Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 12:33:37
|
|
|
|
polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ko sem jaz rekla da je fajn k tašča ne more v copatih na obisk, je moja (pa me ni slišala) rekla da Ivančna pa ni daleč od LJ in da se bo kdaj z vlakom pripeljala Pa je stara ko zemlja, da se razumemo ajoj meni, še dobr da me je skenslala ja saj tvoja jih ma pa že čez 70 blagot teb ne ve kaj je FB....mene pa tast pa tašča skoz neki klikata in pol sprašujeta kakšen vreme mamo pa kako kaj otroc in mislta da če je vidt da sem prijavljena da sem tud dejansko gor ne vem a mislta da mam 24 ur časa bit na rač...halo mam dva otroka doma,no včas sam enga pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN a skrit se na FB ne da ne vem,ne znam...jaz mam skoz na rač odprt FB in RR,da netipkam skoz gesl in iščem strani....sam zgleda da se bom mogla odjavljat zdaj me naj pa še na RR najdta uuu, ta bi bla hudaaaa ja pol bi rabla tortico v SN najmanj trikrat na teden Na FB se da naredit, da izgledaš nedosegljiva Klikneš na klepet, ko imaš seznam vseh ki so gor, pa možnosti, pa imaš tam možnost postani nedosegljiv.... ....če slučajno rabiš.....
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 12:37:07
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 ne vem,ne znam...jaz mam skoz na rač odprt FB in RR,da netipkam skoz gesl in iščem strani....sam zgleda da se bom mogla odjavljat zdaj me naj pa še na RR najdta Osnove FB: kako se skriti: v spodnjem desnem kotu imaš napisano Chat (če si online število prijateljev ali offline, odvisno če si prijavljen ali ne), če imaš slovenski jezik imaš ustrezno slovensko različico --> pritisneš tja in se ti odpre pravokotnik s prijavljenimi ljudmi, med katerimi vedno vidiš tudi Anitko, --> pritisneš Options --> tam izbereš go offline in si skrit, ti noben ne more pisat.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 27.1.2010 12:39:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 12:40:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 ne vem,ne znam...jaz mam skoz na rač odprt FB in RR,da netipkam skoz gesl in iščem strani....sam zgleda da se bom mogla odjavljat zdaj me naj pa še na RR najdta Osnove FB: kako se skriti: v spodnjem desnem kotu imaš napisano Chat (če si online število prijateljev ali offline, odvisno če si prijavljen ali ne), če imaš slovenski jezik imaš ustrezno slovensko različico --> pritisneš tja in se ti odpre pravokotnik s prijavljenimi ljudmi, med katerimi vedno vidiš tudi Anitko, --> pritisneš Options --> tam izbereš go offline in si skrit, ti noben ne more pisat. evo Anitka, problem rešen
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 12:49:12
|
|
|
|
Dulsineya
|
Mi smo pri nakupu stolčka za hranjenje, pa me zanima kakšne imate? Mi imamo Antilopa iz Ikee in zakon, vse se da spucat in še mala uživa v njem. Evo slikica, mi2 sva zraven vzela še mizico in blazinico, da je večja opora, ko sedi v njem dokler jo včasih "piga" ko se ji ne da več sedet http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 12:51:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya Mi smo pri nakupu stolčka za hranjenje, pa me zanima kakšne imate? Mi imamo Antilopa iz Ikee in zakon, vse se da spucat in še mala uživa v njem. Evo slikica, mi2 sva zraven vzela še mizico in blazinico, da je večja opora, ko sedi v njem dokler jo včasih "piga" ko se ji ne da več sedet http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725 super stolček, ko otrok enkrat samostojno sedi, pa za na pot in v gostilno... Sicer pa imamo mi peg perego, rabljenega dobiš ugodno in je primeren za uporabo tudi že prej, ker se lahko naklon spremeni in da v rahlo ležeč položaj, ki je priporočljiv dokler ne sedijo samostojno, da ne trpi hrbtenička
