Pupček -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (5.2.2010 14:31:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Pupček IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pupček, lepo rastete [sm=smiley1.gif] Samo 1 ? a zdaj ste bili cepljeni za roto [sm=zmeden.gif] Potem pa ni najbolj pametno da se greste kopat v bazen [sm=zmeden.gif] Zaradi kužnosti mislim [sm=zmeden.gif] [sm=smiley13.gif] Ja, dobila je tudi 2. in zadnji odmerek za roto. Sej sem tudi jaz na to pomislila, sam ki eni pravijo da je blato kužno od 6. do 9. dneva eni do 14. dneva po cepljenju. No, nedelja bo 12-ti dan, pa ona velik kaka 3x do 4x na dan in je verjetno že šlo ven cepivo. Pa v vodi sem 90% prepričana, da ne bo kakala [sm=smiley1.gif]. Tako, da mislim, da ni panike [sm=zmeden.gif]. Mož, tvoje, strokovno mnenje? [sm=smiley1.gif] Upam, da ne boš zamerila, ampak razmišljam kot mamica, ki bi morda lahko bila takrt v bazenu s svojimi [sm=duda.gif] Seveda 100 % ne moreš bit, da ne bo kakala, kdo pa je lahko [sm=zmeden.gif] Pa če pravijo eni da je otrok kužen do 14 dneva po cepljenju, eni pa da do 9. bi jaz vseeno počakala čim dlje, ker ne bi želela, da bi kdo kaj takega fasal [sm=zmeden.gif] Sej bazen bo tam tudi še naslednji teden al pa čez 14 dni [sm=smiley1.gif] Seveda pa je odločitev tvoja [sm=smiley1.gif] Nič ne zamerim, dobro razmišlaš [sm=smiley1.gif]. Ker so mi v ZD rekli, da je kužno le 8, 9 dni, podatka da je kužno več (zasledila sem ga nekje na netu), nisem jemala resno. No, ker je možno, da je kakec še kužen, smo prestavli kopanje na 21.2. Mož, hvala za odgovor.
|
|
|
|