Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 15:52:26
|
|
|
|
Urša08
|
grem še mal likat dokler Žiga spi, Nejca pa še ni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 15:59:21
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 grem še mal likat dokler Žiga spi, Nejca pa še ni peglanje to sovraži najbolj od vseh opravil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 16:00:56
|
|
|
|
baki
|
rebeka....kje si pa ti.nč ne pišeš pa vidim da si gor!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 16:26:09
|
|
|
|
tanci29
|
baki kako je s tvojo bratranko. najbrž je že rodila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 16:28:41
|
|
|
|
tanci29
|
urša- a veš da prov res paše mal doma bit, pa čeprav je treba likat, ampak je vsaj družba. o fajn da pripeljejo nejca. kako kej tvoj križ? mi pohamsili kosilo...hana sedi u triptrapu in še je ostanke erikovega kosila kar iz roko iz krožnika. svoje pa ni hotla več jest. dones smo kar pozni smo malo obrnili urnik hranjenja.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 17:14:20
|
|
|
|
sjmm
|
hoj! Pri nas za spoznanje bolje, zdaj mal dremčka, dokler ne bo začel vpiti...mama, mama in pol ga morm ujčkat in božat...pol je pa kr neki kot bi obrnil list in se ful zaigra na tleh, sam jz ne smem tud 10 cm stran...skoz pri roki....smo čistili nos in je bil čist utrujen že od dretja...za malico....5 žličk sadja, malo jogurta, flašo čaja urša...hvala si me potolažila ...pa vsem hvala za pike poke, se mi zdi, da se letos tile smrklji vlečejo ko da jih ne bo konc za vse, ki ste lepo užili nedeljski dan, sej drugač smo mi tud bol v izi..itak ne gre neki nardit, če imamo bubančka je pa prišla moževa sestra s familijo, pa smo šli dol na en kofi, pa še mal štrudla sem nesla, mali je glih juho popapcal, je bil kr gut volje....pol me je pa spet tašča čist razkurla...mu je dala kr eno kocko cukra za glodat, češ, da je dobr za kosti , ma ni velik manjkal, da ga nism popokala in odnesla gor...ma pri vsakem mi z istimi forami.....no, jz sm šla, sem malega kr mojmu pustila, pa naj si misl kar si hoče...ma, dons pa ni bil dan k bi se blo z mano za zaje*****
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 18:06:08
|
|
|
|
Jutta
|
Sjmm - jaz te ful zastopim... sicer smo na svojem in mi ni treba takih for non stop prenašat, ampak si dam zmeraj duška s šimfanjem v avtu, ko se vračamo v Ljubljano - nekaterim v žlahti ne paše, da tamalega še dojim, da mu ne dam čokolade, da ne grem z njim ven, ko je minus 5 stopinj, da ga ne postavljam na nogice... cel čas mi dajejo občutek, da kaj ne delam prav... samo danes tudi jaz nisem bila pri volji, da bi to prenašala En mesec nas spet ne bo... Mi ni treba tega sekiranja poslušat... ZA SEZNAM - VID IMA PRVI ZOBEK OD 24. 1. 2010
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 18:13:41
|
|
|
|
Jutta
|
Deja - ful lepa torta in slikica! Ste tako luštna družinica Kolumbo - a veš, da se je danes zjutraj tudi Vid zbudil zaradi kašlja... In še čez dan nekaj kašlja... in to tako strašljivo, kot da se hoče zadušit... Pojma nimam zakaj... me je kar malo strah, da ne bo slabše. Upam, da bo pri vas kmalu boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 18:19:07
|
|
|
|
rebeka84
|
evo me baki, se prijavim, da na hiterco prečitam kaj napišete. smo bili na sprehodu, pa smo se hitro vrnili, ker je full mrzlo. pol sem bila v lekarni, šla kupit bepanthen. jutta čestitke Vidu za 1. zobek!!! mi ga še nimamo... sjmm Urošu že zelo dolgo teče iz noska. najlažje mu ga očistim ko se kopa, pol mu kr vodico špricam v nosek ko se igrava in pol gre vse ven in je tolko tega, da sploh ne vem od kod... pusti mi pa tudi, da mu fiziološko šricam, prvo mu pokažem kak je to meni "fajn" , pol se on začne smejat in pol mi nastavlja nosek da še njemu špricnem... joka pa, ko mu z aspiratorjem ven vlačimo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 18:27:57
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 baki kako je s tvojo bratranko. najbrž je že rodila? dobila je punčko šele danes c carskim rezom ker se ni odpirala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 19:59:20
|
|
|
|
Jutta
|
Rebeka - hvala za čestitke. Upam, da bo tudi Uroš dobil prvi zobek tako nenapovedano kot Vid.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 20:12:10
|
|
|
|
piskot
|
cer. samo da se javim. nisem si predstavljala da bo takole ko imas 2 otroka in enega od njiju v vrtcu. spet je zakuhal. en teden smo bili zdravi. no ne, 5 dni.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 20:56:23
|
|
|
|
Onasiss
|
čer.... pri nas še noro.... se en drugmu smejita... piskot..... ...never ending story... pač vrtec dela svoje.... je moj zadnjič reku, da so enim 3 iz Evitine skupine smrkli v potokih tekli pa so normalno v vrtec hodili... no naša ja bila tud smrkava pa je vseeno šla.... 4 stroji cunj posušeni in zlikani.... Jaz se grem pa še malo m-učit..... Jutri imamo pa kar sistematiko, pa cepljenje... no bo p presodila, če je zdrava....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 20:57:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja.... 5 februarja gremo baje spet smučat v Zreče...s stricem in teto...en mal podaljšan vikend.... mislim, da bo super... lahko noč
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 21:04:03
|
|
|
|
rebeka84
|
onasiss pridna! meni pa se danes nič ni dalo, samo posodo sem umila. piskot deja full lepa tortica!!! mi bomo Urošev rojstni dan praznovali v Bosni, ker ima Uroš zaenkrat tam več malih prijateljev , sem naročila tortico z istim motivom, ki ga imamo na prvi strani 10.dela , kupila sem balone, pa še jih morem, ker jih že zdaj Urošu napihujem...
< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 24.1.2010 21:05:03 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 21:38:14
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....dan je minil....zob me trga...uf...upam ,da popusti do jutri....k se mi že meša... Piškot... o joj...pa resno no...pišuka...ste revčki... pikepoke vsem ki jih potrebujete....res.... Lepo se imejte....bodite pridne
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 22:04:24
|
|
|
|
rebeka84
|
sem mislila malo čvekat, je danes Uroš prej zaspal, pa ni nobene, tako da vam želim lahko noč!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 22:13:04
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke... Da se malo bolj na dolgo javim....že nekaj časa moja čmrla ne spi več dvakrat in posledično je tudi sitkana več....Glede podočnjakov še nič konkretnega ne vemo,jutri bodo izvidi...in sicer izvide od vode,krvi,blata in brisa...jo pa vsako noč tudi zelo napenja in po vrhu vsega ima sedaj že dva dni drisko ...moram pediatrinji omenit da je sedaj še drisko dobila..upam da ni nič resnega ... Drugače sva sedaj bolj doma ker ne vem kaj vse to pomeni,malo se sankava,se igrava,ena pospravlja druga razmetava . OBLAČILA-Naša je prava miss v preoblačenju,ima ogromno cotk,nekaj dobi,nekaj kupim in njena omara je bolje založena kot moja in mojega skupaj...števila nevem vem pa da je ogromno in da zmeraj prav pride pa tudi več se nabira v košu za perilo ja... Nekaj vas je spraševalo kako si lohka nekatere tako privoščijo pa samo možeki delajo...kmalu bom tudi js v tej skupini...je pa stvar taka po moje...vsak ima drugačne prioritete,vsak je drugače organiziran v zapravljanju.... Se še kasneje javim...letim....jok....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 22:46:02
|
|
|
|
tanci29
|
čer jutta-bravo za previ zobek ...ajoj so pa res pametni sorodniki. sploh je najlažje govorit drugemu kaj ja in kaj ne. še dobro da se ne pustiš in vztrajaš pri svojem, kot se tebi zdi prav. piškot-a joj no. pa kaj je to pri vas. ma ne vem pri nas niti približno ni tako(trkam), vrtec ni prinesel nobenih bolezni. mislim da je dvakrat manjkal vsega skp. no razen tiste ta konkretne, ampak pustmo to. upam da ni hujšega surf-ej če vama paše je to super, sploh če si ti tega želiš da ostaneš doma. poročaj o izvidih pa da driskica gre mimo ajvy-spet zob...ah revčka, upam da boš vsaj malo spala onasiss-uau smučanje. spet bo uživancija ..a si se fejs nam-učila urša-nejčko je že prišel. kako se je imel. sjmm-zakaj pa ne rečeš da nepustiš sladkorja? mah tale tvoja tašča...no pa saj najbrž ga ni veliko pojedel. ma jest se ne sekiram kej preveč če jim kdaj ksdo da kaj kar ni glih fajn. moje mnenje če enkrat poliže en cukr mu ne more škodit. sam če teb ni všeč pol pa res ni fajn. sploh če te ne poslušajo, to pa meni ni všeč. pr nas pa erik spet kolovrati okoli in se igra z avtočki. smo ga dal že dvakrat spat in je zdej pogrunatal kako splezat ven iz postlce in on kar naenkrat tuki nč jasno nobenemu. danes je enkrat sam notr splezal in zdej ven. nikjer nima nič da bi mu bilo lažje. se orng namatra, ker ma kar bisoko ograjico pa še čist spuščen poden. ej pol sem ga dala nazaj in mu rekla nej mi pokaže kako je ven prišel, sem komaj zdržala da se nisem polulala od smeha. tolk je simpatičen, ampak nimam pojma kako ga bomo zdej dali spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 22:55:13
|
|
|
|
tanci29
|
aja pozabila pohvalit erika, že en teden smo brez magičnega lončka...slamica rula zdej pa še en ponoči mu planica totalno premoči...kater uporabljate oz. ste uporabljale za ta večje. sam res je da ful lula še ponoči. planica je težka u iber
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 22:58:15
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci...probaj eno številko većje, pa pampers baby dry...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 23:01:44
|
|
|
|
Onasiss
|
oh groza... zdele na kanalu A je ena oddaja, ko se je v Indiji rodila deklica z dvema obrazoma....in 2 paroma učk.... enkrat so jo skozi ena usta hranil, drugič skozi druga....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 23:16:18
|
|
|
|
tanci29
|
onasiss-ja sej pamperske ma št.5...a sploh obstajajo večje...te so od 12kg
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 23:16:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss oh groza... zdele na kanalu A je ena oddaja, ko se je v Indiji rodila deklica z dvema obrazoma....in 2 paroma učk.... enkrat so jo skozi ena usta hranil, drugič skozi druga.... boga revčka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 24.1.2010 23:27:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 onasiss-ja sej pamperske ma št.5...a sploh obstajajo večje...te so od 12kg Jaz sem imela iste probleme z Vitom, sam sem takrat uporabljala od Millerja pleničke 4+ ... oni imajo malo drugače tele kilograme....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?