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 13:12:11
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 barika...tvoja tašča, sem mislila... Jaz se držim na varni razdalji in je vse OK.... Njen voziček imam na balkonu....Povedala sem pa ji na samem, da sem zelo žalostna zaradi tega prinašanja rabljenih stvari, ker se počutim kot da mi sporoča, da sem nesposobna... ..in je razumela...pa rabljeno robo ne vleče več domov..... ...nisem je žalila in ne napadala...najboljše je, če poveš človeku o svojih občutkih.....takrat razumejo.... hja, če te sploh hoče poslušat. ..ona kar presliši, potem pa zače po svoje tolmačit , mah, bo že ...enkrat jaz oseb s katerimi ne želim imeti opravka ne potrjujem na FB , sploh pa sem tam tak mal gor, da me bojo kr sami izpisal , pa je moja tašča tudi 70. Bi pa prej prišla n FB moja stara mama (92), kot pa ona.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 13:18:09
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Midva sva mogla pa že tkoj zjutraj zalaufat baby vac .. mi je blo takoj jasno da se nekaj kuha ker je tko zakomiral brez večerje. Slabo je, je pa zato pevsko razpoložen... skos čveka pa mi prepeva za Vidka, da se hitro pozdravi.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 13:31:00
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: altaja Midva sva mogla pa že tkoj zjutraj zalaufat baby vac .. mi je blo takoj jasno da se nekaj kuha ker je tko zakomiral brez večerje. Slabo je, je pa zato pevsko razpoložen... skos čveka pa mi prepeva za Vidka, da se hitro pozdravi. Hvala tulpek. Ni hudo, sam crkljala se bova bolj .. pa mogoče bo mal shujšal. Stolček: Lemi - nimam pojma kaj je to za ena firma, v bc so ga mel v akciji. Je pa uredu, se da naklon štimat. Se strinjam z Dolenjko. Se mi zdi boljše, da ni takoj v popolnoma sedečem položaju.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 13:43:53
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN a skrit se na FB ne da Seveda se da, js sem skoz gor skrita, da me slučajno kdo ne klikne med previjanjem ali dojenjem . Mene moja tašča (v bistvu ni tašča, ker nisva poročena) še ni dodala, je pa partnerja (njegova mama), ampak je noče potrdit . Imam pa že omejeno, narejeno več kategorij, tak da če me doda kdo, ki ga sicer ne želim, ga dam pač v kategorijo, ki ne vidi nič . No, njej bi slike pustila, ji jih itak že zdaj pošljem na mail, da jih ima. Tjaš ima zadnje dni dojenčkaste more. Se začne sredi spanja na vso silo jokat, prav iz srca jokat, kot da je grozno hudo. Se sploh ne zbudi, samo joka. Tudi čez dan se kdaj zgodi, ko spi. Bogi mali. no saj to tud ni v bistvu tašča,k tud nisva poročena...je v.d. tašča-vršilec dolžnosti tašče
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 13:47:08
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 ne vem,ne znam...jaz mam skoz na rač odprt FB in RR,da netipkam skoz gesl in iščem strani....sam zgleda da se bom mogla odjavljat zdaj me naj pa še na RR najdta Osnove FB: kako se skriti: v spodnjem desnem kotu imaš napisano Chat (če si online število prijateljev ali offline, odvisno če si prijavljen ali ne), če imaš slovenski jezik imaš ustrezno slovensko različico --> pritisneš tja in se ti odpre pravokotnik s prijavljenimi ljudmi, med katerimi vedno vidiš tudi Anitko, --> pritisneš Options --> tam izbereš go offline in si skrit, ti noben ne more pisat. evo Anitka, problem rešen hvala...se vid da premal tole uporabljam...
