|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
28.1.2010 21:38:37   
spela**
Tudi pri nas so sestre zelo prijazne in nič ne komplicirajo.tehtajo jih pa od tretjega meseca dalje v bodiju in plenički,prej pa nage!
Punce ve imate posvetovalnico tudi pri 5 mesecih??mi jo imamo komaj pri 6-ih!?user posted image
pa se nekaj mi povejte......kaj vaši otročki držijo še kaj rokice v pest???nekje sem čula da naj bi to izvenelo pri nekje štirih mesecih , naš Bor pa jih včasih še vedno drži v pest z palčkom navznoter!user posted image drugače normalno prijema igračke in razpira dlani!!
skrbi me predvsem  zato , ker so po porodu zaradi prometne nesreče , ki sem jo imela v nosečnosti naredili UZ glavice in odkrili eno manjšo krvavitev.Rekli so cicer da nič večjega in da se bo sama resorbirala ampak.......strah ostaja!user posted image

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.1.2010 21:51:31   
polari

IZVIRNO SPOROČILO: spela**

Tudi pri nas so sestre zelo prijazne in nič ne komplicirajo.tehtajo jih pa od tretjega meseca dalje v bodiju in plenički,prej pa nage!
Punce ve imate posvetovalnico tudi pri 5 mesecih??mi jo imamo komaj pri 6-ih!?user posted image
pa se nekaj mi povejte......kaj vaši otročki držijo še kaj rokice v pest???nekje sem čula da naj bi to izvenelo pri nekje štirih mesecih , naš Bor pa jih včasih še vedno drži v pest z palčkom navznoter!user posted image drugače normalno prijema igračke in razpira dlani!!
skrbi me predvsem  zato , ker so po porodu zaradi prometne nesreče , ki sem jo imela v nosečnosti naredili UZ glavice in odkrili eno manjšo krvavitev.Rekli so cicer da nič večjega in da se bo sama resorbirala ampak.......strah ostaja!user posted image

Mi imamo posvetovalnico zdaj pri 4,5 mesecih, potem pa komaj pri 6., ja....

Eh, jaz mislim, da se zaradi tega ne rabiš sekirat...Enej rokice tudi še včasih tako drži.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.1.2010 21:59:33   
spela**
Pa saj vem da včasih delam malo paniko!user posted image
Polari se bosta vidve z Bambino dogovorile za uro kdaj se dobimo in mi javle?!
lahko pa mi katera od vaju na ZS pošlje telefonsko številko pa se prek sms-a dogovorimo!
tako zaj pa spat!!!
punce želim vam čimbolj mirno in dolgo noč!!user posted image user posted image

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.1.2010 22:08:12   
polari
Ob 15h v Qlandii, pri lotu!!!

Se vidimo, lahko noč!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
28.1.2010 22:16:54   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

katrin kako pa to, da je tehtala oblečeno? pri nas gre samo s tetra plenico na tehtnico.

..pri nas se tudi vedno goli tehtajo..tetra plenička je že na tehnici in mi potem samo bebice gor položimo..

aja..Veselka...pa zdej sem se spomnila, ko smo se enkrat pogovarjale.. pri nas se vzame rutinsko kri in urin pri treh mesecih...sem vprašala..v sosednji občini pa celo pri 1. mesecu.. tak, da je res odvisno od prakse pediatrov..

V kateri sosednji?
Meni še niso nič omenjali tega. Imamo pa naslednjič pregled pri  malo več kot 5m. Ampak smo nazadnje imeli pri 3m in vmes nič.

Glede rokic ne vem, ampak če ni stalno, kot pri tamalih, verjetno ni panike.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.1.2010 22:45:17   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

katrin kako pa to, da je tehtala oblečeno? pri nas gre samo s tetra plenico na tehtnico.

..pri nas se tudi vedno goli tehtajo..tetra plenička je že na tehnici in mi potem samo bebice gor položimo..

aja..Veselka...pa zdej sem se spomnila, ko smo se enkrat pogovarjale.. pri nas se vzame rutinsko kri in urin pri treh mesecih...sem vprašala..v sosednji občini pa celo pri 1. mesecu.. tak, da je res odvisno od prakse pediatrov..

V kateri sosednji?
Meni še niso nič omenjali tega. Imamo pa naslednjič pregled pri  malo več kot 5m. Ampak smo nazadnje imeli pri 3m in vmes nič.

Glede rokic ne vem, ampak če ni stalno, kot pri tamalih, verjetno ni panike.

