|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
29.1.2010 11:56:43   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dobro jutro

mene pa dons neki bl dol vleče...ni delovnega elana user posted image

dreja včeri sem se pa mim tebe peljala...user posted image saj mate še citroena doma?

glede tehtanja je že dreja povedala,mava isto dohtarco...tehtajo se nagci zaviti v tetra pleničko pa se pol pleničko odšteje

user posted image user posted image user posted image  in zakaj mi nisi dostavila tortice user posted image . Ja, citroena imamo še doma user posted image , očitno ni sezona za avte prodajat.user posted image  No, zdaj k veš kje sem doma, pa prlet na kakšen kufe. Ampak, tortic pa nimam user posted image user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.1.2010 12:17:54   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Tulpek midva sva včeraj kupila TALE stolček. Naredil ga je Nolik Kočevje pa nič ni Stokke nalepke zraven... Tako, da nevem kaj je s temuser posted image . Upam, da ga nisva preplačala.

Tam jih baje delajo. Ampak možno, da ne dajo gor nalepk, ker jih sicer ne bi smeli prodajat. Ali jih pa kar tako nekaj "prešvercajo" iz tovarne...
Pa js zdaj razmišljam, da bi kupila PP prima papa, in kasneje trip trap, ker zdaj malega tako še ne moram dati noter. Bo pa enkrat še en user posted image tak da se bo tudi PP ponucal.
Kaj pa tale - cam, ki bo v akciji v BC (-30%), ima katera izkušnje: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197607

Kaj pa lemi, ki bodo za 55 eur: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200602

A so ti dražji toliko boljši, da se splača dat npr. 50-60 eur več?

Grem še na bolho... danes v lovu za PP. Ampak js najdem samo takšne, ki so 20 eur ceneje, kot novi, to pa že raje dam več in imam novega user posted image .

Mislim, da bom doktorirala kmalu iz stolčkov... še vozički mi niso delali toliko težav.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 29.1.2010 12:26:33 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.1.2010 12:26:04   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Tulpek, stolček a`la trip-trap z Recinka je super (če je le še enak, kot pred letom dni, stabilen in kompakten). Drugače so od stolčkov za hranjenje (za manjše otroke, i jih še poležeš) daleč najboljši Peg Perego-vi, dobra Hauck in Cam, kar dobri Chicco in en model od Lemi, slab pa npr. Brevi, ki ga je imel nedavno v akciji Baby Center (glej spodnji del - podstavka, pa tudi poleči se ga ne da), precej nestabilen je tudi od Baby Welta.
Če bi jaz sedajle kupovala stol, bi preko Bolhe vzela rabljenega Peg Perego, kasneje pa trip-trap, ki ostane...

Tisti, ki bo zdaj 55 eur? Link v prejšnji objavi. ALi kateri drug.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.1.2010 12:39:24   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Tulpek, stolček a`la trip-trap z Recinka je super (če je le še enak, kot pred letom dni, stabilen in kompakten). Drugače so od stolčkov za hranjenje (za manjše otroke, i jih še poležeš) daleč najboljši Peg Perego-vi, dobra Hauck in Cam, kar dobri Chicco in en model od Lemi, slab pa npr. Brevi, ki ga je imel nedavno v akciji Baby Center (glej spodnji del - podstavka, pa tudi poleči se ga ne da), precej nestabilen je tudi od Baby Welta.
Če bi jaz sedajle kupovala stol, bi preko Bolhe vzela rabljenega Peg Perego, kasneje pa trip-trap, ki ostane...

Men je ta čist kul..itak ne bo dolgo časa v uporabi in se mi ne zdi smiselno dat nevemkolk eurčkov za par mesecev. Pa vseeno se mi zdi uredu stolček kljub temu da je najcenejši.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.1.2010 13:01:33   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Men je ta čist kul..itak ne bo dolgo časa v uporabi in se mi ne zdi smiselno dat nevemkolk eurčkov za par mesecev. Pa vseeno se mi zdi uredu stolček kljub temu da je najcenejši.