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 13:51:43
|
|
|
|
anitka7
|
Neli ma pa že en zobek.... sam ne vem kdaj je začel rast,ker je že cela površina zunaj,ne sam š****
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 13:58:01
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Mislim Antika... še jaz nimam FB pa vem, da se da to narediti . Moja tašča tud FB čekira . RR upam, da še ni odkrila . Antika mogoče je pa tvoja kakšna od vohunov tuki gor Altaja naj se čim prej pozdravi Veselka ti si pa to tako napisala, da sem tudi jaz mislila, da si ti že spet noseča . A še dvojčke praviš, da boš imela Mi imamo tud peg perego, svakinja posodila . Za naprej pa bom poiskala kakšnega trip trapa, upam, da preko bolhe. Dolenjka ti si pa na hitro opravila s svojo taščo. Ja oblekice pa nobene pametne ni bilo . Prej si spraševala o enih zokenčkih, če sem prav razumela so to tisti, ki imajo ful patenta, skoraj dokolenjke... no Saro kar tiščijo, ampak ona ima res buhteljčke.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 13:59:21
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Neli ma pa že en zobek.... sam ne vem kdaj je začel rast,ker je že cela površina zunaj,ne sam š**** Ja mami kako pa to gledaš, da nič ne vidiš Bravo Neli za za zobek
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 14:10:13
|
|
|
|
dreja79
|
Dan, no midva sva nazaj z najinega potepanja. Bilo je super. Končno imamo tudi v Ljubljani sonček. Matic je bil v kenguruju in je vse prespal. O tašči ne bom zgubljala besed . Mal je omejena, drugač pa še kar gre, odvisno od vremena Anitka, a tud vi ste pridelali že prvi zobek . In to brez bolečin? Zdele moram pa še po Miha v šolo, pa se moram spet pokat od doma
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 14:21:31
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Neli ma pa že en zobek.... sam ne vem kdaj je začel rast,ker je že cela površina zunaj,ne sam š**** Ja mami kako pa to gledaš, da nič ne vidiš Bravo Neli za za zobek jah ne vem... k pa ni bla nč velik sitna,nč vročine,nč velizga slinjenja...sam dve noči je bl slab spala ampak to verjetn k je mela zamašen nos... jah no saj pr Niku so tud kr zrastl zobje brez predznakov
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 14:23:23
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Neli ma pa že en zobek.... sam ne vem kdaj je začel rast,ker je že cela površina zunaj,ne sam š**** Ja čestitam še tukaj . Sem prej na FB prebrala. Bodi vesela, da ne veš, kdaj je zrastal, js sem za vsakega en teden prej vedela, da bo. Zgornji pa upam, da bodo počakali še nekaj mesecev, da me ne bo grizel
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 14:25:18
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Dan, no midva sva nazaj z najinega potepanja. Bilo je super. Končno imamo tudi v Ljubljani sonček. Matic je bil v kenguruju in je vse prespal. O tašči ne bom zgubljala besed . Mal je omejena, drugač pa še kar gre, odvisno od vremena Anitka, a tud vi ste pridelali že prvi zobek . In to brez bolečin? Zdele moram pa še po Miha v šolo, pa se moram spet pokat od doma Dreja sam če je zamašen nos tud stranski znak pri zobeh....ja ni bla nč velik sitna tko da je verjetn ni nič bolel saj je pa že cel zob zunaj tko da vprašanje kdaj je ven pogledu...dans ji pa dam mal moje prste da se je z njimi igrala pol ga da pa v usta pa me ugrizne in vidm cel zob zunaj...
