|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
26.1.2010 18:29:44   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Naša mišola se konja oponašauser posted image user posted image user posted image za crkntuser posted image pa še to da je posnemala moj glas ko sem ji ga kazala v knjigici,tako da ...no comentuser posted image user posted image user posted image

koga zdej oponaša...konja al mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful faca malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
26.1.2010 18:29:47   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

surf-tista mizica se mi na sliki zdi ful visoka. mogoče je sam slika taka. drugače pa je boljša bolj pravokotna kot čist kvadratna. mi mamo okroglo in je za en drek nč placa gor pa še velik placa zavzame.

Koliko pa so te standard mere?
Pri nas okrogla tudi zato ne pride v poštev.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
26.1.2010 18:30:54   
MIHAILO

Naša mišola se konja oponašauser posted image user posted image user posted image za crkntuser posted image pa še to da je posnemala moj glas ko sem ji ga kazala v knjigici,tako da ...no comentuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image kira knjigica pa je to

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
26.1.2010 18:31:49   
SURF
grem juhico pomešat...
Upam,da mi še danes uspe pridet nazaj na rruser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
26.1.2010 18:32:59   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image user posted image kira knjigica pa je to

bom pogledala...
ti napišem malo kasneje...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
26.1.2010 18:34:29   
tanci29
mihailo-kaj pa kake mlečne kašice od milupe, al pa čokolino gres polenta. jogurt pa kruh. kakšna župca bolj gosta

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
26.1.2010 19:40:40   
SURF
Mihailo-Porov juhcauser posted image
Knjiga je :Igram in se učim,Potipaj in začuti,Barve, od založbe Učila.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
26.1.2010 19:41:48   
SURF
Tančy hvala še enkrat za brzinske informacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
26.1.2010 19:42:58   
SURF
Deja-kje ste kupili tisti superca "ognjemet" na tortici in kako se temu rečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
26.1.2010 19:56:50   
sjmm
Čer!!

Ma, je bil en naporen dan dons....dopoldan, ko je mali zaspal sm se lotila hladilnika...itak je bil skor prazn...je blo tko lepo k se je kr svetu....pol kosilo...smo kr ene špagetke v paradižnikovi omaki s sojinimi kosmiči, sej men ni glih d best k pol zgleda k faširan meso, sam vsi imajo to ful radi...pa mal parmezančka gor...pa peso in kompot...pol je moj mal bol kmal uletu in smo šli v fasanga šoping...k sosedu...guuužžžvvvaa. miler.....sva bla fuč...mali tud....smo šli kr domov, čeprav sva hotla še nekam po ene copatke za Maja...se mi zdi, da bi lahk imel zdej prave copate k povsod vstaja in se oprijema in hodi...a vaši že imajo???

No, zdej pa večerja in podone zadevce....pa neki me po grlu praska...upam, da bi hitr mim

Kje je pa urša dans....urša...si pogrešana!!!

rebeka...jz nafilam koščke dobre temne čokolade ali marmelado, pa tudi žličko nutelle, včasih kak košček sira ali pa kos vegi hrenovke not zavijem...da zgleda k ena srajčka

porova juhca...jz vedno uporabim cel por...kar je pač lepega, dodam kak krompirček..pa smetanco...zmiksam, peteršiljček...pa hamsi

no, grem mal red nardit...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
26.1.2010 20:10:06   
tanci29
sjmm-naša Hana jih je dobila kak teden nazaj superfitke. in moram rečt da so super. pa še nekaj odkar jih ima na nogici ji več ne teče iz noska, prej je pa zmeri imela svečko kljub temu da je imela štumfke pa še kaj čez. pri eriku sem mu jih kupila šele ko je šel v vrtec prej je imel roobezke, ampak mu je začelo eno nogico bolj na noter vlečt, potem se je vse popravilo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
26.1.2010 20:10:33   
tanci29
gremo se čofat
papa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
26.1.2010 20:22:05   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-naša Hana jih je dobila kak teden nazaj superfitke. in moram rečt da so super. pa še nekaj odkar jih ima na nogici ji več ne teče iz noska, prej je pa zmeri imela svečko kljub temu da je imela štumfke pa še kaj čez. pri eriku sem mu jih kupila šele ko je šel v vrtec prej je imel roobezke, ampak mu je začelo eno nogico bolj na noter vlečt, potem se je vse popravilo

hvala, sej ostali moji mulčki so jih že imeli tak čas...sam zdej sem povsod poslušala...nogavičke, gola nogica...ipd...no, naš je tud dost smrkav...bomo šli v šopinguser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
26.1.2010 20:23:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan se opravičujem, za dopoldanski izostanekuser posted image ....mi je film poču čist.....bajta u razsulu mulca sa se pa skos neki drezala.....sm se psihično skoncentrirala d smo u vrtcuuser posted image .......pa smo šli.....najprej igranje, potem pospravlanje igrač brez pardona, lulat umit, jest in spat.....ne moreš verjet...oba sta v isti sobi zaspala u 5h minutah....bravo jstuser posted image .......
Pol sm šla u nulo pospravt in pomit ceu štuk, pripravla makarone in tuno v omaki in evo...sta se zbudila, smo pojedl in pospravl mizo, pržgal pomivalca in je še vedno tipi topuser posted image .....