..vstran od tebe Tulpek user posted image ..v Rogatcu..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
29.1.2010 6:50:15   
Anonimen
jutro
no da se zbuditeuser posted image
user posted image
user posted image
pr njemu je tud zima sam ni nč videt da bi ga zebluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

pikca mi še spita,Klaro tko zobki matrajo da ma že cel teden čist rdeča lička in ima prov že tako čudno kožo tko da ji morm mal mazat

trudi
hm glede tvojga skakanja je tko da mi je ok, no sam da mi ne boš v paradajs veš k pol bi mi pa vse poteptalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jullie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
29.1.2010 7:51:57   
Dulsineya
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro
no da se zbuditeuser posted image
user posted image
user posted image
pr njemu je tud zima sam ni nč videt da bi ga zebluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

pikca mi še spita,Klaro tko zobki matrajo da ma že cel teden čist rdeča lička in ima prov že tako čudno kožo tko da ji morm mal mazat

trudi
hm glede tvojga skakanja je tko da mi je ok, no sam da mi ne boš v paradajs veš k pol bi mi pa vse poteptalauser posted image user posted image user posted image

AAA, pa sem začela bolj na široko gledatuser posted image

Dobro jutro!

No, po dveh hudih dnevih in dveh neprespanih nočeh, smo ga tudi mi dočakali-prvi zobekuser posted image user posted image user posted image
Smo imeli pa tudi en drugi problem, Lili je tako trdo kakala, da je jokala zraven user posted image bogica moja...pa ji sladke kamilice niso nič pomagale in vse variante, ki sma se jih spomnila...no, pri glicerinski svečki je končno le bil želen učinekuser posted image . Zdej bom pa ful pazila kakšno kašico dobi, čeprav je vse to že jedla kar je jedla zadnje dniuser posted image

Pupček hvala za info o Bušiju, sem jih poklicala in so mi po pošti poslali zimsko vrečo za naš voziček. Sem bila prepričana, da je ne bomo potrebovali, a naša punca in kombinezion sta dva različna pojma, pa še prerasla ga je, čeprav sva ji ga kupila za 6-9m in ji je bil na začetku kar prevelikuser posted image . No, njihova vreča je pa do 36kg pa da jo vidimuser posted image . Je pa res vse kar imajo še na zalogi 40% doluser posted image

< Sporočilo je popravil Dulsineya -- 29.1.2010 7:58:00 >

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
29.1.2010 8:16:18   
vila MaLiNa
Dobro jutro:

IZVIRNO SPOROČILO: spela**

kaj vaši otročki držijo še kaj rokice v pest???nekje sem čula da naj bi to izvenelo pri nekje štirih mesecih , naš Bor pa jih včasih še vedno drži v pest z palčkom navznoter!user posted image drugače normalno prijema igračke in razpira dlani!!

Sara že dolgo ne več. Rešiš pa ta problem tako, da ga božaš po dlani - od zapestja proti prstom, to jim paše in tako razpirajo dlani.

Pri nas tudi, ko so novorojenčki jih tehtajo nagce, potem pa je lahko bodi gor.. No jz zmeraj zraven prinesem bodije še zraven, da mi je ni treba bolj slačiti, da lahko njihovo težo potem odštejejo. Ampak jim ponavadi matematika ne gre najboljeuser posted image . Kar sama zračunam. Drugače so pa tudi pri nam prijazne sestreuser posted image . Mi imamo tudi naslednji pregled šele pri 6ih mesecih in je sistematski - vzamejo vodo in kri.

Moj dragi mi pa še vedno noče inštalirati športnega dela vozička, pa čeprav je moja mala žabica že dolga (70cm) in jo moram tlačiti še zmeraj v košaro. Pravi, da v košari nič ne piha pa še vidiva jo. Pol pa pravi, da ji košara ni še premajhna, ampak da je samo preveč oblečena, pa saj oblačila gredo v širino in ne dolžinouser posted image . Ah ti moškiuser posted image