Samo na brzinco tole pokomentiram... še zdaleč to ni za nekaj mesecev, saj so lahko mirno notri do 3. leta user posted image Naša je in še bere knjigice, poje v njem vse obroke, pa tudi kdaj ko je nisem imela kam dat, sem jo notri dala, pripela in je bilo najbolj varno, jaz sem šla pa recimo v miru na velikopotrebo, med tem ko je ona gledala risanko user posted image Priporočam udoben, varen in otroku prijazen stolček, ne bo vam žal. Pa sej na bolhi je res veliko izbire....

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.1.2010 13:14:45   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Samo na brzinco tole pokomentiram... še zdaleč to ni za nekaj mesecev, saj so lahko mirno notri do 3. leta user posted image Naša je in še bere knjigice, poje v njem vse obroke, pa tudi kdaj ko je nisem imela kam dat, sem jo notri dala, pripela in je bilo najbolj varno, jaz sem šla pa recimo v miru na velikopotrebo, med tem ko je ona gledala risanko user posted image Priporočam udoben, varen in otroku prijazen stolček, ne bo vam žal. Pa sej na bolhi je res veliko izbire....

Se strinjam... tale leni bo pri nas v uporabi samo par mesecev ker potem gre mali v tripp trapp, tale pa k babici. Pa tudi drugače se mi res ne zdi slab stolček. Se ne prevrne, ma 3 naklone, otrok udobno sedi, nastavljiv po višini,.. čist kul pa ugoden.

še malo pa si ga bo Tjaš lahko sam izbral user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.1.2010 13:36:54   
spela**
Tudi mi smo prejšnji teden naredili celo diplomsko nalogo iz teh stolčkov!user posted image
no pa smo se pol vseeno odločili in kupili PP prima papa!sem kr Bora v trgovini dala v par stolčkov in izbrala tistega v katerem je najlepše sedel!

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.1.2010 13:50:29   
tulpek
Ja, altaja, nekako tako tudi js mislim. Če bi ga mislila imeti za dlje časa, pa se strinjam z dolenjko. Ma  bom videla... moj bi tako kar antilopa od Ikee kupil, ampak sem zadnjič dala Tjaša noter, pa ni bilo najboljše, oz. bi mogel že sam fajn sedet, pa bi bilo OK. Bo pa ta antilop na kakšni drugi lokaciji.

Špela, ko je problem pri meni, ker se mi ne da po trgovinah.... js bi to kar preko neta naročila. Ali pa koga poslala v trgovino.

Ampak je res problem, ker je taka izbira user posted image .
Zdaj sem na bolhi našla celo nekaj cenejših primerkov, sem včeraj verjetno kaj narobe odtipkala, verjetno samo en p v pappa...

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.1.2010 14:04:59   
dolenjka
Ko bodo otročki res samostojno sedeli je antilopa zakon, prej pa jih za njihovo dobro res nikakor ne dajajte notri. Sej verjetno prej tudi ne boste otrok dajale v varstvo za tako dolgo, da bi tam tudi jedli user posted image Tako da za doma kupite npr rabljenega PP ali nekaj zelo podobnega po funkcijah in kvaliteti (ne poznam Lemija, Cam in podobnih, zato raje preveč ne komentiram), potem za k taščam, mamam, tetam... pa kar antilopo. Mi jo še v gostilne sabo vzamemo user posted image , da imamo ziher stolček, ker povsod ga še vedno ni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.1.2010 14:10:23   
Sarchi

Kaj pa tale - cam, ki bo v akciji v BC (-30%), ima katera izkušnje: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197607

tulpek tega imamo mi...sem ful zadovolja. naklon hrbta in nogic ima več stopenj, tako da mi smo kar velik že v njem....uživa

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.1.2010 14:21:31   
tulpek
Dolenjka, saj js sem mislila antilopa takrat, ko bo res sedel, prej ga niti pod razno ne mislim na silo not posedat. Zadnjič sem samo poskusila, da zdaj vem, da to ni to. Zato pa iščem en stolček za te mesece pred sedenjem... Nekako se bom že odločila...
Sara, meni se tudi zdi kar ok, glede na to, da je cena brez popusta 140 eur, že mora biti.
Se bom odločala med tem in lemi...

