Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 20:54:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ursa upam,da ni kaksna viroza... KatjuSA Florjan je vredu fantek,ce pa ne spi je pa razumljivo da je taksen...pomoje ,da ga vrtec mal zbega ima Maxi prav,poizvedi zakaj ne spi v vrtcu,poskusaj se pogovoriti z njim o tem... ONASIS seveda ,da te pogresamo,zelo rada berem tvoje nasvete in kaj o tebi...kako je sel izpit???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 20:55:46
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša za Nejca Mihailo lahko je skos v teh štumfkih sploh doma mi imamo samo pri babiki copatke ker ima ploščice po tleh in je mrzlo.... drugače je skos v nogavičkah..... zdej se je začel že precej spuščat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 20:58:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Urša za Nejca Mihailo lahko je skos v teh štumfkih sploh doma mi imamo samo pri babiki copatke ker ima ploščice po tleh in je mrzlo.... drugače je skos v nogavičkah..... zdej se je začel že precej spuščat Aha jaz to sprasujem zato ,da ne bom pol zamudila s temi trdimi cevlji in ne bo znal hodit v njih?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 20:59:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
KATJUSA kaj ti pa rece zakaj ne spi???in kaj pocne ko ne spi vsi pa spijo??
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:02:50
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša moje mnenje je sledeče , če Florjan potrebuje spanec (kar očitno ga) in če ne spi v vrtcu ga dej vsak dan ko pride iz vrtca spat. Pač v telih zimskih popoldnevih ne boste hodili vn, se mate pa lahko fino tud doma, se igrate z vlakci, kockami, rišete pač popestrite popoldan. Poleti, ko so dnevi daljši gremo pa itak pozneje vn. Saj bo pomlad kmalu tu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:03:49
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo nič ne boš zamudila s čevelčki, Ne boj se. Dokler ne hodi jih ne rabi. Po večini bodo naši ptički spomladi kake supergice rabili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:05:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo nič ne boš zamudila s čevelčki, Ne boj se. Dokler ne hodi jih ne rabi. Po večini bodo naši ptički spomladi kake supergice rabili Ok Ursa samo to me je skrbelo...potem zaenkrat se ne rabimo skrbet za cevljcke,ko zima mine pa ze pocasi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:06:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ursa to kar si pa vprasala gled copatk pa se pomislila nisem kar je SJJM napisala-da se tko obnucajo in da ma vsak otrok razlicen nacin hoje...A pol ni fajn od prvea otoka dajat drugemu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:08:09
|
|
|
|
Katjusa
|
Čeveljče mu boš kupla, ko bo hodil in bosta šla na sprehod al pa na obisk..... doma je pa pomoje še vseeno fino, če je bos al pa v kakih mehkih copatih (to mislim predvsem da je podplat fino prožen), ker med igro ni ravno luštno imet nekih neudobnig copatov na nogicah:) jst mu že zdaj dam za ven kr škornčke (mislim da so 22 št.) sicer so mu malo večji sam ga dam mal na snegeca stat in da ni moker pa, da mu je fino toplo v nogice.... prej sme mu dajala take štumfke pa sem ugotovila, da je imel včasih mrzle nogice in še skos je mogu bit v vozičku..... S florjanom se bom pa pogovorila ampak je tako skromen z informacijami o tem kaj dela v vrtcu.... morem prav vleč iz njega tako da potem raje ne sprešujem veliko, ker imam občutek, da mu ni do govorenja.... mi je pa reku včeraj k sem mu rekla, da bom vesela, če bo spal, da bo Klara (to je pomočnca vzgojiteljice) tudi vesela in da ga bo pocartala in sem ga vprašala, če bi rad, da ga Klara pocarta pa je reku da ja in ko sem ga vprašala, če ga kdaj pa je tud reku, da ja..... sem pa danes misla to Klari povedat sam nisem imela priložnosti ji bom ju3 če jo ulovim:) lepo ajajte punce moje in naj bo noč