![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:45:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka ne ne, bova kr doma, je blo preveč joka v avtu. aja, midva sva si pa učer privoščila karte za koncert Paca de Lucia, ki bo v CD juhu, komi čakam a zadnjič ko sta bili tu Ti ti Aurora, a bosta vsaj spomladi kaj prišli, da gremo v ZOO
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:48:52
|
|
|
|
barika
|
Veselka, čestitke sestri!!! (navijam za punčko )
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:51:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Veselka, čestitke sestri!!! (navijam za punčko ) sej ti bi pa tut lahko 1 imela
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:52:15
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: veselka ne ne, bova kr doma, je blo preveč joka v avtu. aja, midva sva si pa učer privoščila karte za koncert Paca de Lucia, ki bo v CD juhu, komi čakam a zadnjič ko sta bili tu Ti ti Aurora, a bosta vsaj spomladi kaj prišli, da gremo v ZOO ne, včeraj
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:52:57
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika Veselka, čestitke sestri!!! (navijam za punčko ) sej ti bi pa tut lahko 1 imela moj pravi da čez 10 let, jaz se pa ne grem več ... ziher je ziher kaj če bo spet pob
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:53:01
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika Veselka, čestitke sestri!!! (navijam za punčko ) sej ti bi pa tut lahko 1 imela se strinjam
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:53:58
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika Veselka, čestitke sestri!!! (navijam za punčko ) sej ti bi pa tut lahko 1 imela moj pravi da čez 10 let, jaz se pa ne grem več ... ziher je ziher kaj če bo spet pob vztrajnost je lepa čednost
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:55:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika Veselka, čestitke sestri!!! (navijam za punčko ) sej ti bi pa tut lahko 1 imela moj pravi da čez 10 let, jaz se pa ne grem več ... ziher je ziher kaj če bo spet pob vztrajnost je lepa čednost res je Veselka, vi2 pa lahko zdaj začneta bratca delat
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:55:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: veselka ne ne, bova kr doma, je blo preveč joka v avtu. aja, midva sva si pa učer privoščila karte za koncert Paca de Lucia, ki bo v CD juhu, komi čakam a zadnjič ko sta bili tu Ti ti Aurora, a bosta vsaj spomladi kaj prišli, da gremo v ZOO ne, včeraj Itak, če pa ni bila s septemberčki na randiju Sej veš da jo bodo naši fantje čist očaral in bo pol zasanjana do Ajdovšne
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:56:12
|
|
|
|
Bety11
|
barika...tvoja tašča, sem mislila... Jaz se držim na varni razdalji in je vse OK.... Njen voziček imam na balkonu....Povedala sem pa ji na samem, da sem zelo žalostna zaradi tega prinašanja rabljenih stvari, ker se počutim kot da mi sporoča, da sem nesposobna... ..in je razumela...pa rabljeno robo ne vleče več domov..... ...nisem je žalila in ne napadala...najboljše je, če poveš človeku o svojih občutkih.....takrat razumejo....
< Sporočilo je popravil Bety11 -- 27.1.2010 11:04:29 >
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:56:13
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika Veselka, čestitke sestri!!! (navijam za punčko ) sej ti bi pa tut lahko 1 imela moj pravi da čez 10 let, jaz se pa ne grem več ... ziher je ziher kaj če bo spet pob vztrajnost je lepa čednost res je Veselka, vi2 pa lahko zdaj začneta bratca delat ne, je moj sanju, da bodo dvojčki
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:57:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika Veselka, čestitke sestri!!! (navijam za punčko ) sej ti bi pa tut lahko 1 imela moj pravi da čez 10 let, jaz se pa ne grem več ... ziher je ziher kaj če bo spet pob vztrajnost je lepa čednost res je Veselka, vi2 pa lahko zdaj začneta bratca delat ne, je moj sanju, da bodo dvojčki O super Pol ne bo treba še 1x v akcijo
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 10:59:59
|
|
|
|
katrin***
|
Dan, mi že spimo eno rundo od zajtrka, mami pa hitr na PC mal na RR pogledat tašče...jao meni, kaj bi js če bi mela tako taščo kot pravite nekatere, ko majo take fore,da sm gledaš. Moja je čisto druga od vaših in full o.k. Živimo v isti hiši (vsak svoj vhod seveda ) pa ni nobenga problema. Ko smo pršle iz P mi je en mesec kuhala in pospravljala. Še zdej kej skuha na vsake tolk časa k se zmenmo, pa tamalo počuva in res nimam slabe besede zanjo, ker je res en velik cukr (se vidi, da je od moje mami kolegica ). Tast ma edino na vsake tolk časa svoje fore, ampak ni panike.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 11:03:18
|
|
|
|
barika
|
mah, jaz se ne sekiram, sej imata tudi moja dva (še posebi ati) kake glupe fore, sam ker sta pač moja starša ne šimfam tolk čez njiju hb, da nihče od njih ne more s copati na obisk
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 11:08:27
|
|
|
|
anitka7
|
dobro jutro vidm da tle že na polno dogaja....da povzamem....pogovor teče o taščah in o dojenčkih... za tvojo sestro veselka...