Kdaj pa samostojno sedijo, tak da se jih lahko da v trip trap? Pri 7m ali prej, kasneje... saj vem, da je pri vsakem drugače, ampak tako okvirno, da vem za koliko časa bo ta stol...
Zdaj sem še na o-baby.de našla ene trip trap stolčke user posted image

Mali mi je pobegnil iz igralnega otoka user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 29.1.2010 14:23:19 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.1.2010 14:25:30   
dolenjka
Tulpek, zakaj pa bi ga že takrat pol v trip trapa dala user posted image sej je še naprej lahko v tem user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.1.2010 14:26:08   
tulpek
Čudež.... Tjaš se že 40 minut veselo igra na igralnem otoku user posted image user posted image user posted image user posted image . Že od svoje rane mladosti (pri 2. mesecih) ni tako dolgo zdržal. Trenutno je na hrbtu in dela most user posted image . Moje roke ga že pogrešajo user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.1.2010 14:26:41   
tulpek

Tulpek, zakaj pa bi ga že takrat pol v trip trapa dala user posted image sej je še naprej lahko v tem user posted image

Ma ne vem user posted image Baje je trip trap fajn... kdaj se pa da noter? A kasneje?

Razsvetli moje možgane...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
29.1.2010 14:34:44   
dolenjka

Ma ne vem user posted image Baje je trip trap fajn... kdaj se pa da noter? A kasneje?

Razsvetli moje možgane...

ko je res stabilen user posted image tko kot si rekla, kakor kdo user posted image pri 7m verjetno že, ampak zato jaz takrat ne bi novega stola kupovala user posted image razen če si ga izjemno želiš, ampak do 1l ti bo ta bolj prav prišel, bo knjigice notri bral, pa ...ker ima mizico user posted image Pa še jesti se bo lažje v tem učil, pol pa mizico snameš, daš pod pipo in pomiješ, ker bo svinjska da te kap user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
29.1.2010 14:39:35   
tulpek
Dolenjka user posted image user posted image user posted image .
se vidi, da še nimam praktičnih izkušenj. razmišljam naprej...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
29.1.2010 14:46:53   
dolenjka

Dolenjka user posted image user posted image user posted image .
se vidi, da še nimam praktičnih izkušenj. razmišljam naprej...

se v naprej je fajn razmišljat user posted image user posted image Razmišljaj npr še o enem user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
29.1.2010 15:00:46   
draja
ojla,

sam na hitro, ker imam Filipa na rokah

stolčki - mi smo imeli prvi prvi antilopo in trip trapa, s tem da smo jo imeli v antilopi kar do 2-eh let in jo šele takrat dali v trip trapa. Meni je antilopa zakon, res pa smo jo dali notri šele pri 8-ih mesecih (je bolj pozno čist samostojno sedela). Prej pa sem jo hranila kar v ležalniku. Ni za prehitevat s posedanjem v te stolčke.

drugače pa je bil v sredo drugič cepljen in ni najbolje prenesel. No, zdaj gre k sreči že na bolje. Sovražim cepljenja!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
29.1.2010 15:03:52   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

drugače pa je bil v sredo drugič cepljen in ni najbolje prenesel. No, zdaj gre k sreči že na bolje. Sovražim cepljenja!

Jst tudi user posted image

Ej, Tulpek, ti si oddala vlogo za otroški dodatek takrat ko jst.. a si že dobila nakazano? Odločbo sem dobila že kdaj že, nakazila pa ne user posted image

Pa bravo Tjaš.. danes je zgleda dan za zapisat... naš že 2 uri spi.. mi je tud že dolgčas... peglat pa ne grem!

