|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
27.1.2010 12:33:37   
polari

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ko sem jaz rekla da je fajn k tašča ne more v copatih na obisk, je moja (pa me ni slišala) rekla da Ivančna pa ni daleč od LJ in da se bo kdaj z vlakom pripeljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa je stara ko zemlja, da se razumemo user posted image ajoj meni, še dobr da me je skenslala user posted image

ja saj tvoja jih ma pa že čez 70 user posted image blagot teb ne ve kaj je FB....mene pa tast pa tašča skoz neki klikata in pol sprašujeta kakšen vreme mamo pa kako kaj otroc user posted image in mislta da če je vidt da sem prijavljena da sem tud dejansko gor user posted image ne vem a mislta da mam 24 ur časa bit na rač...halo mam dva otroka doma,no včas sam enga

pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN user posted image a skrit se na FB ne da user posted image

ne vem,ne znam...jaz mam skoz na rač odprt FB in RR,da netipkam skoz gesl in iščem strani....sam zgleda da se bom mogla odjavljat user posted image zdaj me naj pa še na RR najdta user posted image

uuu, ta bi bla hudaaaa user posted image

ja pol bi rabla tortico v SN najmanj trikrat na teden user posted image

Na FB se da naredit, da izgledaš nedosegljiva user posted image user posted image user posted image

Klikneš na klepet, ko imaš seznam vseh ki so gor, pa možnosti, pa imaš tam možnost postani nedosegljiv....user posted image user posted image user posted image ....če slučajno rabiš.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
27.1.2010 12:37:07   
tulpek

ne vem,ne znam...jaz mam skoz na rač odprt FB in RR,da netipkam skoz gesl in iščem strani....sam zgleda da se bom mogla odjavljat user posted image zdaj me naj pa še na RR najdta user posted image

Osnove FB:
kako se skriti:
v spodnjem desnem kotu imaš napisano Chat (če si online število prijateljev ali offline, odvisno če si prijavljen ali ne), če imaš slovenski jezik imaš ustrezno slovensko različico --> pritisneš tja in se ti odpre pravokotnik s prijavljenimi ljudmi, med katerimi vedno vidiš tudi Anitko, --> pritisneš Options --> tam izbereš go offline in si skrit, ti noben ne more pisat.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 27.1.2010 12:39:14 >

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
27.1.2010 12:40:19   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Osnove FB:
kako se skriti:
v spodnjem desnem kotu imaš napisano Chat (če si online število prijateljev ali offline, odvisno če si prijavljen ali ne), če imaš slovenski jezik imaš ustrezno slovensko različico --> pritisneš tja in se ti odpre pravokotnik s prijavljenimi ljudmi, med katerimi vedno vidiš tudi Anitko, --> pritisneš Options --> tam izbereš go offline in si skrit, ti noben ne more pisat.

evo Anitka, problem rešen user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.1.2010 12:49:12   
Dulsineya
Mi smo pri nakupu stolčka za hranjenje, pa me zanima kakšne imate?

Mi imamo Antilopa iz Ikee in zakon, vse se da spucat in še mala uživa v njem.
Evo slikica, mi2 sva zraven vzela še mizico in blazinico, da je večja opora, ko sedi v njem dokler jo včasih "piga" ko se ji ne da več sedet user posted image
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu trudi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.1.2010 12:51:34   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Mi smo pri nakupu stolčka za hranjenje, pa me zanima kakšne imate?

