Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Sem se včeraj na drejin račun tolk tortic najedla, da nisem mogla tipkat Dreja, a se ti že kej pozna Mož za nakup A imajo še kaj pametne robe Pri nas tehtajo pa negece, ampak prej infra pečko zakurijo Sistematski pregledi pa so takole: 1m, pri 2m samo tehtanje, 3m, 4,5 (2. odmerek cepiva), 6m, 9m, 1 leto, 18 mesecev, 3 leta.... seveda so odstopanja kako te naročijo, načeloma pa tako velja. Kri in vodo pa vzamejo čisto različno, pri nas šele pri 9m Živio, hvala za pohvalo: a veš, da je mali danes že 1 uro drnjohal v mareli Bolj jo gledam, bolj mi je všeč, prav kraljevska. Imajo še stolčke, posteljnino, dobre igrače: marele pa so prodali vse - do zadnje. Ko sem prišla v trgovino, sem žaslostno vprašala prodajalki, če danes (v bistvu včeraj) nimajo več 40% popusta; pa je rekla, da res ne, ker imajo 50% (mogoče je pa danes že 60%) Sistematski pregledi pa so pri nas identični, kot pri vas.