Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 18:29:44
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Naša mišola se konja oponaša za crknt pa še to da je posnemala moj glas ko sem ji ga kazala v knjigici,tako da ...no coment koga zdej oponaša...konja al mamico ful faca mala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 18:29:47
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 surf-tista mizica se mi na sliki zdi ful visoka. mogoče je sam slika taka. drugače pa je boljša bolj pravokotna kot čist kvadratna. mi mamo okroglo in je za en drek nč placa gor pa še velik placa zavzame. Koliko pa so te standard mere? Pri nas okrogla tudi zato ne pride v poštev.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 18:30:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Naša mišola se konja oponaša za crknt pa še to da je posnemala moj glas ko sem ji ga kazala v knjigici,tako da ...no coment kira knjigica pa je to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 18:31:49
|
|
|
|
SURF
|
grem juhico pomešat... Upam,da mi še danes uspe pridet nazaj na rr
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 18:32:59
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: SURF Naša mišola se konja oponaša za crknt pa še to da je posnemala moj glas ko sem ji ga kazala v knjigici,tako da ...no coment kira knjigica pa je to bom pogledala... ti napišem malo kasneje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 18:34:29
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-kaj pa kake mlečne kašice od milupe, al pa čokolino gres polenta. jogurt pa kruh. kakšna župca bolj gosta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 19:40:40
|
|
|
|
SURF
|
Mihailo-Porov juhca Knjiga je :Igram in se učim,Potipaj in začuti,Barve, od založbe Učila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 19:41:48
|
|
|
|
SURF
|
Tančy hvala še enkrat za brzinske informacije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 19:42:58
|
|
|
|
SURF
|
Deja-kje ste kupili tisti superca "ognjemet" na tortici in kako se temu reče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 19:56:50
|
|
|
|
sjmm
|
Čer!! Ma, je bil en naporen dan dons....dopoldan, ko je mali zaspal sm se lotila hladilnika...itak je bil skor prazn...je blo tko lepo k se je kr svetu....pol kosilo...smo kr ene špagetke v paradižnikovi omaki s sojinimi kosmiči, sej men ni glih d best k pol zgleda k faširan meso, sam vsi imajo to ful radi...pa mal parmezančka gor...pa peso in kompot...pol je moj mal bol kmal uletu in smo šli v fasanga šoping...k sosedu...guuužžžvvvaa. miler.....sva bla fuč...mali tud....smo šli kr domov, čeprav sva hotla še nekam po ene copatke za Maja...se mi zdi, da bi lahk imel zdej prave copate k povsod vstaja in se oprijema in hodi...a vaši že imajo??? No, zdej pa večerja in podone zadevce....pa neki me po grlu praska...upam, da bi hitr mim Kje je pa urša dans....urša...si pogrešana!!! rebeka...jz nafilam koščke dobre temne čokolade ali marmelado, pa tudi žličko nutelle, včasih kak košček sira ali pa kos vegi hrenovke not zavijem...da zgleda k ena srajčka porova juhca...jz vedno uporabim cel por...kar je pač lepega, dodam kak krompirček..pa smetanco...zmiksam, peteršiljček...pa hamsi no, grem mal red nardit...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 20:10:06
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-naša Hana jih je dobila kak teden nazaj superfitke. in moram rečt da so super. pa še nekaj odkar jih ima na nogici ji več ne teče iz noska, prej je pa zmeri imela svečko kljub temu da je imela štumfke pa še kaj čez. pri eriku sem mu jih kupila šele ko je šel v vrtec prej je imel roobezke, ampak mu je začelo eno nogico bolj na noter vlečt, potem se je vse popravilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 20:10:33
|
|
|
|
tanci29
|
gremo se čofat papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 20:22:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-naša Hana jih je dobila kak teden nazaj superfitke. in moram rečt da so super. pa še nekaj odkar jih ima na nogici ji več ne teče iz noska, prej je pa zmeri imela svečko kljub temu da je imela štumfke pa še kaj čez. pri eriku sem mu jih kupila šele ko je šel v vrtec prej je imel roobezke, ampak mu je začelo eno nogico bolj na noter vlečt, potem se je vse popravilo hvala, sej ostali moji mulčki so jih že imeli tak čas...sam zdej sem povsod poslušala...nogavičke, gola nogica...ipd...no, naš je tud dost smrkav...bomo šli v šoping
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 20:23:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan se opravičujem, za dopoldanski izostanek ....mi je film poču čist.....bajta u razsulu mulca sa se pa skos neki drezala.....sm se psihično skoncentrirala d smo u vrtcu .......pa smo šli.....najprej igranje, potem pospravlanje igrač brez pardona, lulat umit, jest in spat.....ne moreš verjet...oba sta v isti sobi zaspala u 5h minutah....bravo jst ....... Pol sm šla u nulo pospravt in pomit ceu štuk, pripravla makarone in tuno v omaki in evo...sta se zbudila, smo pojedl in pospravl mizo, pržgal pomivalca in je še vedno tipi top ..... zdej grem sprintat še par prošenj, pol pa u štavuno in na pošto in mogoče še po un bicikl, k steme zdej čist nakurle vau....vojniki...na ljevo krug...bravo mami
