Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:36:08
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro..... Baki...njami...se kr prijavim k vam na kosilo... Kaj boš pa dala not v buhteljčke.....joj..naša mami je enkratne delala Urša....to je pa edina stvar , k je jst ne morem....bruhanje...vse popucam ni panike...ampak tko kot si rekla..kolk se oni namatrajo preden gre ven....jst tolk cmeram zraven...to men predstavlja eno trpljenje...a sem čudna...jah..tko je... Držim pesti , da je samo enodnevnica. ...ter da si malo spočiješ
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:48:20
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro..... Baki...njami...se kr prijavim k vam na kosilo... Kaj boš pa dala not v buhteljčke.....joj..naša mami je enkratne delala Urša....to je pa edina stvar , k je jst ne morem....bruhanje...vse popucam ni panike...ampak tko kot si rekla..kolk se oni namatrajo preden gre ven....jst tolk cmeram zraven...to men predstavlja eno trpljenje...a sem čudna...jah..tko je... Držim pesti , da je samo enodnevnica. ...ter da si malo spočiješ buhtelne sem že včeraj spekla.not dam marelčno marmelado.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:52:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Baki...te so najboljši..... kaj delaš?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:54:09
|
|
|
|
sjmm
|
Jutro! Evo naju...nočka neki srednjega...sej je kr spančkal, sam skoz neki jamra, pa ata smrči pol spi, če morš urša....bogi revček Nejc...jz sem tud grozna, če kdo bruha, sam molim, da bi bil moj doma, men to sploh ne uspe pobrisat....takim čist mejhnim še nekak...pol pa še jz zravn jokam in bruham...tko, da si se prov junaško držala...pa mal počitka ti želim baki..ma ti si res ful pridna. ..pa prec zjutri že veš vse za kosilo...vau! Mi bomo pa cvetačno kremno juhco, gratinirane palačinke s špinačnim nadevom in kompot iz kozarčka..vložene mandarince...smo jih zadnjič 1x probal, nam ful sedejo ajvy....dobro jutro...ma nisi smotkana..jz sem ista...sam, da ne bi kdo bruhal
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:56:14
|
|
|
|
baki
|
a si še tule.sem mislila da te ni več.mi mamo borbe s spanjem.verjetno bom spet poskusla 1x na dan.sam ko morem pol vstrajat da se navadi,pa je včasih tk tečen da ni za govorit.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:56:15
|
|
|
|
sjmm
|
No, grem na moje mislije, so se že namočili in pa na kavico, dons se neki ta star doma mota..mogoče pa jo skupi spijeva za spremembo Je pa mraz dons...sploh nism vedla, kako naj mulčke zjutri še zavijem...aja, pita...zmanjkal
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:58:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki a si še tule.sem mislila da te ni več.mi mamo borbe s spanjem.verjetno bom spet poskusla 1x na dan.sam ko morem pol vstrajat da se navadi,pa je včasih tk tečen da ni za govorit. seveda sem---samo me ne kaže zgoraj...moram spremenit...vedno pozabim..... sam res....kolk so to tečni če so zaspani....sploh Tarjo če pogledam....matr...uffff...se kadi z mene kot iz lokomotivce....Tisa je pa bolj tečna če je lačna...pravzaprav ona ni tečna...ona zahteva za jest
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:59:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm No, grem na moje mislije, so se že namočili in pa na kavico, dons se neki ta star doma mota..mogoče pa jo skupi spijeva za spremembo Je pa mraz dons...sploh nism vedla, kako naj mulčke zjutri še zavijem...aja, pita...zmanjkal za vaju kofi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:01:48
|
|
|
|
baki
|
ajvy.....kr pridi na kosilo,je dost za vse
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:09:15
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ajvy.....kr pridi na kosilo,je dost za vse joj...a veš da bi te resno vzela..če bi imela prevoz...takoj se povabim...zaradi družbe......te še nisme spoznala....pa bi te rada....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:15:20
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm..imaš z.s
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:16:05
|
|
|
|
Ajvy
|
nč...grem počivčkat....bodite pridne.... dobro jutro vsem zaspankam in zaspancem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:18:14
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: baki ajvy.....kr pridi na kosilo,je dost za vse joj...a veš da bi te resno vzela..če bi imela prevoz...takoj se povabim...zaradi družbe......te še nisme spoznala....pa bi te rada.... jst bi vas rada vse spoznala.ker ste mi ful uredu.sploh ne vem kaj bi brez vas.tk sem se navadla da vsako jutro grem gor pa malo počvekam.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:30:38
|
|
|
|
tanci29
|
JUTRO urša-ej upam da bo tole bruhanje prešlo čimprej. kaj pa vročina ali pa kaj drugega. mi smo zadnjič imeli tako brez vseh drugih znakov samo bruhanje in je minilo po enem dnevu. resnično upam da je samo to. drži se pa vem da ti je hudo. za Nejčkota baki-joj ti si res čist pridna s tole kuho. sjmm-uau da vama je skupaj uspelo kavico popit ajvy-a ti že kej zobje rastejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:43:31
|
|
|
|
Čebel@
|
dan samo da pozdravim...čestitka uspela-je dedi bil full vesel .......zdej je pa tašča Hano prevzela za 1 urco da grem jaz lahko za knjige papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:46:57
|
|
|
|
baki
|
tanci sem se tk navadla,da uzjutraj ko vstanem že ponavadi vem kaj bom kuhala.včasih že prejšnji dan razmišljam o tem.ne vem no taka sem.ko katja pride iz šole,najprej kosilamo pol pa naloga in učenje,tk da ko ona piše nalogo jst posodo pomivam.čez teden si ponavadi splaniram tk da mi gre fajn skozi.nimam rada da morem neki na hitro.čez vikend pa tej ko je on doma tej pa imam milino.
