|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
17.1.2010 13:53:40   
Bety11
SONČEK LARA....Mislim, da po mleku naši otroci dobijo tisto, kar me uživamo....Če ješ predvsem hrano, ki zapira, potem se to pozna....Povsod piše, da z mlekom dobijo otroci tudi naše črevesne bakterije, ki jim pomagajo prebavljati hrano...in, če se v vašem črevesju nahajajo slabe bakterije (recimo Candida) v večjem številu kot tiste dobre, potem jih dobi tudi otrok in težave so tukaj....

Smrdljivo prdenje....po mojem laičnem mnenju, če otroci ne bi bili zaprti, tudi prdeli ne bi smrdljivo.....

Jaz dojim in opazim, da po sadnem obroku Damjan takoj kaka.....

Jaz čaja ne dajem...oziroma ne dajem nič drugega, kot samo dojenje...Vem, pa da se otroci hitro navadijo piti iz skodelice, tako kot mi....ne rabiš žličke, flaške....samo ponudi mu...in bo...

Prosim za vaše mnenje:

Katero prsno črpalko naj kupim, mi priporočate.....da je električna in ni draga....???

Ko bom začela uvajati drugo hrano, bom mešala s svojim mlekom in nočem, da mi mleka zmanjka samo zato, ker bo otrok od dodatka bolj sit in bo manj se dojil....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.1.2010 14:03:12   
jullie
Bety dobre električne so drage..žal..js bi takoj kupla aventovo... drugače je pa mislim da okoli 80 evrov od Tomeetipe al nekaj takega..za izkušnje boš pa morala druge vprašat..
...............
Barika sem že slišala za to stran..ko bom na cajtu prečekiram...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.1.2010 14:24:49   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

SONČEK LARA....Mislim, da po mleku naši otroci dobijo tisto, kar me uživamo....Če ješ predvsem hrano, ki zapira, potem se to pozna....Povsod piše, da z mlekom dobijo otroci tudi naše črevesne bakterije, ki jim pomagajo prebavljati hrano...in, če se v vašem črevesju nahajajo slabe bakterije (recimo Candida) v večjem številu kot tiste dobre, potem jih dobi tudi otrok in težave so tukaj....

Prosim za vaše mnenje:

Katero prsno črpalko naj kupim, mi priporočate.....da je električna in ni draga....???

Ko bom začela uvajati drugo hrano, bom mešala s svojim mlekom in nočem, da mi mleka zmanjka samo zato, ker bo otrok od dodatka bolj sit in bo manj se dojil....

Betty, v materinimu mleku OTROCI NE DOBIVAJO naših črevesnih bakterij, razen v primeru, če je bila mati neposredno pred dojenjem na veliki potrebi in si po njej ni umila rok, ter je nato prijemala bradavico! (Tu in tam kakšna črevesna bakterija ob dojenju že zaide v dojenčkova usta, a se ne izloča v mleku).

V materinem mleku torej NI črevesnih baterij, razen če smo jih tja vnesli s slabo higieno.

Materino mleko
JE ob tvorbi SAMO PO SEBI STERILNO, samo ob dojenju samem, pa se otrok poseljuje z materinimi bakterijami, najprej tistimi, ki poseljujejo kožo, potem z ostalimi. Je pa res, da obilica laktoze v materinem mleku, ki je je v primerjavi s kravjim bistveno več, omogoča ugodne pogoge za poselitev dojenčkovega črevesja s t.i. Laktobacili (mlečno-kislinslimi bakterijami), kar je za dojenčka željeno in ugodno.
Materino mleko pa vsebuje obilico protibakterijsih snovi, imunskih snovi in celic, lizocimov, ipd.

Candida albicans NI bakterija, temveč je glivica in je normalen prebivalec človekovega telesa; res pa je, da, če se ravnovesje med njo in ostalimi mikro-organizmi podre, lahko povzroča tudi težave in vnetja (zlasti ob pogostih in dolgotrajnih jemanjih antibiotikov). Sama najdba candide (ob drugih mikroorganizmih) pa pomeni normalno stanje.

