|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
23.1.2010 18:00:00   
sjmm
Dan! Pri nas eno sranje, mali kr orning krehca in smrka, dans spal čez dan sam slabo urco, pol sem ga hotla dat za drugo rundo...je zaspal..čez 10 minut pa bruhal k je ful kašljal...pol sem ga hotla dat še čez eno urco...pa se posračkal, da je vse vn pogledal...tko, da sem obupala...user posted image ...mogoče bo pa zvečer prej miruser posted image user posted image

Mal smo pospravli, pa juhco in pico zrihtali s skupnimi močmi...zdej mulčki mal malega gledajo, pa tv, ata neki okol skače ....mene pa cunje kličejo, če bo mali ok..se morm lotit

Vse lepe pozdravčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem bubanim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer smo jih že pri nas mal iztrošli, a bo še za vas...imajo duracel baterije notuser posted image user posted image

No, mogoče še zvečer kej priskakljam prečekirat!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
23.1.2010 19:35:07   
tanci29
DAN

what a day

čebel@-ojej jest še vseeno upam da ni alergija...ne bit slabe volje, vse se poštima, sej veš po dieti ponavadi mine. je pa zoprno ja.

sjmm-bogci mali. čimprej se pocajtejte

urša-a si si odpočila

no zdej pa da povem. smo šli in kupili trip trap v babycentru. itak niso dal na 50 še 10 ker je to kao pohištvo meli so pa na opremo. čeprav na internetu je pod opremouser posted image .. no smo vseeno kupili. potem smo šli v zvezdo na kufe in tiortico. kwa je pasal. potem sem rekla grem še u bušija po dudo za hanč in majo na vse izdelke -40% ker se selijo. se pravi tud na trip trape. pičim nazaj u bc vrnem trip trap, grem v bušija in ga kupim za -40%. gremo vse dam odpelat na kosilo, smo najdl še gostilno za hanin roj. dan. ma mi ni dal miru iz kosila še enkrat u bušija, sem kupila še en avtosedež 15-36 recaro monza isofix mp3 za -40%. mislim da je akcija do srede. avtosedežev nimajo več tripe pa majo še kar nekaj. tako da če katera kupuje se ful splača

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
23.1.2010 19:50:53   
rebeka84
tanci super za nakup!

vsem bubančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uroš je pa zdaj bruhal, mu verjetrno hrana ni sedla... bomo videli kaj bo...

Smo šli včeraj v kolosej na igralauser posted image user posted image user posted image , je bil full srečen, je letal za dvema punčkama, sta ga hranle s kokicami..user posted image
Zdaj ko sem vidla kak uživa se bomo pa večkrat šli igratuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
23.1.2010 20:34:24   
claud
Cer!

DRAGE MOJE, MI GREMO JUTRI ZJUTRAJ DOPUSTOVAT, SMUCAT, SANKAT, UZIVAT!
LEPO KLEPETAJTE, SE LEPO IMEJTE!

Lahko noooooooc!!!!!!!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
23.1.2010 20:44:48   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Cer!

Lahko noooooooc!!!!!!!

UŽIVAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
23.1.2010 20:52:58   
Urša08
čer

Midva z Žigom sva dopoldan malce stanovanje pospravila, prala, uživala,.. Popoldan smo šli pa mal v šoping. Sem končno prišla do nove pidžamice, pa spodnje majčke, hlačke user posted image user posted image user posted image user posted image Pa komi smo dobil rokavice za Nejca (smo jih namreč uspešno zgubili in brez ne more bit) , sem mislila da se mi bo že zmešalo nikjer ni blo nobenih rokavič, no potem smo pa ene v interšportu najdli. Je pa kar tako preveč mirno k Nejca ni , pa pospravljen tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem z mojimi govorila in Nejc uživa 100/uro, so smučali, pa sankali, v glavnem ima vso pozornost in je zlato deteuser posted image user posted image user posted image .

Vas grem mal prebrat

Sem samo zaseledila da gre Claud jutri na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
23.1.2010 20:54:41   
Urša08
tanci a smem vprašat kok pride trip trap v bušiju?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
23.1.2010 20:58:11   
Urša08
čebel@ ojoj, jaz še kar upam, da ne gre za alergijo, če pa že gre je pa dostikrat tako, da otroci prerastejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in objemčke zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
23.1.2010 20:58:54   
Urša08
sjmm Maju pa en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da gredo bacilčki stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
23.1.2010 21:21:05   
sjmm
Majči dol padal ob 8h, spi samo na mojih rokah...zdej sem ga mal odložila, da spijem en čajček, pa lulat tečem....pol pa naprej....se tipkamo jutri

vsem lepo in mirno nočko!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
23.1.2010 21:28:01   
MIHAILO
CEBEL drzim pesti da ni alergija..a to kaj boli ,a je zato jokala???Upma, da bo vse ok...mocno stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
23.1.2010 21:29:19   
MIHAILO
sjjm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
23.1.2010 21:50:18   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci a smem vprašat kok pride trip trap v bušiju?

179 € oz. 189€ odvisno od barve -40%...jest sem kupila samo stol ker vse ostale dodatke imamo še od erika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
23.1.2010 22:45:46   
Ajvy
oi...bilo je krasno....waw...ne morem verjet.....res....

