|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
26.1.2010 16:50:27   
vila MaLiNa
Hojla,

katera je že govorila, da si je rezervirala letne počitnice? Kje pa boste ostale letos kaj za počitnice* Jz zadnje čase samo o morju in soncu sanjamuser posted image . Imam že malo vrh glave zimo, čeprav jo ponavadi obožujem. Pa še v nedeljo gremo na zimske počitnice. Mož te kar občudujem kako vse to sfolgaš.

Dolenjka... najbrž me v četrtek ne bo, tako da ste me za ta teden rešeneuser posted image . Bi pa naročila pri MC kaj. Samo čisto letne kolekcije pa še nimajo...

Podiranje kupčkov - koliko časa jih bo treba še podirati?

Sončica vidve sta pa res fantastični. Nikki je prava mala dama.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.1.2010 16:52:31   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

kaj je dons tle neki mir....user posted image

Pa kaj povejuser posted image .

Sm prejle po pomoti pristala na Septembrkah 2010. Pa mi nič ni bilo jasnouser posted image user posted image

Mož ti se se pa zelo potrudilauser posted image

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 26.1.2010 16:53:43 >

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
26.1.2010 19:52:51   
altaja
Pišuka, sam dans je pa res mirno... muca jezička pojedla? user posted image

Naš je zakomiral brez večerje tko da čakam na alarm...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
26.1.2010 20:11:19   
škorpijončica

Vila malina, hvala, da si mi povedala za tisto knjigo o povezanem starševstvu. Vesela novica glede tega; Zmenila sem se s profesorico, da bom napisala diplomo že to leto ko sem doma. Naslov pa bo povezano starševstvo! Fajn, ne? Če ve katera še za kakšno knjigo za priporočit naj mi napiše.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
26.1.2010 20:45:37   
jpnincy

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Vila malina, hvala, da si mi povedala za tisto knjigo o povezanem starševstvu. Vesela novica glede tega; Zmenila sem se s profesorico, da bom napisala diplomo že to leto ko sem doma. Naslov pa bo povezano starševstvo! Fajn, ne? Če ve katera še za kakšno knjigo za priporočit naj mi napiše.

Ali lahko malo bolj natančno napišeš oz. opišeš povezano starševstvo - o čem boš pisala (mogoče ti lahko pomagam)? Na temo starševstvo poznam nekaj knjig, sam ne vem, če ti bodo koristile:
- Skrita sporočila : kaj z besedami in dejanji v resnici sporočamo otrokom
- Rahločutnost do otrok : stik z otrokom v prvem letu življenja
- Od poslušnosti do odgovornosti : za novo kulturo vzgajanja
- Močni očetje, močne hčere : 10 skrivnosti, ki jih mora poznati vsak oče

Pa še bi se kaj najdlo, sam ne bom zdaj vsega pisala, če sem slučajno čist mim...

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
26.1.2010 20:46:28   
tulpek
škorpijončica,
Znanost o vzgoji ; http://cobiss4.izum.si/scripts/cobiss?ukaz=DISP&id=2043140730213606&rec=3&sid=1

imata knjigi precej skupnega, druga skuša vse to, kar si že prebrala razložiti preko moćganov, kaj se dogaja z možgani ob določenem ravnanju z user posted image . fajn branje.

in super, da boš to lahko napisala že zdaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1406
26.1.2010 20:48:44   
vila MaLiNa
Škorpijončica potem nam pa le povej svoje ugotovitveuser posted image . Super za zanimiv naslov diplomske naloge.

Jpincy te knjige bi bile pa še za nas ostale zanimive.

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
26.1.2010 20:50:33   
tulpek
škorpijončica, vsaj js bi na tvojem mestu kar čim več prebrala, ker vsaj nekje vmes moraš tako omenit in na kratko razložit bistvo ostalih načinov vzgoje in potem navesti prednosti, pomanjkljivosti pov. starševsatva, primerjavo...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 26.1.2010 20:51:12 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
26.1.2010 20:50:46   
anitka7
dolenjka poslala sem ti mail....

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 1409
26.1.2010 21:09:58   
veselka
bety stolčku se ne da naklona spreminjat, sem pa kupla v ikei blazinico za podložit po snemanju, tko da lažje sedi user posted image

morje planirava it na Krk v juniju user posted image

kupčki se ne spomnem, kdaj smo zadnjega... ker zdej jo sam v sedeč položaj dam, pa ga kr sama spusti user posted image

pa še malo user posted image user posted image user posted image user posted image ja, dons sm bla pri frizerju user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1410
26.1.2010 21:24:22   
dolenjka
Čer user posted image

Danes sem mal bizi, ker naročam MC user posted image Nas je že 9 naročilo in sem že skoraj končala s šopingom za danes user posted image

Tulpek, a ti se namenoma skrivaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Polari, a ti še nabiraš in te počakam al kako user posted image

A sem še katero pozabila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
26.1.2010 21:37:45   
baby blue
Lana kupčke kar sama že podira včasih že med samim dojenjem včasih pa samo da jo posedem... Včasih jo pa še iz navade na ramo dam samo s tem mava že malo težav ko je velika... user posted image user posted image

uuuuuu altaja Kranjska Gora je pa dobre pol ure stran od mene... Tako da povej kdaj boste prišli pa se dobimo na čajčku...