Črpalka: nekaj časa sem imela izposojeno Aventovo ročno, a mi je šlo bistveno prepočasi, zato sem kasneje, zlasti pa pri zadnjih dveh, vedno izbrizgavala ročno.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.1.2010 15:23:39   
altaja
Bety11: imam aventovo ročno in mi je čist uredu. Sem s tem izčrpavanjem že čisti profi user posted image

Kako je to čudno.. sem se odločila, da bom počasi prenehala s črpanjem, dojenje samo še za crkljanje (zjutraj in zvečer) in glej ga zlomka, mleka je pa več kot prej user posted image Verjetno, ker sem se nehala obremenjevat, al kaj jst vem zakaj... super! Dokler bo, bo..

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.1.2010 15:28:52   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: barika

vam morem povedat ... sem včeraj pozablauser posted image , tamali je pogruntal obrat iz hrbta na trebuhuser posted image user posted image

jullie, preglej tole stran, pa povej če je ugodno http://www.theglitterpot.co.uk/Scripts/default.asp - splača se, če nas več naroči, zza enega je prevelia pištnina, pa verjetno si še naša oderuška pošta kej vzameuser posted image

u kere fanci stvari...sicer sem sam na hitro počekirala...user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.1.2010 16:22:18   
Dulsineya
Betty11 jaz imam električno Aventovo, prej sem pa imela ročno od Tommee Tippee in mi je bila tudi vredu, samo je el. vseeno hitrejša in glede na to, da si povprečno 5-6x na dan črpam mleko, sem si nabavila električno, drugače so za vsake toliko tudi ročne vredu. Če želiš, ti lahko pošljem mojo prejšno in sprobaš?

Uf, naša frčafela pa danes postavlja rekorde v spanju...po zelo obilnem kosilu, je spala 2 uri v svoji posteljici, se zbudila, bila pol ure na loku, popila deci in pol mleka in je spet šla v pravljično deželo...user posted image , ja, jaz oz. danes moj pomaga, pa imava cajt za pucanje bajteuser posted image

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.1.2010 17:26:35   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Bety, js grem 3krat na dan na WC, pa mali ne kaka vsak dan, tak da pri meni se tvoja teorija podre.

Kakšen je kakec zaprtega user posted image ? Pri našem je zenfast, nič trd, lepo mehek, tak kot kaka pena izgleda.

Js vse bolj razmišljam o kakšnem dodajanju, čeprav sem najprej bila strikno za to, da samo dojim do 6. meseca. Ampak moj otrok ponori, ko vidi, da mi jemo. Danes je gledal sestrinega user posted image kak je na malo žličko in je skoraj v njega skočil, ko sem ga dala blizu njegove žličke pa je na veliko odprl usta in se jezil, ker ni bilo nič not. Tak da jutri kupim tisti riž za v mleko, dala ga bom pa v svoje mleko. Pa še zdi se mi, da nad zizo ni več tako navdušen, vedno se najprej upira in šele, ko mu zapojem se prisesa user posted image . Mogoče je krivo tudi to, da ga vse zanima, kaj se dogaja. Zjutraj v postelji ni teh problemov.
Danes mu je uspelo tudi spiti 20ml čaja, toliko ga do sedaj verjetno skupaj ni user posted image .

na eni drugi temi so me čist razdražile s športnim delom vozička in ker je bil sestrin ravno v pripravljenosti sem ga kar tja not dala, ampak malemu ni bilo všeč user posted image . Prvič v življenju se je jokal v vozeku, tak da smo ga dali ven in na rokah naprej, ker nisem želela, da se mi dere noter. MOgoče je bil preveč oblečen in mu zato ni pasalo. Ker v jajčki je presrečen, ko ga vozimo po trgovinah. Ali je pa začutil, da ni v svojem vozičku.

Obrata še ni, ampak se fulll trudi. Se mi zdi, da ga glavica malo zafrkava, ker ostane nekje zadaj user posted image . Trebuh in noge obrne, glavo pa pozabi in potem ne gre drugi del obrata. Bo treba malo prebrat, kaj naredit s tem. Ampak pred NL se je tudi glavica obrnila pri obratu na bok, zdaj pa kar ne več. Bomo videli.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.1.2010 17:30:10   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Črpalka: nekaj časa sem imela izposojeno Aventovo ročno, a mi je šlo bistveno prepočasi, zato sem kasneje, zlasti pa pri zadnjih dveh, vedno izbrizgavala ročno.

