vila MaLiNa -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (6.2.2010 9:22:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa No pri nas smo pa dobili 40 vročine[sm=smiley13.gif] . Zgleda, da bodo zobki... si ful grize spodnjo ustnico. Božica moja mala... Hvala punce za komplimente[sm=smiley1.gif] . Ena je spraševala o bio plenicah, mi uporabljamo moltexove - nič ne dišijo tako kot pampers, so tudi trše in ne objamejo toliko v pasu kot pamperske. Saj sem že nekajkrat mislila na katere cenejše prešaltati ampak Sarini ritki odgovarjajo te, pa tako naredim vsaj še nekaj dobrega za naravo (upam) - 2 evra na paket več me pa ne bo pobralo, zato pa vseeno upam, da se mi/nam bo to kdaj obrestovalo. Škorpijončica kaj telovadiš z Nio po tistem dvdju? Polari lepega kužata imaš[sm=bravo.gif] . Ko sem bila majhna sem odraščala z nemško ovčarko in ti psi so mi še danes neznansko všeč. Samo na žalost moj mož ni kaj preveč navdužen nad živalmi, pa tudi zahtevajo pozornost, čas - upam pa vseeno, da ga bom kdaj imela, mogoče takrat, ko bom v penzionu ali pa če ga bo Sara omrežila[sm=jezicek.gif] . No zdej grem pa spat... lahko noč Malinca, zaradi zob definitivno ne more imeti 40 st vročine. Obratno je večjemu res: ob povišani temperaturi so pospešeni presnovni procesi in če namerava ravno takrat kakšen zob za na plano priti, pride še hitreje. Pa še to je res, da v primeru, če jih srbijo dlesni, več roke v usta tiščijo in lažje kakšno okužbo staknejo. Glede na anamnezo bazena je tole prav gotovo okužba. A ima še kakšne druge znake kot visoko vročino? Kako se pa obnaša? Ja neutolažljiv jok in bolj je zaspana. Pa zjutraj je imela rahel osip okoli ust in paše ji če ji dlesni masiraš - zato sem mislila, da bodo morda zobki. Na okužbo iz bazena sploh nisem pomislila, ker če je bila v bazenu je bila max 10 min, ampak zgleda, da je že to dovolj da kaj stakneš[sm=zmeden.gif]. Aja... pa veliko bolj se napenja, ko lula in tud več poje trenutno.
|
|
|
|