altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Tulpek, stolček a`la trip-trap z Recinka je super (če je le še enak, kot pred letom dni, stabilen in kompakten). Drugače so od stolčkov za hranjenje (za manjše otroke, i jih še poležeš) daleč najboljši Peg Perego-vi, dobra Hauck in Cam, kar dobri Chicco in en model od Lemi, slab pa npr. Brevi, ki ga je imel nedavno v akciji Baby Center (glej spodnji del - podstavka, pa tudi poleči se ga ne da), precej nestabilen je tudi od Baby Welta. Če bi jaz sedajle kupovala stol, bi preko Bolhe vzela rabljenega Peg Perego, kasneje pa trip-trap, ki ostane... Tisti, ki bo zdaj 55 eur? Link v prejšnji objavi. ALi kateri drug. Men je ta čist kul..itak ne bo dolgo časa v uporabi in se mi ne zdi smiselno dat nevemkolk eurčkov za par mesecev. Pa vseeno se mi zdi uredu stolček kljub temu da je najcenejši. Samo na brzinco tole pokomentiram... še zdaleč to ni za nekaj mesecev, saj so lahko mirno notri do 3. leta Naša je in še bere knjigice, poje v njem vse obroke, pa tudi kdaj ko je nisem imela kam dat, sem jo notri dala, pripela in je bilo najbolj varno, jaz sem šla pa recimo v miru na velikopotrebo, med tem ko je ona gledala risanko Priporočam udoben, varen in otroku prijazen stolček, ne bo vam žal. Pa sej na bolhi je res veliko izbire.... Se strinjam... tale leni bo pri nas v uporabi samo par mesecev ker potem gre mali v tripp trapp, tale pa k babici. Pa tudi drugače se mi res ne zdi slab stolček. Se ne prevrne, ma 3 naklone, otrok udobno sedi, nastavljiv po višini,.. čist kul pa ugoden. še malo pa si ga bo Tjaš lahko sam izbral