Meni je to tudi najbolj všeč. Sicer nisem imela električne, ampak navadno, ki sem jo že vrnila. Bom kar na bolj nežni, ročni metodi izčrpavanja. Gre čist fajn.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.1.2010 17:31:13   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Kako je to čudno.. sem se odločila, da bom počasi prenehala s črpanjem, dojenje samo še za crkljanje (zjutraj in zvečer) in glej ga zlomka, mleka je pa več kot prej user posted image Verjetno, ker sem se nehala obremenjevat, al kaj jst vem zakaj... super! Dokler bo, bo..

user posted image user posted image user posted image user posted image
Super, sem vesela za tebe. Zdaj pa nič sekiranja več, ni potrebe user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 17.1.2010 17:32:00 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.1.2010 17:42:00   
SONČEK LARA
Jaz tudi mislim, da je to zaprtje zaradi tega, ker sem v prejšnjih dneh vsak dan jedla banano in sem se resno spraševala če je možno, mogoče pa res. Danes se je pokakal, čisto tekoče, samo pod tuš sem ga nesla.

Gosta hrana, tudi jaz sem rekla, do šestega meseca samo dojenje in najbrž bom kr res tako. Moja prva Lara, njej sem prvič dala pri petih mesecih in ji sploh ni dogajalo, tko da sva kr pozno začele. Pri Gabru pa mislim da bom kr samo dojila še dva meseca, potem pa počasi.

Mož...še zdej ne vem kje se to dobivate, v ljubljani? V sredo je tudi meni ok, če ne pride kaj vmes, Lara je bila danes nekaj vročična in če bo le šla v vrtec, seveda pridem.

Uživajte

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 535
17.1.2010 18:01:43   
tulpek
Sonček Lara, dobivajo se v Supernovi, na Rudniku, nasproti Mullerja, v slaščičarni in veselo jejo dobrote. Js sem se odločila, da moram biti malemu za vzgled in ne smem jesti več toliko sladkarij user posted image . Dva dni mi že uspeva.

Zanima me, če katera ve, kje se da kupit kak stolček, sistem trip trap, ampak da ni takooo drag?

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 536
17.1.2010 18:03:27   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Jaz tudi mislim, da je to zaprtje zaradi tega, ker sem v prejšnjih dneh vsak dan jedla banano in sem se resno spraševala če je možno, mogoče pa res. Danes se je pokakal, čisto tekoče, samo pod tuš sem ga nesla.

Gosta hrana, tudi jaz sem rekla, do šestega meseca samo dojenje in najbrž bom kr res tako. Moja prva Lara, njej sem prvič dala pri petih mesecih in ji sploh ni dogajalo, tko da sva kr pozno začele. Pri Gabru pa mislim da bom kr samo dojila še dva meseca, potem pa počasi.

Mož...še zdej ne vem kje se to dobivate, v ljubljani? V sredo je tudi meni ok, če ne pride kaj vmes, Lara je bila danes nekaj vročična in če bo le šla v vrtec, seveda pridem.

Uživajte

Dobimo se v Supernovi na Rudniku. Poišči Muller ( v pritličju), nasproti vhoda od Mullerja pa je lokalček.

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.1.2010 18:06:15   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Sonček Lara, dobivajo se v Supernovi, na Rudniku, nasproti Mullerja, v slaščičarni in veselo jejo dobrote. Js sem se odločila, da moram biti malemu za vzgled in ne smem jesti več toliko sladkarij user posted image . Dva dni mi že uspeva.

Zanima me, če katera ve, kje se da kupit kak stolček, sistem trip trap, ampak da ni takooo drag?

user posted image user posted image  si me prehitela user posted image

Midva sva tak stolček ( kopija trip trapa) kupila pred leti v Baby centru po zelo ugodni ceni. Isto zgleda kot trip trap, samo da to pač ni. Cena pa je bila občutno nižja. Imamo ga še danes in je v odličnem stanju, tako da ga bom lahko porabila še za Matica. Skoz smo ga imeli v kuhinji, tud zdaj k Miha ni več sedel v njem, pa je bil na razpolago, če so kakšni drugi otroci pršli. No, je pa tko, da se Miha še zdaj rad vsede nanj, sam mal smešen zgleda k je že tolk velik user posted image

< Sporočilo je popravil dreja79 -- 17.1.2010 18:08:59 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.1.2010 19:03:17   
polari

Casiopeja, za četrtega sem preko Bolhe zelo ugodno nabavila Stokke posteljico, pa Maxi Cosi cabriofix lupinico (kot nova, ker so imeli dve), pa vrtiljak Fisfer Price z medvedki. Kot rečeno, imam tudi jaz stolček za hranjenje Peg Perego Prima pappa, ki sem ga kupila za tretjega, potem je 12 let krožil; včeraj pa sem kupila novo originalno oblazinjenje. Spet izgleda "kot nov". Naš v položenem stolčku "sedi" cca 14 dni; zadnjih 5 dni pa tudi poskuša prve žličke kaše in sadja. Naš se vseskozi vleče gor, tudi ko je v stolčku, se prime za stranici in se vleče v sed.