Joj Lana dones skor ves dan ni nič spala pa je bila noro zaspana potem sva se pa v taveliko posteljo spravile in zaspali ko ubiti za eno uro... Seveda ne bom o tem katera se je prej zbudila in se začela smejat in vriskat user posted image user posted image Sva se pa nasitile s kašico in se podojili zdej pa že spi... Sem jo samo v posteljico dala in dudo v usta in jo je zmanjkalo

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
26.1.2010 21:44:15   
vila MaLiNa
Dolenjka a bo kreditna kartica sploh preneslauser posted image user posted image

Baby blue jz dam Saro še vedno čez ramo za podiranje kupčka, pa je prava dolginka, ampak jo še zmeraj lahko, ker tudi sama nisem med manjšimi. Kupčka pa sama nikoli ne podre user posted image . Če jo dam v sedeč polažaj še vedno veliko pobruha. Ampak s tem sem se že nehala ubadati, pač tako je... ampak ji še zmeraj ni všeč ko bruhne, zato se mi kar malo smili.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
26.1.2010 21:45:30   
altaja
Baby blue: odlično! Tam bomo od 27.02. - 06.03. Mi bo družba prav prišla da bo moj lahko vsaj en dan v miru smučal (če bo še kaj snega user posted image )

Malinca, kam jo pa vi mahate?

Poleti bo klasika.. na Krku.. Tudi jaz sanjam o sončku... pa da sem lahko cele dneve zunaj.

Dolenjka: uživaj v šopingiranju... se sebi kaj privošči ;)

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
26.1.2010 21:51:12   
baby blue
vila MaLiNa sej Lana tud včasih še kaj bruhne ven... Ji ostane višek ali pa ne prebavi pa ji gre ven... Drugače pa sama že odlično kupčke podira jo moram pohvalit in to že tae kot odrasli user posted image user posted image

altaja super sem si zapisala... Se pa še slišiva in sva v kontaktu... Kranjska Gora je fajna za vozičkanje je kar fajna za kako turo...

Hmmm za poleti pa še ne vem... Še nisva nič debatirala o tem...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
26.1.2010 21:52:16   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Baby blue: odlično! Tam bomo od 27.02. - 06.03. Mi bo družba prav prišla da bo moj lahko vsaj en dan v miru smučal (če bo še kaj snega user posted image )

Malinca, kam jo pa vi mahate?

Poleti bo klasika.. na Krku.. Tudi jaz sanjam o sončku... pa da sem lahko cele dneve zunaj.

Dolenjka: uživaj v šopingiranju... se sebi kaj privošči ;)

O hvala, ampak tudi če bi že vse nosečniške kg izgubila ne bi šlo, ker imajo samo do 8 let velikost user posted image Sej sem se pri otrocih tolk bolj z vajeti spustila, predvsem pri Maksu user posted image

Malinca, ja, kartica še vleče, zakaj vprašaš user posted image Rabiš še kaj,mogoć user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
26.1.2010 21:52:49   
vila MaLiNa
Mi jo pa na štajerski konec mahamouser posted image . Gresta tašča in tast zraven, da se bom šla lahko malo smučati in savnatiuser posted image .

No zdej je pa moj določil, da gremo spat. Tako, da drage punce lepe sanje in miren spanes našim septembrčkom.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
26.1.2010 21:54:25   
baby blue
Lahko noč in lepo spite... jst jo tud maham v spalni položaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1418
26.1.2010 21:54:26   
vila MaLiNa
Hvala... ampak zaenkrat bo to to. Ko bodo pa imeli kakšne letne oblekice takrat pa bom spet naročila kaj za mojo frčafelouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
26.1.2010 21:59:47   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Hvala... ampak zaenkrat bo to to. Ko bodo pa imeli kakšne letne oblekice takrat pa bom spet naročila kaj za mojo frčafelouser posted image

Pa sej jih imajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1420
26.1.2010 22:03:49   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Pa sej jih imajo user posted image

aha, sem že ugotovila, da vse kar je užitnega, je žal pobrano user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
26.1.2010 22:07:16   
barika
Mož*,en kvečšn ....a je pametno it po poškodbi noge (ki se je btw. zgodila danes popoldan) it šele jutri popoldan k zdravniku (čas in varstvo pa to...), al nej bom doma, pa lepo trpim bolečine in se sama "zdravim", kar je pri dveh totalno nemogočeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
26.1.2010 22:11:41   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Mož*,en kvečšn ....a je pametno it po poškodbi noge (ki se je btw. zgodila danes popoldan) it šele jutri popoldan k zdravniku (čas in varstvo pa to...), al nej bom doma, pa lepo trpim bolečine in se sama "zdravim", kar je pri dveh totalno nemogočeuser posted image

nisem Mož, ampak tko je bilo pri mojmu descu, pa je potem gips dobil...itak bi ga, samo 1 dan kasneje ga je dobil... če te res ful boli in zatekaš se jaz ne bi hecala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
26.1.2010 22:15:25   
tulpek

Tulpek, a ti se namenoma skrivaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, se držim nazaj in upam, da si že končala.... imam sicer odprtih en kup zavihkov s cotkami, ampak ne bom, ne rabim... grem pod tuš in upam, da bom prepozna in da me ne premami. Sem že cel dan v dilemi... ampak dejstvo je, da imamo cot dost. In pika... samo kakšno pižamo bi potreboval moj Tjaš...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
26.1.2010 22:16:59   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Ja, se držim nazaj in upam, da si že končala.... imam sicer odprtih en kup zavihkov s cotkami, ampak ne bom, ne rabim... grem pod tuš in upam, da bom prepozna in da me ne premami. Sem že cel dan v dilemi... ampak dejstvo je, da imamo cot dost. In pika... samo kakšno pižamo bi potreboval moj Tjaš...

kokr češ, imam še odprto, ker še čakam user posted image sem pa jaz za Maksa tudi spet pižamce naročila, ker je spet ful zrastel user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.