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 14:28:06
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Neli ma pa že en zobek.... sam ne vem kdaj je začel rast,ker je že cela površina zunaj,ne sam š**** Ja čestitam še tukaj . Sem prej na FB prebrala. Bodi vesela, da ne veš, kdaj je zrastal, js sem za vsakega en teden prej vedela, da bo. Zgornji pa upam, da bodo počakali še nekaj mesecev, da me ne bo grizel saj pr mojem bratu k ma hči staro 15 mesecev so mel probleme že tud en teden prej,ful slabo spala tmala pa skor vedno tud vročino...pr nas že Nik ni mel problemov pri rasti zob
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 14:30:41
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mislite, da je ta OK: http://www.recinko.si/lesen-stolcek-hranjenje-otroka-p-2310.php ali je boljše original trip trap? mi tud nimamo čist original trip trap-a...v bivšem Arielu sem ga kupla in je čist ok..saj ni razlike,važn da se da nastavljat "polico" za rit in noge
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 14:52:52
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mislite, da je ta OK: http://www.recinko.si/lesen-stolcek-hranjenje-otroka-p-2310.php ali je boljše original trip trap? mi tud nimamo čist original trip trap-a...v bivšem Arielu sem ga kupla in je čist ok..saj ni razlike,važn da se da nastavljat "polico" za rit in noge prevržit se ne sme ... vprašajte mož** bemtiš, plina mi je zmanjkalo, zdej morem pa čarat na plati in v mikrovalovki
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 14:55:24
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mislite, da je ta OK: http://www.recinko.si/lesen-stolcek-hranjenje-otroka-p-2310.php ali je boljše original trip trap? mi tud nimamo čist original trip trap-a...v bivšem Arielu sem ga kupla in je čist ok..saj ni razlike,važn da se da nastavljat "polico" za rit in noge prevržit se ne sme ... vprašajte mož** bemtiš, plina mi je zmanjkalo, zdej morem pa čarat na plati in v mikrovalovki no to mu (še) ni uspelo pa zdrži tud odraslo osebo a ni ene par dni nazaj ena rekla da pozna nekoga k dela v nekem mizarstvu kjer delajo te stole...
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 15:31:36
|
|
|
|
tulpek
|
Jp, Altaja... a si izvedela ceno? In če se bo dalo dobit še kakšnega? sem na eni temi brala, da lahko vzamejo samo enega na leto.... ampak je bila stara tema.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 15:39:29
|
|
|
|
jullie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN a skrit se na FB ne da Seveda se da, js sem skoz gor skrita, da me slučajno kdo ne klikne med previjanjem ali dojenjem . Mene moja tašča (v bistvu ni tašča, ker nisva poročena) še ni dodala, je pa partnerja (njegova mama), ampak je noče potrdit . Imam pa že omejeno, narejeno več kategorij, tak da če me doda kdo, ki ga sicer ne želim, ga dam pač v kategorijo, ki ne vidi nič . No, njej bi slike pustila, ji jih itak že zdaj pošljem na mail, da jih ima. Tjaš ima zadnje dni dojenčkaste more. Se začne sredi spanja na vso silo jokat, prav iz srca jokat, kot da je grozno hudo. Se sploh ne zbudi, samo joka. Tudi čez dan se kdaj zgodi, ko spi. Bogi mali. ..js imam tudi vedno skrito..da se me ni vidi na chatu.. imam pa tudi take skupine kot ti tulpek.. za taščo pa ni pri meni straha.. je tam nekje kot Dolenjkina ---------------- stolček ima od chicco-ta polly http://bananababy.com.au/images/chiccopollycandy.jpg in pa zdaj sem nabavila antilop v Ikei..ko bo mala začela jesti se bo sin prestavil (če bosta kdaj slučajno skupaj jedla).. ..prenosnega sem pa tega nabavila: http://cgi.ebay.co.uk/On-The-Go-Baby-Travel-High-Chair-Booster-Seat-BLUE-NEW_W0QQitemZ160397022027QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Babay_Feeding_Highchairs_Boosters_LE?hash=item255868534b pa pravkar sem videla , da so že ful cenejši.. pred mesecem sem dala 10 evrov več
< Sporočilo je popravil jullie -- 27.1.2010 15:47:56 >
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 16:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
našo tud že zobki dajejo cel teden tko da zvečer dobi zmeri calpol pa čeprav ji ga nočm dat ampak je ne morm pustit da se matra,ji pa baje 3 naenkrat vn rinejo tko da jo pa tud razumem anitka a maš ti en tak bronast al oranžen avto pa bela očala?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.