sjmm
|
Dobro jutro, dannnnnn! Pri nas mali zvečer zaspal okol pol osmih, večerjal zelo slabo, a nekaj le, spal na mojih rokah do 10h, pol mal čaja in v posteljo, spal tam do polnoči z več vmesnimi postanki, da je lahk mami letala sem in tja, pol pa je prišel k nama, se naslonil name in še malo spal, okol 4h...pucanje noska, se je jokal, ko da mu strojiva kožo, sam pol se je čist zbrihtal, ata zaspal nazaj, za večerne podvige ni nič vedel, mali je kako urco sitkal, pol pa se je stisnil in zaspal, še prej malo čokolinčka spil, sam daleč od njegove doze...se vidi, da ima polno packarije...joj, upam, da bo hitr šlo ven urša...upam, da si se kej odpočila, za Nejčevo potepanje čebel@....držim psti, da bo vse ok kolumbo...uf, pri vas tud spet pestro....evo že mal zmatrane še za vas iiiii, Uroš priden k mamici pusti dremat onassis...helov...kako ste kaj...a ata je imel pijanko??? baki...spet pridna tamika....helov, kako tvoji kraljeviči??...sem brala, da že kar pridno pospravljajo...ful lepo, naši bol razvajene ritke, čeprav že večji...ma z leti še slabše, če nisi dovolj hud hišni zmaj kosilo.....imamo še čisto zelenjavno juhco od včeraj....z nudelčki, pa zaželeli smo si špinače, pire krompirlčka, ribic in en fajn domači štrudeljček, pol z jabolčki in borovnicami in pol s skutnim nadevom...pa kruhek se že peče.....za popoldan pa imamo predpisanega malo počitka...ker moj motor zelo na hlape deluje te dni