dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Dobro jutro, no, jest bi včeraj zvečer sodelovala, pa mi nikakor ni odprlo okna za odgovor, niti citiraj Prjavla sem se pa lahko. Zdele se mi je zgodilo isto, pol sem pa vse skupaj zaprla, pa še enkrat odprla, no zdaj pa je šlo. Jest tud ne bi kužija stran dala, sploh če je prijazne pasme. Po mojem mnenju se psi obnašajo kot lastnik. Velik ljudi pa, ki imajo te pasme bulmastife itd, jih imajo pa zato, ker jih dresirajo za kakšen namen Ta, ki so ga pogrizli, jih verjetn ni imel doma na kavču, pa z njim v postelji, da bi jih imel za igračo. vvbbbbbbb f ,,,,,, k lk vc t no to va m vcpa še matic pošilja pozdrave tud jaz nebi imela nobenega psa na kavču, postelji, mizi itd... bom rajši nehala, da se ne "skregamo" Tudi jaz ne, sam hotla sem povedat, da jih je verjetn treniral in dresiral za napad, da jih ni imel za najboljšega prijatelja človeku Lastnik psa je (bil) zdravnik, kolega, ki je globoko verjel v pasjo prevzgojo, zato se je tudi z njimi udeležil prevzgojnih vaj, šolanja, ki pa, očitno, žal, ni bilo uspešno. Prav gotovo psov ni treniral za nikakršen namen, je pa vprašanje, kaj so z njimi počeli v rani mladosti. Za življenja teh psov (ki bi morali biti že evtanazirani zaradi težke poškodbe iz leta 2006) se jr boril - do smrti. Katastrofa. Sicer pa moj pogled na pse: (morate pa vedeti, da sem 14 let delala v antirabični ambulanti, kjer smo obdelali cca 1000-1500 ugrizov letno); pes je žival z vsemi nagoni vred. Nikoli ga ne bi imela v stanovanju, še manj v postelji Ja fak, a jih ni imel že od začetka te pse? A jih je od koga dobil? Pa to je res šit