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 11:31:16
|
|
|
|
dolenjka
|
ko sem jaz rekla da je fajn k tašča ne more v copatih na obisk, je moja (pa me ni slišala) rekla da Ivančna pa ni daleč od LJ in da se bo kdaj z vlakom pripeljala Pa je stara ko zemlja, da se razumemo ajoj meni, še dobr da me je skenslala
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 11:37:29
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ko sem jaz rekla da je fajn k tašča ne more v copatih na obisk, je moja (pa me ni slišala) rekla da Ivančna pa ni daleč od LJ in da se bo kdaj z vlakom pripeljala Pa je stara ko zemlja, da se razumemo ajoj meni, še dobr da me je skenslala ja saj tvoja jih ma pa že čez 70 blagot teb ne ve kaj je FB....mene pa tast pa tašča skoz neki klikata in pol sprašujeta kakšen vreme mamo pa kako kaj otroc in mislta da če je vidt da sem prijavljena da sem tud dejansko gor ne vem a mislta da mam 24 ur časa bit na rač...halo mam dva otroka doma,no včas sam enga
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 11:39:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ko sem jaz rekla da je fajn k tašča ne more v copatih na obisk, je moja (pa me ni slišala) rekla da Ivančna pa ni daleč od LJ in da se bo kdaj z vlakom pripeljala Pa je stara ko zemlja, da se razumemo ajoj meni, še dobr da me je skenslala ja saj tvoja jih ma pa že čez 70 blagot teb ne ve kaj je FB....mene pa tast pa tašča skoz neki klikata in pol sprašujeta kakšen vreme mamo pa kako kaj otroc in mislta da če je vidt da sem prijavljena da sem tud dejansko gor ne vem a mislta da mam 24 ur časa bit na rač...halo mam dva otroka doma,no včas sam enga pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN a skrit se na FB ne da
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 11:43:05
|
|
|
|
altaja
|
Midva sva mogla pa že tkoj zjutraj zalaufat baby vac .. mi je blo takoj jasno da se nekaj kuha ker je tko zakomiral brez večerje. Slabo je, je pa zato pevsko razpoložen... skos čveka pa mi prepeva Za tiste ki ste na AM: Koliko čaja spijejo? Našmu ne gre in ne gre.. en požirek in konec. Sam žejen pa tud ne sme bit, sploh ne zdej ko je nahoden. Zunaj sonček, midva bova pa kar doma. Iz preventive.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 11:45:10
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ko sem jaz rekla da je fajn k tašča ne more v copatih na obisk, je moja (pa me ni slišala) rekla da Ivančna pa ni daleč od LJ in da se bo kdaj z vlakom pripeljala Pa je stara ko zemlja, da se razumemo ajoj meni, še dobr da me je skenslala ja saj tvoja jih ma pa že čez 70 blagot teb ne ve kaj je FB....mene pa tast pa tašča skoz neki klikata in pol sprašujeta kakšen vreme mamo pa kako kaj otroc in mislta da če je vidt da sem prijavljena da sem tud dejansko gor ne vem a mislta da mam 24 ur časa bit na rač...halo mam dva otroka doma,no včas sam enga pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN a skrit se na FB ne da ne vem,ne znam...jaz mam skoz na rač odprt FB in RR,da netipkam skoz gesl in iščem strani....sam zgleda da se bom mogla odjavljat zdaj me naj pa še na RR najdta