prespana in dolga:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:11:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša moje mnenje je sledeče , če Florjan potrebuje spanec (kar očitno ga) in če ne spi v vrtcu ga dej vsak dan ko pride iz vrtca spat. Pač v telih zimskih popoldnevih ne boste hodili vn, se mate pa lahko fino tud doma, se igrate z vlakci, kockami, rišete pač popestrite popoldan. Poleti, ko so dnevi daljši gremo pa itak pozneje vn. Saj bo pomlad kmalu tu. sam pol ne bo nič na snegecu pa je tako rad.... v vrtcu ne hodijo nič ven ker je pač to tamala skupina in nekaj jih še ne hodi.... sem rekla, če grejo kej ven pa mi je začela govorit da so bli zadnič čist mal kr tam na terasi..... v glavnem ne grejo na sneg.... drug teden bom hodla ob 12 ponj pa bom vidla kako in kej.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:34:52
|
|
|
|
sjmm
|
Čer! Evo pri nas se je malo umirilo, ata že prihaja domov, prej em mal likalnik zalaufala, da ne bo zarustal...mi pa neki sušilc nagaja... , sam menda jutri pridejo pogledat...ma, sva takega orning kupila, pa se kljub temu večkrat pokvari..ggrrrrr...pa še tok pazim, da se vedno ohladi med sušenji...mah, dons nč ne znejo več dobr nardit...barabe Majči imel pestro in divjaško popoldne....je lepo zaspal...upam, da bo tudi ponoči vsaj tako kot prejšnjo noč urša.....upam, da je imel Nejc samo malo slabost in bo vse ok piškot...joj, ste pa čist v bacilčke padli...ščščščšč domov...evo čist na frišno nafilane... katjuša.....upam, da s Florijem najdeta skupni jezik...je pa res težko, če je potem sitkan...se to kr na vse prenese, a ne.....mogoče pa naj za začetek samo mirno počiva...pa ga bo zmanjkalo....ma to mi je mal čudn, da samo on v skupini ni zaspal...vzgojitelce so kr mal smotane...sory ...sam res evo...zdej grem pa še mal pite pojest, pa mal jo za otroke pred mojmu skrit...k lahk vse zgine, pa sploh ne bo vedu
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2010 21:36:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:47:39
|
|
|
|
Ajvy
|
hvala vsem za pripombe...bom vse upoštevala.....tko da upam,da bodo vsi zadovoljni...še najbolj pa Tisa... Sunny....waw...to moraš obvezno slikat....komaj čakam ,da jo vidim Jutta....upam,da se vid čimprej pozdravi Simonakr..upam,da bo današnja nočka boljša Surf...meni je cicibane ponujala plave..pa bolj sem ji govorila da je punčka...bolj ona meni plave...pol je že blokirala...pol sem pa sive zagledla na polički med novo robo...pa sem jo vprašala...kaj pa te...in ona men..ja te imam pa tudi roza ..sej nisem vedla al čem jo rukn, al se smejat....no , potem smo le dobili roza... Ločitev boli....res boli...držim pesti ,da bo šlo gladko..bom mislila na vas BAki..jst sem te čist zastopila....in sem lepo odgovorila... KAtjuša...vztrajnost...vztrajnost...drugega ti žal ne morem svetovati... Urša...vedno kupim nove čeveljčke...stare podarim....ne morem....kompliciram..ampak sem mnenja da vsaka noga po svoje čevelj pošvedra Upam,da ni kaj hujšega pr NEjcu Deja...super za tehničnega PIškot...joj..pa kaj se to dogaja...bogi MArtin.....res bogec....držim pesit ,da se čimprej pozdravi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:50:51
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm..--današnja tehnika je z en k..z.....če pogledaš kolk časa je prej zdržal kak aparat...kolk pa zdej..ti je vse jasno... KAtjuša..jst pa mislim ,da bi ti mogla mal bolj vztrajat pr svojem..če ne gre spat, pač ni snegeca..če ga ima zares tako rad kot praviš..bo moralo delovati....pogoje postavljaš ti ne on.....moje skromno mnenje...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:54:02