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
29.1.2010 8:20:00   
vila MaLiNa
Tulpek midva sva včeraj kupila TALE stolček. Naredil ga je Nolik Kočevje pa nič ni Stokke nalepke zraven... Tako, da nevem kaj je s temuser posted image . Upam, da ga nisva preplačala.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
29.1.2010 8:36:34   
barika
jutro

ja pa ga dej sama, ne.  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Moj dragi mi pa še vedno noče inštalirati športnega dela vozička, pa čeprav je moja mala žabica že dolga (70cm) in jo moram tlačiti še zmeraj v košaro. Pravi, da v košari nič ne piha pa še vidiva jo. Pol pa pravi, da ji košara ni še premajhna, ampak da je samo preveč oblečena, pa saj oblačila gredo v širino in ne dolžinouser posted image . Ah ti moškiuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
29.1.2010 8:52:41   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jutro

ja pa ga dej sama, ne.  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

user posted image user posted image

Sej bi ga... pa je tako precizno nekam inštaliral navodila in športni del, da sploh ne najdem teh stvari, ko ga pa vprašam kje je to, pa samo reče, da ko bo čas bo že on to narediluser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
29.1.2010 8:56:36   
Bety11
Dobro jutro....

user posted image Danes so nagci spodaj brez....user posted image ....Pa sem se vprašala, če nisem zgrešila forum...user posted image user posted image user posted image

Kri in voda pri nas vzamejo pri 6.mesecih prvič....Tehtamo pa se samo v bodiju in ne odštevajo nič, ker je čisto nepomembno ali so otroči težki 56oo ali pa 5540....bedarija....Naši pediatrinji je pomembno, da se raste in napreduje.....pa eni več eni manj....nepomembno....

Rokice....Mi se igamo "boža boža" in točno ve, da me takrat mora pobožati po obrazu in ne praskati....user posted image ....Pa še lupčkamo dlani, pa križ kraž delamo, pa vprašam kje to zajček pije vodo???in na dlan pokažemo pa damo lupčka....

Igramo se in igramo....Otrok se zaveda sebe samo, če se ga dotikamo, božamo in mu povemo, da to je on..... Jaz mu pa še s prstom grem po obrazu in je čisto miren, pa čaka kaj bom naredila...(...s prstom: to so obrrrvvviiiii......to je oookkkoooo....to so liiičččččkkkaaa.....to je nooossseeekkk...tukaj so bbbrrrrkkiiiii.....pa braaadddaaaa.....pa cela liiičččkaaa.....cmok cmok cmok...........user posted image user posted image ...in se tako smeji na koncu....

Pa grem po nogici in navzgor vse do vrata igrico......biba leze biba gre....pik pik pik.....user posted image  razmišlja in smeji

.....kar luštno je....user posted image user posted image

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
29.1.2010 9:00:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Dobro jutro....

user posted image Danes so nagci spodaj brez....user posted image ....Pa sem se vprašala, če nisem zgrešila forum...user posted image user posted image user posted image

ma kje so brez?pr ta prvem se ne vid k ga je sam polovica,pri drugem ma gateuser posted image user posted image pri ta tretjem ma pa tiste žice tm tko da se ga sam pol vid tko da samo ta zadnji je bolj divje narave in si upal mal več kože pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
29.1.2010 9:21:48   
Mož*
Dobro jutro!
Kava popita, Klemnu uspelo spati celo 6,5 ur v kosu.
Špela, tudi naš še stiska pesti (kadar ne prijemlje) in ima nekoliko nesorazmeren tonus upogibalk. Koristi masaža dojenčka, handling, handling in še enkrat handling. Pa različne igre, kot jih opisuje Bety.
Lariluuser posted image user posted image user posted image
Marela (voziček):
včeraj je imel Buši že 50% razprodajo in sem vseeno vzela Maclarenovo posebno serijo. Mojemu je bil voziček še bolj všeč kot meni (v živo, pa itak obožuje roza-rjave kombinacije). Je pa takle; podlogo se obrača na obe strani in je ali roza ali rjava (mislim, da jo bomo vseeno imeli obrnjeno na rjavouser posted image user posted image user posted image ).

Tehtanje: pri nas jih tehtajo v pamperski, položene na tetra; praktično ne odštevajo: je pa bistveno to, kar je napisala Bety: 50 g gor ali dol je brez-veze; pomemben je le stalen napredek in sledenje svoji rasni krivulji.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 29.1.2010 9:28:18 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
29.1.2010 10:06:39   
dolenjka
Dan user posted image

Sem se včeraj na drejin račun tolk tortic najedla, da nisem mogla tipkat user posted image Dreja, a se ti že kej pozna user posted image user posted image

Mož user posted image user posted image za nakup user posted image user posted image user posted image A imajo še kaj pametne robe user posted image

