|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
28.1.2010 8:36:08   
Ajvy
jutro.....

Baki...njami...se kr prijavim k vam na kosilo...
Kaj boš pa dala not v buhteljčke.....joj..naša mami je enkratne delala

Urša.
...to je pa edina stvar , k je jst ne morem....bruhanje...vse popucam ni panike...ampak tko kot si rekla..kolk se oni namatrajo preden gre ven....jst tolk cmeram zraven...to men predstavlja eno trpljenje...a sem čudna...jah..tko je...
Držim pesti , da je samo enodnevnica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ter da si malo spočiješ

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
28.1.2010 8:48:20   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....

Baki...njami...se kr prijavim k vam na kosilo...
Kaj boš pa dala not v buhteljčke.....joj..naša mami je enkratne delala

Urša.
...to je pa edina stvar , k je jst ne morem....bruhanje...vse popucam ni panike...ampak tko kot si rekla..kolk se oni namatrajo preden gre ven....jst tolk cmeram zraven...to men predstavlja eno trpljenje...a sem čudna...jah..tko je...
Držim pesti , da je samo enodnevnica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ter da si malo spočiješ

buhtelne sem že včeraj spekla.not dam marelčno marmelado.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
28.1.2010 8:52:53   
Ajvy
Baki...te so najboljši.....

kaj delaš?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
28.1.2010 8:54:09   
sjmm
Jutro!

Evo naju...nočka neki srednjega...sej je kr spančkal, sam skoz neki jamra, pa ata smrči pol spi, če moršuser posted image user posted image

urša....bogi revček Nejc...jz sem tud grozna, če kdo bruha, sam molim, da bi bil moj doma, men to sploh ne uspe pobrisat....takim čist mejhnim še nekak...pol pa še jz zravn jokam in bruham...tko, da si se prov junaško držala...pa mal počitka ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki..ma ti si res ful pridna.user posted image user posted image user posted image ..pa prec zjutri že veš vse za kosilo...vau!user posted image user posted image

Mi bomo pa cvetačno kremno juhco,  gratinirane palačinke s špinačnim nadevom in kompot iz kozarčka..vložene mandarince...smo jih zadnjič 1x probal, nam ful sedejo

ajvy....dobro jutro...ma nisi smotkana..jz sem ista...sam, da ne bi kdo bruhaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
28.1.2010 8:56:14   
baki
a si še tule.sem mislila da te ni več.mi mamo borbe s spanjem.verjetno bom spet poskusla 1x na dan.sam ko morem pol vstrajat da se navadi,pa je včasih tk tečen da ni za govorit.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
28.1.2010 8:56:15   
sjmm
No, grem na moje mislije, so se že namočili in pa na kavico, dons se neki ta star doma mota..mogoče pa jo skupi spijeva za spremembouser posted image

Je pa mraz dons...sploh nism vedla, kako naj mulčke zjutri še zavijem...aja, pita...zmanjkaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
28.1.2010 8:58:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a si še tule.sem mislila da te ni več.mi mamo borbe s spanjem.verjetno bom spet poskusla 1x na dan.sam ko morem pol vstrajat da se navadi,pa je včasih tk tečen da ni za govorit.

seveda sem---samo me ne kaže zgoraj...moram spremenit...vedno pozabim.....

sam res....kolk so to tečni če so zaspani....sploh Tarjo če pogledam....matr...uffff...se kadi z mene kot iz lokomotivce....Tisa je pa bolj tečna če je lačna...pravzaprav ona ni tečna...ona zahteva za jestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
28.1.2010 8:59:17   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

No, grem na moje mislije, so se že namočili in pa na kavico, dons se neki ta star doma mota..mogoče pa jo skupi spijeva za spremembouser posted image

Je pa mraz dons...sploh nism vedla, kako naj mulčke zjutri še zavijem...aja, pita...zmanjkaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju kofi

