|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
3.2.2010 10:17:55   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: bambina23

jutro

prvo se morem opravičiti polari, ker sem njenega Eneja preimenovala , res oprosti.
no mi2 z Jaketom sma bubana, jaz prehlajena, on pa tud mal, pa kašlja, pa hripav glasek ima, tako da se mal bolj cartava, upam da naju hitro mine, saj bi morala biti včere pik-pikana ampak smo predstavili dokler se ne pozdravima.
no temena..z njimi se ubadam že od 1 meseca no včeri sem dosegla da so mi dali nekaj zdravniškega upam da bo pomagalo, grema potem umiti glavo ko se moja dva zbudita, trenutno oba spita.
Jaka drugače uživa na igralni podlogi, se zmeri sam zaigra, in tud je ugotovil da če prime metuljčka za vrvico da bo pomahala krilca.

Gh sma nekaj probala, smo mu dali slive, ker je bil zelo zaprti in morem reč da je pomagalo.

Hehe, bambina, ne sekiraj se.....user posted image user posted image user posted image user posted image samo veš, da morm popravit....hehe...

Upam da se čimprej pozdravita...user posted image

Hmmm debata o mačkah in psih......za psa si jaz sicer ne predstavljam da bi bil not, ker ga nikol nismo imeli not, je zunaj in v boksu, ČEPRAV je res, da sma jo včasih malo spustila not, na eno staro koco, pa se je cartala....zdaj tega ne delama več zaradi Eneja......je preveč divji pes, da bi to šlo.....mačko pa imava...že od nekdaj jih imava......jaz sem zdaj rekla, da ko ta odide v večna lovišča, ne bom več imela mačke......je pes čisto dovolj.......ja, imamo pa dlake v stanovanju......HB, da nima res dolge dlake, samo z vsake mačke jih pade kaj dol....brez tega pač ne gre, jaz sem se navadla, pazim pa, da mačka ne hodi po stvareh od Eneja... mačka se je ful že navadla, da ne gre na igralo, tudi če je na tleh v dnevni sobi, ne na ležalnik, v kinderpet, pa tudi v njegovo sobico nima vstopa.....v spalnici pa spi poleg nas.....bogpomagaj.....saj redno menjavam posteljnino, pa Eneju vedno pogrnem eno rjuho preko najine, da res ne spi na dlakah.....
Za mene pač to ni problem....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu bambina23)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.2.2010 10:29:26   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Veselka, se strinjam, sam veš kok je, ko starš (še poseebej mama) nima besede, pri tašči, tastu in svakinjiuser posted image user posted image . V glavnem, ona je svojega  psa držala, mali jo je božal in kar naenkrat je šavsnila v njega. pač, zgodilo se je 1x in se (upam), da ne bo več.
je pa zadnjič prišla s familijo in psom na obisk, in sem ji povedla, da pes nima kaj delat v stanovanju (kot da tega ne ve) in se je pobrala v petih sekundah...user posted image  s psom, da ne bo pomote.

sam iz tega sklepam, da te bolj svakinja moti kot pes user posted image user posted image

v bistvu ja user posted image user posted image , sam pssst. AMpak njen pes mi vseen ne bo hodil po postelji in po kuhinjski mizi, kar se je enkrat že zgodilouser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.2.2010 10:34:31   
altaja

Veselka, se strinjam, sam veš kok je, ko starš (še poseebej mama) nima besede, pri tašči, tastu in svakinjiuser posted image user posted image . V glavnem, ona je svojega  psa držala, mali jo je božal in kar naenkrat je šavsnila v njega. pač, zgodilo se je 1x in se (upam), da ne bo več.
je pa zadnjič prišla s familijo in psom na obisk, in sem ji povedla, da pes nima kaj delat v stanovanju (kot da tega ne ve) in se je pobrala v petih sekundah...user posted image  s psom, da ne bo pomote.

sam iz tega sklepam, da te bolj svakinja moti kot pes user posted image user posted image

v bistvu ja user posted image user posted image , sam pssst. AMpak njen pes mi vseen ne bo hodil po postelji in po kuhinjski mizi, kar se je enkrat že zgodilouser posted image

user posted image user posted image user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.2.2010 10:41:34   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

tud jaz nebi imela nobenega psa na kavču, postelji, mizi itd...
bom rajši nehala, da se ne "skregamo" user posted image

Barika, midve se glede tega zihr ne bi skregali user posted image user posted image

pa mačke tud ne, da ne bo dilemuser posted image

itak, pa papagaji, hrčki, miške...user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.2.2010 11:46:43   
veselka

vohun?