Mož, kje pa lahko kupim originalno oblazinjenje za stolček peg perego??????

Ker ga imam, rabljenega, pa je malo uničen že......

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 539
17.1.2010 19:23:43   
Mož*
Skratka: pri nas se dogaja:
- Mali, ki je tako in tako fizično čista kopija prvorojenke (tudi 18.9.) in tudi čveka kot ona, je danes odkril nove zvoke: grrrrrrrrr, grrrrrrrr; pri čemer je rrrrr tako trrrrrrd. Zanimivo, tudi prva je sama sebi pravila Tarrrra, če si jo vprašal, kako ji je ime. (je pa imela težave s č-jem, in je čaju rekla staj, pa prijateljćku Črtu, Strtuser posted image user posted image user posted image )
- Že skroraj ves teden se upira lupinici in samo da jo vidi, tuli, ko zmešan. Vožnja je na lepem postala čista mora. Dviguje rit, se poskuša usločiti kot maček, in se derrrrrreeee
- danes je poskusil jabolko s koruznim zdrobom na izbrizganini, je hotel znoret za žlico.
- največja radost je sezuvanje nogavičk
- če vidi mojo mamo, se vrže v rikverc in hoče takoj spatuser posted image user posted image user posted image user posted image
- vsak dan se vsaj 1x pokaka do vratu, tako da je potrebno takojšnje okopanje

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 540
17.1.2010 19:29:53   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Casiopeja, za četrtega sem preko Bolhe zelo ugodno nabavila Stokke posteljico, pa Maxi Cosi cabriofix lupinico (kot nova, ker so imeli dve), pa vrtiljak Fisfer Price z medvedki. Kot rečeno, imam tudi jaz stolček za hranjenje Peg Perego Prima pappa, ki sem ga kupila za tretjega, potem je 12 let krožil; včeraj pa sem kupila novo originalno oblazinjenje. Spet izgleda "kot nov". Naš v položenem stolčku "sedi" cca 14 dni; zadnjih 5 dni pa tudi poskuša prve žličke kaše in sadja. Naš se vseskozi vleče gor, tudi ko je v stolčku, se prime za stranici in se vleče v sed.

Tule:
http://www.mami.si/si/
info@mami.si

Kar po e-mailu sem jim zastavila vprašanje; navedla, kaj iščem in pustila svoje kontaktne podatke. Naslednji dan so me poklicali. Lep pozdrav!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 541
17.1.2010 19:42:21   
dolenjka

Tule:
info@mami.si

Kar po e-mailu sem jim zastavila vprašanje; navedla, kaj iščem in pustila svoje kontaktne podatke. Naslednji dan so me poklicali. Lep pozdrav!

u kako smo odrezavi user posted image

mi smo pa včeraj 3x kakali in sem mislila da bo danes mir, ha ha, danes smo 4x u iber, pa 3x za vzorec user posted image in jaz naj zdaj kaj user posted image Moram malemu razložit, da v pampersu nimam nič delnic user posted image user posted image

Po vsej verjetnosti grem na primorsko v torek, tako da bi tortica padla potem v sredo user posted image

Candido pa tako majhni user posted image kot so naši od svojih staršev ponavadi najpogosteje dobijo s slino user posted image Zato jaz NIKOLI ne poslinim dude, če pade na tla imam raje rezervo pri sebi in ne lupčkam na usta, ker ne vem ali imam podivjano ali ne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.1.2010 20:07:31   
polari

Tule:
info@mami.si

Hvala!  Kakšna pa je bila cena???

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.1.2010 20:13:16   
Mož*
46 Eur za Prima pappa rocker, modelno leto 1997, modro rumeno beli karo. 

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.1.2010 20:14:48   
tulpek
Mož, kako so različni ti naši user posted image . Ko si ravno imeni Grrr... moj ima take fore, da nekaj dni govori en zlog, potem ga pa kar pozabi. Fazo grrr je imel en mesec nazaj (kakšne 3-4 dni), zdaj pa nič več user posted image pa tudi gu-gu sploh ni več slišat, pa je na začetku samo to govoril. Zdaj predvsem vrešči, cvili in neke h-je m-je in g-je spušča iz grla.

