijem. Lepo izkoristite ta posebni dan in lepo praznujte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

POLJUBČKI TUDI OD NAS .... PA ŽELIMO TI ŠE ENO VELIKO TORTOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
29.1.2010 7:43:06   
baki
nik mi štrajka s čokolinom in keksolinomuser posted image user posted image user posted image pašteta njam.očitno rabi malo pavzeuser posted image user posted image user posted image da vidim če ste že kaj vstaleuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
29.1.2010 7:44:35   
Urša08
Kolumbo čeprav z enodnevno zamudo iskrene čestitke za obletnico. Imejta se vedno tako rada kot se imata, še veliko lepih trenutkov v dvoje.

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
29.1.2010 7:44:42   
baki

user posted image

se podpisem.vse naj naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
29.1.2010 7:45:52   
baki

Kolumbo čeprav z enodnevno zamudo iskrene čestitke za obletnico. Imejta se vedno tako rada kot se imata, še veliko lepih trenutkov v dvoje.

user posted image

enako ti želim tudi z zamudo.ful je dobra slikauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
29.1.2010 7:47:19   
baki
dobrojutro urša,tanci.kako sta kaj.je bla noč vredu?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
29.1.2010 7:49:11   
Čebel@

user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image ......zdravje,zdravje,zdravje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
29.1.2010 7:50:35   
baki
kosili:špinača+pire+hrenovke(po želji)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
29.1.2010 7:51:37   
baki
čebel ti si tudi tukiuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
29.1.2010 7:53:37   
baki
petek je.vikend brez kuhanja.sobota, nedelja,kavč pa noge v zrakuser posted image user posted image user posted image če vrjameš v baltazarjauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 29.1.2010 7:54:43 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
29.1.2010 7:53:40   
Urša08
jutro

Včerej me je pred deveto zmanjkalo in sem spala dokler se Žiga pa moj nista zbudila (pol sedmih). Naša nočka superuser posted image user posted image user posted image Nejc se že igra, zgleda da je bla res enodnevna virozica. Pridem nazaj, mi Žiga neki štrajka

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 7:53:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.