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.2.2010 12:07:45   
Pupček
Mi imamo tudi psa in mačko (pri mjih starših so - živimo v isti hiši) in to ta hude pasme - ameriški stafford terier in siamko user posted image .
Za psa me prav nič ne skrbi, da bi bila agresivna, ker je tok razvajena, da več skoraj, da ne more bit user posted image . Spi na kavču (ima prav svoj kavč), ko nobenga ni se razkomoti na našemkavču med povštre user posted image . Mački pa ne zaupam, kljub temu, da je moja in da sem jo jaz po flaški hranila, ko je bila še mladiček, me zagrabi, ko ji kaj ni prav user posted image .

Še slikci naših žvalc....

Missy
user posted image

Lana
user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.2.2010 12:25:30   
polari
Fuuul sta luškana....user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.2.2010 12:48:15   
barika

vohun?

eh, ne vem, če zna sploh rač. štekatuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.2.2010 13:15:13   
škorpijončica
moj maček gre povsod...zjutraj ga pustim da spi pri meni pod koutrom, da ga grejem, pleza po omarah in mizah. Včeraj sem skoraj počla od smeha, ker je šel v pralni stroj in hodil tako da je vrtel bobn- kot en ogromn hrček na tistmu kolesu user posted image Ma jst nism občutljiva na take zadeve...saj ne more bit vse sterilno, nia se bo že navadila na mačje dlake in prah, vsaj alergična ne bo..sicer pa je moj pan dost bolj čist, kot nekateri ljudje.

ju3 gremo verjetno v atlantis!

danes smo bili v postojni in kolki so v redu..kaj pa zdaj, ko mi ni treba več široko povijatuser posted image a dam sam pampersko, al tud tisto švedsko povijalko čezuser posted image kako pa drek spravte iz oblekc, ki se perejo na 30 stopinjuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.2.2010 13:25:39   
jullie

..nisi edina..user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.2.2010 13:25:39   
škorpijončica
user posted image

no, slikca..

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.2.2010 13:27:58   
škorpijončica
user posted image

pa še nia z mojo kitaro

Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.2.2010 13:30:13   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

moj maček gre povsod...zjutraj ga pustim da spi pri meni pod koutrom, da ga grejem, pleza po omarah in mizah. Včeraj sem skoraj počla od smeha, ker je šel v pralni stroj in hodil tako da je vrtel bobn- kot en ogromn hrček na tistmu kolesu user posted image Ma jst nism občutljiva na take zadeve...saj ne more bit vse sterilno, nia se bo že navadila na mačje dlake in prah, vsaj alergična ne bo..sicer pa je moj pan dost bolj čist, kot nekateri ljudje.

ju3 gremo verjetno v atlantis!

danes smo bili v postojni in kolki so v redu..kaj pa zdaj, ko mi ni treba več široko povijatuser posted image a dam sam pampersko, al tud tisto švedsko povijalko čezuser posted image kako pa drek spravte iz oblekc, ki se perejo na 30 stopinjuser posted image

Ja, zdaj pa daš samo pampersko gor. Če pride drekec čez, to se pri nas dogaja vsaj na dva dni, pa cotke takoj po previjanju namočim v umivalniku. Zraven pa dodam malo praška al pa vanish. Otroške cotke se pa itak lahko skoraj vse perejo na 60 stopinj.

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.2.2010 13:30:35   
jullie
..škorpijončica pamperska je dovolj..jo itak bodi drži..

Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.2.2010 13:30:51   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

user posted image

pa še nia z mojo kitaro

user posted image user posted image  ta prava rock zvezda user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.2.2010 13:57:19   
anitka7
dan

kako kaj...pr nas precej vetrovno oz zeeeeloooo

Larilu kdo pa je tebi težil okol tega da so mogl drugi otroka in psa pazit user posted image

glede psov in mačk plus otroci....mi mačko not,stara je skor 6 let...Nika ma ful rada že odkar je pršu iz porodnišnice,krajši pop spanec sem ji pustila da je spala zraven njega. Drugače pa ni imela in ga še vedni nima vstopa ponoči v spalnico in otroško sobo razen če ne skoči na kljuko in odpre user posted image in pol jo vedno najdem pri Niku. Njega ma zelo rada,še ko je bil manjši pa še ni imel občutku mu ni nikoli nič naredila čeprav jo je vleku za ušesa,rep....sam umaknt se pa tud ni hotla,sam jokala je pa pr njem ležala. Zdaj pr Neli pa mislim da je šele zdaj dojela da je še eden v bajti,včasih jo vidim kako se čist tko počas leze k njej na kavču user posted image glede psa v stanovanju/bajti pa ne vem kako je,če ga bomo kdaj mel bom pol pametna user posted image user posted image