< Sporočilo je popravil baki -- 28.1.2010 9:47:55 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:47:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sjmm..imaš z.s ajvy....maš zs nazaj
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:49:08
|
|
|
|
sjmm
|
No, zdej pa gremo mal delovnim zmagam naproti...vas še kej prečekiram sproti...mali je neki tečkan...to je zmer, če je moj dopoldne doma..pol hočva pa oba neki delat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:51:06
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro. Urša, joj bogi Nejc upam, da tole hitro mine..... kako je hudo, ko jih gledamo in ne moremo pomagat Punce, hvala vam za vse nasvete z vsem sem že probala prejšni teden oz. 2 nazaj je hodu vsak dan spat, kadar ni v vrtcu spal in je to blo cel teden pa ni pomagalo, zdej hodim s kovancem, da bo lahko šel v trgovino pa ne pomaga.... Ajvy mogoče imaš prav sem sama kriva ker popuščam, mogoče v 1 tednu ne dojame, kaj pomeni it spat ko pride domov al pa da ne dobi nagrade....... Vzgojiteljice bojda sedijo zraven ampak pr njemu je to še slabše on leži in potem tišči učke skupaj in se trudi, da jih ne odpira in s tem da ne zaspi zadnič sem prišla ponj pa sem ga vprašala če je spal pa je reku ja sem tak spal da me učka boli in je vzgojiteljica dodala ja tako je učke slupi tiščal pa ni mogu zaspat če nebi bil tako utrujen se nebi ukvarjala s tem poznam dosti otrok, ki ne spijo pa so tok stari k on in normalno funkcijonirajo. danes se bom še enkrat poskusla zmenit z njim in če ne bo nič boljše bom pač kak teden hodla prej ponj in bo doma spal.... tudi mi smo spali slabo beni je imal čist zamašen nosek in ful kašlja...... zvečer je šlo zelo veliko gnojčka iz noseka ven no ob pol 4 je blo pa spet za izvoz..... bošček me je tako milo gledal in vleku za majčko ko je ati noseka pucal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 9:57:14
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-kaj pa če ga vseeno par dni ne daš doma spat. mogoče bo pa le tako utrujen da bo potem v vrtcu zaspal. ej nisem sicer za nazaj brala, ampak ali je povedal zakaj tam noče zaspati. mogoče mu je pa prezgodaj in bi on šel malo kasneje spat. kdaj pa zjutraj vstane. ali mu je pa še ful zanimivo v vrtcu in misli da bo kaj zamudil če bo šel spat. ne vem če se da to pri vas zmenit, ampak kaj pa če ko gredo otroci spat da bi njemu kako knjigico naštimale in bi malo bral pa da gre pol kake pol urce za njimi probat zaspet, glede na to da je kar starejši od ostalih, mu je mogoče tisti spanec res prezgodenj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 10:03:35
|
|
|
|
Katjusa
|
kolikor sem razumela vzgojiteljice on leži na ležalniku in tišči učke skupaj..... potem pa vstane in gre kake knjigice gledat al pa risat bom pa danes še enkrat vprašala kaj počne.... je pa res, da naša skupina gre prej spat k ostale ene pol ure prej ima kosilo in jst tud mislim, da ja mogoče prezgodaj in glede na to, da ne grejo nič ven se še utrudit nima kje doma hodi spat ob pol 1 tam pa imajo kosilo ob pol 12 in potem se pripravijo za spanje pomoje so ob kake 12 že na ležalnikih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 10:31:44
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki tamika...kje pa si ti??? evo me sva z kavice in šopinga
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 10:41:16
|
|
|
|
claud
|
Hello! Evo mi smo doma! Imeli smo se suuuuuuuuper!! Mi2 sva se nasmucala, Larissa nasankala, kopala...uzivala 100 na uro. Rada faco namaka v sneg Ponoci se zdj zbujamo samo 1x Zdj pa prosim eno hitro obnovo...kaj sm pomembnega zamudila!!!??? Vas ne bom brala za nazaj Lep dan!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 10:50:58
|
|
|
|
baki
|
tamika hvala za kavico.dons morem jst tudi malo v šoping.je kr zmanjkalo enih stvari
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 10:53:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
baki... že navsezgodaj imaš kosilo na dlani urša... za Nejca, za tebe, da si spočiješ čebel@... super, da je presenečenje za dedka uspelo , pridno se uči katjuša... za benija, upam, da se uspeš dogovoriti z vzgojiteljicami in florijem za spanje tanci... kako ste vi? ajvy... spočij si jutta... še za vida deja... za nove mere piškot... ojoj, samo vi pa res ne morete iz teh bacilčkov sjmm... ti me vedno fasciniraš s svojo kuho, pa še to pa tisto kako ti znese surf... naj vama čas, ko ne bosta skupaj hitro mine wwaaauuu... mi je uspelo, upam, da nisem katere spustila, se opravičujem kuhinja kliče piščanjčji paprikaš + njoki + solata
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 28.1.2010 10:56:42 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
izbrani ginekologphotoJe vaš ginekolog ...moški (
38%)
ženska (
62%)
Število vseh glasov: 569Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!