< Sporočilo je popravil altaja -- 29.1.2010 15:05:10 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
29.1.2010 15:19:54   
tulpek
Bravo Vid za spanje user posted image . Naj še k nam pošlje spanje. Čez dan je bolj bodo s spanjem user posted image

Ej, Tulpek, ti si oddala vlogo za otroški dodatek takrat ko jst.. a si že dobila nakazano? Odločbo sem dobila že kdaj že, nakazila pa ne user posted image

Pa bravo Tjaš.. danes je zgleda dan za zapisat... naš že 2 uri spi.. mi je tud že dolgčas... peglat pa ne grem!

Dobila sem odločbo in februarja dobim nakazano vse od septembra do sedaj user posted image se bo vsaj poznalo na računu. Sem klicala, ker je trajalo 1 mesec, da so naredili odločbo in sem mislila, da so kaj zasr****, pa mi je rekla, da je dlje trajalo, ker so mogli sami dobit podatke in da je končala pred 4 minutami in da pride denar februarja...

Dolenjka, še en bo čez 2 ali 3 leta, če se prej ne "ponesreči".

< Sporočilo je popravil tulpek -- 29.1.2010 15:20:56 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
29.1.2010 15:24:33   
Mož*

Ja, ta v objavi, ampak če ga primerjaš s Cam-om, je Cam precej boljši. Ko jih enkrat vidiš v živo in vidiš tudi bazo, na kateri stojijo, je bolj jasno, o čem govorim.

Sicer je pa itak Dolenjka že vse razložila: no, pa še moja izbira: jaz bi ponovno nabavila PP, Primma papa, ker imajo odličen servis in še po 10 letih dobiš rezervne dele (seveda, je pa zelo pomembno, če in kdaj želiš še kašnega malčka).

< Sporočilo je popravil Mož* -- 29.1.2010 15:30:15 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
29.1.2010 15:33:03   
dolenjka

Ja, ta v objavi, ampak če ga primerjaš s Cam-om, je Cam precej boljši. Ko jih enkrat vidiš v živo in vidiš tudi bazo, na kateri stojijo, je bolj jasno, o čem govorim.

Sicer je pa itak Dolenjka že vse razložila: no, pa še moja izbira: jaz bi ponovno nabavila PP, Primma papa, ker imajo odličen servis in še po 10 letih dobiš rezervne dele (seveda, je pa zelo pomembno, če in kdaj želiš še kašnega malčka).

mi2 sva itak za ožent skupi user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
29.1.2010 15:35:42   
altaja

Bravo Vid za spanje user posted image . Naj še k nam pošlje spanje. Čez dan je bolj bodo s spanjem user posted image

Dobila sem odločbo in februarja dobim nakazano vse od septembra do sedaj user posted image se bo vsaj poznalo na računu. Sem klicala, ker je trajalo 1 mesec, da so naredili odločbo in sem mislila, da so kaj zasr****, pa mi je rekla, da je dlje trajalo, ker so mogli sami dobit podatke in da je končala pred 4 minutami in da pride denar februarja...

Dolenjka, še en bo čez 2 ali 3 leta, če se prej ne "ponesreči".

jst tud dobim za nazaj user posted image ... torej februarja.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
29.1.2010 15:35:47   
jullie
..da vam povem našo statistiko od 9. do 14. ure: 4 umazane majčke, 2 bodija, 1 hlače in 1 hlačne nogavice user posted image .. bruhanje in kakec..da pop*****.. še dobro, da obstajajo sušilni, da bo roba hitro nazaj prišla, ker majčk mi že primankuje user posted image

..................

< Sporočilo je popravil jullie -- 29.1.2010 15:36:13 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
29.1.2010 15:53:35   
škorpijončica

živjo, da se malo oglasim..
včeraj smo imeli posvetovalnico pa vam nisem mogla pisat, ker se je cel dan drla zaradi cepljenja. Velika je 64cm in težka 6400g. Vse v redu, lepo napreduje..

pozdravček!

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.