škorpijončica zdaj daš sam pampersko direkt gor...cunje se lahk vse perejo vsaj na 60,velik daš lahk tud na 90

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.2.2010 14:03:57   
Anonimen
kolk je dans naša sitna uffuser posted image

(odgovor članu dreja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.2.2010 14:05:09   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Dobro jutro,

no, jest bi včeraj zvečer sodelovala, pa mi nikakor ni odprlo okna za odgovor, niti citiraj user posted image  Prjavla sem se pa lahko. Zdele se mi je zgodilo isto, pol sem pa vse skupaj zaprla, pa še enkrat odprla, no zdaj pa je šlo.user posted image

Jest tud ne bi kužija stran dala, sploh če je prijazne pasme. Po mojem mnenju se psi obnašajo kot lastnik. Velik ljudi pa, ki imajo te pasme bulmastife itd, jih imajo pa zato, ker jih dresirajo za kakšen namen user posted image  Ta, ki so ga pogrizli, jih verjetn ni imel doma na kavču, pa z njim v postelji, da bi jih imel za igračo.                            vvbbbbbbb         f                                                              ,,,,,,                                                                                                                  k lk  vc t             
no to      va m vcpa  še     matic                pošilja   pozdraveuser posted image                         

Tudi jaz ne, sam hotla sem povedat, da jih je verjetn treniral in dresiral za napad, da jih ni imel za najboljšega prijatelja človeku user posted image

Lastnik psa je (bil) zdravnik, kolega, ki je globoko verjel v pasjo prevzgojo, zato se je tudi z njimi udeležil prevzgojnih vaj, šolanja, ki pa, očitno, žal, ni bilo uspešno. Prav gotovo psov ni treniral za nikakršen namen, je pa vprašanje, kaj so z njimi počeli v rani mladosti. Za življenja teh psov (ki bi morali biti že evtanazirani zaradi težke poškodbe iz leta 2006) se jr boril - do smrti. Katastrofa.
Sicer pa moj pogled na pse: (morate pa vedeti, da sem 14 let delala v antirabični ambulanti, kjer smo obdelali cca 1000-1500 ugrizov letno); pes je žival z vsemi nagoni vred. Nikoli ga ne bi imela v stanovanju, še manj v posteljiuser posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.2.2010 14:05:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dan

Larilu kdo pa je tebi težil okol tega da so mogl drugi otroka in psa pazit user posted image

3x ugibi pa ti povem da boš že ta prvič zadelauser posted image user posted image user posted image

pa veš da je tud pr nam zelo vetrovnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.2.2010 14:11:59   
Mož*
Sprehodi so postali prava katastrofa, saj se v vozičku 2/3 časa dere. Ko ga vzameš ves, se pa reži kot pečen maček. Danes je naš prav prijazen, če odštejem katastrofalno uro in pol v vozičku. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.2.2010 14:22:17   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dan

3x ugibi pa ti povem da boš že ta prvič zadelauser posted image user posted image user posted image

pa veš da je tud pr nam zelo vetrovnouser posted image user posted image user posted image

jah 3 na T mam v mislih...Tvoj,Tašča al pa Tast...ampak se nagibam kar k prvemu na T user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.2.2010 14:22:59   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Sprehodi so postali prava katastrofa, saj se v vozičku 2/3 časa dere. Ko ga vzameš ves, se pa reži kot pečen maček. Danes je naš prav prijazen, če odštejem katastrofalno uro in pol v vozičku. 

kaj pa če bi ga dala v kengurujčka

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.2.2010 14:38:01   
Mož*

Jah, ne vem, nimam kengurujčka; že misel na to, kako mi je vroče pod njim, me ubija. (Pa še krame nimaš pol kam odložiti).

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
3.2.2010 14:50:36   
anitka7

Jah, ne vem, nimam kengurujčka; že misel na to, kako mi je vroče pod njim, me ubija. (Pa še krame nimaš pol kam odložiti).

jah pol pa nakupovalni voziček za sabo vlečeš za kramo user posted image user posted image
za kengurujčka pa na bolhi poglej...dreja ga je ful ugodno dobila

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
3.2.2010 15:06:19   
Anonimen

jah pol pa nakupovalni voziček za sabo vlečeš za kramo user posted image user posted image
za kengurujčka pa na bolhi poglej...dreja ga je ful ugodno dobila

ji bo dreja povedala kje dobit kakšenga fejst da ji bo nakupovalni voziček porivu pa tko da bo mela frej rokeuser posted image user posted image
anitka in pravilni odgovor je drugi Tuser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Moj otrok je spet bolan
Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?