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
28.1.2010 9:01:48   
baki
ajvy.....kr pridi na kosilo,je dost za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
28.1.2010 9:09:15   
Ajvy

ajvy.....kr pridi na kosilo,je dost za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj...a veš da bi te resno vzela..če bi imela prevoz...takoj se povabim...zaradi družbe......te še nisme spoznala....pa bi te rada....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
28.1.2010 9:15:20   
Ajvy
sjmm..imaš z.s 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
28.1.2010 9:16:05   
Ajvy
nč...grem počivčkat....bodite pridne....

dobro jutro vsem zaspankam in zaspancem

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
28.1.2010 9:18:14   
baki

joj...a veš da bi te resno vzela..če bi imela prevoz...takoj se povabim...zaradi družbe......te še nisme spoznala....pa bi te rada....

jst bi vas rada vse spoznala.ker ste mi ful uredu.sploh ne vem kaj bi brez vas.tk sem se navadla da vsako jutro grem gor pa malo počvekam.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
28.1.2010 9:30:38   
tanci29
JUTRO

urša-ej upam da bo tole bruhanje prešlo čimprej. kaj pa vročina ali pa kaj drugega. mi smo zadnjič imeli tako brez vseh drugih znakov samo bruhanje in je minilo po enem dnevu. resnično upam da je samo to. drži se pa vem da ti je hudo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejčkota

baki-joj ti si res čist pridna s tole kuho.

sjmm-uau da vama je skupaj uspelo kavico popituser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy-a ti že kej zobje rastejouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
28.1.2010 9:43:31   
Čebel@
dan

samo da pozdravim...čestitka uspela-je dedi bil full veseluser posted image user posted image user posted image .......zdej je pa tašča Hano prevzela za 1 urco da grem jaz lahko za knjige

papa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
28.1.2010 9:46:57   
baki
tanci sem se tk navadla,da uzjutraj ko vstanem že ponavadi vem kaj bom kuhala.včasih že prejšnji dan razmišljam o tem.ne vem no taka sem.ko katja pride iz šole,najprej kosilamo pol pa naloga in učenje,tk da ko ona piše nalogo jst posodo pomivam.čez teden si ponavadi splaniram tk da mi gre fajn skozi.nimam rada da morem neki na hitro.čez vikend pa tej ko je on doma tej pa imam milino.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 28.1.2010 9:47:55 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
28.1.2010 9:47:05   
sjmm

sjmm..imaš z.s 

ajvy....maš zs nazajuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
28.1.2010 9:49:08   
sjmm
No, zdej pa gremo mal delovnim zmagam naproti...vas še kej prečekiram sproti...mali je neki tečkan...to je zmer, če je moj dopoldne doma..pol hočva pa oba neki delatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
28.1.2010 9:51:06   
Katjusa
Dobro jutro.

Urša, joj bogi Nejcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da tole hitro mine..... kako je hudo, ko jih gledamo in ne moremo pomagatuser posted image user posted image user posted image

Punce, hvala vam za vse nasvete z vsem sem že probala prejšni teden oz. 2 nazaj je hodu vsak dan spat, kadar ni v vrtcu spal in je to blo cel teden pa ni pomagalo, zdej hodim s kovancem, da bo lahko šel v trgovino pa ne pomaga.... Ajvy mogoče imaš prav sem sama kriva ker popuščam, mogoče v 1 tednu ne dojame, kaj pomeni it spat ko pride domov al pa da ne dobi nagrade.......
Vzgojiteljice bojda sedijo zraven ampak pr njemu je to še slabše on leži in potem tišči učke skupaj in se trudi, da jih ne odpira in s tem da ne zaspiuser posted image user posted image user posted image zadnič sem prišla ponj pa sem ga vprašala če je spal pa je reku ja sem tak spal da me učka boli in je vzgojiteljica dodala ja tako je učke slupi tiščal pa ni mogu zaspatuser posted image user posted image user posted image
če nebi bil tako utrujen se nebi ukvarjala s tem poznam dosti otrok, ki ne spijo pa so tok stari k on in normalno funkcijonirajo. danes se bom še enkrat poskusla zmenit z njim in če ne bo nič boljše bom pač kak teden hodla prej ponj in bo doma spal....