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 11:48:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ko sem jaz rekla da je fajn k tašča ne more v copatih na obisk, je moja (pa me ni slišala) rekla da Ivančna pa ni daleč od LJ in da se bo kdaj z vlakom pripeljala Pa je stara ko zemlja, da se razumemo ajoj meni, še dobr da me je skenslala ja saj tvoja jih ma pa že čez 70 blagot teb ne ve kaj je FB....mene pa tast pa tašča skoz neki klikata in pol sprašujeta kakšen vreme mamo pa kako kaj otroc in mislta da če je vidt da sem prijavljena da sem tud dejansko gor ne vem a mislta da mam 24 ur časa bit na rač...halo mam dva otroka doma,no včas sam enga pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN a skrit se na FB ne da ne vem,ne znam...jaz mam skoz na rač odprt FB in RR,da netipkam skoz gesl in iščem strani....sam zgleda da se bom mogla odjavljat zdaj me naj pa še na RR najdta uuu, ta bi bla hudaaaa
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 11:52:33
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ko sem jaz rekla da je fajn k tašča ne more v copatih na obisk, je moja (pa me ni slišala) rekla da Ivančna pa ni daleč od LJ in da se bo kdaj z vlakom pripeljala Pa je stara ko zemlja, da se razumemo ajoj meni, še dobr da me je skenslala ja saj tvoja jih ma pa že čez 70 blagot teb ne ve kaj je FB....mene pa tast pa tašča skoz neki klikata in pol sprašujeta kakšen vreme mamo pa kako kaj otroc in mislta da če je vidt da sem prijavljena da sem tud dejansko gor ne vem a mislta da mam 24 ur časa bit na rač...halo mam dva otroka doma,no včas sam enga pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN a skrit se na FB ne da ne vem,ne znam...jaz mam skoz na rač odprt FB in RR,da netipkam skoz gesl in iščem strani....sam zgleda da se bom mogla odjavljat zdaj me naj pa še na RR najdta uuu, ta bi bla hudaaaa ja pol bi rabla tortico v SN najmanj trikrat na teden
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 12:03:25
|
|
|
|
baby blue
|
Juhu Midva bova pa kosilu mal šla na teren z vozičkom... Je sonček pa kaže da je zunaj -2... Lana je spala od 21:30 do 4ih in potem do 8-ih... Očitno tale kašica res pomaga Sem si pa kupila zadnjič od Hipp-a čaj za dojenje pa je prav okusen... Zdej a mam zarad tega več mleka al ne pa ne vem... Sej mi ga že prej ni primanjkovalo sam za vsak slučaj
Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet. Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm 1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 12:22:04
|
|
|
|
trudi*
|
baby blue midve pa imava res veliko skupnega...obema punčkama je ime Lana, pa še na isti dan sta rojeni pa kašica tudi pri nas pomaga pri nočnem spanju Za tiste ki ste na AM: Koliko čaja spijejo? cca 40 ml dopoldne in še 40 popoldne.... ji dam pa kar prekuhano vodo. Pije pa tako, da se igra s flaško in jo sama drži, če ne ne popije nič; ali pa tik preden zaspi. Mi smo pri nakupu stolčka za hranjenje, pa me zanima kakšne imate?
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 27.1.2010 12:31:58
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pa sej po pravici povedan si skoz gor, razen če si v SN a skrit se na FB ne da Seveda se da, js sem skoz gor skrita, da me slučajno kdo ne klikne med previjanjem ali dojenjem . Mene moja tašča (v bistvu ni tašča, ker nisva poročena) še ni dodala, je pa partnerja (njegova mama), ampak je noče potrdit . Imam pa že omejeno, narejeno več kategorij, tak da če me doda kdo, ki ga sicer ne želim, ga dam pač v kategorijo, ki ne vidi nič . No, njej bi slike pustila, ji jih itak že zdaj pošljem na mail, da jih ima. Tjaš ima zadnje dni dojenčkaste more. Se začne sredi spanja na vso silo jokat, prav iz srca jokat, kot da je grozno hudo. Se sploh ne zbudi, samo joka. Tudi čez dan se kdaj zgodi, ko spi. Bogi mali.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.