Mi imamo Antilopa iz Ikee in zakon, vse se da spucat in še mala uživa v njem.
Evo slikica, mi2 sva zraven vzela še mizico in blazinico, da je večja opora, ko sedi v njem dokler jo včasih "piga" ko se ji ne da več sedet user posted image
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725

super stolček, ko otrok enkrat samostojno sedi, pa za na pot in v gostilno... user posted image Sicer pa imamo mi peg perego, rabljenega dobiš ugodno in je primeren za uporabo tudi že prej, ker se lahko naklon spremeni in da v rahlo ležeč položaj, ki je priporočljiv dokler ne sedijo samostojno, da ne trpi hrbtenička user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
27.1.2010 13:12:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

barika...tvoja tašča, sem mislila...user posted image user posted image user posted image

Jaz se držim na varni razdalji in je vse OK....user posted image Njen voziček imam na balkonu....Povedala sem pa ji na samem, da sem zelo žalostna zaradi tega prinašanja rabljenih stvari, ker se počutim kot da mi sporoča, da sem nesposobna...user posted image ..in je razumela...pa rabljeno robo ne vleče več domov.....user posted image ...nisem je žalila in ne napadala...najboljše je, če poveš človeku o svojih občutkih.....takrat razumejo....user posted image

hja, če te sploh hoče poslušat. ..ona kar presliši, potem pa zače po svoje tolmačit user posted image , mah, bo že ...enkratuser posted image

jaz oseb s katerimi ne želim imeti opravka ne potrjujem na FB user posted image , sploh pa sem tam tak mal gor, da me bojo kr sami izpisal user posted image , pa je moja tašča tudi 70. Bi pa prej prišla n FB moja stara mama (92), kot pa ona.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
27.1.2010 13:18:09   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Midva sva mogla pa že tkoj zjutraj zalaufat baby vac user posted image .. mi je blo takoj jasno da se nekaj kuha ker je tko zakomiral brez večerje. Slabo je, je pa zato pevsko razpoložen... skos čveka pa mi prepeva user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Vidka, da  se hitro pozdravi.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
27.1.2010 13:31:00   
altaja

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Midva sva mogla pa že tkoj zjutraj zalaufat baby vac user posted image .. mi je blo takoj jasno da se nekaj kuha ker je tko zakomiral brez večerje. Slabo je, je pa zato pevsko razpoložen... skos čveka pa mi prepeva user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Vidka, da  se hitro pozdravi.

Hvala tulpek.
Ni hudo, sam crkljala se bova bolj user posted image .. pa mogoče bo mal shujšal.

Stolček: Lemi - nimam pojma kaj je to za ena firma, v bc so ga mel v akciji. Je pa uredu, se da naklon štimat. Se strinjam z Dolenjko. Se mi zdi boljše, da ni takoj v popolnoma sedečem položaju.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
27.1.2010 13:43:53   
anitka7

pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN user posted image a skrit se na FB ne da user posted image

Seveda se da, js sem skoz gor skrita, da me slučajno kdo ne klikne med previjanjem ali dojenjem user posted image .
Mene moja tašča (v bistvu ni tašča, ker nisva poročena) še ni dodala, je pa partnerja (njegova mama), ampak je noče potrdit user posted image . Imam pa že omejeno, narejeno več kategorij, tak da če me doda kdo, ki ga sicer ne želim, ga dam pač v kategorijo, ki ne vidi nič user posted image . No, njej bi slike pustila, ji jih itak že zdaj pošljem na mail, da jih ima.

Tjaš ima zadnje dni dojenčkaste more. Se začne sredi spanja na vso silo jokat, prav iz srca jokat, kot da je grozno hudo. Se sploh ne zbudi, samo joka. Tudi čez dan se kdaj zgodi, ko spi. Bogi mali.

no saj to tud ni v bistvu tašča,k tud nisva poročena...je v.d. tašča-vršilec dolžnosti tašče user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
27.1.2010 13:47:08   
anitka7

Osnove FB:
kako se skriti:

evo Anitka, problem rešen user posted image

hvala...se vid da premal tole uporabljam...user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
27.1.2010 13:51:43   
anitka7
Neli ma pa že en zobek....user posted image  user posted image

sam ne vem kdaj je začel rast,ker je že cela površina zunaj,ne sam š**** user posted image user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
27.1.2010 13:58:01   
vila MaLiNa
Mislim Antika... še jaz nimam FB pa vem, da se da to nareditiuser posted image . Moja tašča tud FB čekirauser posted image . RR upam, da še ni odkrilauser posted image . Antika mogoče je pa tvoja kakšna od vohunov tuki goruser posted image