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša moje mnenje je sledeče , če Florjan potrebuje spanec (kar očitno ga) in če ne spi v vrtcu ga dej vsak dan ko pride iz vrtca spat. Pač v telih zimskih popoldnevih ne boste hodili vn, se mate pa lahko fino tud doma, se igrate z vlakci, kockami, rišete pač popestrite popoldan. Poleti, ko so dnevi daljši gremo pa itak pozneje vn. Saj bo pomlad kmalu tu. sam pol ne bo nič na snegecu pa je tako rad.... v vrtcu ne hodijo nič ven ker je pač to tamala skupina in nekaj jih še ne hodi.... sem rekla, če grejo kej ven pa mi je začela govorit da so bli zadnič čist mal kr tam na terasi..... v glavnem ne grejo na sneg.... drug teden bom hodla ob 12 ponj pa bom vidla kako in kej..... OJOJOJOJOJOJOJOJ..................... nič ne grejo ven?!?! Mi imamo skupino 1-2leti, 2 še ne hodita sama, pa gremo vsak dan vsaj za 15 minut ven..... več časa se porabi, da se oblečemo, ampak ven pa je treba iti....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:56:30
|
|
|
|
sjmm
|
ok, bejbe drage...grem za spremembo mal na kevč...je moj neki zmrznjen, pa siten....da ga mal v dobro voljo spravim....lov pa pis za vse!!!! NOČKO!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 21:59:22
|
|
|
|
Urša08
|
Pri Nejcu gre očitno za kako virozo je med spanjem ene trikrat zajokcal, no pa spet bruhal se mi tok smili revček. Sedaj sem ga na najino postlo dala, pa očitno bomo ponoči kar vsi dežurali. Držte pestke da čim prej mine
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 22:02:44
|
|
|
|
Ajvy
|
o joj...bogec....Urša....zjutraj mu daj Linex.....preberi navodilo koliko ga moraš dat....da se mu malo črevesna flora povrne
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 27.1.2010 22:04:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri Nejcu gre očitno za kako virozo je med spanjem ene trikrat zajokcal, no pa spet bruhal se mi tok smili revček. Sedaj sem ga na najino postlo dala, pa očitno bomo ponoči kar vsi dežurali. Držte pestke da čim prej mine mislimo na vas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 6:59:52
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka po pričakovanjih . Spala nisem nič, no mogoče ene 3 x po 10 minutk. Je bil Nejc revček in do pol enih je kar pogosto bruhal potem se je malo umirilo in je bilo do pol treh v redu. Vmes sva se pogovarjala, cartala, ... sva bila kar v dnevni. Ob 5 je potem spet bruhal, joj kok to joka preden bruha se ti kr srce para pa sploh nima več kej za bruhat. Sedaj od 6 spi in upam da se vse skup malce umiri. Žiga tud spi, je ob 5 bil že pokonc. Možek šel v službo za par urc potem pa pride da si še jaz malce odpočijem. Grem mal na kavč dokler tamaledva spita.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 7:41:07
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Naša nočka po pričakovanjih . Spala nisem nič, no mogoče ene 3 x po 10 minutk. Je bil Nejc revček in do pol enih je kar pogosto bruhal potem se je malo umirilo in je bilo do pol treh v redu. Vmes sva se pogovarjala, cartala, ... sva bila kar v dnevni. Ob 5 je potem spet bruhal, joj kok to joka preden bruha se ti kr srce para pa sploh nima več kej za bruhat. Sedaj od 6 spi in upam da se vse skup malce umiri. Žiga tud spi, je ob 5 bil že pokonc. Možek šel v službo za par urc potem pa pride da si še jaz malce odpočijem. Grem mal na kavč dokler tamaledva spita. dobro jutro...urša upam da čimprej mine.revčki so.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 7:43:47
|
|
|
|
baki
|
vrjetno je res kakšna viroza.ti mu daj sam veliko piti,da nebo dehidriral.upam da hoče pit.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:25:17
|
|
|
|
baki
|
dons bom mela za kosilo zelenjavno juhico+buhtelne.za vse ki ne veste kaj bi kuhale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:25:59
|
|
|
|
baki
|
vidim da nobene ni....urša ti pa počivaj da malo not dobiš
< Sporočilo je popravil baki -- 28.1.2010 8:27:24 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 28.1.2010 8:30:40
|
|
|
|
baki
|
tamika...kje pa si ti???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Je že katera imela liposukcijo?botrcaenkrat (
4%)
večkrat (
2%)
nikoli (
94%)
Število vseh glasov: 399Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!