tudi mi smo spali slabo beni je imal čist zamašen nosek in ful kašlja...... zvečer je šlo zelo veliko gnojčka iz noseka ven no ob pol 4 je blo pa spet za izvoz..... bošček me je tako milo gledal in vleku za majčko ko je ati noseka pucaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
28.1.2010 9:57:14   
tanci29
katjuša-kaj pa če ga vseeno par dni ne daš doma spat. mogoče bo pa le tako utrujen da bo potem v vrtcu zaspal. ej nisem sicer za nazaj brala, ampak ali je povedal zakaj tam noče zaspati. mogoče mu je pa prezgodaj in bi on šel malo kasneje spat. kdaj pa zjutraj vstane. ali mu je pa še ful zanimivo v vrtcu in misli da bo kaj zamudil če bo šel spat. ne vem če se da to pri vas zmenit, ampak kaj pa če ko gredo otroci spat da bi njemu kako knjigico naštimale in bi malo bral pa da gre pol kake pol urce za njimi probat zaspet, glede na to da je kar starejši od ostalih, mu je mogoče tisti spanec res prezgodenj

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
28.1.2010 10:03:35   
Katjusa
kolikor sem razumela vzgojiteljice on leži na ležalniku in tišči učke skupaj..... potem pa vstane in gre kake knjigice gledat al pa risatuser posted image bom pa danes še enkrat vprašala kaj počne....
je pa res, da naša skupina gre prej spat k ostale ene pol ure prej ima kosilo in jst tud mislim, da ja mogoče prezgodaj in glede na to, da ne grejo nič ven se še utrudit nima kjeuser posted image
doma hodi spat ob pol 1 tam pa imajo kosilo ob pol 12 in potem se pripravijo za spanje pomoje so ob kake 12 že na ležalnikihuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
28.1.2010 10:31:44   
TAMIKA3

tamika...kje pa si ti???user posted image user posted image

evo me user posted image
sva z kavice in šopinga user posted image user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
28.1.2010 10:41:16   
claud
Hello!

Evo mi smo doma!
Imeli smo se suuuuuuuuper!! Mi2 sva se nasmucala, Larissa nasankala, kopala...uzivala 100 na uro.user posted image
Rada faco namaka v sneguser posted image user posted image
Ponoci se zdj zbujamo samo 1xuser posted image user posted image user posted image

Zdj pa prosim eno hitro obnovo...kaj sm pomembnega zamudila!!!???
Vas ne bom brala za nazajuser posted image

Lep dan!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
28.1.2010 10:50:58   
baki
tamika hvala za kavico.dons morem jst tudi malo v šoping.je kr zmanjkalo enih stvari

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
28.1.2010 10:53:51   
TAMIKA3
baki... user posted image user posted image že navsezgodaj imaš kosilo na dlani
urša... user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejca, user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe, da si spočiješ
čebel@... super, da je presenečenje za dedka uspelo user posted image user posted image user posted image , pridno se uči
katjuša... user posted image user posted image user posted image user posted image za benija, upam, da se uspeš dogovoriti z vzgojiteljicami in florijem za spanje
tanci... kako ste vi?
ajvy... spočij si
jutta... user posted image user posted image user posted image user posted image še za vida
deja... user posted image user posted image user posted image za nove mere
piškot... ojoj, samo vi pa res ne morete iz teh bacilčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sjmm... ti me vedno fasciniraš s svojo kuho, pa še to pa tisto user posted image user posted image user posted image user posted image kako ti znese user posted image
surf... naj vama čas, ko ne bosta skupaj hitro mine user posted image user posted image user posted image

wwaaauuu... mi je uspelo, upam, da nisem katere spustila, se opravičujem user posted image

kuhinja kliče user posted image piščanjčji paprikaš + njoki + solata user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 28.1.2010 10:56:42 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

izbrani ginekolog
photo

Je vaš ginekolog ...

moški (38%)

ženska (62%)

Število vseh glasov: 569

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!