Altaja naj se čim prej pozdraviuser posted image

Veselka ti si pa to tako napisala, da sem tudi jaz mislila, da si ti že spet nosečauser posted image . A še dvojčke praviš, da boš imelauser posted image user posted image

Mi imamo tud peg perego, svakinja posodilauser posted image . Za naprej pa bom poiskala kakšnega trip trapa, upam, da preko bolhe.

Dolenjka ti si pa na hitro opravila s svojo taščo. user posted image Ja oblekice pa nobene pametne ni bilouser posted image . Prej si spraševala o enih zokenčkih, če sem prav razumela so to tisti, ki imajo ful patenta, skoraj dokolenjke... no Saro kar tiščijo, ampak ona ima res buhteljčke.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.1.2010 13:59:21   
vila MaLiNa

sam ne vem kdaj je začel rast,ker je že cela površina zunaj,ne sam š**** user posted image user posted image user posted image

Ja mami kako pa to gledaš, da nič ne vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Neli za za zobekuser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.1.2010 14:10:13   
dreja79
Dan,

no midva sva nazaj z najinega potepanja. Bilo je super. Končno imamo tudi v Ljubljani sonček. Matic je bil v kenguruju in je vse prespal.

O tašči ne bom zgubljala besed user posted image . Mal je omejena, drugač pa še kar gre, odvisno od vremena user posted image

Anitka, a tud vi ste pridelali že prvi zobek user posted image user posted image . In to brez bolečin? 

Zdele moram pa še po Miha v šolo, pa se moram spet pokat od doma user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.1.2010 14:21:31   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Ja mami kako pa to gledaš, da nič ne vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Neli za za zobekuser posted image

jah ne vem...user posted image k pa ni bla nč velik sitna,nč vročine,nč velizga slinjenja...sam dve noči je bl slab spala ampak to verjetn k je mela zamašen nos...user posted image jah no saj pr Niku so tud kr zrastl zobje brez predznakov user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.1.2010 14:23:23   
tulpek

Ja čestitam še tukaj user posted image . Sem prej na FB prebrala. Bodi vesela, da ne veš, kdaj je zrastal, js sem za vsakega en teden prej vedela, da bo. Zgornji pa upam, da bodo počakali še nekaj mesecev, da me ne bo grizel user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.1.2010 14:25:18   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Dan,

no midva sva nazaj z najinega potepanja. Bilo je super. Končno imamo tudi v Ljubljani sonček. Matic je bil v kenguruju in je vse prespal.

O tašči ne bom zgubljala besed user posted image . Mal je omejena, drugač pa še kar gre, odvisno od vremena user posted image

Anitka, a tud vi ste pridelali že prvi zobek user posted image user posted image . In to brez bolečin? 

Zdele moram pa še po Miha v šolo, pa se moram spet pokat od doma user posted image

Dreja sam če je zamašen nos tud stranski znak pri zobeh....ja ni bla nč velik sitna tko da je verjetn ni nič bolel user posted image saj je pa že cel zob zunaj tko da vprašanje kdaj je ven pogledu...dans ji pa dam mal moje prste da se je z njimi igrala pol ga da pa v usta pa me ugrizne user posted image in vidm cel zob zunaj...user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.1.2010 14:26:31   
tulpek
Mislite, da je ta OK:
http://www.recinko.si/lesen-stolcek-hranjenje-otroka-p-2310.php
ali je boljše original trip trap?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.1.2010 14:28:06   
anitka7