zdej grem sprintat še par prošenj, pol pa u štavuno in na pošto in mogoče še po un bicikl, k steme zdej čist nakurleuser posted image

vau....vojniki...na ljevo krug...bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
26.1.2010 20:29:38   
SURF
Sjmm-Naša ima cicibanke in so super.
Porova juha je bila narejena na tak način in zmazana celauser posted image

Tančy-Lepo se načofajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nočko vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
26.1.2010 20:30:25   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan se opravičujem, za dopoldanski izostanekuser posted image ....mi je film poču čist.....bajta u razsulu mulca sa se pa skos neki drezala.....sm se psihično skoncentrirala d smo u vrtcuuser posted image .......pa smo šli.....najprej igranje, potem pospravlanje igrač brez pardona, lulat umit, jest in spat.....ne moreš verjet...oba sta v isti sobi zaspala u 5h minutah....bravo jstuser posted image .......
Pol sm šla u nulo pospravt in pomit ceu štuk, pripravla makarone in tuno v omaki in evo...sta se zbudila, smo pojedl in pospravl mizo, pržgal pomivalca in je še vedno tipi topuser posted image .....

zdej grem sprintat še par prošenj, pol pa u štavuno in na pošto in mogoče še po un bicikl, k steme zdej čist nakurleuser posted image

vau....vojniki...na ljevo krug...bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
26.1.2010 20:52:30   
Urša08
čer

Eto že vse spišem pa vn vrže user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam malce časa pa upam da mi rata tole spisat. Dopoldan sem imela en tako lep obisk user posted image , sem res uživala. Potem sem pa Žigca ob dveh dala spančkat, z Nejčkom sva igračke pospravila in skuhala rezance za k omakici. Potem smo pojedli kosilo in midva z Nejcem šla na telovadbo, Žiga v varstvo, možek pa v trgovino - sem mu kr seznam napisala. Po vseh obveznostih smo s tastom popili kavico, potem je blo pa potrebno že lačne želodčke nafilat. Sedaj Nejc že spi, Žiga se še mal igra - čaka mamico da ga pocrklauser posted image user posted image user posted image . Grem Žiga spat dat, potem pa na kavčka Hausa gledat pa vročo čokolado s smetano popituser posted image .

Vas zvečer al pa jutri preberem.

nočko

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
26.1.2010 20:55:03   
Urša08
Kolumbo uvau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image recept prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm Žiga še nima copatk, ima ponavadi štumfke, pa še tiste z bremzicam čez. Ko mu bom dala copatke gor bom kr super fitke kupla - sem jih Nejcu vedno in so ful dobre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
26.1.2010 20:55:47   
Onasiss
Evo me iz izpita... zdaj alhko nehate držat pesti in greste lahko delatuser posted image user posted image user posted image ......

Sem šla u Leclerc in imam nove balerinke....sam pst...nč Onasisu povedat....user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo.... pol litra vode, pol zelenjavne kocke, zelenjava različna, mal makaronov, mal riža in kuhaš... njami...še jaz to jem....user posted image

sjmm... naša je imela štunfe z usnjenimi podplati al pa abs še ko je hodila... potem pa je začela vlečt dol in sem ji dala copate....prej ni bilo potrebno....

kolumbo..... luda kuča....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
26.1.2010 21:27:04   
Katjusa
čer....

punce ima katera risanko snežko snežek?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:28:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
26.1.2010 21:33:16   
Katjusa
aja pa buš buš in kak banananjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   neki se mi lušta starih dibrih risank

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
26.1.2010 21:41:53   
sjmm
Naša kokoška in trije petelinčki v svojih lupincah...končno mal tišine...moj dragi in kosmati prijatelj še neki zuni zrzujeta..se bo treba pol mal stiskat, da se odmrzne....jz kujem načrte kaj vse bom v tem tednu skuhala, pa 2 ponudbi morm spisat za možka, pa nekaj stvari na proliku uredit,no, pol pa upam, da bo cajt še za en čajček u dvoje...sem neki sentimentalna donsuser posted image

urša...čer..pester dan, kot vidm..user posted image

onassis...upam, da smo dobr držale pesti...se je ta star že umiru al še kr skače po stanvanj??user posted image user posted image

katjuša...fajn za nostalgijo, sam teh risank ni pri nas na zalogi...žaluser posted image
no, kup cmokcev vsem user posted image , pa mamcam mirno noč, pa ati čim mejn smrčat!

ajde!user posted image user posted image user posted image user posted image

sej vs še kej prečekiramuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
26.1.2010 21:48:41   
MIHAILO

Mihailo-Porov juhcauser posted image
Knjiga je :Igram in se učim,Potipaj in začuti,Barve, od založbe Učila.

A je to to???A ko pritisnejo na nekaj povejo kaj je kaj?user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
26.1.2010 21:57:28   
MIHAILO
SJJM nas ima copatke take z usnjenim podplatom...imam cevljcke ampak so mu se prevelike zdaj...

TANCI kje se dobijo te superfitke????Kaksen link???Ajde mamice izkusene v tem dajte nasvet kire kupituser posted image user posted image Jaz nic ne vem...ampak imam vas in mi v vsem pomagateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glih vceraj mi je moz rekel,jaz ne hodim na net zabrezvezne stvari kot ti fb in rr...pa sem ga takoj popravila fb je mogoce ampak rr pa NEEE ,ker me je veliko naucilauser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?