Urša..Upam, da bosta šli....čeprav sem skeptična...bomo videli.....
Rada bi da  gresta, da ene papirje v miru uredim...sem v zaostankuuser posted image
Tarja mora sama pospravit igrače....tisto ,kar razmeče Tisa pospravim jaz......sobe pa nima....

Claud....o mary....to pa je ....ne vem kaj naj rečem....verjamem, da si besna...
iiiiiiiii  WWWWWaaaaaaaaaaaawwwwwwwwww..umetnicauser posted image user posted image user posted image

Tamika...sploh si ne predstavljam ,kako naletiš na 8 gluhih ušes...res ne....

Tanci...hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image
Super za nakup user posted image user posted image user posted image

Kolumbo,...a res..ne pomaga....kaj ima povečano žrelnico???

Čebela....držim pesti ,da ni alergija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki...to ste pa imeli počitek user posted image user posted image

sjmm...o joj...revček....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej poceli

Rebeka...the best za igranje....
Upam ,da mu samo hrana ni sedla

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
23.1.2010 22:46:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Cer!

Lahko noooooooc!!!!!!!

UŽIVAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

iiimmmmmmmmmmeeeeeeejjjjjjjjjtttttteeeeeeeeeeeeeee ssee krasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
23.1.2010 22:47:34   
Ajvy
Urša...super za nakupe user posted image user posted image user posted image

Sjmm...upam na vašo lepo in mirno nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
23.1.2010 23:05:42   
Onasiss
mah sem full napsiala pol pa ven vrže... bom jutr še enkrat...ker mam malce opitega deca doma in je zoprn k hudič....user posted image user posted image

lahko noč

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
24.1.2010 6:39:32   
baki
dobro jutrooooooo.....vidim da sem prva.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
24.1.2010 7:35:11   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
24.1.2010 8:21:00   
baki
no a je kera že vstala?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
24.1.2010 8:23:49   
baki
dobro jutro tamika.sem že pospravla malo po hiši,posodo pomila,cote dala prat,me čakata še dve rundi pranja.dons tudi merabim kuhat gremo k mami na kosilouser posted image user posted image user posted image .sem vesela da mi saj med vikendom ni treba kuhat.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
24.1.2010 8:46:12   
baki
tamika kaj pa delaš?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
24.1.2010 9:07:23   
rebeka84
dobro jutro

Uroš se je zbudil ob omih in meni pustil dremat še pol ure. Priden fantič! Pol pa sedi zraven mene, me gleda, pa se malo vleže...user posted image

Kaj boste kuhale danes? Ima katera kakšno idejo?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
24.1.2010 9:54:28   
sjmm
Dobro jutro, dannnnnn!

Pri nas mali zvečer zaspal okol pol osmih, večerjal zelo slabo, a nekaj le, spal na mojih rokah do 10h, pol mal čaja in v posteljo, spal tam do polnoči z več vmesnimi postanki, da je lahk mami letala sem in tja, pol pa je prišel k nama, se naslonil name in še malo spal, okol 4h...pucanje noska, se je jokal, ko da mu strojiva kožo, sam pol se je čist zbrihtal, ata zaspal nazaj, za večerne podvige ni nič vedel, mali je kako urco sitkal, pol pa se je stisnil in zaspal, še prej malo čokolinčka spil, sam daleč od njegove doze...se vidi, da ima polno packarije...joj, upam, da bo hitr šlo venuser posted image user posted image user posted image

urša...upam, da si se kej odpočila, user posted image user posted image user posted image za Nejčevo potepanje

čebel@....držim psti, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...uf, pri vas tud spet pestro....evo že mal zmatraneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas

iiiii, Uroš priden k mamici pusti drematuser posted image user posted image user posted image user posted image

onassis...helov...kako ste kaj...a ata je imel pijanko???user posted image

baki...spet pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika....helov, kako tvoji kraljeviči??...sem brala, da že kar pridno pospravljajo...ful lepo, naši bol razvajene ritke, čeprav že večji...ma z leti še slabše, če nisi dovolj hud hišni zmajuser posted image user posted image user posted image user posted image

kosilo.....imamo še čisto zelenjavno juhco od včeraj....z nudelčki, pa zaželeli smo si špinače, pire krompirlčka, ribic in en fajn domači štrudeljček, pol z jabolčki in borovnicami in pol s skutnim nadevom...pa kruhek se že peče.....za popoldan pa imamo predpisanega malo počitka...ker moj motor zelo na hlape deluje te dniuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
24.1.2010 9:59:38   
Urša08
jutro

Jaz sem si privoščila spanec in sem do 9 spala, potem je možek kavico skuhal , sva jo skup popila, sedaj bom pa počasi zalavfalauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem se spočila ja in je pasalo user posted image user posted image user posted image Za kosilo bova imela kremenatle, krompir, zelenjavico, Žiga pa krompirček + zelenjavno omakico.

Ajvy superca da ste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm naj se Maj čim prej pozdravi revček mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki super za kosilo pri mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rebeka priden Uroš da te je pustil spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss kako si / ste?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?