Ja čestitam še tukaj user posted image . Sem prej na FB prebrala. Bodi vesela, da ne veš, kdaj je zrastal, js sem za vsakega en teden prej vedela, da bo. Zgornji pa upam, da bodo počakali še nekaj mesecev, da me ne bo grizel user posted image

saj pr mojem bratu k ma hči staro 15 mesecev so mel probleme že tud en teden prej,ful slabo spala tmala pa skor vedno tud vročino...pr nas že Nik ni mel problemov pri rasti zob user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.1.2010 14:30:41   
anitka7

Mislite, da je ta OK:

mi tud nimamo čist original trip trap-a...v bivšem Arielu sem ga kupla in je čist ok..saj ni razlike,važn da se da nastavljat "polico" za rit in noge

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.1.2010 14:52:52   
barika

Mislite, da je ta OK:

mi tud nimamo čist original trip trap-a...v bivšem Arielu sem ga kupla in je čist ok..saj ni razlike,važn da se da nastavljat "polico" za rit in noge

prevržit se ne sme ... vprašajte mož**

bemtiš, plina mi  je zmanjkalo, zdej morem pa čarat na plati in v mikrovalovki
user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.1.2010 14:55:24   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Mislite, da je ta OK:

prevržit se ne sme ... vprašajte mož**

bemtiš, plina mi  je zmanjkalo, zdej morem pa čarat na plati in v mikrovalovki
user posted image user posted image

no to mu (še) ni uspelo user posted image pa zdrži tud odraslo osebo
a ni ene par dni nazaj ena rekla da pozna nekoga k dela v nekem mizarstvu kjer delajo te stole...

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.1.2010 15:31:36   
tulpek
Jp, Altaja... a si izvedela ceno? In če se bo dalo dobit še kakšnega? sem na eni temi brala, da lahko vzamejo samo enega na leto.... ampak je bila stara tema.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
27.1.2010 15:39:29   
jullie

Seveda se da, js sem skoz gor skrita, da me slučajno kdo ne klikne med previjanjem ali dojenjem user posted image .
Mene moja tašča (v bistvu ni tašča, ker nisva poročena) še ni dodala, je pa partnerja (njegova mama), ampak je noče potrdit user posted image . Imam pa že omejeno, narejeno več kategorij, tak da če me doda kdo, ki ga sicer ne želim, ga dam pač v kategorijo, ki ne vidi nič user posted image . No, njej bi slike pustila, ji jih itak že zdaj pošljem na mail, da jih ima.

Tjaš ima zadnje dni dojenčkaste more. Se začne sredi spanja na vso silo jokat, prav iz srca jokat, kot da je grozno hudo. Se sploh ne zbudi, samo joka. Tudi čez dan se kdaj zgodi, ko spi. Bogi mali.

..js imam tudi vedno skrito..da se me ni vidi na chatu.. imam pa tudi take skupine kot ti tulpek..
za taščo pa ni pri meni straha.. je tam nekje kot Dolenjkina user posted image

----------------
stolček ima od chicco-ta polly http://bananababy.com.au/images/chiccopollycandy.jpg in pa zdaj sem nabavila antilop v Ikei..ko bo mala začela jesti se bo sin prestavil user posted image (če bosta kdaj slučajno skupaj jedla)..

..prenosnega sem pa tega nabavila: http://cgi.ebay.co.uk/On-The-Go-Baby-Travel-High-Chair-Booster-Seat-BLUE-NEW_W0QQitemZ160397022027QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Babay_Feeding_Highchairs_Boosters_LE?hash=item255868534b
pa pravkar sem videla , da so že ful cenejši.. pred mesecem sem dala 10 evrov več user posted image

< Sporočilo je popravil jullie -- 27.1.2010 15:47:56 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.1.2010 16:08:23   
Anonimen
našo tud že zobki dajejo cel teden tko da zvečer dobi zmeri calpol pa čeprav ji ga nočm dat ampak je ne morm pustit da se matra,ji pa baje 3 naenkrat vn rinejo tko da jo pa tud razumemuser posted image
anitka a maš ti en tak bronast al oranžen avto pa bela očala?

(odgovor članu jullie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.