Sem pa opazila, da če ga imam na bušiju, dviguje ritko in hoče pokrčit kolena. Ampak to samo, če je že res besen, ker ga ne obrnem. Ne mara biti dolgo na bušiju.

Imaš način, kako ga uspavat, samo mamo pokličeš na obisk in je stvar rešena user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 17.1.2010 20:15:36 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.1.2010 20:15:31   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tule:
info@mami.si

mi smo pa včeraj 3x kakali in sem mislila da bo danes mir, ha ha, danes smo 4x u iber, pa 3x za vzorec user posted image in jaz naj zdaj kaj user posted image Moram malemu razložit, da v pampersu nimam nič delnic user posted image user posted image

Po vsej verjetnosti grem na primorsko v torek, tako da bi tortica padla potem v sredo user posted image

Candido pa tako majhni user posted image kot so naši od svojih staršev ponavadi najpogosteje dobijo s slino user posted image Zato jaz NIKOLI ne poslinim dude, če pade na tla imam raje rezervo pri sebi in ne lupčkam na usta, ker ne vem ali imam podivjano ali ne user posted image

Ja, Dolenjka, potem pa v sredo. Meni je, kot rečeno, vseeno; pa tudi dreja79 in anitka sta potrdili.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.1.2010 20:17:19   
dreja79
Ojla,

sem prišla takoj napisat, da se je Matic zdele pokakal ( prvič danes) in je kakec zopet prave barve user posted image user posted image . Uf, sem se kar mal oddahnila. In kaj ugotovim, da vse pišete o kakcih user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.1.2010 20:18:15   
dreja79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tule:
info@mami.si

Ja, Dolenjka, potem pa v sredo. Meni je, kot rečeno, vseeno; pa tudi dreja79 in anitka sta potrdili.

Ni problema, se vidimo v sredo user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.1.2010 20:21:55   
altaja
Tulpek: lahko vprašam prjatla kolk je cena tripp trappa pa kolk jih lahko zrihta... če se bo dalo več pa če boš zainteresirana ni problema, zrihtam. Sem se pa zmotila, v Kočevju jih delajo ne v Ribnici.

Mi mamo še kar fazo pljuvanja. No, naš pa ko vidi mojo mami na široko odpre usta in se zarine vanjo ko vampir.. bi jo kar pojedel user posted image .. Če ga dam na trebuščka bi on že kar pognal in puzal, ampak še nima moči. Dvigne rito, noge k sebi.. ko kaka žabica. Nastavim mu igračko ravno toliko da je ne doseže in se jezi in poganja.. mu tudi rata da gre malo rikverc user posted image Pa vriskaaaa, gruli.. danes je bil prou posrečen, cel dan dobre volje.. še takih dni, prosiiiim user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.1.2010 20:21:57   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mož, kako so različni ti naši user posted image . Ko si ravno imeni Grrr... moj ima take fore, da nekaj dni govori en zlog, potem ga pa kar pozabi. Fazo grrr je imel en mesec nazaj (kakšne 3-4 dni), zdaj pa nič več user posted image pa tudi gu-gu sploh ni več slišat, pa je na začetku samo to govoril. Zdaj predvsem vrešči, cvili in neke h-je m-je in g-je spušča iz grla.

Sem pa opazila, da če ga imam na bušiju, dviguje ritko in hoče pokrčit kolena. Ampak to samo, če je že res besen, ker ga ne obrnem. Ne mara biti dolgo na bušiju.

Imaš način, kako ga uspavat, samo mamo pokličeš na obisk in je stvar rešena user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tvoj se tudi ne zna obrnit s trebuha nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??? Ha, ha, naš tudi ne. In prav pobesni. Na koncu tišči nos v tla, rit pa gor. Zanimivo, našemu tretjemu je bil trebušno - hrbtni obrat mala malica in je obrnil bistveno prek kot s hrbta na trebuh.

Moja mati je končno dojela, da lahko kar sama pride. Pa ne moreš verjet, kako to izgleda. Pri meni se mali dere, potem pa njo zagleda, dvigne rit in se ji vrže v ležečega. In zaspi brez user posted image user posted image user posted image user posted image (Ampak potem ga 2 uri nepremično drži v naročju, kot kipuser posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?