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 20:29:38
|
|
|
|
SURF
|
Sjmm-Naša ima cicibanke in so super. Porova juha je bila narejena na tak način in zmazana cela Tančy-Lepo se načofajte Lepo in mirno nočko vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 20:30:25
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan se opravičujem, za dopoldanski izostanek ....mi je film poču čist.....bajta u razsulu mulca sa se pa skos neki drezala.....sm se psihično skoncentrirala d smo u vrtcu .......pa smo šli.....najprej igranje, potem pospravlanje igrač brez pardona, lulat umit, jest in spat.....ne moreš verjet...oba sta v isti sobi zaspala u 5h minutah....bravo jst ....... Pol sm šla u nulo pospravt in pomit ceu štuk, pripravla makarone in tuno v omaki in evo...sta se zbudila, smo pojedl in pospravl mizo, pržgal pomivalca in je še vedno tipi top ..... zdej grem sprintat še par prošenj, pol pa u štavuno in na pošto in mogoče še po un bicikl, k steme zdej čist nakurle vau....vojniki...na ljevo krug...bravo mami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 20:52:30
|
|
|
|
Urša08
|
čer Eto že vse spišem pa vn vrže Mam malce časa pa upam da mi rata tole spisat. Dopoldan sem imela en tako lep obisk , sem res uživala. Potem sem pa Žigca ob dveh dala spančkat, z Nejčkom sva igračke pospravila in skuhala rezance za k omakici. Potem smo pojedli kosilo in midva z Nejcem šla na telovadbo, Žiga v varstvo, možek pa v trgovino - sem mu kr seznam napisala. Po vseh obveznostih smo s tastom popili kavico, potem je blo pa potrebno že lačne želodčke nafilat. Sedaj Nejc že spi, Žiga se še mal igra - čaka mamico da ga pocrkla . Grem Žiga spat dat, potem pa na kavčka Hausa gledat pa vročo čokolado s smetano popit . Vas zvečer al pa jutri preberem. nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 20:55:03
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo uvau recept prosim Sjmm Žiga še nima copatk, ima ponavadi štumfke, pa še tiste z bremzicam čez. Ko mu bom dala copatke gor bom kr super fitke kupla - sem jih Nejcu vedno in so ful dobre
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 20:55:47
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo me iz izpita... zdaj alhko nehate držat pesti in greste lahko delat ...... Sem šla u Leclerc in imam nove balerinke....sam pst...nč Onasisu povedat.... Mihailo.... pol litra vode, pol zelenjavne kocke, zelenjava različna, mal makaronov, mal riža in kuhaš... njami...še jaz to jem.... sjmm... naša je imela štunfe z usnjenimi podplati al pa abs še ko je hodila... potem pa je začela vlečt dol in sem ji dala copate....prej ni bilo potrebno.... kolumbo..... luda kuča....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 21:27:04
|
|
|
|
Katjusa
|
čer.... punce ima katera risanko snežko snežek?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2010 21:28:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 21:33:16
|
|
|
|
Katjusa
|
aja pa buš buš in kak banananjam neki se mi lušta starih dibrih risank
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 21:41:53
|
|
|
|
sjmm
|
Naša kokoška in trije petelinčki v svojih lupincah...končno mal tišine...moj dragi in kosmati prijatelj še neki zuni zrzujeta..se bo treba pol mal stiskat, da se odmrzne....jz kujem načrte kaj vse bom v tem tednu skuhala, pa 2 ponudbi morm spisat za možka, pa nekaj stvari na proliku uredit,no, pol pa upam, da bo cajt še za en čajček u dvoje...sem neki sentimentalna dons urša...čer..pester dan, kot vidm.. onassis...upam, da smo dobr držale pesti...se je ta star že umiru al še kr skače po stanvanj?? katjuša...fajn za nostalgijo, sam teh risank ni pri nas na zalogi...žal no, kup cmokcev vsem , pa mamcam mirno noč, pa ati čim mejn smrčat! ajde! sej vs še kej prečekiram
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 21:48:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Mihailo-Porov juhca Knjiga je :Igram in se učim,Potipaj in začuti,Barve, od založbe Učila. A je to to???A ko pritisnejo na nekaj povejo kaj je kaj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 26.1.2010 21:57:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM nas ima copatke take z usnjenim podplatom...imam cevljcke ampak so mu se prevelike zdaj... TANCI kje se dobijo te superfitke????Kaksen link???Ajde mamice izkusene v tem dajte nasvet kire kupit Jaz nic ne vem...ampak imam vas in mi v vsem pomagate Glih vceraj mi je moz rekel,jaz ne hodim na net zabrezvezne stvari kot ti fb in rr...pa sem ga takoj popravila fb je mogoce ampak rr pa NEEE ,ker me je veliko naucila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?