Pri nas tehtajo pa negece, ampak prej infra pečko zakurijo user posted image

Sistematski pregledi pa so takole: 1m, pri 2m samo tehtanje, 3m, 4,5 (2. odmerek cepiva), 6m, 9m, 1 leto, 18 mesecev, 3 leta.... seveda so odstopanja kako te naročijo, načeloma pa tako velja. Kri in vodo pa vzamejo čisto različno, pri nas šele pri 9m user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.1.2010 10:38:47   
anitka7
dobro jutro

mene pa dons neki bl dol vleče...ni delovnega elana user posted image

dreja včeri sem se pa mim tebe peljala...user posted image saj mate še citroena doma?

glede tehtanja je že dreja povedala,mava isto dohtarco...tehtajo se nagci zaviti v tetra pleničko pa se pol pleničko odšteje

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 29.1.2010 10:40:48 >

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.1.2010 10:41:14   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dobro jutro

dreja včeri sem se pa mim tebe peljala...user posted image saj mate še citroena doma?

glede tehtanja je že dreja povedala,mava isto dohtarco...tehtajo se nagci zaviti v tetra pleničko pa se pol pleničko odšteje

sej ne rabiš delat user posted image sam joško pa le dej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.1.2010 11:06:42   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dobro jutro

pa mogla bi mal....mam en kupček cunj za zlikat,sem ga zmanjšala z mont everesta v mont blanc user posted image user posted image upam da bo kmal sam višine triglava...kje je pol šele šmarna gora user posted image pa v štacuno bi mogla it user posted image pa se mi ne da user posted image

aja...sem ti poslala zs

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.1.2010 11:15:02   
dolenjka

dobro jutro

pa mogla bi mal....mam en kupček cunj za zlikat,sem ga zmanjšala z mont everesta v mont blanc user posted image user posted image upam da bo kmal sam višine triglava...kje je pol šele šmarna gora user posted image pa v štacuno bi mogla it user posted image pa se mi ne da user posted image

aja...sem ti poslala zs

odgovorila user posted image

a nisi bla včeri v SN v štacuni user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.1.2010 11:17:45   
anitka7

dobro jutro

aja...sem ti poslala zs

odgovorila user posted image

a nisi bla včeri v SN v štacuni user posted image

bla...sam se mi ni dal kupt za jutr k pridejo frendi na obisk pa že za v pon rabm staf za Nika k bo v vrtcu praznoval RD

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.1.2010 11:17:50   
Mož*

Dan user posted image

Sem se včeraj na drejin račun tolk tortic najedla, da nisem mogla tipkat user posted image Dreja, a se ti že kej pozna user posted image user posted image

Mož user posted image user posted image za nakup user posted image user posted image user posted image A imajo še kaj pametne robe user posted image

Sistematski pregledi pa so takole: 1m, pri 2m samo tehtanje, 3m, 4,5 (2. odmerek cepiva), 6m, 9m, 1 leto, 18 mesecev, 3 leta.... seveda so odstopanja kako te naročijo, načeloma pa tako velja. Kri in vodo pa vzamejo čisto različno, pri nas šele pri 9m user posted image

Živio, hvala za pohvalo: a veš, da je mali danes že 1 uro drnjohal v mareli user posted image user posted image Bolj jo gledam, bolj mi je všeč, prav kraljevska. Imajo še stolčke, posteljnino, dobre igrače: marele pa so prodali vse - do zadnje. Ko sem prišla v trgovino, sem žaslostno vprašala prodajalki, če danes (v bistvu včeraj) nimajo več 40% popusta; pa je rekla, da res ne, ker imajo 50%user posted image user posted image user posted image (mogoče je pa danes že 60%)

Sistematski pregledi pa so pri nas identični, kot pri vas.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.1.2010 11:23:27   
dolenjka
Sistematski so itak povsod enako, ker je tako "predpisano", samo pač vprašanjekako te naročimo user posted image

Sej jaz marele ne rabim še ene user posted image Bi pa kako posteljnino user posted image Sam se mi tja ne da user posted image A so kej rekli do kdaj bodo še tam user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.1.2010 11:52:16   
Mož*

Sistematski so itak povsod enako, ker je tako "predpisano", samo pač vprašanjekako te naročimo user posted image

Sej jaz marele ne rabim še ene user posted image Bi pa kako posteljnino user posted image Sam se mi tja ne da user posted image A so kej rekli do kdaj bodo še tam user posted image

Niso hoteli povedat (najbrž stalnim strankam bi, ampak nisem bila sama, tebi najbrž bodo, če boš diskretno vprašala); so rekli, da gre za poslovno skrivnost, ker imajo precejšnje težave s konkurenco.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.1.2010 11:54:52   
dreja79

Dan user posted image

user posted image user posted image user posted image  mal pa res, ti packa user posted image user posted image user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.